Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

Szerintem reálisak voltak a nerfek 1-2 dologgal, többek közt a Flurry-vel én sem értek 1-et.
    Ezzel megszűnt az egyetlen Rogue AOE, lehet mostantól FOK-ot játszani, ami kb. turn 3-tól kezdve semmit nem csinál.

A lore - keeper teljesen jogos volt és szerintem jó megoldást találtak. A FoN meglepett, mert jobban vártam volna 1 Roar nerfet. Ezzel viszont a token druid továbbra is simán jó lehet. Igaz sok kis minion gyártó cucc kiment, de maradt is bent pár lehetőség.
    FoN mondjuk a nerf után csak 1 ilyen token deck-ben lehet életképes, de azért ez így elég gyengus.

Bagoly: Ugyan úgy mindenki fogja használni, mert még így is rohadt nagy Value, maximum nem 2-t, hanem csak 1-et.

BGH: Necces, azért 5 manáért elég nagy tempo hátrány maga a body, de annyi nagy miniont adtak ki, hogy szerintem ígyis kötelező lesz 1-et játszani. Pl. Druidnak esélye nem lenne a mulch meg még így is sz.rabb megoldás.

Hunter's Mark: teljesen oké, szerintem OP volt 0-ért.

Flurry: Hacsak nem jön 1 jó rogue weapon / aoe akkor csak a fejemet fogom, mert ezzel teljesen kiherélték a kasztot. Bőven elég lett volna annyi, hogy face-re nem sebez.

Jugger: Még így is 1 jó lap, de mivel kiment sok-sok olyan lap, mint az implosion ezért sokat gyengül, talán mostmár csak a kutyákkal lesz OP.

Leper: Teljesen korrekt, pont ezt csináltam volna énis, így már nem tradel felfelé akár 2-3-al.

Golem: Muszáj volt nerfelni, mert Face Shamanba istant get lett volna Crackle helyére.

Molten: Szerintem jó is, meg nemis. Egyértelműen a Reno Lock miatt nerfelték, mert 10 HP környékéig viszonylag biztonsággal leengedhetted magad warlock-kként és aztán molten Reno -> Hello szia. 10 HP alatt azért nagyon meg kell gondolni mit csinálsz. Mage-nél ugyan úgy nem lesz probléma, mert ott az Iceblock miatt semmit nem számít a manacost.

Disgusie: Csomó post volt redditen, amikor valaki random lapból kapott 1 OP combo-t. Pl. 1 Stealth-es Mal'Ganissal mit csinálsz ? :DDD

Nyilván limitálta a design lehetőséget, mert senki nem játszotta magát a lapot.

Szerk.: A mai napon reggel kaptam 1 Watch & Learn questet, a másikat pedig cseréltem 1 100 goldosra. FeelsGoodMan

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés