Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pros
tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Valami olyasmi van, hogy a bios sem látja és most sikerült belépni a diagnosztikai valamijébe ahol szintén nem látja, illetve az odd helyén sem. Win10 telepítő látja, de a méreteit nem, innentöl ha bejön a windows az alap illesztőprogrsm látja de méretét nem ezért nem lehet inicializálni. Ha pedig feéltelepülnek a hp driverek el is tünik az eszközkezelőből. Két lehetőségem van vagy valahogy elérem, hogy a bios lássa vagy valami drivert szerzek, hogy a win 10 normálisan felismerje és kezelje.
-
Répapüré
tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Szia!
Ha a kijelző mechanikai sérülés következtében tört be azt biztos nem javították garanciában,valószínűleg más szervizben csináltattad meg,de mindenképpen garancián kívül.Ha a kábel a törés következtében, vagy szakszerűtlen javítás miatt tört el azt sem fogják garanciálisan javítani.Azt nem tudom, lehet e tagadni a korábbi törést és javítást,ha nem akkor bizonyítanod kell, hogy a kábel törése nem függ össze a kijelző törésével,de ez már a jobbik eset ha erre adnak lehetőséget.
Én kevés esélyt látok a garanciális javításra, de mindenképpen érdemes tenni egy próbát.
Azért hátha ír még Neked valaki aki tudja hogy működnek a garanciában javító szervizek,nekem soha nem volt garancia a gépemen.
/Vagyis...az előző tulajdonos garancia után adta el nekem./Szia.
-
zsolthee
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
1. Mit szeretnél forgatni? A RAM-ot adott szögben kell a foglalatba helyezni, majd lehajtani vízszintesbe.
2. A modulokat előbb próbáld bele (ha van rá lehetőség) mielőtt megveszed. Van olyan gép, ahol egymás mellett és nem egymás alatt vannak elhelyezve. Lehet, hogy csak azokba jó, nem tudom. Így szemre talán belefér, nem annyira passzosan vannak egyébként sem.
3. Két csavar és lejön az L alakú fedél. Alatta ott vannak a RAM-ok és a HDD.
4. "A HDD kerethez van külső tároló az ODD-nek..."
Külső ODD-ről lehet rendszert telepíteni, akár HDD-re akár SSD-re. A recovery lemezek is működni fognak.Egy kis segítség a szereléshez. De csak ügyesen.

-
deathtania
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
egész pontosan: garanciavesztést nem okoz, DE ha bármi gond van a géppel, és garanciáztatni kell, akkor az eredeti konfigurációt kell visszaállítanod, mivel a HP arra vállal garanciát, hogy az fog működni neked. szóval annyi, hogy az odd-t vissza kell raknod ilyen esetben.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Vírusirtó topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/Vagyis...az előző tulajdonos garancia után adta el nekem./
Külső ODD-ről lehet rendszert telepíteni, akár HDD-re akár SSD-re. A recovery lemezek is működni fognak.
Pyttawrx