Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #60848 üzenetére
Nah vagy 80packot én is nyitok ha haza érek...ajánlom hogy 5 legend legyen legalább... igen öt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
Sziasztok,
EU-ban is van bug, vagy lehet nyitogatni nyugodtan?
-
Prof
addikt
Nekem ugy tunik sokkal tobb epic jon az uj packokbol mint szokott. Minden 3-4. packban van kb. Azelott kb 6-8 volt.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz voyager4.4 #60796 üzenetére
Ezt teljesen felesleges ide keverni, mindenkinek szubjektív mire éri meg költeni, az megint más kérdés ki mit engedhet meg magának. Teljesen más téma.
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor itt és most be is fejezem a HS-t.
74 packból kaptam egy telibevert Legendet? Azis Pala legend amival soha a büdös életben nem játszok?
A 74 packból legalább 50 a 40dustos kategória? Mi ez gyerekek?Igaza van a Blizzardnak..inkább nyalja meg még 2szer az amcsi köcsögök cerkáját...
Nem tudnám felajánlani a nyitásomat valamelyiknek?Gondoltam hogy sz*r lesz, de ez kritikán aluli
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
70 pack 6 legend, ebből 2 az első Q-ért járó duplapackban volt
Kár hogy ebből mondjuk dupla noggerfogger
You are not prepared.
-
saen
veterán
100 packből 5 legend (1 golden):
Genzo, the Shark
Wrathion (golden)
Finja, the Flying Star
White Eyes
Auctionmaster BeardoVégülis átlagot bontottam, nincs duplikáció, de elég vackok... Epicből meg átlag alatt nyitottam, de azért nem panaszkodom, lehetett volna rosszabb is. Átnéztem a lapokat, még commonból is hiányzik egy, azt hittem, hogy azzal már nem lesz probléma, rareből meg jópár... Epic meg kb semmi sincs meg. Köv nyitás a küldik, még van 4k+ gold, majd még gondolkozom, hogy nyissak-e.
-
föccer
nagyúr
34 pakliból 1 lego, az is az 1 manás pirate.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, a német amazon underground-os HS-ben nem csak hogy 3150 coin most a 40es MSOG pack, hanem 31.5 Euro is (ha vki nem akar coinozni)! Mindez 1 héten át lesz.
Btw a 10000-es coin pack 77 euro, ebből 3x40 pakkot most bőven lehet venni. Aki valódi pénzt dobna be, eléggé megéri. -
micafighter
nagyúr
Ugy néz ki ezt a kieget megúszom 9k goldbol, a kompenzálással együtt így kb megvan nagyjából ami kell, párat kell majd craftolni de azzal megvárom még hogy alakul a meta. Maradt kerek 4k gold
-
P. úr
tag
20 pakkból:
2 trash epic
6, azaz HAT darab cabal lackey
7, azaz HÉT Alleycat
4-4 Grimy Gadgeteer, Smuggler's Crate. -
voyager4.4
senior tag
válasz micafighter #60854 üzenetére
Nem szeretném senkinek a vásárlási szokásait leszólni, így akkor egy egzaktabb oldalról közelítem meg a problémát. Bár a hs termelési része a klasszikus közgazdaságtan módszereivel nehezen mérhető, a fogyasztási oldal viszont nagyon is. Na most ne mondja nekem senki, hogy az 1000. megvett pakk már bármilyen hasznosságot is jelent a fogyasztójának (feltételezve, hogy a fogyasztó célja a szett használható részének megszerzése, de lehet, hogy ilyen mennyiségnél még a teljes szett is kipörög dusttal együtt, nem tudom).
Gondolom más fogyasztási cikket sem úgy vásárol itt senki, hogy ha teszem azt szomjas megvesz 100 üveg kólát, mert megengedheti magának.no fate but what we make
-
törölt tag
válasz föccer #60860 üzenetére
nekem 37-ből lett 3 legend és 1 arany epic. az a 3 is az első 18 bontásban volt.
rengeteg egyforma volt, de most nem török semmit, hátha jön egy nerf/buff (hahaha) patch hamarosan.(#60864) voyager4.4: bár egyetértek veled, szerintem ne pazarold az időd a témára. akit véleményeztél róla mindenki tudja itt a topicban, hogy milyen vásárlási szokásai vannak. egyébként pedig potato rangon minden lap játszható, szóval lehet ezért is kell neki a full kollekció.
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
válasz voyager4.4 #60864 üzenetére
De jelent neki: abból keres egy csomó pénzt, hogy mások nézik a streamjét.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
1. nem minden hs fogyasztó Kripp
2. minden újabb megvásárolt pakkal csökken az elérhető hasznosság (még egyszer mondom, ha a cél a használható lapok kollekciója)Csak rá akartam világítani, hogy nem lehet mindent bevédeni azzal, hogy tartsuk tiszteletben, hogy kinek mit kíván a kicsi szíve, de amit szerettem volna azt már leírtam. Megfogadom vzarmo kolléga tanácsát és ejtem a témát.
no fate but what we make
-
DaveNo1
veterán
Második dupla packos q-ban egy rogue legend volt, eddig 3 legendary a q packokból
You are not prepared.
-
föccer
nagyúr
-
tomazin
veterán
válasz voyager4.4 #60864 üzenetére
feltételezve, hogy a fogyasztó célja a szett használható részének megszerzése
az első órában 150sub volt, amikor brawlozott. nem tudom figyelted-e, hogyan pörgött a sub amikor bontott. a felét ráadásul amazon állta. szóval ő elköltött 500pakknyi pénzt és 1000+subbal lett gazdagabb.
nade első 50pakli:
1 fehér amiből 1db sincs
4 amiből csak 1db3.pakliban hunter leg
30. körülben madam goya -
voyager4.4
senior tag
Nah kellemesebb téma:
43 pakkból
10 epic
1 legó (Kun)
2 golden common, 2 golden rare
rare-ekből és epic-ekből elég jól nyitottam, viszont a common rész nagyon hiányos, este még bontok 7-et, aztán majd látjuk.no fate but what we make
-
Cathfaern
nagyúr
Hűű ekkora túlreagálásra rég ébredtem Tök jó hogy felrobbant a reddit meg minden, de kb. a HS játékosok 5%-a tette be valaha is a lábát oda. Megkockáztatom, hogy kb. hasonló % az aki preordernél nagyobb mennyiségű pakkot vett most nyitáskor. És preorder mennyiségű pakknál annyira nem feltűnő a bug.
Továbbá teljesen egyértelmű volt, hogy lesz kompenzálás. Nem azért, mert a Blizznek bármi jogi kötelezettsége lett volna, mivel semmi olyat nem állított, amit nem teljesített volna (nincs hivatalos drop esély a lapokra, csak annyit vállal, hogy minden boosterben lesz legalább 1 rare), hanem azért mert tudják hogy pénzről van szó, és erre érzékenyek az emberek. Plusz amúgy is jó a Blizz supportja, aki ellenkezőt állít az nem találkozott még más cég supportjával.Ehhez képest meglepően gyerekes hozzászólásokat lehetett olvasni az elmúlt ~150 hsz-ben.
Mondjuk streamerek se voltak jobbak, persze tudom náluk ez marketinghúzás volt, hülyék lettek volna nem kihasználni a helyzetet. Ha nem lett volna érdekük a dolog (nézettség növelése), akkor úgyis az első 100-200 nyitás után leálltak volna, mert ott már úgyis nyilvánvaló volt, hogy nem ok valami. Nem azért lettek ilyen ütős számok, mert annyira nagy hatása lett volna a bugnak, hanem azért mert egyesek direkt rájátszottak.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
-
DaveNo1
veterán
Na ez a dragon priest nem rossz, kretén pirate-face warriort is vertem vele. Gondolom a Tyrande promó már lejárt mi?
Amúgy most reggeli eredmények
Buffolós pala: 4-ből 4 win
Jade druid: 5-ből 3 win (blackpaw nélkül)
Dragon priest: 3-ból 3 win[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
japunk
aktív tag
50 pakkbol 6 legendary, ebbol ketto golden Raza.
The owls are not what they seem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira szar, hogy nem lehet úgy abbahagyni ezt a játékot, hogy pénz nélkül vissza lehessen szállni 2 hónap múlva.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
xavix13
őstag
válasz föccer #60860 üzenetére
Ugyanezt nyitottam 33-ból.
Ennek a kalóznak legendnek van vmi értelme? Én azt hittem, hogy amíg a pakliban van folyamatosan kapjuk az 1/1-est, ameddig fel nincs húzva. De kipróbáltam, nem így van, az első pirateal kijön a deckből és jó napot. Gang up nélkül haszontalan, de azzal is meh, ráadásul túl kéne élnie addig amíg rátolod.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Kanczy
veterán
válasz NyxNyxNyx #60878 üzenetére
Vagy időt, vagy pénzt kell tenni egy online játékba, hogy kompetitív maradj. Ez azért ne legyen már probléma...
Nekem 110 pack-ből 6 legendary (2x Goya , Finja, Wrathion, Aya és Solia) és 17 epic. A legok számával viszonylag elégedett vagyok, de a minőségük nem az igazi. Sok lesz a craftolni való
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
micafighter
nagyúr
válasz voyager4.4 #60867 üzenetére
Ahogy írtad ha a cél a használható lapok kollekciója. De más célja is lehet az embernek pakkok bontásával
Dust gyűjtés, full golden kollekció, pakkbontás öröme stb.
És ha te full golden kollekciót akarsz akkor bizony kevés lesz a 60k is.
-
rocket
nagyúr
Elso 29 packban 4 Legendary volt, Knuckles, Wrathion, Noggenfogger , Madam Goya, tobbit meghagyom estere
Meglesz ennek meg a bojtje kesobbiekben 🙂
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
fogtunder
nagyúr
na, kibontottam én is a 100 pakkot.
golden madam goya (szabadon választott legend)
a 3 tri-class legend
sargeant sallyesett még 23 epic, ebből 3 golden, illetve a grimestreet enforcer kivételével az összes common/rare-ből legalább 2. alapvetően átlagon felüli bontás volt, viszont ami a tegnapi nap fényében újra az összeesküvés elméletek felé terel, az az, hogy direkt kinyitottam először külön a pre-order pakkokat, a dust kb. 70%-a abból esett, a másik 50-ből egy legend és talán 5 epic volt, meg pár golden vacak. tudom, hogy statisztikai szempontból elhanyagolható minta, de az első 50-ben kb. minden 2-4 pakkban volt legalább epic, volt kettő, amiben legend+epic, vagy dupla epic, a második turnusban a szokásos 40 dust volt a jellemző.
a pity timerem most 23, még jön a 6 ingyen pakk, meg van pénzem 3 arénára, megvárom a következő legendet, aztán meglátjuk, mi lesz a meta. szerencsére a golemstone druidhoz semmit nem kell gyártani, szóval az első pár héten lehet ladderezni a rákkal, utána meg meglátjuk, hogy mi lesz, dust az van szarásig, mert a golden epicek olyan hasznos dolgok, mint a sleep with the fishes és társai. persze a priest 2 dropból nem esett egy se.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DopeBob
addikt
Hát, khm...
25 pakkból:
0 legend
3 epic
3 pakkban volt 2 rare egyébként pakkonként 1
1 golden common...
MZ/X
-
JNashville
senior tag
55+6 pakkból
2 legend / Kun és Don Han'Cho
11 epic / 2 Dragonfire Potion, 2 Lotus Illusionist, 1 Finders Keepers, 1 Manic Soulcaster, a többi meh
4 golden rare
4 golden commonTulajdonképpen tűrhető, de azért inkább alulról üti azt a szintet. A bontás után a második meccsemen már golden Kazakus-os Reno Mage jött szembe.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Kanczy #60882 üzenetére
Most ez csak az én helyzetemnek szar, nem szidtam semmit. Meguntam a játékot, szívem szerint kihagynék pár hónapot, de akkor rossz lenne ha vissza akarnék jönni. Szóval lehet addig noob farmolás lesz, akármennyire is elítélem.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
saen
veterán
válasz micafighter #60890 üzenetére
110 után egy hiányzik, bug nélküli nyitással.
Megcsináltam a 6 packnyi küldit, nem volt benne semmi extra, utána vettem még 4-et, hogy kerek legyen, 110 pack. 2 legend jött ebből a kettőből meg egy epic, igaz az egyik legend duplicate. Han'cho lett az újdonság és igaz van 6 legendem már, egyik se az amit akartam. Igaz van 37k+ dust, szóval ezután márcsak azt fogom kraftolni amire szükség van. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a meta, egyelőre elég sokminden fut és a streamerek kb mindennel nyernek -
Cathfaern
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #60892 üzenetére
Szvsz szintentartásnak bőven elég ha 3 naponta letolod az összegyűlt questeket. Ranked rewardok annyira sokat nem számítanak, nyilván átpörgetés nélkül vesztesz valamennyi goldot, de igazából az a lényeg csak, hogy ne 0-ról kelljen indulni ha újra neki akarsz állni.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
Nyitottam én is 108-at: tényleg rohadt sok az epic, kb 4-5 packonként jött egy. Legendből a standard mennyiséget nyitottam, viszont golden rare-ből pont ugyanannyit kaptam, mint golden commonból. 1-2 rare nekem is hiányzik.
Legend: 5 (Aya Blackpow, Raza the Chained, Wickerflame Burnbristle, Auctionmaster Beardo, White Eyes)
Epic: 23Golden legend: 0
Golden epic: 1
Golden rare: 10
Golden common: 10Jött még kb 2.5-3k dust, melyik tűnik most a top 5 legendnek a kiegészítőből?
Dive ever, work never.
-
saen
veterán
válasz micafighter #60897 üzenetére
Nem, nerfek után sokat törtem. Nagyrésze ebből, meg sose költöm el nullára.
-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest