- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
CortezX #52917 üzenetére
Köszi az ötletet, de nézegettem hasonlókat. Nem tudom, hogy van-e a HP-nak saját töltési szabványa (mint a QC vagy az Apple sajátja).
Nemrég kezdtek el megjelenni a GaN 60-100W-os töltők. A tesztekben amit találtam volt pár amit jónak mondanak, de a legtöbb Amazonos (pl.) link, US pluggal. Aliexpressen is nézegettem, de vagy noname van (amit itthon is kapni) és semmiképpen nem bíznám rá a notit vagy olyan, ami jónak tűnik, de nincs még elég rendelés/review.
A Xiaominak is van, de nem tudom mennyire szereti a hosszabb idejű, folyamatos terhelést hosszútávon (4-5-6 óra folyamatos, nem csak 1-1,5 órá naponta-kétnaponta). Az Almáék holmija akár jó is lehetne, de 35k kicsit már csücskös érte. Meg ugye a kompatiblilitás. Meg azért a PD Type-C kábelek sem olcsók és egy laptophoz 1,5-2 méter azért elkél.
-
rejtettlampa
tag
válasz
CortezX #46975 üzenetére
Nekem viszont a frissítő nem olyan, ami csinálna recovery pendrive-ot! Így nem tudtam kipróbálni ezt a lehetőséget a javításra! Azért majd teszek egy próbát a szervízben, hátha ők meg tudják valahogy csinálni, normális áron!
De nagyon bánom már, hogy egyáltalán bele kezdtem a bios frissítésbe! Többet nem nyúlok bioshoz, az tuti! Pedig már máskor is csináltam ilyet és ott nem volt gond! -
rejtettlampa
tag
-
-
-
Ezustroka
tag
válasz
CortezX #46780 üzenetére
Neked és zef-nek is köszi a választ
Annyi lenne még a kérdésem, hogy ha csak ssd-vel veszem, egy otthon neglévő hdd-t bele tudok rakni? (Méretben jó, ez a 2.5-ös hdd) Konkrétan arra gondolok, hogy ahol be kell helyezni, benne van alapból az a tartó, amivel be tudom csavarozni, hogy ne mozduljon el? -
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX #46666 üzenetére
Az őszi frissítést követően, sőt már a szeptemberi patch-kedd után jómagam is tapasztaltam furcsaságokat és még az újratelepítéssel sem volt valami rendben (HP ProBook 6570b).
Azóta Ubuntu Linux 16.04 fut rajta és egyszerűbb lett az élet, legalábbis az alapfeladatokat kellő stabilitással teljesíti.
-
Dhampir
félisten
válasz
CortezX #46663 üzenetére
Nem biztos, hogy az alábbiak miatt kavar be, de a 430 G4 is érintett:
Kommunikációs támogatás-biztonsági hirdetmény
A HP termékeken a Conexant HD Audio illesztőprogramok egyes verzióiban a termék kibocsátása előtt le nem tiltott helyi hibakeresési lehetőség által okozott potenciális biztonsági résre derült fény. A HP ennek következtében nem fér hozzá ügyfél adatokhoz.
A HP rendelkezésre bocsátott szoftverfrissítéseket a Conexant HD Audio illesztőprogramhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest