- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
CortezX #52917 üzenetére
Köszi az ötletet, de nézegettem hasonlókat. Nem tudom, hogy van-e a HP-nak saját töltési szabványa (mint a QC vagy az Apple sajátja).
Nemrég kezdtek el megjelenni a GaN 60-100W-os töltők. A tesztekben amit találtam volt pár amit jónak mondanak, de a legtöbb Amazonos (pl.) link, US pluggal. Aliexpressen is nézegettem, de vagy noname van (amit itthon is kapni) és semmiképpen nem bíznám rá a notit vagy olyan, ami jónak tűnik, de nincs még elég rendelés/review.
A Xiaominak is van, de nem tudom mennyire szereti a hosszabb idejű, folyamatos terhelést hosszútávon (4-5-6 óra folyamatos, nem csak 1-1,5 órá naponta-kétnaponta). Az Almáék holmija akár jó is lehetne, de 35k kicsit már csücskös érte. Meg ugye a kompatiblilitás. Meg azért a PD Type-C kábelek sem olcsók és egy laptophoz 1,5-2 méter azért elkél.
-
rejtettlampa
tag
válasz
CortezX #46975 üzenetére
Nekem viszont a frissítő nem olyan, ami csinálna recovery pendrive-ot! Így nem tudtam kipróbálni ezt a lehetőséget a javításra! Azért majd teszek egy próbát a szervízben, hátha ők meg tudják valahogy csinálni, normális áron!
De nagyon bánom már, hogy egyáltalán bele kezdtem a bios frissítésbe! Többet nem nyúlok bioshoz, az tuti! Pedig már máskor is csináltam ilyet és ott nem volt gond! -
rejtettlampa
tag
-
-
-
Ezustroka
tag
válasz
CortezX #46780 üzenetére
Neked és zef-nek is köszi a választ
Annyi lenne még a kérdésem, hogy ha csak ssd-vel veszem, egy otthon neglévő hdd-t bele tudok rakni? (Méretben jó, ez a 2.5-ös hdd) Konkrétan arra gondolok, hogy ahol be kell helyezni, benne van alapból az a tartó, amivel be tudom csavarozni, hogy ne mozduljon el? -
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX #46666 üzenetére
Az őszi frissítést követően, sőt már a szeptemberi patch-kedd után jómagam is tapasztaltam furcsaságokat és még az újratelepítéssel sem volt valami rendben (HP ProBook 6570b).
Azóta Ubuntu Linux 16.04 fut rajta és egyszerűbb lett az élet, legalábbis az alapfeladatokat kellő stabilitással teljesíti.
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX #46663 üzenetére
Nem biztos, hogy az alábbiak miatt kavar be, de a 430 G4 is érintett:
Kommunikációs támogatás-biztonsági hirdetmény
A HP termékeken a Conexant HD Audio illesztőprogramok egyes verzióiban a termék kibocsátása előtt le nem tiltott helyi hibakeresési lehetőség által okozott potenciális biztonsági résre derült fény. A HP ennek következtében nem fér hozzá ügyfél adatokhoz.
A HP rendelkezésre bocsátott szoftverfrissítéseket a Conexant HD Audio illesztőprogramhoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest