- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Adott egy HP probook 650 G1 lapos, ami most az elmúlt 3 napban már 2x csinálta a következőt: Alvó módból felkel mikor felnyitom és elkezd vibrálni a kép de iszonyatosan, ha ujraindítom nem ad képet egyáltalán, amíg nem húzom le az adapterről, illetve nem szedem ki az akksit. Megpróbálom majd levideózni ha megint csinálja, de esetleg valakinek bármi tipp, hogy mi lehet a probléma?
Köszi.
-
eketomy
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8460p típusú gépem, de nagyon gyenge a wifi kártya benne (az is lehet hogy az antenna)
Jelenleg egy 2 antennás kártya van benne, de 3 antennásat is lehet bele rakni mivel megvan a 3 csatlakozó, DE kb 5 féle wifi kártyával próbáltam és mindegyikre azt írja ki hogy WLAN CARD IS NOT SUPPORTED!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy milyen típusú kártyát fogad el ez a gép? ill. nincs valahol erre egy lista? (ja és a legfrissebb bios van fent)Köszönöm
-
strong333
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Hp Pavilon dv6 Windows 7 telepítés közben kék halál jön elő!Mi lehet a probléma?Köszönöm a segítséget!
-
haiiro_o
tag
válasz
SeniorTilla #51487 üzenetére
Rendben köszi. Remélhetőleg meg is kapom, mert ilyen sorsolós rendszer működik..
-
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. HP 840 g2 ről szeretnék véleményeket.
Melóban cserélik a gépeket és "kedvezményesen" lehetne megvenni. I5-5300u 8gb RAM 250 SSD 14-es kijelző. Akkumulátor nem tudom milyen állapotban van. 51 ezret ér szerintetek?
Köszi. -
oliwire
őstag
Sziasztok,
HP Probook 455 G3-ba tett már valaki SSD-t? Alapjáraton nekem nincsen benne optikai meghajtó benne, és ki szeretném használni, hogy kerettel meghajtót tenni oda. Vagy az SSD-t a mostani HDD helyére, és a HDD-t az optikai meghajtó helyére, vagy pedig fordítva.
Megoldható valahogy? Eddig csak sima 450 G3-hoz találtam videókat, meg M2 SSD bővítést, nekem M2 hely nincs benne sajnos. -
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
A HP Pavilion (X360 2018) három év garanciája az akkura is érvényes? Arra is három év van?
Köszönöm!
-
dr600
tag
válasz
Farkassacred #51472 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség sajnos
-
válasz
principali #51465 üzenetére
Szupi.
-
snefi2
csendes tag
Hello
Egy hp probook 455 g1 -be meglepheto a kovetkezo?
https://www.emag.hu/samsung-860-evo-solid-state-drive-ssd-meghajto-2-5-500gb-sata-iii-mz-76e500b-eu/pd/DBN899BBM/
es https://www.emag.hu/hp-probook-455-g1-hdd-ssd-caddy-sata-3-opticaddy-beepitokeret-oc-90383/pd/DMQ7FQBBM/ beszerelese es a ket hdd megcserelese?Snefi
-
atika88
senior tag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van egy HP Pavilion 13-a100nh típusú laptopom és a készenléti üzemmódból való bekapcsolással lenne problémám.
Furcsa a működése, ugyanis ha használat után készenlétbe rakom majd rögtön meg is nyomom a power gombot, akkor bekapcsolódik, de ha készenléti üzemmód után huzamosabb ideig nem használom, akkor nem reagál a bekapcsológombra, csak úgy ha hosszan nyomom.
Minden driver, bios friss a gépen, Windows 10 x64 van fent.
Találkozott már vki hasonlóval? -
válasz
principali #51457 üzenetére
-
válasz
principali #51454 üzenetére
Szia. Nincs driver telepítve. Vga + a hotkey driver kell minimum.
-
principali
csendes tag
Helló!
Kérdésem lenne,több HP laptopnál az Fn+ fényerő,le-fel nem működik ,hogyan tudom ezt működésre bírni?
Üdv! -
törölt tag
válasz
Pyttawrx #51442 üzenetére
Megoldódott az ismeretlen eszköz témája.
Bedobtam keresőbe a hardverazonosítóját és volt egy pár találat közvetlen a HP fórumra.
[link]
Ez egy AmdAS4 rendszereszköz, ami már Win8 óta ilyen hibákat okoz telepítésnél.
Bluetooth továbbra sincs, nem is volt benne soha. Megkérdeztem a gazdáját, az meg az előző gazdáját. -
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Notebookom: 25. HP ProBook 4740s 17"
Újabban azt műveli, hogy a friss Windows telepítésig minden oké szép és jó, DE, ha lefut az update / vagy telepítem a Radeon VGA drivert, a gép egyes újraindítások és indulások után (windows logó még van) fekete folyamatos képernyővel fogad. Ahonnan se tovább nincs, vagy max olyan h fedél lecsuk/kinyit és újra van kép (de ez ugyebár nem megoldás).
Aida64 terheléses teszt érdekes módon mindig hiba nélkül lefutott, aztán a gép gondol egyet és egy következő indulásnál már VGA fatal errorral kék hibaképernyővel fogad
Haldoklik a dedikált Radeon VGA, vagy szoftveres probléma lesz?
Windows 7 esetében szintén ez a jelenség.
Köszönöm a tippeket és segítséget! -
strong333
csendes tag
Sziasztok!Hp pavilon dv9700 kapcsolatban szeretnék kérdezni!Olyan hibajelenség lenne hogy bekapcsolás után bekapcsol a kijelző de a hp lógó már nem jelenik meg és a biost sem tudom előhívni, külső monitorra nincs kép!Mi lehet a probléma?Köszönöm a választ!
-
törölt tag
válasz
Pyttawrx #51442 üzenetére
Próbáltam már, semmit nem talál. Később azért még megpróbálom.
Továbbra is a Bluetooth-ra gyanakszom. Fura, hogy négy féle driver van a HP oldalán és egyikkel sem megy. Az is fura, hogy ebben a notiban pont ne lenne. Van viszont dual VGA, 8GB RAM és pont Bluetooth ne lenne?
Most ültetem egy kicsit a témát, van egy másik konfig, azt is gatyába kell rázni.
Köszi a sok instrukciót, a többieknek is. -
Pano
addikt
válasz
MightyEagle #51440 üzenetére
Ha nem csinálnak semmit akkor is meg kell tenni a feljelentést, mert ha ott van a kezedben a rendőrségi papír, akkor a későbbiekben jól jöhet amikor mégis előkerül, vagy nyomoztatni kell utána, mert az igazolja, hogy az eszköz "körözés alatt áll". Nem védekezhet azzal esetleg a tolvaj, hogy há' more te azt neki ajándékba odaadtad most meg itt csinálod a fesztivált és őt akarod lejáratni.
Ezek képesek minden színházra.
-
MightyEagle
csendes tag
válasz
Farkassacred #51439 üzenetére
Tudnak egyáltalán segíteni valamit?
Mikor egy ismerősöm hasonlóképpen járt,és jelentette,nem csináltak semmit.
-
Farkassacred
őstag
válasz
MightyEagle #51438 üzenetére
Elsődlegesen a rendőrség felé kéne megtenni az első lépéseket szerintem.
-
MightyEagle
csendes tag
Egy "apró" problémával fordulnék hozzátok...
Adott egy mindegymilyen tipusú HP gép,amit sikeresen eltulajonítottak tőlem.
Nem volt rajta semmi extra védelem (nyomon követés pl),csak egy bejelentkezési jelszó védte a gépet.
Na most információim szerint ha kicserélik benne a vinyót,akkor bárki használhatja boldogan a sajátjaként.
A kérdésem az lenne,hogy mi történik,ha jelzem a gyártó felé,hogy ezt a gépet ellopták?Ha megadom a sorozatszámát,akkor meg tudják tenni,hogy pl ha netre csatlakozik,akkor rájönnek hol van,és tesznek is valamit?
Mert a netes olvasgatások alapján csak annyit tudtam meg,hogy ha szervízbe kerül,akkor tudjak rájönni,hogy "valaki kölcsön vette".
Van esély a megtalálására?
Köszönöm a válaszokat
-
Pano
addikt
válasz
#63718632 #51432 üzenetére
Próbáld meg a softpaq downloadert. Ezt beazonosítás alapján felajánlja a szükséges drivereket és telepíti. Előfordulhat, hogy a Windows verziót azt magadnak kell majd kijelölni.
-
törölt tag
>>>>>> & Pyttawrx
HP-tól leszedve:
-Legutolsó VGA driver - telepítés végén kékhalál, restart, gép megy, szoftver nem telepűlt,
-Audio driver futott két kört restarttal - semmi változás,
-Bluetooth driver van 4 féle - egyikkel sincs (Live Ubi20 sem látott semmilyen kékfog cuccot),
-Volt 2018-as BIOS frissítés - Felraktam azt is (semmi változás)
Eszközkezelőben 2 VGA:
-AMD Radeon HD8500M
-AMD Radeon R5 GraphicsLehúztam a Pano linkjéről a pár napos Radeon csomagot, rendben feltelepült.
Továbbra is ott az ismeretlen eszköz.
Gyanús nagyon a Bluetooth a 4 féle gyártó miatt, vagy ebbe a konfigba pont nem tettek volna? Ahhoz meg nem öreg, hogy BT nélküli legyen. Ezekben már alap volt.
Szóval most passz. Ha van még ötlet, ne kíméljetek.
Köszi. -
Pano
addikt
válasz
#63718632 #51429 üzenetére
Valószínűleg ez kell neked.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt egy HP 15-g027ng noti.
[link]
Win10-re frissítettem SSD-vel. Minden fainul működik, a Win felismert szinte mindent. Gyári drájvereket nem telepítettem. Fenn van a HP Support Assistant is, drájvereket nem ajánlott.
Az eszköz kezelőben mégis van egy ismeretlen eszköz. A tulajdonságok közűl néhány adat:
Eszközpéldány elérési útja:ACPI\ASD0001\2&DABA3FF&0
Hardverazonosítók:ACPI\VEN_ASD&DEV_0001
ACPI\ASD0001
*ASD0001
BIOS eszköznév:\AS34
Mi lehet ez? Merre induljak a kereséssel?
Vaktában nem akarok drájvereket telepíteni, majd csak eltalálom alapon. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van egy HP655 laptopom, Win 7 x64 HP rendszerrel. Olyan gondom van vele, hogy bekapcsoláskor az SPDF digitális hang lesz az alapértelmezett, nem pedig a normál hangszórók, így nincs hang a laptopon.
Akár a HP saját driverét töltöm le, akár más helyről teszek fel hozzá drivert...
Hiába tiltom le a digitális kimenetet, vagy törlöm le a driverét, az első ujraindítás után, újra az lesz az aktív.
Hogy lehetne ezt kiiktatni, baromi idegesítő.... -
törölt tag
válasz
Pyttawrx #51425 üzenetére
Ja, a SATA2-ig el se jutottam.
Mikor megkaptam a notit, csak a típusra kerestem rá.
[link]
A proci listára már csikorgott a fogam, de amikor bekapcsoltam és azt láttam, hogy a leggyengébb Sempron van benne. Hát csak a rózsaszín lufit nem akartam egyből kipukkaszatni.
Van egy fél gigás modulom elfekvőben, azzal megnézem valami light-os disztróval.
Érdekes módon a gyári 160-as vinyó még 100%-os állapotban van. (7200RPM-es Hitachi) -
-
törölt tag
Sziasztok!
Került hozzám egy, már matuzsálem ProBook 4515s, AMD Sempron M120 procival.
Mi a véleményetek? Érdemes neki futni memória, SSD fejlesztésnek és Win10 upgrade-nek?
A proci 1mag 1szál 64bit, memóriát 4GB-ig ki lehetne tolni.
Most 1GB memória van benne, ez semmire nem elég. -
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51390 üzenetére
Szia!
Eszembe jutott ez és az is, hogy nekem nincs ilyen menüpont. Újraraktam, de akkor sincs. Mi lehet a gond?
-
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #51413 üzenetére
Új Omen mikortól lesz itthon szerinted hivatalosan, magyar billentyűvel ?
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred #51410 üzenetére
Na most már nem dobálja le a fő csatiról a dokkot a laptop.. A csoda vodafone végzett karbantartást éppen a környéken, aztán az volt a ludas az egészért.. A net is megjavult legalább a sok hónapos kifagyások után végre. Köszi a segítséget.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51413 üzenetére
Vezérlőpult >eszközkezelő>egér>illesztőprogram eltávolítása?
-
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Olyan probléma jött elő a 1040 Folio-n, hogy ha húzom az egeret a tapipadon az állandóan kattint, gyakorlatilag használhatatlan. Végighúzom a nyilat a képernyőt, alkalmazásokat nyit és zár be anélkül hogy kattintatnék, mi lehet vele? Köszönöm! -
Pano
addikt
Szerintetek mennyire érdemes a HP Windows 10 default system settings beállítását feltenni? Ahogy észrevettem ez annyiból áll, hogy az energiagazdálkodásba létrehoz egy HP Optimized profilt. Ez vagy a Windows alap kiegyensúlyozottját érdemes nyomatni?
-
Farkassacred
őstag
Kész vicc. Most meg már akkuval a töltő helyről is ledobálja a dockot.. Valami gebasz lehet a csatlakozókkal, vagy az energia ellátással. Néha még a touchpad görgője is lefagy, sajnos csak kijelentkezéssel orvosolható a dolog..lehet, hogy az is ezzel lehet összefüggésben. Bepróbálom a szervizeseket.
-
8
senior tag
válasz
Farkassacred #51401 üzenetére
Ja sajnos manapság már ilyen "megszokós" hardver hülyeségek mindennaposak
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #51403 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51404 üzenetére
Tölteni sajnos a szélsőn (töltő usb c helyén a laposon) se tölt..
Amint rádugom a töltőt a dokkra, minden eltűnik és nem is tölt sajnos.. (ethernet, usb stb..)
Kis töltöttség után variálhatom a kábeleket, a dokk a mellékbe, a töltő meg a helyére.. -
válasz
Farkassacred #51401 üzenetére
Valszeg a dokkoló túl nagy áramot kér, azért nem megy a másik két portban. Feleségemnek is Spectre-je van, és ha pl. külső usb3 HDD-t köt rá, akkor a szélsőbe érdemes dugni, az biztosan viszi
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51398 üzenetére
Értem, köszi.
Gondolom a töltés meg kompatibilitási probléma miatt nem megy. De végülis jó kis dokk, vissza már nem viszem. Csak a ki be dugdosást kell megszokni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest