- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Készpénz mint írtam nem nagyon szoktam felvenni, szóval az hidegen hagy, igaz már megléptem, hogy ingyen legyen.
Eddig, mármint tavaly nem volt számlavezetési díjam, nem volt a csoportos utalások után se díj,és az EBKM is magasabb volt, de hát jött ez a nem normális barom és kitalálta hogy úgy szüntetjük meg a készpénzes dolgokat, hogy megadóztatjuk a bankokat (naná ők meg minket, mert hülye lenne lenyelni, mert ép ezt a kiskaput meghagyták)
Pont a hozzászolásod előtt találtam meg az oldalt, lett jobb mint ami most van, de az apróbetűs részek, hát ... -
Kbali
nagyúr
Elsőnek még próbáld meg a bankracio.hu-t is, legyen legalább két kalkulátoros eredmény. Az ingyenes mindentől el kell sajna szokni, szinte mindenhol legalább a tranzakciós illetéket fizetni kell valamilyen mértékben.
Kormányunk nagyrabecsült tevékenysége következtében, ha nyilatkozol, akkor havi 2 db kpfelvét ingyenes lesz bárhol, max. 150e Ft értékben. -
Itt kerestem
Utalni nem szoktam sűrűn, csoportos beszedés 3db/hó, készpénzfelvétel ritkán, számlaértesítő ha letölthető megteszi, netbank kell (sőt), jelenleg PayPass kártyám van.
Igények, hát ne kerüljön semmibe (csoportos beszedés, számlavezetés, kártyás fizetés, eseti utalás, egyéb havi díj ne legyen), meg EBKM legyen minél magasabb, de ez nem összeegyeztethető. -
Jelenleg AXA-nál vagyok, és kiváncsiságból megnéztem, melyik banknál lenne olcsóbb a megadott adatok alapján ha váltanék, és csak 1 találat volt, a Budapest Bank, viszont a rövid leírásban nem tűnt nagyon meggyőzőnek, szóval ezek szerint jó helyen vagyok. Esetleg valakinek valami más ötlete lenne-e, hogy hova merre ?
-
polonic
félisten
Komolyan mondom, a six payment services féle terminálok a legjobbak. Nem kell kiadnod a kártyát a kezedből akkor sem, ha nem paypass-szal fizetsz. Mindent magadnak csinálsz. Gyors és jók a nyomógombjai a terminálnak. Nem kell erőszakkal nyomkodni, mint egyes régebbi otp féle terminálokon.
-
KMT
addikt
válasz
peugeotmate #4891 üzenetére
Az erste-ről beszéltem.
-
KMT
addikt
válasz
peugeotmate #4889 üzenetére
Találtál szeptemberinél frissebb hirdetményt? Lehet, hogy érdemes megvárni, hogy mit lépnek, egyébként jó csomag.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Flashcash #4888 üzenetére
Bocsánat, le vagyok maradva ezen a téren alaposan. (Az első félév az egyetemen elég sok időt elvett az életemből, így nem tudtam követni a híreket elég alaposan, most kezdek normalizálódni.
) Valóban, találtam egy frissebb kondíciós listát a CIBEZZ számlacsomagról, ahol szintén fel van tüntetve a 0,3%-os terhelés. [link] Sőt, itt minimum 146 forintot fel is számolnak. Szóval egész biztosan nem éri meg számomra már ez a csomag. Az Erste Diákszámlánál akkor utalásonként minden esetben csak a 24 forint + 3 ezreléket vonják le utalásonként, ugye?
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
peugeotmate #4887 üzenetére
A netbank átutalásnál a Matolcsy által kivetett tranzakciós adót vonják le ami 0,3%, ez nem a bank díja, hanem az államháztartást gazdagítod vele.
Kevés olyan számlacsomag van még, ahol nem hárítják át ezt a költséget a fogyasztókra.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #4886 üzenetére
Illetve azt jól látom itt, hogy az interneten való utaláskor a 24 forintos díjra minden esetben még rápakolják az utalt összeg 0,3 %-át?
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #4880 üzenetére
Erstes Visa Electron kártyát mekkora eséllyel fogok tudni külföldön használni?
-
kutkut
addikt
"Nem kötelező a Szerződésmódosítás, abban az esetben, ha a Felhasználó az Elektronikus Szolgáltatást csak számlainformációk lekérdezésére, vagy megbízások rögzítésére használja, vagyis Szerződése Lekérdezési és / vagy Rögzítői Szolgáltatási csomaggal került beállításra, akkor nem kötelező a Szerződés fentiek szerinti módosítása."
-
Flashcash
Közösségépítő
Az ingyenes készpénzfelvétel "pozitív hatása" egyre inkább érezhető lesz a lakosság számára:
A Citibank számos lakossági ügyfele bankszámláját mondja fel. -
peugeotmate
őstag
Üdv!
Én is váltanék bankot, most hogy megszűnt a CIBEZZ számlacsomag. Így nem túl kedvező, amit kínálnak.
Amire szükségem lenne:
-normális internetbank
-netes átutaláskor minél kisebb összeg felszámítása
-lehetőleg ne legyen számlavezetési díj (vagy csak jelképes)
-lehetőleg ne legyen kártyahasználati díj
Nem érkezik havi rendszerességgel pénz a számlámra. Legfeljebb akkor fog ösztöndíj érkezni, ha az egyetemen az átlagom megüti a szintet, de ez még kérdéses. Túl nagy összegű tranzakciókat sem bonyolítok le. Netről elég sok mindent szoktam rendelni, ezért egy külön internetkártya sem lenne rossz (ahogy a CIB-nél van most).
Eddig az Erste Diákszámlát néztem:[link] Ezzel van tapasztalata valakinek? Apróbetűs, buktató, lehúzó részek vannak? Illetve a K&H Trambulin ajánlatát néztem: [link]
Az OTP-ről sok rosszat hallok, ezért azt sztornóztam.
Melyik bank lenne a nyerőbb? Köszi előre is a segítséget! -
maathe
senior tag
OTP-nél neten igényeltem egy Jump számlacsomagot és rá pár napra kaptam egy emailt:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az OTP Bank honlapján 2013. december 7.-n kezdeményezett folyószámla nyitási igényét elfogadtuk. A bankszámla szerződés aláírására, valamint a bankkártya átvételére az igénylés során Ön által megjelölt OTP Bank fiók fogja felkérni. A bankkártya elkészültéről az Ön választásának megfelelően fogjuk értesíteni.
Mi a következő lépés? Menjek be a bankba véglegesíteni a dolgot vagy még várnom kell valamire?
-
kutkut
addikt
válasz
polonic #4876 üzenetére
Dehogynem!
Pláne, mióta 800Ft lett a havi számlavezetési díj.
Egyetemistaként azért ez nem túl kellemes... Szóval visszatérve a kérdésre de, csak jelenleg nincs időm ezzel foglalkozni. Inkább gyorsan működésre kéne bírjam az internetbankomat, hogy tudjak utalni egy kis pénzt a neptun gyűjtőszámlára...
Amúgy köszi, kipróbálom.
-
doc
nagyúr
tenyleg, ha mar CIB token...
ahhoz, hogy belepjek a netbankba es egyenleget/szamlatortenetet nezzek, ugye nem kell?
mert masra (most mar) nem hasznalom a netbankot, es ha nem muszaj nem szenvednek a hulye tokenekkel -
kutkut
addikt
Sziasztok! Van itt olyan, aki CIB internetbanknál MobilTokent használ? Tényleg olyan rémes, mint azt mondják?! Google play kommenteknél legalábbis... Vagy érdemesebb az Easy Tokent használni? Anyagilag (még egy évig) mindkettő ingyenes lenne, így azon nem múlik... Ötlet, vélemény?
-
-
axioma
veterán
Munkaber kell legyen abban az ertelemben, hogy ceg kell utalja es rendszeresen. Azt nem tudom, hogy a kozlemeny vagy az utalastipus szamit-e naluk, de azt tudom, hogy ok mar x eve elfogadtak nekem, kozben kiderult hogy valamilyen szempontbol rossz beallitassal kuldtek meg az idei ev elejen is. Szoval egy koztes mod, de az biztos, hogy magadnak nem tudod elintezni.
-
doc
nagyúr
a CIB Online szamlacsomagnal csak akkor lesz kedvezmenyes a havidij (398ft) ha kimondottan fizetes erkezik ra, vagy csak az osszeg szamit?
a honlap alapjan " Legalább havi 50 000 Ft, egyösszegű jövedelemátutalás a CIB Online Magánszámlára", de hogy ki mit fogad el, azt bankja valogatja... -
polonic
félisten
-
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
hoffman_ #4864 üzenetére
2. Havi bankszámlavezetési díj 345 Ft/bankszámla
Ez egy normál számla számlavezetési díja, kb. minden banknál van ilyen.
Neked nem normál számlád van hanem számlacsomagban vagy, ahol a számlacsomag nevénél fel vannak tüntetve a vonatkozó költségek.Sőt nehezítésként ez a pdf kb. tízféle különböző számlacsomag díjait is tartalmazza.
Ez a kondíciós lista a cibezz új feltételeit tartalmazza (korábban az egyik legkedvezőbb áru diák csomag volt), nyugodtan össze lehet hasonlítani.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Flashcash #4863 üzenetére
ha a netkártyára vonatkozott a levonás, akkor semmi probléma azzal a résszel, de a főkártya szerintem továbbra sem azt jelenti. a számlavezetési díj 90ft-ot is értem, de akkor továbbra se tudom, hogy mi ez:
2. Havi bankszámlavezetési díj 345 Ft/bankszámla
való igaz, hogy csak nagyon kapkodva és felületesen néztem át, nem tudtam most nyugiban leülni elé. a kp felvétel mizériát tudom(bár aludtam is bőven, nem követtem nyomon), naivan azt gondoltam, hogy egy student kaliberű csomagban csak marad egy ingyenes havi felvétel, tévedtem. nem lesz itt váltás, megvárom, hogy mi lesz ennek a hajcihőnek a vége.
köszi a választ
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
hoffman_ #4848 üzenetére
El kell olvasni és értelmezni a kondíciós listát.
-a számládhoz nem jár ingyenes visa netkártya, annak az éves díját vonták le (ugyanez a kártya pl. az Erstenél 975Ft)
-a számlavezetési díj 90ft/hó
-"ingyenes készpénzfelvételt ír mkb automatából, direkt egyben kiveszem a zsét, hogy ne vonogasson le, ezek után erről is szép százalékot lehúz mégis."
Aludtál az elmúlt három hónapban?Az ATM kp. felvételnél a Matolcsy által kivetett tranzakciós adót vonják le ami 0,6%, ez nem a bank díja, hanem az államháztartást gazdagítod vele.
Lehet az a gond, hogy erre nem írta elő a kormány, hogy milyen színnel kell kiemelni a számlákon, úgy mint a rezsicsökkentésnél.mi a legjobb csomag most, amit egyetemistaként igénybe lehet venni?
A banki díjemelések után, amelyek tovább folytatódnak majd Januárban, igencsak válogatnod kell majd, de az is lehet, hogy nem marad majd olyan csomag ami megfelel a feltételeidnek vagy majd a váltás után jönnek a meglepetés díjtételek.... -
polonic
félisten
Tudni lehet azt, hogy itt Magyarországon mennyi a jelenlegi interchange díj? Ha jól tudom hitelkártyáknál ez magasabb is?
-
zoli03
őstag
válasz
hoffman_ #4858 üzenetére
Minden benne van a kondíciókban:
Jogosultság megszűnésének esetei:
Diákhitellel nem rendelkező ügyfelek esetén:
- ha a csomag igénybevételét az Ügyfél lemondja,
- ha a diákigazolvány érvényessége megszűnik,
- ha az Ügyfél 24. életévét betöltötte.
Diákhitellel rendelkező ügyfelek esetén:
- ha a csomag igénybevételét az Ügyfél lemondja,
- ha az Ügyfél nem rendelkezik érvényes Diákhitel-szerződéssel, valamint érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással,
- ha a diákhitel folyósítása megszűnik.Ez alapján, ha van Diákhiteled és elmúltál 24 éves, akkor se raknak át másik csomagba.
-
Kbali
nagyúr
válasz
hoffman_ #4858 üzenetére
Kondilistában van ilyen kitétel: "a 2013. július 1-jét követő igénylés esetén havi nettó 35 000 Ft egyösszegű utalás jóváírása a szolgáltatáscsomag keretében megnyitott bankszámlára". Ha utána igényelted és nincs ilyen jóváírás, akkor lehet, hogy a normál számlavezetési díjat terhelték?
Ha ezzel sem jön ki a dolog, akkor reklamáld meg a TeleBANKáron keresztül. Feltétlenül reklamációt jelezz, mert arra 30 napon belül érdemi választ kell adniuk írásban (ezt az igényedet is jelezd). A reklamáció telefonos leadásához szerintem azonosított hívásra lesz szükséged. -
hoffman_
nagyúr
igen tudom, megnéztem, és nem sikerült összeadjam. de majd megnézem mégegyszer tüzetesebben, nem sanszos, hogy a bank oldaláról van hiba. lényegtelen, ha valamire felszámolták, akkor is sokallom. a korhatárt tuti nem, 26 volt eddig, ha nem vitték lejjebb, akkor még van időm azért.
-
hoffman_
nagyúr
igen erre. akkor felületes voltam(ami sanszos, most nagyon kapkodok épp), de mi az a 345 huf számlavezetési díj?
és akkor mire vont le 680ft éves főkártyadíjat? se nem 600, se nem 700... meg illene megkérdezni, hogy szeretnék-e paypassost.
plusz továbbra sem értem, hogy miért és hova tűnt el majdnem 2000 forintom, amikor pénzem sem volt, hogy használjam. ha ez a legolcsóbb, az szomorú. nem nagy pénz, de sok kicsi sokra megy, havi 40-60 ezres pénzmozgásnál ne tünögessen el nekem 2 rongyom, főleg úgy, hogy kitalálni se tudom az ebankom alapján sem, hogy mire.
-
Kbali
nagyúr
válasz
hoffman_ #4848 üzenetére
Erre a pdf-re gondolsz? Ebben 90 Ft a csomagdíj, ill. 105 Ft a postán kiküldött bankszámlakivonat díja.
Kártya díjmenetes, paspass 600, nem 700. Biztosan mindent jól adtál meg?
A kp felvét 2 db valóban díjmentes, csak a 6 ezrelék tranzakciós illetéket hárítja át, ez is le van írva. Ennél olcsóbb csomagot nemigen fogsz találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest