- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
JoceeHunt #29133 üzenetére
Szia!
Én is így voltam, aztán küldtek egy 32 bitest .....állítólag 2530p-hez csak az volt....
De nem gond levettem egy MSDN-es telepítőt, 64 bitest telepítettem a gép hátulján lévő kulccsal, aktiválni automatán nem lehetett, de a telefonon keresztül simán beaktiválták, őszintén elmondtam én is , hogy át akarok térni 64 bitesre a 4GB RAM miatt. -
deathtania
senior tag
válasz
JoceeHunt #29117 üzenetére
akkor hívd fel a ms magyarország valamelyik telszámát, és ott segítenek neked, és megmondják, hogy melyik w7et tudod aktiválni a kódoddal.
-
deathtania
senior tag
válasz
JoceeHunt #29108 üzenetére
most szivatsz ugye? 8GB rammal te 32 biten tolod? aztán csodálkozol, hogy nem elég neki a ram, mivel a 8GBból csak 3,2GB-t lát a rendszer, és csak annyit tud használni.
azonnal húzd át 64bitre, vagy akkor add el az egyik modult, mert tök feleslegesen csak áll a gépben...
-
Gwen1977
csendes tag
válasz
JoceeHunt #28787 üzenetére
Üdv Mindenki
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy Hp Nc4400-as notim amin van ujlenyomat olvasó de sajnos nem tudom használni! A szükséges drivert letöltöttem de még igy sem akkar müködni!
Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném!
A másik hogy ezeket a tipusokat beépitett hangszoro nélkül adták ki? Mert a driver fent van és müködik rendesen de hangot nem ad! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
JoceeHunt #28782 üzenetére
Nem tudom mekkora az SSD-d, de ha nem vagy nagy adatgyűjtögetős 120-as bőven elég. Nekem is egy Dell gépemben most 120-as van, 40%-60%-ban van megosztva (oprendszer+programok/személyes dolgok)...
Amúgy egy 64GB-ossal nemrég csináltam egy kis HDD vs SSD tesztet, ha érdekel nézd meg...
-
sagit
veterán
válasz
JoceeHunt #28694 üzenetére
Jaja, sata2
Igazából nálam nem csak a csatoló volt a baj 2510p/2530p-nél hanem az extrém szabvány.Zif 1,8" és uSata 1,8"
Vehetsz nyugodtan gyors ssd-t a notidba, gondolom abba hagyományos Sata 2,5"-os kell. A tesztek azt mutatják hogy a gyors boot/ébredés és az indulásoknál a 4k értékek azok amik döntőek lehetnek sebesség ügyileg. Arra kell rámenni.
-
premete
veterán
válasz
JoceeHunt #28690 üzenetére
Corsair bűn lassú volt, és még a hőmérsékletét sem tudta kiolvasni a laptop. Nem ismerem az ingyenes klónozókat, csak az Acronis True Image Home-ot használom, backup/restore/clone disk, stb.-re.
A négy ssd, amit próbáltam azok közül a samsung 830-as a legmeggyőzőbb (pedig utálom a samsungot). -
premete
veterán
válasz
JoceeHunt #28688 üzenetére
Volt Corsair Force-m, alig bírtam megszabadulni tőle.
Klónozáskor meg lehet adni, mekkorák legyenek az új partíciók, nem muszáj automatán hagyni. Vagy előtte a hdd-n megduplázod a "C" méretét, és akkor hagyhatod automatán.Ilyen kábellel lehet gyorsan másolgatni, klónozni, backup/restore oda-vissza:
-
premete
veterán
válasz
JoceeHunt #28686 üzenetére
Érdemesebb a sata3-ast, árban alig van különbség, és már a klónozásnál kiderül, hogy mennyivel gyorsabb.
Samsung 830-as, 128 GB-ost tettem a 8460p-be (24500-ba fájt), ilyen a sebesség.A névleges, 500-as sebességeknek nem szabad bedőlni, vertex3-asom volt, 300 alatt volt a szekvenciális írása is.
PL. vertex3 sata3:
samsung 470 sata2:
-
Thusor
őstag
-
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt #27721 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok...
Ha mindkettő táp viszi közvetlenül a gépet, akkor nem azok a rosszak.
A docking station-nek és a gépnek is ilyen DC csatlakozója kell hogy legyen: kép
A tápegység vége meg ilyen. Az aljzatba csak a középső tüskének kell belemennie.
(Én vice versa szoktam használni az eszközök töltőit.) -
Thusor
őstag
válasz
JoceeHunt #27704 üzenetére
Nekem a 2540p-mhez van dokkolóm. Ott, ahogy csatlakoztatom az elektromos hálózathoz a tápot azonnal kéken világit a power gomb és az eject gomb is. Szerintem ott táp vagy dokkoló hibás a dolog. A dokkolóhoz kapott táppal tölti a laptopodat? Valamint a laptopodhoz kapott töltő viszi a dokkolót? Elméletileg mindkét táp kompatibilis egymáshoz.
-
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt #27683 üzenetére
Hogy is van ez?
"Tölteni nem sem tölti a gépet , de ha a gépbe dugom akkor már igen."Korábbiakkal is az a tapasztalat, hogy hiába több típusú dokkoló és notebook, amíg a csatlakozójuk stimmelnek, addig gond nélkül megy egyik a másikkal.
Szóval szerintem annak mennie kell. Ha nem, hát akkor vidd vissza és csere -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt #27678 üzenetére
Igen, az az eject ami nem jól viselkedik. Ha ráteszed a gépet a dokkolóra akkor annak folyamatosan kéne égnie. Ha bekapcsolod utána a power is világít. Közvetlenül a dokkoló tápjáról tudod tölteni a laptopot? Csak hogy tudjuk, az jó vagy sem.
Dokkolóból - a gyári leírás szerint - két fajta van ehhez a típushoz (nem DVD-s)
P/N: A7E34UT
P/N: LZ844AA
Ez is stimmel? -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt #27676 üzenetére
Ha szépen beleilleszkedik a dokkoló csatlakozójába, akkor az hozzá való.
A normál - nem a DVD meghajtóval ellátott - dokkolók mennek driver nélkül. USB hub-ként ismeri fel az op.rendszer, nem kell telepíteni semmit. Nézd meg az eszközkezelőt, van-e ott valami ismeretlen eszköz.
Amikor a gép rajta van a dokkolón a power és az eject gombok világítanak rajta, ugye? -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt #27602 üzenetére
Legfrissebb VGA driver van fent? Nem hinném, hogy az akkunak köze lenne hozzá...
A dokkolók között az a különbség, hogy az első 2 az standard, az utolsó 2 pedig bővített. Ez azt jelenti, hogy optikai meghajtó is van benne. A Watt pedig a hozzáadott tápegység teljesítményét mutatja. Nagyobbról pl. hamarabb feltölti az akksit. Szerintem 90-120W bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest