- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 2570p típusú igáslovam. Az akkuja már nem tökéletes, a HP oldalán láttam, hogy létezik hozzá 9 cellás akkumulátor is, de sehol sem találtam gyárit belőle. Ti ismertek megfelelő beszerzési forrást? (Ha csak utánagyártott van akkor abból megbízható gyártót és a lehető legnagyobb kapacitást?) -
Tomp888
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50597 üzenetére
-
-
Tomp888
csendes tag
Üdvözletem.
Egy HP 250 G4 T6P86EA#AKC típusú laptopban szeretném a WIFI kártyát cserélni .A benne lévő nem ismeri az 5 Ghz -et. Néztem e-bay -en ,ali-n ,de szinte az összesnél ott van a végén ,hogy nem támogatja az IBM LENOVO és HP gépeket.Tudom ,hogy kell még egy anntena ,mert csak egy van a gépben. Milyen típusú M2 wifikártyát rendeljek ,ami biztosan működni fog a géppel?
Köszi előre is a válaszokat. -
geckowize
őstag
válasz
Peczek #50593 üzenetére
Köszi a választ!
Én sem akarok egy vagyont költeni erre, vásároltam egy ilyet:
HSTNN-UB2L HSTNN-C48C 4400mAh 6 cella -
geckowize
őstag
Sziasztok,
Van egy HP EliteBook 2570P notebookom, amelybe szeretnék egy új akksit venni. Árukereső.hu-n néztem, van utángyártott akár 7150 Ft-ért, az eredeti HP-ből a legolcsóbb viszont 24.000 Ft körül mozog.
A kérdésem, hogy szabad-e utángyártottat venni, és ha igen, vannak-e ajánlott márkák, típusok?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
HP Elitebook 840 G2 és G3 között van lényeges különbség?
Köszi -
-
lez68
csendes tag
Sziasztok!
Egy Elitbook 2570p-vel szívok hetek óta, egy kb. novemberi win10 frissítés elvitte a hangját.
Azt állítja, hogy "Nincs hangkimeneti eszköz telepítve", de a driverek az Eszközkezelőben látszólag működnek. Kipróbáltam egy csomó drivert, semmi.
A HP support telefonon Win teljes újrahúzást javasolt, amit szívesen kihagynék.
Esetleg valakinek van ötlete? -
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50583 üzenetére
Köszi, én is hajlok az újabb HP-re. Főleg, ha a 1,5-ös HDD is beleférne az SSD mellé.
-
-
Peczek
aktív tag
Kedves Fórumtársak,
régen jártam erre, ami jó jel, mert nagyjából eldöcögött a gépem, használtam, és nem szereltem.
Most úgy tűnik, hogy a gépem lassan megadja magát (Elitebook 6930P), a külső monitort még meghajtja, de a saját kijelzője időnként már kikapcsol. Marad a csere, amit eddig húztam halasztottam, utálok költözködni.
Van két gépem itthon, egy
Elitebook 8460P
Intel Core i5-2520M @ 2.50 GHz
Intel HD 3000
1366x768
SSD 120 + HDD
8GB RAMez nem valami új, de elég jó állapotú, használtan vettem, de én már nem nagyon használtam
és egy
2. HP EliteBook 840 G3 l3c65av
Intel Core i5 6300U 2.4 GHz
1920 x 1080
HD Graphics 520
SSD 250 vagy 125
8GB RAM3 éves, most járt le a garanciája, egy céges gépcseréből jutott hozzám elég olcsón
Kérdés melyiket válasszam, a 6300U magasabb pontszámot kapott mint a 2520M, de nem tudom, hogy erősebb is-e? Mintha ez már az alacsony fogyasztású proci lenne.
A Graphics 520 mintha erősebb lenne, mint a Intel HD 3000, lehet, hogy a directx11 is elfut rajta? Minimális renderelésnél nem lenne baj.
Használat: munka, Word, Archicad, nem túl nagy épületek (kb. 1000 m2), persze külső monitorral. Tudom a CAD nem laptopra való, de nekem egész jól elfut rajta.
A kérdés, melyiket válasszam?
Elitebook 8460P vs HP EliteBook 840 G3
Az EliteBook 840 G3 lehet hogy bővíthető belül Sata-val ? Jó lenne, ha vihetném magammal az 1,5 TB-os belső HDD-met. A 8460P ilyen szempontból könnyen szerelhető és bővíthető.
A dokkolhatóság is előny, azt eléggé megszerettem. A saját kijelző minősége nem annyira kritikus, van külső monitorom, de a szebb, nagyobb saját monitor mindig jobb.
Telep üzemidő nem kritikus, általában asztalnál használom.
A teljesítmény meg a videokártya teljesítmény inkább fontos lehet.Köszi a válaszokat előre is.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #50577 üzenetére
köszi. Már megtaláltam, lehet belerakni 2*16-ot.
Másik kérdés.
Van valakinek i7 9750h , Pavilion 15 -ben? Processzor miatt venném a gépet. 10-15 perc teljes terhelésnél (minden processzor mag) mennyire veszi vissza a frekvenciát?
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50575 üzenetére
Egyik szerviznek írtam közvetlen, amit itt a listában kihozott.
Ezt válaszolta:
Köszönjük a megkeresést!
Az alább bejelentett készülék garanciája rendben van 2020.11.01-ig.
Sajnos ennek a készüléknek garanciaidőn belüli javítására cégünknek nincs jogosultsága.
Szervizelését közvetlenül a HP Magyarországnál tudja intézni.
Elérhetőségük:
Tel.: +36-1-777-7545
E-mail cím: vevoszolgalat@hp.hu
E-mail visszapattan erről a címről, nem létező cím miatt.
Majd telefonálok nincs más. -
-
-
-
törölt tag
Sziasztok !
HP Pavilion 15-bc512nh -ban 2 ram slot van? És mindkettő cserélhető? 32 GB -t szeretnék belerakni. Kerestem data sheet-eket, de ezt sehol nem találtam. Az SSD elvileg nvme m.2. -
ddmb
aktív tag
Van valami trükk a szétszedésnél?
Mármint a HP 250 G5 szétszedésénél? Hát annyi, hogy miután az összes csavar ki van szedve + az optikai meghajtó is, akkor elég az optikai meghajtónál megpattintani kézzel (meg egy kis erővel), utána már csak egy bankkártyát kell beilleszteni a résbe, és végighúzni, és ezután a gép szépen szétpattogott az illesztéseknél.
-
Gergello
addikt
Elég bántónak találom, hogy HP magyar ügyfélszolgálatnak nincs e-mail címe.
Szivesebben leírtam volna a kérdésem emailben.... -
ddmb
aktív tag
válasz
dewill79 #50566 üzenetére
Uraim,
nem fűlött hozzá a fogam, hogy szétszedjem a lapost, mert tegnap minimum fél órát kínlódtam vele, mire szétpattintottam (szerencsére ma már megvolt 2-3 perc alatt, egy használaton kívüli bankkártya csodákra képes
), és nincs benne ventilátor!
Az a műanyagnak tűnő lap annak a nagy alumíniumlapnak a folytatása, ami a proci fölött van és csak az a része van feketére festve, amelyik látszódik kívülről
Elég gyenge proci van benne, Intel Pentium N3710, szóval ez annyira tré, hogy még melegedni se tud rendesen? -
Gus
aktív tag
Bár ezt a modellt még nem volt szerencsém szétszedni, de nem tartom valószínűnek, hogy a gyártó szándékosan gátolná a szellőzést, tekintettel arra, hogy itt kellene kifújnia a meleg levegőt. Korábbi modellnél, talán a G3-nál, a leggyengébb modellnél nem volt ventilátor, de a nyílás ott is takarás nélkül volt.
-
ddmb
aktív tag
HP 250 G5 laposban vinyót cseréltem SSD-re, és amikor visszacsavaroztam az alját, akkor vettem észre, hogy a ventilátor bordái nem látszódnak... Rosszul raktam vissza az alját, vagy ez ilyen gyárilag?
-
-
ddmb
aktív tag
Van itt egy HP 250 G5 notebook Windows 7 oprendszerrel. Fel akarom rá rakni a 10est, de a HP oldalán a hangkártyához az 1703as a legfrissebb verzió, touchpadhoz 1803, grafikus kártyához 1809, intel rapid storage technologyhoz 1903.... 1909-es megjelölésű driver nincs semmilyen komponenshez. Most mit csináljak? Rakjam fel mindegyikből a legújabbat? Vagy bízzam a Win10-re a driverokat, és reméljem a legjobbakat?..
-
Túl kicsi a táp energiája a rendszer működéséhez és a töltéshez egyszerre. Akkor szokott ilyen lenni, ha pl. 90 wattos helyett csak 65 wattos tápot dugsz a gépbe. A gyárilag telepített windowsban lévő HP segédprogram ilyenkor szól, hogy kicsi a táp.
Az is lehet, hogy rossz a tápod, próbáld ki egy másikkal, aminek nagyobb a teljesítménye.
-
Sumptuous
senior tag
Próbáltad másik Hp töltővel? A töltő jack-ben ép a középső pin? Nincs megrongálódva? Nekem fater dell-je nem töltött, viszont ment táprol. Kiderült, hogy a töltő jack-ben lévő apró tű elferdült és bedugás után nem ment bele a neki való helyre. Emiatt ugyan érzékelte a töltőt, de magát az akkut nem kezdte el tölteni.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
HP 250 g5
A Windows 10 topikban kértem segítséget. Most megpróbálom itt is[link]
[link]
[link]
Ma próbáltam még egy hp fórumban olvashatót: [link]
Nem működik még mindig.
Mi vezérli a töltést? Mivel live linuxon sem ment, így arra gondolok hogy kikapcsolt állapotban máshogy vezérli a töltést mint bekapcsolva. De miért -
Űrvándor
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50554 üzenetére
Köszönöm
-
-
Űrvándor
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50552 üzenetére
Szia HP Spectre x360 13-aw0004nh Fekete Próbáltam de nem volt találat.Ezért írtam ide. Köszönöm a válaszod.
-
-
Űrvándor
csendes tag
Sziasztok HP Spectre x360 13"-os gépekben,hányszoros sebességú adattovábbítási M2 PCIE NVME foglalat van?
-
hódmaci
senior tag
válasz
SeniorTilla #50544 üzenetére
Szia!
Ezzel már próbálkoztam.
Kettő együtt meg se mukkan. Vagyis be sem kapcsolódik.
Külön-külön szépen vitte bármelyik slotban.
Gondolom a sebesség lehet a gond, ezért keresnék valami leírást a támogatott memorykrólIlletve ezt találtam:
StandardDDR3L PC3L-12800 (Transfer rates up to 1600 MT/s)Two SODIMM slots supporting dual-channel memoryBoth slots are customer accessible / upgradeableSupports4096 MB Total System Memory (4096 MB x 1)8192 MB Total System Memory (4096 MB x 2)8192 MB Total System Memory (8192 MB x 1)16384 MB Total System Memory (8192 MB x 2)MaximumUp to 16 GBDual-channelMaximized dual-channel performance requires SODIMMs of the same size and speed in both memory slots.NOTE: Due to the non-industry standard nature of some third-party memory modules, we recommend HP branded memory to ensure compatibility. If you mix memory speeds, the system will perform at the lower memory speed. -
jozsi252
veterán
válasz
SZIGMA #50537 üzenetére
Közbe gépközelbe kerültem. Van egy felkiáltójeles ismeretlen eszköz, ugyanúgy ACPI driver kellene neki is. Próbáltam automatán keresni, de semmit se talált. Te ehhez nem emlékszel hogy honnan szedtél le drivert?
#hpq
Kikapcsoltam, és most elsőre kikapcsolt a laptop rendesen. Még tesztelgetnem kell azért, de jó lenne ha ez megoldaná.Köszi a segítségeteket!
-
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok
egy használtan vett HP 430 G1 ujjlenyomat olvasójával kapcsolatban írok nektek. A gépen eredeti regisztrált windows 10 pro van, és elvileg a windows hello beállítás alatt kellene tudnom beállítani. Azonban ott azt írja, hogy az arc és ujjlenyomat felismerés nem érhető el ezen az eszközön. Elvileg leszedtem a synapticos drivert a HP honlapjáról a HP Support Assistanton keresztül.
Mármost őszintén bevallom, abban sem vagyok biztos, hogy tényleg van ujjlenyomat olvasó, és nem csak a burkolaton van meg a vékony csík hozzá.
Az eszközkezelőben nem tudom hol kellene keresni.A másik hogy szervízből jött vissza a gép, úgy, hogy rajta volt a win10 pro, de HP felhasználóval, jelszó nélkül bejelentkezve. Én most annyit csináltam, hogy belogoltam a microsoft accounttal, amihez csatolva van a win10 pro. Most elvileg ez az account a rendszergazda, és a windows az accounthoz csatolt windowssal van aktiválva. A sajátgépben azonban van egy 2gb méretű HP_TOOLS partíció. A kérdésem az lenne, hogy ez így rendben van, vagy midnenképpen csináljak egy formázást, és egy teljesen clean telepítést?
Ha igen, akkor viszont van egy harmadik gondom. Hiába dugom be a pendriveot a windows10 telepítővel, és állítom be, hogy arról bootoljon, csakazértis a merevlemezről bootol be valamiért. Ezzel a pendrive korábban a saját laptopomat sikeresen telepítettem, és mindegyik USB porton ez a helyzet. A Bootsorrend kiválasztásánál látja a pendriveot
Elvile a legújabb BIOS van a gépen
Tudnátok segíteni ebben a három dologban? Előre is köszönöm a választ! -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretném bővíteni a memoryt a laptopomban. Legalább 8GBre
Hol találom meg mik a kompatibilisek hozzá illetve hogyan tudom párosítani őket?Illetve tudnátok segíteni a választásban?
Jelenleg 4GB van benne
Gyártó Micron
Cikkszám 8KTF51264HZ-1G9P1 Memória mérete 4096 MB
Memória maximális sebessége 1866 MHz Memória típusa DDR3
Típus részletei Synchronous, Unregistered, UnbufferedHP EliteBook 745 G3
-
jozsi252
veterán
-
#hpq
aktív tag
válasz
jozsi252 #50535 üzenetére
Szia!
Én ugyan ebbe a problémába futottam bele, csak egy másik gyártó esetében.
Próbáltad kikapcsolni a gyors rendszerindítást?
Valószínűleg ez okozhatja a problémát. -
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50532 üzenetére
HP gar. ügyintézéséhez kell garancia jegy tapasztalataid szerint ?
Nekem csak számlám van, az is külföldi, de warranty checker szerint még él a garancia. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van nálam egy HP Pavilion laptop ami különböző szoftveres gondokkal került hozzám (eldobta a wifit, fagyások, stb.). ezeket egy friss Win 10 telepítéssel sikerült megoldani, azóta hibátlanul megy.
Viszont van egy másik gond amiről szóltak, és amibe én is belefutottam sajnos a friss telepítés után is.
Kikapcsolom a gépet, majd a bekapcsoló gomb ezek után is világít, valamint a proci ventije is forog folyamatosan. Hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kapcsol ki teljesen.
Az az érdekes hogy következőnek amikor bekapcsolom a gépet, majd kikapcsolom, akkor kikapcsol magától. Ma viszont ugyanúgy rossz volt, először nem akart kikapcsolni, majd másodjára már igen.Találkozott valaki esetleg hasonló problémával?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Adott egy HP Pro x2 612 G1 készülék.Az 1. és 2. akksit szeretném felcserélni. Tehát, hogy a mostani 2. legyen először merítve.
Hogyan tudnám beállítani? Neten egyelőre nem találtam megoldást.
Köszi szépen.
-
KISDUCK
addikt
válasz
SeniorTilla #50532 üzenetére
A wot igénytelen játék, elfut gyengébb masinákon is. Az mx130 full hd-ban minimumon 60 fps-sel szerintem kihajthatja, de azért nem javasolnám ennek ellenére sem azt választani. Minimum 1050ti-t vagy rx560-t ajánlanék hozzá Zalaymnak.
-
-
Gergello
addikt
válasz
Zalaym #50530 üzenetére
Ha minimálisan is, de játszani akarsz, akkor olyat keress, amiben GTX kártya van.
Ez az MX kártya modern játékok szempontjából olyan mintha nem is lenne.
Nem tudom melyik az a játék, ami az MX-en már elfut, de egy UDH graphics-on még nem.
Modern játékok az MX-en se fognak futni.
Probook-ból nem lesz ilyen, lehet van AMD-s cpu/gpu páros, de az sötét ló, hagynám.GTX kártyával van Pavilion, de az nem Probook, más kivitel a két gép.
Pl ez:
https://hardverapro.hu/apro/hp_omen_15-dc1015nf_uj_15_6_fullhd_ips_gamer_noteb/hsz_1-50.html -
Zalaym
tag
válasz
SeniorTilla #50529 üzenetére
Lenne alternatív javaslatod?
-
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Erről a gépről mi a véleményetek 16GB ramra és 480as SSD-re bővítve?
Filmezés, netezés, 1-2 gopro videó vágása lenne rajta. na meg world of tanks -
bigrock
addikt
Sziasztok!
Bár alapvetően Thinkpad vonalon mozgok, de most volna lehetőségem venni két HP modellt:
Hp Elitebook 820 G2, i7-5500U, 8 Gb
Hp Elitebook 820 G3, i5-6200U, 8 Gb
Van-e valami ok, ami miatt esetleg lebeszélnétek róla (elletve, melyiket érdemesebb venni?)
Alap dolgokra kell, semmi extra, fő szempont a könnyű hordozhatóság.
Köszi a válaszokat! -
Gergello
addikt
Sziasztok !
Erre az alkatrészre van szükségem, tud valaki segíteni belföldi beszerzésben ?
821665-001 SPS-HDD HARDWARE KIT
HDD keret Elitebook 850 G3-ba.Köszi.
-
Hínár929
tag
válasz
SeniorTilla #50512 üzenetére
Köszi,
De ez nem a klasszikus hibajelző sípolás, hanem ezer decibellel sípol. Előbb utóbb bekerül a szervizbe de kíváncsi lennék mi lehet.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #50512 üzenetére
Igen a betekintési szögből, illetve a színekből ( boot és Win. alatt ) IPS.
Csak csekkoltam a panel típust, és több infót találtam rá. -
-
Hínár929
tag
Szia, (#50505) SeniorTilla
Köszi, intézkedem.
Valami közelebbit tudsz estleg, hogy mi lehet ez, valami tipp? -
embe
nagyúr
Aida ennyit ír csak ki.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az LGD040A azonosítójú kijelző, az egy 14"-os FHD IPS kijelző ugye?
A neten találtam több infót. Egyik szerint IPS, másik szerint nem. -
-
zsero
aktív tag
Uhh, ez a dokkoló téma kicsit sem bonyolult a HP-nál, keresgéltem és találtam egy 41(!!) oldalas PDF-t aminek a neve: "HP Dock Solutions".
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Másféléves HP 17-by0000 laptop időnként bekapcsoláskor nem egyből kapcsol be, hanem előtte 5-6 másodpercig nagyon hangosan sípol, és csak utána indul el a gép. Mi lehet ez?
Még garis a gép, ha javítani kell, Bp. belvárosában melyik szervizbe érdemes bevinni?Köszönöm a segítséget!
-
wreakz
tag
válasz
kidnou #50478 üzenetére
https://www8.hp.com/hu/hu/campaigns/hpsupportassistant/pc-diags.html
Letöltöd telepíted, majd indításnál F2-es gombot nyomkodod. Ott előjön a diagmenü. Akkumlátor tesztnél pedig a tovább -ra kattintva ír ki pontos adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest