Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
middleaged
tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata ezzel a termékkel:[link]
HP-Compaq Pavilion g6-1306sh a notim,elvileg a meglévő ODD-m előlapja rászerelhető a HDD/SSD keretre, de vajon a mellékelt előlappal a slim USB-s házban fog-e müködni az ODD? -
middleaged
tag
Üdv!
Valaki találkozott már valahol ezzel a termékkel?
[link][ Szerkesztve ]
-
middleaged
tag
Üdv!
Egy HP-Compaq Pavilion g6-1306sh notim van, eddig még nem láttam okát, de most szerettem volna aktiválni a CrossFireX módot, de nem sikerült:a Catalyst menüjében ha kijelölöm a dual grapics módot,az alkalmaz menüpont nem mükődik,az op. Win8,a Catalyst driver a legújabb, Win8 kompatibilis.Az eszközkezelő szerint mindkét eszköz megfelelően működik, a speccy szerint "crossfire letíltva". Kérem aki tudja, árulja el hogyan tudnám engedélyezni. -
middleaged
tag
Üdv! Egy HP-Compaq Pavilion g6-1306sh-val küzdök, a vásárláskor a döntésemet nagyban befolyásolta ez a cikk[link],de sajnos a benne szereplő játékok egyikével sem tudok a javasolt beállítások mellett még hűtőpad használata ellenére sem játszani 15-20 percnél tovább ,mert rendre újraindul a gép 60-62 fok körül. A ramot 8 gigára bővítettem, 120 gigás SSD-t használok, az automatikus újraindítást a Win7-ben kikapcsoltam, "kékhalál" nincs.
Kerestem a biosban a riasztási hőmérsékletet, de nem találtam,meg megoldást sem a problémámra.
Talán Ti tudtok segíteni![ Szerkesztve ]
-
middleaged
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, ezek a játékok biztosan futnak ezen a notin:[link]?
Nem vonnám kétségbe a hirdető szavait, de én is hasonló gépel küzdök, a játékok terén nagyon rossz tapasztalatokkal. Amit próbáltam, pl. Maffia 2, Witcher 2, Sims 3, néhány perc játék után a venti felpörög, majd újraindul a noti, nem tudom eldönteni, hogy a gép hibájából-e, vagy a képességeit meghaladó feladat miatt. (CPU 62-64, GPU 72 °C körül). Lehet,hogy hibás a laptop, és gariztani kéne (csak 3 hónapos), vagy ez ilyen, és ne akarjak játszani? -
middleaged
tag
válasz SzaboZE #29592 üzenetére
Szia!
Légyszi, ha tudsz, írj valamit[link] erre is. Már youtube HD film nézése közben is újraindulással büntet a masina,ssd-vel, + 4 giga rammal bővítettem, most szedjek ki belőle mindent, aztán lehet bukik a garin, ha másért nem, akkor azért mert ez ilyen. Szívem szerint a falhoz vágnám, persze a részleteit, azért fizethetném tovább.
Mindennapjaim megrontója ez:HP-Compaq Pavilion g6-1306sh, a tesztnek álcázott hirdetés itt:[link]
azonos config más gépben meg itt:[link][ Szerkesztve ]
-
middleaged
tag
válasz SzaboZE #29659 üzenetére
Köszi a választ, szegényt már agyonteszteltem, minden lefut gond nélkül: 3DMARK VANTAGE RESULT DETAILS:SCORE
P3701 3DMarks
GRAPHICS SCORE
3160
CPU SCORE
7613
3DMARK 11 RESULT DETAILS
SCORE
P1097 3DMarks
GRAPHICS SCORE
1020
PHYSICS SCORE
2958
COMBINED SCORE
798
Powered by Unigine EngineHeaven Benchmark v3.0 Basic
FPS:
22.6
Scores:
570
Min FPS:
11.3
Max FPS:
45.3
Render:
direct3d10
Mode:
1366x768 fullscreen
Shaders:
high
Textures:
high
Aida 64 Stability test 15 min CPU 78 °C GPU 63 °C
Sajnos, mégsem tudom teljes értékű gépként használni a fentebb leírtak miatt. -
middleaged
tag
válasz deathtania #29702 üzenetére
Már semmi okom, hogy tovább halogassam a gariztatást.
A helyzet az, hogy a gyári állapothoz képest + 4 giga ram, SSD az ODD helyén, ODD rackban, ez eredeti 750 gigás vinyó csordultig.Bár a kérdés hülyén hangzik,de most mindent alakítsak vissza, töröljek, ill. másoljak át adatokat, szóval gyakorlatilag hozzam a vásárláskori állapotba, mielőtt elküldeném a gépet?
Háztól-házig garis,valószínűleg senkivel nem fogok találkozni személyesen az ügyben, a legközelebbi szerviz is vagy 100 km.
Bocsi, alexan, nem az általad kommentelt témához szántam.[ Szerkesztve ]
-
middleaged
tag
Sziasztok!
Milyen játék futhat ezen mostanság?
[link] -
middleaged
tag
Sziasztok!
Már a 4, éve gyötör ez a lapos.
[link]
Elnézést a szakmaiatlanságért: ez a gép újkora óta képtelen 74 ill. cca.90 ° alatt meglenni.
Kétszer gariztattam, első körben ventillátort, később- ha lehet hinni a szervíznek-alaplapot cseréltek.
Most, ahogy ezeket a a sorokat írom, a venti igen csak zajosan tolja, az "esc" billentyű környéke kézzel megfoghatatlanul forró, úgy, hogy egyéb alkalmazás nem fut a háttérben, csak ez. (CPU:87 °)
Nem keresném a hiba orvoslását, ha valaki megnyugtatna, hogy ez a széria mind ilyen. -
middleaged
tag
Üdv! A laposom ez:
[link]
Mióta a a 7-est 10-esre frissítettem, a boot-idő percekben mérhető. Van rá gyógymód, hogy ne így legyen?[ Szerkesztve ]
-
middleaged
tag
válasz SeniorTilla #48202 üzenetére
Azt meg már ledolgozta. Köszi a választ, elfogadom akkor így.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest