Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5051) axioma válasza Nordik (#5050) üzenetére


axioma
veterán

A sajat szamlak kozti atvezetes tr.ado mentes, szoval azt tudjak ingyenbe tartani a bankok.
Ha igy hasznalnad a perselyt (es meglatasod szerint ennel a kamatszintnel van me'g ennek ertelme), akkor csinalj 2-t, es mindig csak az egyikben van penz, de amikor kivenni akarsz, akkor a masikra meg rateszed a maradekot, onnantol - raadasul a magasabbikkal - kamatozik, mig az eredeti helyen mar nem. Vagy minden honap elejen eleve atteszed a kov. honapra bentmaradot a masikra (igy valodi extra megtakaritott osszeg se kell legyen egyaltalan), igy mindig tuti a premium kamattal megy a penz.

szerk. malacpersely nem ad mar sok kamatot, illetve havonta derul ki hoghy ad-e, ha nem veszel ki, sot noveled valamennyivel, akkor ad csak jot -- ezert jo kettot vezetni, mert par plusz kattintas csak, cserebe viszont mivel a kettot kulon-kulon ertekelik ki, pont mindig megtakaritonak fogsz latszani. Persze kamatozas szerinti(!) honap elejen erdemes leginkabb csinalni mindig a libikokazast, de ezzel a modszerrel a honap kozepen hozzaferes is kevesebb veszteseg

[ Szerkesztve ]

(#5052) Nordik válasza axioma (#5051) üzenetére


Nordik
őstag

Huuu hát ennyit nem szeretnék szórakozni, amúgy sincs nagy összegekről szó. Vagy maradjon akkor inkább a sima számlámon a pénz és kész? Bár ez akárhogy is nézem még mindig a legrosszabb megoldás. Vagy tévedek?

(#5053) axioma válasza Nordik (#5052) üzenetére


axioma
veterán

Hat ha tobb olyan honap lesz, amikor vagy nem teszel ra pluszt, vagy teszel de kozben elotte/utana ki is veszel, mint amikor csak a minimalis plusz betet megvan, akkor sztem teljesen felesleges vele ugy altalaban szorakozni...

(#5054) concret_hp válasza Nordik (#5052) üzenetére


concret_hp
addikt

ha minimális energia befektetéssel akarsz elrakni pénzt rendszeresen, úgy, hogy hozzáférhető is legyen, akkor teljesen jó. ha adott hónapban nem vezetsz át rá pénzt, akkor aszsem ekvesebb a kamat, ill ha leveszed, akkor meg ugyanannyi mint a folyószámládé (de 2 malacpersellyel egyébként ezt is ki lehet trükközni)

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#5055) Nordik válasza concret_hp (#5054) üzenetére


Nordik
őstag

Tehát mindenképpen jobban járok ha malacperselyen tartom a pénzt, mert akárhogy is nézzük, de a kamatozása jobb, kivétel ha veszek le róla. Mondjuk ez ritkább. Átvezetni bármikor ingyen tudok. Illetve tisztába vagyok vele, hogy az a pénz nekem már félre van téve, vigyázzak rá, nem elérhető bármikor az egyenlegemen, hogy elcsábuljak. :))

(#5056) Kbali válasza Nordik (#5055) üzenetére


Kbali
nagyúr

Arra figyelj csak, hogy a Malacról bankból kifelé, ill. más CIB-es ügyfélnek ne utalj közvetlenül, mert elég drága lesz. Anno ugyanannyiért lehetett tranzaktálni, mint az online számlánál, de megváltoztatták. Én is belefutottam, mert nem néztem meg a kondit és 39 Ft helyett kétezer párszázat fizettem egy átutalásért.
Ez lesz a kondíció január 15-től.
Ami előny a sima számlához képest, hogy itt havonta jóváírják a kamatot, a folyószámlán csak évente.
Nézd meg egyébként azt is, hogy nem éri-e meg váltanod a classicról onlinera.

(#5057) godan


godan
csendes tag

Sziasztok!

Tmart.com-ról szeretnék rendelni. "Valutaként" Forintban is lehet fizetni amint látom. A kérdésem, hogy vajon megéri vagy inkább dollárban érdemes?

Mert a mai árfolyam alapján dollárban jobban járnék de kérdés, hogy az otp ha dollárban fizetek mennyi átváltási díjat számít fel és mi a helyzet ha forintban fizetek,

Mert ha forintban akkor elvileg az eladót terhelik az átváltási költségek.

Köszi előe is

(#5058) föccer válasza godan (#5057) üzenetére


föccer
nagyúr

Valuta eladásit fognak alapul venni.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#5059) cocka válasza godan (#5057) üzenetére


cocka
veterán

Természetesen devizaeladásit fognak alapul venni. Valutaeladási csak kp. váltásnál jön elő.

(#5060) föccer válasza cocka (#5059) üzenetére


föccer
nagyúr

HÁt persze, hogy rossza írtam. :D Mentségre legyen modnva, hogy jór gondoltam. :))

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#5061) doc


doc
nagyúr

Rendesen felhuzott a CIB...
Kaptam ma toluk levelet, hogy "felelos orzesbe vetel" cimen eltuntettek az EUR Malacperselyben levo penzemet. Felhivtam oket telefonon hogy megis mi a sarki feny ez, erre elmondta a neni, hogy mivel az euros malac megszunt, ezert ok majd "megorzik" a penzemet amig nem megyek be erte. A kondicios lista alapjan ezert meg penzt is kernek, kamatot viszont nem fizetnek, hat gratulalok...
A legjobb hogy mikor decemberben fizettem be ra, egy szoval sem mondtak hogy egyebkent tok folosleges. :W
Holnap irany a CIB, szuntetek meg mindent ami naluk van.

MOD: ja es a netbankban persze latszik az euros malac is, 0 osszeggel, az "orzott" osszegnek meg semmi nyoma.

[ Szerkesztve ]

(#5062) axioma válasza doc (#5061) üzenetére


axioma
veterán

Na ez szep, mennyire vesznek le ilyenkor, ha nem titok? Nem forintalisan, csak %-os vagy fix osszeg, egyszeri vagy folyamatos? Es utana me'g plusz felvet dijert kapod meg?
A gyerekek szamlajarol azert nem vettuk ki a penzt, mert 15e-ert kene 950Ft-ot fizetni. Ezek szerint erre ne apellaljak, hogy majd ugyis megszuntetik, akkor ingyen ide kell adniuk... pedig teljesen logikus lenne, ha O"K bontanak szerzodest... en megkerdeznem a pszaf-et, foleg ha nem ertesitettek x nappal elore teged errol.

Hm, hat nalam is erik, hogy nem felelesztem a folyoszamlamra a kedvezmenyt, hanem a hitelkartya kivetelevel mindent megszuntetek... egyelore dontetlen (a kartya eves dijra adnanak 50%-ot, amig megvan, penzugyileg kb. mindegy, a kartyat viszont nem akarnam most me'g megszuntetni).

[ Szerkesztve ]

(#5063) doc válasza axioma (#5062) üzenetére


doc
nagyúr

Nem tudom mennyire titok, a weboldalukon talaltam egy PDF-et ami szerint maga a muvelet 3500 HUF, es havonta 500 penz, devizanal meg annyit irtak hogy erdeklodjek, hat kosz :U
A KP-felvetel meg persze, penzbe kerul, de azt amugy is ki akartam venni szoval nem katasztrofa. Csak tenyleg az duhit, hogy (most megneztem) dec.19-en fizettem be az utolso 100 eurot, es senki nem szolt hogy ket het mulva rohangalhatok a penzem utan. Ha ezt tudom, akkor kivettem volna mar akkor az egeszet aztan kesz :W

(#5064) axioma válasza doc (#5063) üzenetére


axioma
veterán

Huhh, akkor az durva... Ha nem tajekoztattak, marmint a termekmegszunesrol, akkor szerintem tenyleg irj panaszt. Nem mondom, hogy jo bank a CIB foleg mostanaban (multkor az ugyintezo akivel osszehaverkodtam valamennyire nem tiltakozott, hogy mondtam, hogy nagyon ugy nez ki mintha a cib ki akarna vonulni...), de eddig me'g a bankok kozul a CIB viszi a korrekt panaszkezelesben a palmat nalam. Rosszabbul mar nem jarhatsz, es csak egy level megirasaba kerul.

(#5065) doc válasza axioma (#5064) üzenetére


doc
nagyúr

Azt tudtam hogy "megszunik", mar valamikor nyaron megszuntettek elvileg, csak azt hittem ez ugyanazt jelenti mint pl. a Citinel a TOP csomag megszunese, hogy siman nem ertekesitik, de tovabb hasznalhato. Mukodott is a dolog (mondom, decemberben meg fizettem be ra), es nem emlekszem hogy barhol is lattam volna nyomat ennek, hogy siman athuzzak az egeszet valami nem kamatozo szutyokra en meg rohangalhatok :(
Korulnezek a CIB weboldalan, van-e errol valami info...

MOD: "Amennyiben a felelős őrzésbe vett és kezelt összeg forinttól (HUF) eltérő devizanemű, úgy a felelős őrzéssel kapcsolatos valamennyi, jelen Tájékoztató szerinti költséget azok esedékessége napján érvényes, a Bank által jegyzett valuta középárfolyam alapulvételével számítja fel." remek, igy meg aztan foleg szarul jarok, a CIB "csodas" arfolyamainak koszonhetoen...

[ Szerkesztve ]

(#5066) Kbali válasza doc (#5065) üzenetére


Kbali
nagyúr

Bankszámlakivonaton mi szerepel? Malacperselyről is kapsz havonta kivonatot, azon szerepel minden ilyen információ. Tudom, a bank hülye....

(#5067) doc válasza Kbali (#5066) üzenetére


doc
nagyúr

Az elektronikus kivonatot tudtam megnezni, abban annyit irnak hogy bizonyos kondiciok 2014 marciustol valtoznak. A cib.hu-t eleg rendesen atneztem, sehol nem talaltam nyomat ezzel kapcsolatos hirdetmenyeknek, az EUR Malacperselyrol az utolso hirdetmenyekben csak (ujabb) kamatcsokkenes van, es az, hogy az ertekesitest megszuntetik, de a termek hasznalhato tovabb.

(#5068) Kbali válasza doc (#5067) üzenetére


Kbali
nagyúr

Akkor viszont tényleg reklamáció a vége - és esetleg kártérítés - ha nem tudják bizonyítani, hogy márpedig téged megfelelően tájékoztattak.

(#5069) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Ebben tudna nekem valaki segiteni?

(#5070) KMT válasza Tomi0703 (#5069) üzenetére


KMT
addikt

Ennyi idő alatt már vissza is olvashattál volna, leginkább az erste diákszámlát szoktuk ajánlani, de azért nézd meg a kondícióit (ennek is).

(#5071) Tomi0703 válasza KMT (#5070) üzenetére


Tomi0703
őstag

Visszaolvastam, lattam, hogy azt ajanljatok. Gondoltam hatha megvaltozott azota valami. :DDD
Akkor az Erste lesz, koszi. :R

(#5072) axioma válasza doc (#5067) üzenetére


axioma
veterán

Na lehet, hogy a te eseted volt az elso lokes, de most megkaptam az utolsot. En a hitelkartyat megtartom, de minden mast megszuntetek naluk.
Tortent ugyanis, hogy a kerekparos kedvezmeny 5-eig volt ervenyben, mig az ujat beallittatni (ezt se ertem, mi szukseg van ra, hiszen pont ugyanaz a kedvezmeny alapja) 15-eig kell, es mind a regiben mind az ujban 50% hitelkartya-evesdij-kedvezmeny van. Termeszetesen 7-en beterheltek a kedvezmeny nelkulit... hacsak nem igernek holnap (ugyis megyunk egesz nap ugyintezgetni) korrekciot, akkor bye-bye cib szamlak (sima, malacok, sziaszimbak).

(#5073) concret_hp válasza axioma (#5072) üzenetére


concret_hp
addikt

ja én is néztem, hogy az meg hogy van, hogy 15éig kell állítani, de múlt héten vmelyik nap már át volt állítva.
(ráadásul sok év alatt először valami kis köcsög ügyintézőhöz kerültem...)

online számlacsomagnál mégis hogyan csekkolják, hogy munkabér-e? haverom átküld némi pénzt (akár 1 másik cibes számláról) közleménybe beírja, hogy munkabér, akkor jó, ha meg vmi krikszkraksz van beírva, akkor nem ;]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#5074) doc


doc
nagyúr

Voltam ma a CIBben kivenni a 'felelos orzes' ala vett EUR malacomat.
Az ugyintezo azt mondta hogy elvileg nyaron kuldtek ki tertivevenyes levelet arrol hogy ez lesz, lehet hogy pont akkor voltam megint hetekre kulfoldon? :F
Mindenesetre mikor mondtam neki hogy dec.19-en fizettem be utoljara, es nem mondtak hogy inkabb kivegyem a penzt mint befizessem, elmondta a (nem tul hivatalos) velemenyet az illetorol :D

Az egesz folyamat egyebkent ket lepesben zajlott: eloszor tobb mint haromnegyed orat vartam, mig probaltak rajonni hogy hogyan is kell ezt intezni, aztan valami online rendszeren keresztul kellett valamilyen muveletet kerniuk a 'fentiektol'. Elmentem ebedelni, kb. egy ora mulva mentem vissza, akkor mar elvileg minden kesz volt, azert egy negyed orat igy is kellett varnom a penztarnal.
Kozben egyebkent tenyleg segitokeszek es jo fejek voltak az ugyintezok, szoval tenyleg csak jot tudok mondani roluk :)

(#5075) axioma válasza doc (#5074) üzenetére


axioma
veterán

Megmondom oszinten, emlegettem az esetedet az ugyintezonknek (joban vagyunk viszonylag). Azt mondta, hogy eloszor is oktatason voltak rola, aztan ok a fiokhoz tartozo ugyfeleket nyar ota folyamatosan hivogatta'k(!), volt akit 8x hivtak fel es mar az volt kinos hogy rugdossak vele, hogy jojjon mar be elintezni, nehogy ott maradjon orzesre... szoval ez attol is fugg, hogy kivel vagy kapcsolatban (ez a bekasi fiok, mondta is hogy az oda tartozo ugyfelek 80%-at ismerik, marmint megismerik, kicsi fiok, jellemzoen varni se kell sokat, persze pont ma kifogtam egy mamat, aki neten osszevasarolgatott bef.alapokat, aztan azt se tudta hogy ezen nem kamatjovairas lesz, hanem arfolyama van, mindezt tobb reszletben ugy 3M-nal is tobb osszertekben kovette el, aztan magyaraztatta maganak...).

Tertis level kulon durva, ha nem vetted at, akkor ugye tekintheti kezbesitettnek talan a torveny szerint, de tudja, hogy nincs kezbesitve... szoval itt valaki eleg hanyag volt.

[ Szerkesztve ]

(#5076) doc válasza axioma (#5075) üzenetére


doc
nagyúr

En ketszer voltam ebben a fiokban: egyszer mikor megnyitottam a malacokat, masodszor meg ma :D
Befizetni a munkahelyem kozeleben levo budapesti fiokban szoktam, szoval engem tutira nem ismertek az "otthoniban".
Azt mondjuk mondta a csajszi, hogy ev vegen sokan voltak leuriteni az euros malacot, csak valahogy en maradtam ki :(
Pedig a leveleket el szoktam olvasni (ez is a tegnap erkezett levelben volt, pedig az nem is volt tertivevenyes).
Bar az sem feltetlenul jelent sokat, tegnap volt a postaladaban tertivevenyes level is, csak ugy beledobva, eleg laza a postasunk, pedig mar le lett tolva parszor :W

Na mindegy, a problema megoldodott, szoval vegul is rendben van (az mas kerdes, hogy a tortentek miatt 20 euromba kerult az ugy, szoval kb. ertelmet vesztette az egesz malacozas)

(#5077) axioma válasza doc (#5076) üzenetére


axioma
veterán

Nem az ismerosoket hivtak, hanem minden oda tartozo erintett ugyfelet. Mondjuk lehet, hogy a kis fiok miatt ez kezelheto mennyiseg es szemelyesebb hozzaallas miatt felelosebb modon tortent. Jo, hat Bekas azert mar hiaba Bp., kicsit videkies.
A tertist azert megkerdezhetted volna, hogy atvettnek tudjak?

Ma voltunk mas bankokban is ugyintezni. Axaban a wm kartyat akartam visszaadni, erre kiderult, hogy telefonon kellett volna lejaratni, 2 perc volt.
Ami viszont durva, az a KH. Pomazon epitkeztunk, es a III. kerulet akkor meg Szentendrei uti fiokjaban vettuk fel a hitelt (ez meg Romai furdo-Csillaghegy kornyeken volt). Az a fiok kikoltozott Bekasra. Kozben nyilt egy fiok Pomazon.
A KH viszont, allitolag a korabbi hasznalati szokasok alapjan (ami tuti hamis) a Nyugati teren levo fiokba helyezte at megkerdezesunk es ertesitesunk(!) nelkul a teljes torzsanyagot. Peldaul a hitelszerzodest, a mindenfele papir alapu gyujtemenyt a szamlankrol. Jo, ez most specialis eset volt, masolatot kertunk a hitelszerzodesrol egy reklamacio miatt [raadasul meg csak nem is jol emlekeztem, ha mar a sajatunkat elkevertem], szoval ritkan kell oda menni, de pont eleg foloslegesen bekeveredni a varos kozepebe. (Ugy 15+ eve ott - az se ugyanaz a fiok, az allomas epuleteben volt, most meg sregen szemben van - lett a szamla elozmenye megnyitva, mert akkor a ferjem ott dolgozott a kozelben. De a lakashitel kapcsan mindent athelyeztek a III. keruletbe.) Es allitolag nem is tudnak valtoztatni... nonszensz.

[ Szerkesztve ]

(#5078) SzGee válasza axioma (#5075) üzenetére


SzGee
aktív tag

valóban küldtek nyáron tértis levelet, én is kaptam
igaz nem foglalkoztam vele, mert csak pár eurocent maradt a malacomon...

[ Szerkesztve ]

If you leave me, can I come, too?

(#5079) doc válasza SzGee (#5078) üzenetére


doc
nagyúr

Es azzal a par centtel mi tortent?
Nehogy ugy jarj hogy azt is felelos orzesbe veszik, 3500 + 500/ho forintert :D

(#5080) SzGee válasza doc (#5079) üzenetére


SzGee
aktív tag

jó hogy mondod utána is nézek... :))

If you leave me, can I come, too?

(#5081) kilozsul


kilozsul
aktív tag

Sziasztok!

Cetelem hitelkártya tulajokhoz lenne kérdésem. Anno egy áruhitelhez kaptam egy ilyen Cetelem hitelkártyát, de sosem használtam (aktiválva sincsen), viszont mindenhol látom, hogy 10% kedvezményt adnak ha azzal fizetek. A kérdés: Van ilyenkor valami törlesztési kitétel? Magyarul ha megveszek egy 100e Ft értékú árut 90ért a 105 kedvezmény miatt, majd másnap a számlámról visszatöltöm ezt az összeget akkor nyertem 10%-ot, vagy mindenképpen kifizettetik valami kezelési költség vagy kamat formájában a remélt hasznukat? :)

(#5082) axioma válasza kilozsul (#5081) üzenetére


axioma
veterán

Konkretan ilyen cetelemes nincs, de az altalanos hitelkartyas kondiciok alapjan varhato:
1. aktivalaskor (addig nem hasznalhatod) eves kartyadij, 4-8e kozott a legjellemzobb az egyszerubbekre, de persze van amit promocioban ingyen elso evvel adnak, illetve van ami konstrukcio szerint nulla eves dij, de magasabb havi
2. havi zarlati dij, havi 200-400 (sot, eves dij nelkuli inkabb 500-900) Ft, bar van ahol csak azokban a honapokban terhelik, amikor vagy minuszban voltal zaraskor (azaz a keret hasznalva volt), vagy volt valami aktivitas az adott szamlazasi honapban, de persze van ahol esetleg nincs is
3. akar az is lehet, hogy terhelik a 3 ezrelek vasarlasi tr.adot, bar eleg ritka
+1: olvasd el jol, hogy legkorabban mikor mondhatod fel...

(#5083) kilozsul válasza axioma (#5082) üzenetére


kilozsul
aktív tag

Köszi a választ! :) Valahogy éreztem, hogy nem járhatok jól... :DDD

(#5084) axioma válasza kilozsul (#5083) üzenetére


axioma
veterán

Na latom osszeolvastad a worst case-t. En a listat azert irtam, hogy hivd fel oket, hogy ezen tetelek kozul nekik melyik letezik, es akkor mar tudni fogod, hogy neked megeri-e. En azt gyanitom, hogy 100-200e korul megeri, alatta eleg valoszinutlen (vagy annyira keves marad hogy nem eri meg az extra macerat), felett tuti. [Nem egyenkent, hanem mondjuk ossz ezzel tortent vasarlasra vetitve; es persze csak abban az esetben, ha mindig a teljes tartozast hataridore kiegyenlited].

(#5085) kilozsul válasza axioma (#5084) üzenetére


kilozsul
aktív tag

Nyilván itt csak arról szólt a feltételezés, hogy megveszem a kártyával, majd azonnal visszatöltöm. Értem, hogy mit írtál, de sejtem ezek nagy részét alkalmazzák, de a kártyadíjat biztos és itt el is úgyott egy éves 200e körüli vásárlás nyeresége, szóval hagyom a fenébe... :)

(#5086) mukibuci válasza kilozsul (#5085) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

ha a cetelem klub hitelkártyára gondolsz, akkor az kb 11 ropi/év, ha mindig időben visszautalod a lóvét (ászf-t nem bújtam azért át, ezt meghagyom neked)

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#5087) kilozsul válasza mukibuci (#5086) üzenetére


kilozsul
aktív tag

Igen, pont ezért írtam az előzőben, hogy így nem feltétlenül éri meg nekem a macerát. Közben jutott eszembe nekem is, hogy a kártyadíj az tuti, arra emlékeztem.

(#5088) Anonymusxx


Anonymusxx
aktív tag

Sziasztok!

Engem egy netbank érdekelne, paypalról fogok majd utalni rá, egyelőre csak max havi 30-40 ezer ft-ot.

Néztem ezt a táblázatot:

http://www.bankracio.hu/bankszamla-osszehasonlito/bankszamlak/2-minimalis-hasznalat

Vannak ezek a jóval olcsóbb noname bankok, pl gránit bank, magnet, ezek nem tudom mennyire lennének jók erre a célra.

Az Otp netbankot majdnem megrendeltem online, de inkább úgy döntöttem hogy rákérdezek itt..

(#5089) doc válasza Anonymusxx (#5088) üzenetére


doc
nagyúr

"noname bank" :DDD

(#5090) .tnm válasza doc (#5089) üzenetére


.tnm
addikt

miért hányszor hallottad a híradóban hogy kirabolták ezeknek valamelyik fiókját? ;]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#5091) doc válasza .tnm (#5090) üzenetére


doc
nagyúr

na mondjuk azt megneznem ahogy a Granit Bank fiokjat kiraboljak, igazan elismeresre melto teljesitmeny lenne :D

[ Szerkesztve ]

(#5092) Anonymusxx


Anonymusxx
aktív tag

á most látom hogy a két kisebb bank csak pesten van, és mindenképpen kell személyes találkozó is, szóval ezek kilőve

(#5093) doc válasza Anonymusxx (#5092) üzenetére


doc
nagyúr

szemelyes talalkozot videken is intezhetsz a Granittal (Magnetet nem tudom)

(#5094) Anonymusxx válasza doc (#5093) üzenetére


Anonymusxx
aktív tag

De csak ha legalább 150.000 ft teszel a számládra.

(#5095) mukibuci válasza Anonymusxx (#5094) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

[link] - alul területi képviselőink. náluk alá tudod írni a szerződést, csak neked kell hozzájuk menned, nem jönnek házhoz.

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#5096) Anonymusxx


Anonymusxx
aktív tag

köszi, amúgy nem is olcsóbb a gránit mint az otp netbank, szóval mindegy.

A bankkártyákért évente egyszer kell fizetni?

[ Szerkesztve ]

(#5097) Anonymusxx


Anonymusxx
aktív tag

Mennyi idő amíg elkészül az otp net számlacsomagom ha online csinálom?

(#5098) föccer válasza Anonymusxx (#5097) üzenetére


föccer
nagyúr

Mindenképpen be kel menni egy fiókba, hogy leellenőrizzék a személyazonosságodat.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#5099) KMT válasza Anonymusxx (#5096) üzenetére


KMT
addikt

"nem is olcsóbb a gránit mint az otp netbank"

Valóban, a gránitnál az összes költséged lehet, hogy annyi lesz, mint az otpnél a netbank ára. :DDD

(#5100) mukibuci válasza KMT (#5099) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

a netbank nem ingyenes mindenhol? :DDD

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.