Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Ez miért ilyen olcsó? hol a hiba?
-
Cyrin
addikt
Milyenre?
6720s?
És akkor is van a GR650EA jelzésű op rendszer nélkül T5470 procival, kisebb vinyóval, 800-as fsb-vel, 865 GM chipsettel, 180 körül.
Van a GR777E jelű, Vista Home Basic-kel, T7250 proci nagyobb vinyó, egyebet nem tudni róla, a HP oldalán nem is szerepel, 200-ért.
Vagy a GR649EA jelű, T7250 procival, nagyobb vinyóval, HP oldala szerint 677 FSB-vel és 865 Express chipsettel, Vista Business-szel, 214-ért.
Na?
-
Cyrin
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
hát mit találtam, intel ssd-vel:
[link] -
Cyrin
addikt
Sok-sok huzavona, egyéb be nem vált gépek után ennél kötöttem ki, nagyon jól működik eddig, remélem sokáig így is marad:
[elitebook 8540p (i7,160Gb ssd, 8Gb ram, nvidia5100m, fullhd][ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz OgreImre #20245 üzenetére
nekem fontos volt a numerikus bill, ezért a lenovo ki is esett, meg ha megnézed az intel 160Gb-os SSD alapból megéri a különbözetet...és szerintem jobban is néz ki a HP, egyetlen hátránya hogy nincs benne igazi bill. világítás, de a pilács is megteszi, sőt ez még a környező asztalt is bevilágítja, ilyen szempontból még jobb is. És a fullHD panel se rossz ám.
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
ha a 300 ezres gépre gondolsz akkor nekem olyan van, és maximálisan elégedett vagyok vele, jobb mint az asztali gépem, amit kiváltott. igaz én nem játszom rajta, viszont HDV videót szerkesztek, amit a régi gépnél gyorsabban elvégez, és nem áramzabáló porkavaró zajos szörnyeteg. AutoCAD is megy rajta.
Én sztem elviszem majd kitisztíttatni évente. Ezen nem kell cserélni semmit, 8 gb ram, SSD, minden benne van, szóval nem kell bontogatni... -
Cyrin
addikt
nálam semmi probléma nincs...
-
Cyrin
addikt
Nálam 46-os lcd tv-re van kötve a nappaliban a laptop, állandó töltés mellett, mégsem veszem ki az akksit, havonta kétszer lemerítem, kvázi szünetmentesként funkcionál.
-
Cyrin
addikt
válasz SeniorTilla #20687 üzenetére
Viszonylag új gép, másfél hónapos, hogy pontosan mennyit bír azt nem tudom, kb 3 órát.
-
Cyrin
addikt
válasz SeniorTilla #20690 üzenetére
szünetmentesnek akkor is jó lesz, egyébként meg nem veszem le, mert nincs más helyem a számára, a tv fölötti polcon van kényelmes magasságban, előtte állva is lehet használni, tehát nem feltétlen kell bekapcsolni a tv-t se.
amúgy ez a 3 óra nem sok, ha levenném akkor is töltőre kéne tenni, de jelenleg nincs ilyen igényem, ha meg tönkremegy, és hurcolásznom kéne, veszek bele újat. én igazából asztali gép helyett vettem, tv-n keresztül megy a videoszerkesztés, meg a CAD, net, filmnézés, tv- nélkül a zenehallgatás hangfalakon keresztül NAS-ró akár telefonról irányítva, apróbb dolgok.
hurcolászni meg ott van a telefonom. sokszor még kényelmesebb is
én igazából minden oldalról körbejártam a lehetőségeket több több mint 2 éve kezdtem foglalkozni azzal, hogy mi legyen, akartam mac minit, kiképeztem magam HTPC-ből, media playerek, különféle zenelejátszók (squeezbox touch, sonos termékek) valahol mindegyik megbukott végül, és egyedül a laptop volt a megoldás mindenre.[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz SeniorTilla #20692 üzenetére
nálam a NAS-hoz használt APC szünetmentes pont a hp akku árában van, ennél lejjebb úgysem adnám
-
Cyrin
addikt
válasz olbeteam #21043 üzenetére
én asztaliként használom, és rohadtul nem érdekel az elhasználódottsága, az se hogy mi lesz vele, a szünetmentes funkciója sokkal többet ér annál, minthogy kivegyem. ha tönkremegy majd veszek bele másikat. sztem hülyeség kivenni.
ha nem használod, akkor is ugyanúgy tönkremehet, ezért használni kell ha már kifizetted, különösen, hogy egy plusz funkciót ad. -
Cyrin
addikt
na csak megtartja a hp a pc üzletágát.
fölösleges volt sokak véleménye, hogy azért nem vesznek hp gépet, mert kivonul a piacról a cég. -
Cyrin
addikt
Akkor összefoglalva:
- ha bent hagyjuk az akkut, miközben hálózaton van a gép, az kinyírja az akkut, ezért el kell csomagolni a hűtőbe
- ha nem hagyjuk bent, akkor egy hirtelen áramszünet kinyírja a hdd-t, de főleg az ssd-t
- ha sleep-be rakjuk az kinyírja az akksit
- ha hibernáljuk, vagy ki-be kapcsoljuk az kinyírja az ssd-tNa kb ennyit olvastam eddig a témáról, úgyhogy a legjobb amit tehetünk, hogy be se kapcsoljuk, hisz így lesz a legjobb a gépnek.
Én inkább csak használom ahogy jól esik. -
Cyrin
addikt
válasz Magnum_ #22276 üzenetére
Én ilyet vettem itt:
[link]Nálam az elitebook folyamatosan a 46-os tv-re van kötve, én nem akartam átalakítót.
Fél éve használom, bekötöttem, nem ment a hang alapból, de nem is kellett, mert hangfalak is rá vannak kötve, de hogy most ezt tárgyaljátok, mondom megnézem a hang beállításokban, és bizony ott van a sony tv, ha átkapcsolom megy rajta a hang. Na ezt is megtudtam -
Cyrin
addikt
hát igen, nekem a latitude-ba a bejelentés után másnap hozták a hdd-t, helyszínen cserélni.
maradt is volna a latitude, kár hogy nem tudott zenét lejátszani...lol -
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest