Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5501) .tnm válasza Kbali (#5497) üzenetére


.tnm
addikt

nem a kétlépcsős/kétcsatornás azonosítást akartam e-mailben (az a vicces, hogy régen alapból ez volt a BB-nál és úgy kellett beállítani, hogy SMS-t és csak SMS-t használjon, aztán később magától átraktak mindenki és meg is szűnt az e-mail). nekem csak az értesítő kéne e-mailre nyomni, mert most vagy esetileg kapok 30 Ft-ért egy SMS-t minden vásárlásról és pénzfelvételről, vagy havi 500 Ft-ért kapok ugyanezekről + minden beérkezett pénzről SMS-t. csakhogy mobilnet miatt nekem tök fölösleges, hogy ezek SMS-en jöjjenek, e-mail-t is ugyanúgy megkapom és az mindenkinek ingyen van.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#5502) Kbali válasza .tnm (#5501) üzenetére


Kbali
nagyúr

Értettem, hogy miről írtál, de ami e-mailben jönne, az is vastagon banktitok, adott bankbiztonsági területtől függ, mit engednek és mit nem (ráadásul plusz fejlesztés - hiába volt régen, ha azóta a bank rendszert cserélt és az újban meg sem teremtették a lehetőségét).
Havi 500-ért egyébként elég olcsó a cucc, ha külön már nem kell fizetni az SMS-ért, ha egyébként a havi SMS számod meghaladja a 20-at.

(#5503) Kbali válasza szabogabor10 (#5499) üzenetére


Kbali
nagyúr

Passz, nem ismerem az új erstés rendszert, esetleg a telefonos ügyfélszolgálat nem tud segíteni? Biztosan nem normális működés, hogy a banki nyitvatartáson (cut off time-on) kívül beadott tranzakciókat másnap visszautasítsa a rendszer.

(#5504) Hintalow válasza Kbali (#5503) üzenetére


Hintalow
senior tag

Esetleg az jutott eszembe, hogy a cutoff idő túl megadott utalás miatt dobta el a rendszer (gondolom kézzel nem állította következő értéknapra)
De ez elég csúnya baki lenne, ennek a lekezelése még egy utolsó eldugott kis vidéki takszövtől is elvárható.
btw, ezt tényleg csak a bank fogja tudni megmondani (lehet ők sem olyan könnyen, ha valami gikszer volt)

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#5505) Directors


Directors
senior tag

Sziasztok!

A Cib malacperselybe érdemes még a pénzt tolni ha van ilyen számlám?

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#5506) .tnm válasza Kbali (#5502) üzenetére


.tnm
addikt

akkor küldjenek csak annyit, hogy a bankunknál vezetett számlájához kapcsolódóan pénzfelvétel/befizetés/beérkező utalás/vásárlás történt a részletek meg mehetnének egy jelszóval védett PDF-be (mint ahogy az Erste küldi a havi kivonatot)

mellesleg amikor sikeres egy lekötésem, akkor arról szívbaj nélkül küldenek e-mail-t számla adatokkal, összeggel, tehát jogi oka szerintem nem lenne annak, hogy, amit SMS-ben "kártyaőrként" küldenek, azt ne lehetne e-mailben, ingyen(!) küldeni.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#5507) doc válasza Directors (#5505) üzenetére


doc
nagyúr

nem nagyon
az enyem is uresen all, valami 1500 forinttal, tavaly ev vegen attoltam mindent TBSZ-be
2.8% kamat az nagyon karcsu, ha van 100ezred akkor azt inkabb kosd le valami sima bankbetetben, jobban jarsz
ha tenyleg csak havi 10ezret tudsz felretenni, akkor azert meg jo lehet, a 2.8% is tobb mint amit latraszolo kamatkent kapsz barhol

(#5508) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Kérdés: a tanácsotokra hallgatva megnyitottam a raiffeisennél egy díjnullázó számlát és kaptam kinyomtatott feltétel listát.
Nézegettem a listát, mert édesanyámat is szeretném átköltöztetni a pénznyelő otp-től, viszont neki a magasabb havi befolyó pénzek miatt inkább a díjnullázó pluszra gondoltam.
Meglepődve tapasztaltam viszont, hogy a magasabb havi pénzhez kötött plusz csomagnak sokkal rosszabb feltételei vannak, mint a sima díjnullázónak (átutalásnál többet vonnak le, kevesebb ingyenes felvétel és fizetési lehetőség, stb).
Hogy lehetséges ez?

Illetve raiffeisennél nem lehet vmi bizontságosabb belépést intézni a netes felületre?
Mert a fix azonosító és jelszó megadást nem tekintem annyira biztonságosnak, legalább egy sms kód kéne vagy vmi..

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5509) szabogabor10 válasza Hintalow (#5504) üzenetére


szabogabor10
veterán

Az Erste netbankon az utalásnál következő napra volt állítva az értéknap, aznapra már nem is engedte állítani. Szerinted az Erste hibázhatott?

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#5510) Directors válasza doc (#5507) üzenetére


Directors
senior tag

Sajnos egyenlőre csak ennyit tudok félretenni. Ha meglesz egy 100-as akkor pedig majd érdeklődök még hogy hová érdemes tenni.
Köszi a segítséget. :)

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#5511) KMT válasza Directors (#5510) üzenetére


KMT
addikt

Akkor is inkább állampapír, mint malacpersely!
http://www.allampapir.hu/ 3,25 / 3,5 %

(#5512) Hintalow válasza Zirowe (#5508) üzenetére


Hintalow
senior tag

Most eléggé kavarás van, ha jól látom a kondilistát.
Ugye márc 17-ig a sima díjnullázónál az utalásokra volt tr adó (a plusznál 100000Ft-ig ingyenes)
Aztán márciusban megdádázták a bankokat, és a simánál is ingyenessé vált az utalás (valószinűleg erről az állapotról kaptál kondilistát)
Tehát jelenleg, bár kényszerűségből valóban tekinthető jobban a sima díjnullázó. Viszont kötve hiszem, hogy sokáig így maradna, szerintem záros határidőn belül átvariálják a csomagokat.

Sms belépés nem hiszem, hogy lesz, kifele menő tranzakció indításkor van (ez kb minden banknál általános) sms belépési kód 1-2 banknál van, ergó kissebbség.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#5513) Directors válasza KMT (#5511) üzenetére


Directors
senior tag

Nekem fontos lenne hogyha úgy alakul akkor bármikor kivehessem az összegyűjtött összeget.

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#5514) Varoz


Varoz
őstag

Üdv!

K&H emelt színtű elektronikus számlacsomagom van. Amikor megcsináltam 625Ft volt, cserébe minden ingyen volt, utalás, vásárlás, pénzfelvét, SMS.
Hála a jó tövényeknek, ez most 2000Ft körül van, plusz a énzfelvétel díja. (1320,+ mobilinfo 580 + vagy 700 Ft/ pénzlevétel.)
Kéne egy olyan, ami legalább közelít a régi 600 pénzes feltételeimhez. Jó a pénzfelvét csak pár darab lesz ingyen, az oké. De a többi nem.
MasterCard kell, lehetőleg dombornyomott, de ez nem feltétel. Illetve webkártya se lenne rossz, mégis csak biztonságosabb. :)

Eddig a Simple tűnik megoldásnak, de szívesen várok valamit. CitiComfortot néztem, de nem tudom, hogy utalásra mit számol fel. Illetve nem tudom, hogy ez mi: "A CitiComfort díjcsomag 2013. december 2-től kizárólag Citibank Személyi Hitel (Praktikus Kölcsön) mellé igényelhető."
Kölcsönt kell hozzá felvegyek? Mer akkor kössz, de nem.

A havi kedvezmények nem bejövősek. Gondolok az x összeg ha megjön akkor ennyivel olcsőbb stb. Egyrészt tök jó, meg minden, de mi van ha nem jön lóvé? Akkor jó drága, amikor pont nincs pénzem. Szóval erre nem szeretnék alapozni. Olyan kéne ami alapból is tudja.

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#5515) KMT válasza Directors (#5513) üzenetére


KMT
addikt

Bármikor eladhatod (csak az "elején" nem érdemes, mert akkor bukik rajta az ember, de ha havonta veszel, akkor ez egy idő után nem számít). Persze az elutaláshoz idő kell.

(#5516) polonic válasza Hintalow (#5512) üzenetére


polonic
félisten

A jelenlegi kondiciokat, ha megvaltoztatjak, akkor megint buntetes jon. Arra szamitok, hogy ha lesznek is uj kondiciok, akkor azok azt jelentik, mint a k&h eseteben. A regi szamlak megmaradnak, lehet hasznalni oket, csak ujakat nem lehet nyitni.mes emellett teljesen uj szamlacsomagok jonnek be.

(#5517) Directors válasza KMT (#5515) üzenetére


Directors
senior tag

Ne haragudj nem nagyon tudom ez hogy működik. Én bármekkora részt vehetek magamnak? Akár havi 10ezerért is?

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#5518) KMT válasza Directors (#5517) üzenetére


KMT
addikt

Azt hiszem a kincstárjegyek legkisebb címlete 10e ft. Itt lehet nézelődni.

(#5519) cantus


cantus
tag

Malacperselyből szedném ki a pénzt. Ezért nyitottam a CIBnél egy online bankszámlát. Ha minden igaz sikerül is elutalni onnan mindent. Hogyan lehetne ezeket a számlákat megszüntetni? Valaki azt írta, hogy online is lehet zárni a számlát, de ilyet sehol se találok. Gondolom csak a személyes verzió marad, vagy van esetleg más mód is?

(#5520) polonic válasza cantus (#5519) üzenetére


polonic
félisten

Személyes ügyintézés.

(#5521) polonic válasza polonic (#5516) üzenetére


polonic
félisten

Jól is tippeltem, április 14-től új kondíciók vannak. A régebbi díjnullázó, aktivitás, mindennapok csomagot nem értékesítik tovább. Vannak helyettük újabbak, gyakorlatilag ugyanazok, csak a tranzakciós adó áthárítva és a nevük után tettek egy 2-est.
Így pl a kolléga jól járt, hogy megnyitotta nem régen a díjnullázót.

(#5522) g@bo válasza polonic (#5521) üzenetére


g@bo
nagyúr

pénzügyi rezsicsökkentés. :R

mindegy, közmunkából futja

(#5523) Zirowe válasza polonic (#5521) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Akkor elvileg az én feltételeimet most nem változtatják?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5524) polonic válasza Zirowe (#5523) üzenetére


polonic
félisten

Nem fogjak.

(#5525) polonic válasza g@bo (#5522) üzenetére


polonic
félisten

Latod, hogy ez kellett megint a nepnek :U

(#5526) gixxer-tomee


gixxer-tomee
aktív tag

Sziasztok!

Nem tudom eldönteni, hogy hol és milyen bankszámlát kellene nyitnom. A helyzet az, hogy nemsokára lesz munkahelyem. Körülbelül 250 és 350 ezer közötti összegek várhatók rá havonta. Legtöbb időmet külföldön töltöm, ezért ott is kell néha felvennem pénzt, illetve kártyával fizetnem. Nem minden nap, de azért havonta párszor előfordulhat.
A többi feltétel persze ugyanolyan mint bárkinél. Legyen minél olcsóbb a kártya és számlavezetés stb.
Ja és még azelőtt kell megnyitnom, hogy elszegődnék hivatalosan (elvileg így van). Tehát olyan számla nem jó, amit csak akkor nyitnak, ha már van munkáltatóm (szintén elvileg).

Én nézegetem a bankok ajánlatait, de baromira nem igazodok el a sok táblázatban és feltételekben.

Ha valaki tudna mondani egy értelmes lehetőséget, azt megköszönném!

Üdv.: Tomi

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

(#5527) axioma válasza gixxer-tomee (#5526) üzenetére


axioma
veterán

Hat a kulfoldi felvetel (es biztositas) miatt erdemes lenne megnezned talan az axa world mastercard kartyajat. Bar nem annyira olcso az itthoni viszonyokhoz, de a kinti felvetel meg eleg durva mas esetben. Itt meg tud ingyen lenni, ha eleg sok mindent a kartyaval koltesz (havi 4 ingyen felvet az egesz vilagon barhol, ha 160e/ho megvolt az elozo negyedevben, asszem az 1 db-hoz eeleg 50e, meg 2-ert is van valami hatar - en ide tereltem anno a kozuzemit is).
Viszont most van valami alapdija a szamlanak, nezd meg... utalas ilyesmi tr.adoert.

[ Szerkesztve ]

(#5528) amdk7 válasza gixxer-tomee (#5526) üzenetére


amdk7
aktív tag

Az előttem szólóhoz annyit tennék hozzá, hogy ha az OKÉ4 csomagot választod az AXA-nál, akkor 0Ft minden és a kártyát is amit a kolléga írt 1000Ft-ért kapod. (éves költsége azért van, de van hozzá jóváírás is)
A feltétele, hogy havi max. 2 tételből 300eFt jóváírásod legyen a számlán.
-ezt megkérdeztem: nem vizsgálják, hogy munkabérből történik-e a jóváírás. (vagy esetleg más számláról)

Én is ezt választottam, mivel a Citi visszaállította a régi TOP csomagban lévő ügyfeleinek a 0Ft-os számlát. Így átutalok havi 3k-t az Axa-ba, majd ha kell akkor vissza a Citi-be. :D
(Az Axa-nál eddig nincs kártyám)

Az AXA OKÉ4 csomag egyik nagy előnye, hogy a (forint)megtakarításokat a mindenkori legnagyobb kamattal kötheted le. (Ergo: a régi pénzed is "friss" megtakarításként kamatol.)

Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

(#5529) gixxer-tomee válasza axioma (#5527) üzenetére


gixxer-tomee
aktív tag

#5527
#5528 Köszönöm, utánanézek! :) Mondjuk nálam sosem biztos a 300 feletti összeg minden hónapban.

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

(#5530) amdk7 válasza gixxer-tomee (#5529) üzenetére


amdk7
aktív tag

Azért irtam, hogy 2 tételből és nem muszáj jövedelemből.
Ha pár ezer Ft hiányzik egy hónapban a 300k-hoz, csak van valaki, aki ráutalja a hiányzó összeget, te meg még aznap visszautalod neki. ;)
Annyi megérhet, de természetesen neked kell eldönteni, látni, hogy mit tudsz "bevállalni". :)

Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

(#5531) Rankerz


Rankerz
senior tag

Pályakezdőnek hol lenne érdemes nyitni? Minimálisan használnám a bankszámlát , 1 -2 felvétel havonta és annyi.

(#5532) Doom válasza KMT (#5518) üzenetére


Doom
aktív tag

Évi max 1400 Ft-ért (100e esetén a 3,5% és a 2,8% kamatadóval csökkentett különbsége) vágjon bele olyasmibe, amihez nem ért? Ráadásul ha nem ingyenes az utalás, még ezt az előnyt is elbukhatja... Ez miért jó?

(#5533) tope válasza Rankerz (#5531) üzenetére


tope
addikt

Attól függ mennyi pénz megy rá, mert sok banknak attól függő kondiciói vannak.
Az 1-2 felvétel meg beleesik a havi összesen 150.000Ft-nyi pénz 2 részben ingyen felvehető részbe, amit most bevezettek nemrég.

(#5534) Nordik


Nordik
őstag

Folyószámlahitelnél az éves kamatot vagy a THM-et kell nézni? Melyiket számolják mínuszba kerüléskor?

(#5535) axioma válasza Nordik (#5534) üzenetére


axioma
veterán

Az eves kamatot szamoljak fel napi szinten (1/360-ad reszet, es ez nem eliras igy szoktak), havonta tokesitik (azaz effektive havonta szamoljak ki es adjak hozza a tartozashoz, ha nincs semmi mas action ami miatt szamolni kene).
A THM-ben nem csak a kamat van benne - raadasul evesitett ertekkel, tehat ha havi kamathozzairas van 12% kamattal, akkor a thm-ben ez nem 12%, hanem a havi 1%-nak (picit a 360 miatt tobb is) a 12. hatvanya, ami 12.68% (es ez a kulonbseg eleg durvan megy felfele magasabb kamatnal, pl. 24-nel mar 26.8%-ra jon mar ki).
Ezen kivul a THM tartalmazza az egyeb koltsegeket, pl. hitelkeret beallitasi, rendelkezesre tartasi, szamlavez (csak ami a hitel miatt kell, ez fszla hitelnel nyilvan nem oda szamit) koltsegeket.
A THM nem mas, mint megmutatja, hogy mekkora inflacio mellett lenne az ugyfel szempontjabol "ingyen" a hitel (kb. ekkora inflacional ugyanannyi erteket venne a hitelen megkapaskor, mint a kulon befizetett osszegeken a befizetes idopontjaban vasarolva).

(#5536) Nordik válasza axioma (#5535) üzenetére


Nordik
őstag

Akkor nem vészes összegeket számolnak fel ha minuszba megyek és tényleg csak az éves kamat a mérvadó. Egyébként pedig évente 2500Ftért tartják fenn. CIB-ről van szó.

Legyen 100.000Ft a hitelkeretem, ha minuszba megyek ennyivel akkor havi durván 2ezer forintot számolnak fel kamatnak. 21.99% éves kamatnál. Nem célom minuszba menni és főleg nem ennyivel, de vésztartaléknak jó.

(#5537) Varoz válasza Varoz (#5514) üzenetére


Varoz
őstag

Egyre aktuálisabb. Valaki esetleg?

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#5538) .tnm


.tnm
addikt

ha szerződés egyoldalú módosítása miatt felmondhatom a szerződést ingyen, akkor az azt is jelenti, hogy ilyenkor a pénz kézhez kapása is mindenféle sarc nélkül történik?

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#5539) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, köztisztviselőként a májusi fizumat kedvesen már ápr 30-án utalták, hogy legyen mit költeni a hosszú hétvége alatt :U , viszont így ugrik a május havi díjmentességem a raiffeisennél, mert nem lesz meg abban a hónapban a kötelező 120ezres utalás (ugye ez az első fizum volt, ápr 5-én nyitottam a számlát, első hónapban nem nézik), következő már csak júuni 1. és 5. között jön.

Azt mondták raiffeisennél, hogy a díjnullázó csomagra 1350ft-t számolnak fel havidíjként, ha nem jön meg az előírt összeg.

Az lenne a kérdésem, hogy ha otp számláról utalnék át magamnak, annak kb mennyi lenne a díja?
Sajnos fogalmam sincs, hogy milyen számla, édesanyámé, annyit tudok róla, hogy jó drága számla.
Vajon megéri, vagy kb annyira jönne ki, mint amennyit a raiffeisen levon, mert akkor inkább hagyom az egészet erre a hónapra.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5540) polonic válasza Zirowe (#5539) üzenetére


polonic
félisten

Ezt így nem tudjuk megmondani. Derítsd ki, hogy konkrétan milyen számla az, aztán utána egyszerűbb lesz.
Valami jóbarát nincs, akinek mondjuk van egy jó csomagja, ahol tud ingyen vagy nagyon kedvezően utlani? Elutalod a 121 ezret, aztán ő meg vissza neked.

(#5541) axioma válasza Zirowe (#5539) üzenetére


axioma
veterán

De biztos, hogy a Raiff nem fogja az aprilisi fizetest figyelembe venni, ha elobb jott is? Erste es Citi azt hiszem valami eleg rugalmas hataridoket csinalt, amikor "adott havinak" fogadja el a fizut, egyik se elsejevel indul.
Ha nem azt kerdezted, hogy mi van ha nem erkezik be, hanem eleve azt, hogy mi van ha korabban erkezik be, akkor nem szoltam, akkor nyilvan ugy van ahogy mondjak, nem fogjak figyelembe venni.

(#5542) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Elkezdte mondani a srác, hogy a 30 nap hogy van, tehát nem fix hónapok, hanem nyitástól számítva elvileg.

Ápr 3-án nyitottam, most ápr 30-án kaptam meg a rész fizetést első hónapra, ezt vártam mára, mert a kinevezésen van, hogy hónap 5. napjáig, és akkor egy 25 ezres utalással egészítettem volna ki, ami még belefér.
Viszont a következő fizu júni 5-ig jönne, ami mindenképpen kifutna a második hónapból.
Sajnos nincs olyan ismerősöm, aki bankon kívül ingyen utalna.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5543) axioma válasza Zirowe (#5542) üzenetére


axioma
veterán

Szinte kizart, hogy a szamlanyitas datumatol fuggjon, az legfeljebb az elso beerkezesre hiheto (ido mig egy nagyobb cegszervezetnel atmegy az info az uj szamlaszamodrol).
Mi lenne ha elolvasnad, mi van errol a kondilistaban? Vagy ha esetleg ott nem, akkor az aszfben.

[ Szerkesztve ]

(#5544) SzGee válasza axioma (#5543) üzenetére


SzGee
aktív tag

részlet a kondi listából

"A tárgyhónapra vonatkozó díjterhelés során vizsgált időszak: tárgyhónapot megelőző hónap 21. napjától a tárgyhónap 24. napjáig terjedő időszak"

tehát elvileg nem vonnak le, a májusit teljesítette április 30-án, a júniusit majd június 5-én
kérdés, hogy mi van az első hónappal, ami elvileg április 24-én jár le, mondjuk lehet, hogy adnak egy hónap haladékot

[ Szerkesztve ]

If you leave me, can I come, too?

(#5545) Zirowe válasza SzGee (#5544) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Na akkor várjunk egy kicsit, mert ha ez így rendben van, akkor még átutalom a különbözetet, hogy meglegyen a kerek 120ezer erre a hónapra.

Az lesz, hogy megint felhívom őket.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5546) tlac válasza axioma (#5541) üzenetére


tlac
nagyúr

az erste nem rugalmas ebben, nekem mikor korábban ékezett meg a decemberi fizetés, jött is a büntetés

[ Szerkesztve ]

(#5547) axioma válasza tlac (#5546) üzenetére


axioma
veterán

Akkor bocs, rosszul emlekeztem. Igazabol naluk nem sokaig voltam, az volt a durva, hogy mutet utan pont egy teljes honapig tappenzen voltam, es a cegem akkor me'g nem volt tb-kifizeto hely, ezert nem erkezett munkaber es punktum. Az nem zavarta oket, hogy az m.ber helyettesitoje es hivatalosabb helyrol nem is erkezhetett volna. Igaz, kesve jott, de arrol se tehetek. Raadasul masik m.helyen eljott volna be'r cimkevel idoben, es eleg lett volna... Huztam el toluk a fenebe (azert egyszer kesobb kihasznaltam azt az 5e vagy mennyi bonuszt, ugymond ujra megprobalhattam osszehozni a 6 honapot egy masik akcioban).

(#5548) .tnm válasza .tnm (#5538) üzenetére


.tnm
addikt

ez elveszett a zajban, vagy senki sem tudja?

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#5549) cocka válasza .tnm (#5548) üzenetére


cocka
veterán

Tippre: Ha nincs tartozásod akkor 0 Ft a számlazárás.

(#5550) .tnm válasza cocka (#5549) üzenetére


.tnm
addikt

de ezt megelőzően ki kell vennem/el kell utalnom a pénzem, ami még nem a zárás része, tehát sarcolják (mármint, hogy jól értem ugye, ez a tipped?)

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.