- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van egy EliteBook 820 laptopom, BT-on csatlakozik hozzá egy fejhallható. Eddig ez ok, de zenehallgatás közben szakadozik a hang. Ezzel mit lehet kezdeni? A fejhallgató más eszközzel nem produkálja ezt a hibát.
Válaszokat előre köszönöm. -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van egy régi HP 6710b laptopom. 2007-ben vettem újonnan. Több minden is cserbe hagyott rajta, de a legbosszantóbb az akkumulátor. Sajnos hiába vettem bele egy újat (igaz utángyártott) azzal sem túl rózsás a helyzet. Lehet ezzel kezdeni valamit vagy jobb, ha megbarátkozom az asztali géppé válásával.
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
6710b-hez keresek akkumulátort (HSTNN-CB49). Ezt meg merjem venni? Vagy van esetleg megbízható üzlet akik ilyennel foglalkoznak?
Válaszokat előre köszönöm. -
Zaji
őstag
sziasztok!
Bekapcsoltam a Power-on passsord-öt. Most viszont hiàba ìrom be indìtàs utàn a megfelelö jelszòt, nem fogadja el a gèp. bàr garancia mèg van a gèpre nem szívesen viszem szervízbe...
hogyan tudnàm kikapcsolni?
bocs a dupla hozzàszòlàsért, PDA-ròl kicsit nehezebben megy. -
Zaji
őstag
sziasztok!
Bekapcsoltam a Power-on passsord-öt. Most viszont hiàba ìrom be indìtàs utàn a megfelelö jelszòt, nem fogadja el a gèp. bàr garancia mèg van a gèpre nem szívesen viszem szervízbe...
hogyan tudnàm kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest