Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Hi!
pénteken irodába, bedugtam egy fülhallgatót, az új céges 8470p gépembe, hogy ne zavarjam a kollégákat, mikor bedugtam a fülhallgatót, éreztem egy kis statikus kisülést, de nem foglalkoztam vele, de nem szólt a videó fülhallgatón keresztül, mondom anyád... reboot itt már szólt a felhallgató kimenet a fülessel, de miután kihúztam, azóta nem szól a laptop hangszóró....csak a fülhallgató.
frissítettem, drivert, biost, átnyálaztam minden beállítást, de nem szól, pedig win szerint minden rendben...
szerintetek is szerviz lesz ebből, vagy van valami tippetek, mit csináljak még...
-
vallas
őstag
megjött az új céges kicsike....
HP 8470p.... tapasztalatok hamarosan.... a jó öreg 6910p nyugdíjba megy...
-
vallas
őstag
Hi!
HP 8470p hez tudtok olyan segéd progit mondani, ami automatán tudja állítani az energiabeállításokat?
úgy, ha a gép 220-ról megy, akkor teljesítmény centrikus módra vált, ha meg akksiról, akkor energiatakarékosra, és mind ezt magától?
előre is thnx!
-
vallas
őstag
HI!
nem tudtok javasolni helyet, ahol bontott nx 9020-s laptopba invertert kaphatok?
-
vallas
őstag
Hi!
Próbálta valaki a HP protect tools suit-t win 7 bit alatt?
ez az a cucc amivel pl ujjlenyomattal lehet bejelentkezni...
-
vallas
őstag
Jó választás!
nekem is ilyen a céges notim, csak a legdurvább ami ebből van asszem:
t9400 proci
ati hd2300
1440*900
4 giga ramés ph-s skinzone matrica

én nagyon szeretem! kérdésre, szerezz egy magyar xpsp3-s telepítőlt, és elvileg mennie kellene a gépen lévő seriallal.
Bár én vistát javasolnám, nekem is azzal fut, és semmi gondja.Telepítésnél recovery partíciót ne töröld, és akkor szerintem nem lehet gond, bár én lezúztam róla simán

-
vallas
őstag
Szia !
próbáld ezzel a legújabb ati drivert feltelepíteni, és működnie kellene, én mindig ezzel teszem fel a ati HD2300-s karimhoz az új drivert, pedig az ati oldalon letöltésnél , nem is található.
én mindig az angol verziósat teszem fel, a másikkal nem akar nekem működni.
-
vallas
őstag
Komplett matrica, de a vastagabb fajtából, nem átlátszó, hanem a fehér kopások is a matricán vannak, a fekete alapon.
A pólót nem fotóztam le, de kicsibe látható a ph-n a skinzone-s hirdetésekbe.
Fekete póló, és ugyan az a logó mint a gépen, csak a kopásos részek itt nincsenek, csak a sárgás része. -
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

-
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mikor jössz megnézni a 6910p-t

pont olyan amit akarnál
-
vallas
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Hi !
ilyet használok céges gépnek, csak nagyobb procival,memóval, meg kijelzővel.
A memót bővítsd minimum 2, de inkább 3 gigára, főleg ha vm-ket is futtatsz.
A vga csak 64-bites, szóval csodát ne várj tőle, de a flatout 2-t szépen vitte 1440*900-on, a kisebb felbontás miatt lehet nálad több game is jobban mehet majd, de cod4-t csak 800*600-ba vitte. Filmnézésre ideális a vga.A gép jól össze van rakva, és elég sokat megy akksiról is, szóval szerintem nem jársz vele rosszul, főleg ennyi pénzért, mert az enyim 360 volt bruttó, de amit te néztél gondolom renew, de ez ne tántorítson el től ,többen vettek ilyet már itt a ph-n és mindenki meg van vele elégedve.
-
vallas
őstag
Hi!
13:00-tól elérhető lesz a HP 6910p Bemutatóm a Logouton....
-
vallas
őstag
válasz
daveredline
üzenetére
Lecsavarozod, a gép alján a memória takarólemezét, és egy laza mozdulattal bepattintod az új memót a helyére, fedlap vissza ,és bekapcs, és a leokézni, hogy megnőtt a memória méret.
estleg annyit még, hogy az elején vedd ki az akksit belőle, és húzd ki a 220-ból...
-
vallas
őstag
Megjött nekem is a HP 6910p....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nagyon baba a gép, bár még a kijelzőt szoknom kell, mert elég kicsinek tűnnek a betűk

tesztek nemsokára.....
-
vallas
őstag
válasz
ApróHird9999
üzenetére
Hi
az én régi hp notimba,volt olyan beállítás, hogy fan always on when ac powerd, vagy hasonló, szóval mindig ment a venti, ha 220-ról ment, de lehetett állítani, érdemes lenne megnézni a biost!
-
vallas
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Hi!
A gép céges gép és 3-év garival van, ezért nem került semmibe a dolog, ilyenkor jó a care pack. Amúgy szerintem biztos egy 100-s lett volna.
Amúgy az volt a baja, hogy két év után elkezdte néha eldobálni az usb portjait, aztán amikor már nagyos sűrűn csinálta, felküldtük, és 3 hét alatt meg volt.
-
vallas
őstag
vagy egy 6535b, bár ezt nem láttam fenn árral, lehet hogy még nagyon új.
-
vallas
őstag
Sikerült meggyőzni a főnökömet, hogy az alaplapcserés, és új házat kapott hp nx6125-m-t egy kolléga kapja meg, dosos progikat buzergálni, és így én választhatok helyette
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ehhez mit szóltok?
Hp 6530b. Fontos volt a 14 col, mert most egy 6710b van nálam, és mivel sokat hurcolom, kicsit nagy.
A kérdés, hogy melyik kijelző a jobb 1280*800 v1440*900?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
megszoktam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx