Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Eddigi kedvenc tempo mage-emmel most akadtam össze: az még hagyján hogy kijátsza renot, aztán duplicate-el kap a kezébe még kettőt, de persze az ice block is lent van már neki
Szerk: kijátszotta a második reno-t, most elnyomott egy echo of medivet igy megint kettő van a kezében
Nem marad más 30 HP-ról kell valahogy OTK-zni.
LOL 10-hpról flame strikeol nekem, mikor 2 reno van még a kezében. Nagy hiba
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #48352 üzenetére
Az alap koncepció érdekes, reno - tempo mage, duplicate-el sikerült beszivatnia, és kapott még két renot, aztán kitette megint és rárakott egy echo of medivh-et igy összesen 2x renozott a játékban, plusz volt lent neki egy ice block is, meg a kezében volt még két reno, de el tudtam verni, mert rendes board clearje csak egy flame strike volt, és kénytelen volt leszedni a boardom, vagy kövi körbe ugyis 30HP-ról OTK-ztam volna. Lehet volt egy blizzardja is, bár tempoba nem szokás tenni (flamestrike is ritka), mindenesetre azt nem játszotta ki.
Összesen 75 HP-ját vertem le plusz egy iceblock. Ha a kezében lévő két (emperorral csökkentett) reno-t ki tudja játszani, lazán 100 fölött vertem volna bele
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
21 órakor mutatja be Thijs a lapját, ami valami corrupted wisp lesz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #48344 üzenetére
mikor meglátom, hogy ott van DW egy pakli végén, akkor minden alkalommal elgondolkodom, hogy ki akarom-e annyira próbálni, hogy gyártsak egyet, aztán nem. edwin és ő a két classic legend, akit így néha játszanék/játszottam volna, de soha nem esett egyik se, bezzeg a két Leeroy, 3 Mukla, meg a 4 Nozdormu az aztán rohadtul kellett.
(#48353) micafighter: nekem a múltkor hasonló mutatványt játszottak el, csak ott Thaurissanra ment a duplicate+echo asszem a negyediknél adtam fel, amit 3 manáért rakott ki.
(#48357) thesound: akinek van Leeroy, azt játszik zooban doomguard helyett, mert erre rá lehet pakolni a PO-t, amit a peddlerből kapsz, vagy ha ott van a kezedben egy soulfire mellett, akkor is ki tudod mindkettőt játszani.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
thesound
addikt
Leeroy visszajött a metába? KT sem láttam mostanában, ma vagy 4-szer.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
JNashville
senior tag
Tombolhat tovább a zoo
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
micafighter
nagyúr
válasz thesound #48357 üzenetére
Nem hinném hogy visszajön úgy ahogy benne volt 4 manáért, de van ahol jó most is, pl zoot már írta giorgio, meg patronba is jó, mert a csirkéket le tudod szedni ww-vel ha akarod és leeroy tuléli, kövi körben az ellenfélnek kezdeni kell vele valamit így, plusz a csirkéket használhatod patron aktivátornak is, meg mivel 5 mana így jó kombo lehet loathebbel, illetve a csirkékkel együtt 3 testet ad a frothing berserker buffolására.
[ Szerkesztve ]
-
Man0gatya
aktív tag
válasz JNashville #48359 üzenetére
Hát ettől nem fog az tuti
-
DaveNo1
veterán
Unalmas egy darab. Sticky minion x.y-adik verziója.
You are not prepared.
-
voyager4.4
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
Haunted Creeper kicsiben.
Új lap, Dank Wispers 'reprint'
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #48367 üzenetére
Reprintnek reprint, de simán lehet jó lap. Mivel kiesik a Druidból a combo, lehet hogy token -ben jó lesz majd. Ott úgy is sok minion van kint, ha manában kap nerfet a roar még jó lehet továbbra is. Különben is egy ilyen + 1 power of the wild - >7 db 2/2-es, az közel sem sz.r.
B-tag: H3lios#2825
-
whitezo88
nagyúr
Tempo Storm is lapot mutatott be:
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #48374 üzenetére
Oké, kikerül a 2/5-ös tauntos robot ami nem targetelhető, jön helyett a nagyobb változat legendként. Reprint, mert miért is ne?
Amúgy nehéz megítélni, 9-ért nekem drágának tűnik.
voyager4.4: Jah, jó szar, nincs olyan aoe ami ne takarítaná le őket Onyxiát sem játssza senki, akkor miért játszaná bárki ezeket a wispeket idéző szarokat?
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #48376 üzenetére
az a baj hogy nem csinál semmit. A legendek közül az a jó ami azonnal csinál valamit, vagy tempot swingel mint pl Boom. Nagy board ellen csak lassít, amúgy win more. Tirion legalább ad fegyót ha meghal.
Btw Black Knight csókoltatja, ultra value lesz vele.
Sok wotog legendhez képest még a Flame Leviathan is imbának tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #48377 üzenetére
Ja. Amúgy elég erősnek tűnne nekem hogy legyen a lapnak létjogosultsága, csak nagyon drága. :S
ancient of war 7 mana 5/10 ez 9 mana 5/9.
Ha még oda lenne írva hogy "can not be silenced" akkor szerintem elég jó lenne. De így...A wispes cucchoz: Onyxia eszembe se jutott, de azon se lepődnék meg ha azt játszaná vmi standard deck.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
saen
veterán
válasz NyxNyxNyx #48379 üzenetére
Szerintem ez nem rossz lap. Minden amit nem lehet spellel leszedni az nagyon idegesítő tud lenni. Lényekkel lekapni 9 hp-t azért nem olyan egyszerű... Bár ha BGH nerf lesz, akkor elszabadulnak a nagy lények és aki némi tempot szerez az simán nyeri majd a meccseket. Én ebben azért látok potenciált, bár tény, hogy a Black Knight nagyon kemény countere ennek a lapnak.
-
voyager4.4
senior tag
-
saen
veterán
válasz micafighter #48383 üzenetére
Bagoly és Spellbreaker biztosan fogja, csak a spellek nem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #48381 üzenetére
Mi az hogy miért silencelné bárki? Pont azért mert tré a statja, és a silence elveszi a lényegét a lapnak.
Nem tudom akkor elég jó lenne-e ha nem lehetne silencelni, de így nagy valószínűséggel nem lesz jó.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #48385 üzenetére
Ja de egy face/agro deck már vagy nyert 9. körre vagy vesztett. Kombó deckek ellen még jó lehet, de kombó druidot úgyis nerfelik, rogue meg nem egy top class.
Amúgy meg nézőpont kérdése, hogy jobb-e mint a War. Mage ellen pl. jobb, de paladin ellen pl. gyengébb. Ramp-up és az innervate miatt ráadásul a Wart akár már 4. körben is ki lehet rakni, ezt meg csak 9.-ben ha nem Druidban játszod.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #48387 üzenetére
Ez viszont Neutral, tehát szerintem 50-50% a warral, ha hasonlítani akarunk. Utóbbi is fel-fel tűnik a metában, druid combo-ban is vagy van vagy nincs. Én úgy gondolom, hogy lehet belőle jó lap, mert ha tényleg jön a silence nerf akkor Value lehet ha sikerült stabilizálni a boardot. Facehunter ellen egyébként sok esetben nem dől el a meccs 9. körre. Csak megy az óvatoskodás, hogy ne proc-old a trap-et, de azért healelj is magadon, meg taunt is legyen kint, mert kb. ezzel a 3 dologgal tud megölni. Ezzel a boardra már nem kellene figyelni, csak elég lenne healelni. És nincs az az isten, hogy 1 facehunter átüssön 9 defet 1 kör alatt (ha nincs boardja).
B-tag: H3lios#2825
-
micafighter
nagyúr
-
salaam
senior tag
Hihetetlen, hogy két-három apró változtatás egy pakliban és az emberek mennyire nem boldogulnak ellene. Átalakítottam a Naiman féle facehuntert úgy, hogy ne kapjak ki az összes druidtól, a vége az lett, hogy sokszor t4-ben feladja az ellenfél, miután az argussal buffolt Brann Bronzebeardje beleszalad a freezing trapbe.
R5 környékén nem olyan rossz ez a wr. -
micafighter
nagyúr
válasz salaam #48391 üzenetére
Gratula, szép menet Én is ezt vettem amugy észre. Konkrétan mit változtattál, mutatnál egy deck listet?
Napi találós kérdés: mennyi az esélye hogy az egyetlen kártya ami kéne nekem, a paklim legalján van? Onnan tudom hogy felhuztam már 29 lapot és a 30. kéne már vagy 8 kör óta
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #48392 üzenetére
Bekerült egy freezing, egy hunter's mark, két highmane és két argent horserider. Amiket cseréltem azok a két wolfrider, második bagoly, leeroy, és a két worgen voltak. Ja meg a quickshotot se játszom.
Elég erős volt az a pakli, viszont a mid deckek és a controlok csúnyán megalázták általában. Ez sokkal jobbnak tűnik így ellenük, arról nem beszélve, hogy senki nem számít a freezing trapre, mert fél éve nincs a metában. Mindenki explo+snake kombinációval játszik.
-
micafighter
nagyúr
válasz salaam #48393 üzenetére
Köszi Ez már igy már mid-range hibrid szerü pakli Egyre több freezing trappel találkozok én is amúgy, bár inkább mid range hunter játsza ugye, de kénytelen vagyok körbe játszani mert a héten is párszor beszivatott.
Egyre több giant is jön szembe, általában warlocknál, például az előbb megint olyan warlock ellen játszottam hogy 2 mountain giantet rakott ki meg egy molten-t, de biztos volt még a kezében egy másik molten meg két sea giant is csak nem volt már rájuk szüksége.. Kicsit lehangoló hogy ezeket a 8/8 gianteket a warlock könnyü szerrel ingyen játsza ki, és nincs elég removal hogy az argussal felépitett tauntos giant falát lebontsam.. És az is mindegy ha nem játszik reno-t, sőt akkor 2 mehet minden giantből meg az argusból és a sunfury protectorbol is akár, és mehet két heal bot is brann mellé, az is majdnem olyan jó mint egy reno.
Kiváncsi vagyok mi lesz ezekkel ha a BGH-t nerfelik.
(#48394) salaam Örülök hogy jol megy most vele, kiváncsi vagyok meddig tudsz vele feljutni
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Ez gyors Brawl volt [link]
-
gmx9
aktív tag
Control priest ellen tippek? Mindig mindenre van megoldása, mindegy mit csinálok. Max. ha nem jön ki neki a lépés, nem úgy jönnek a lapok, akkor kampec neki, de ennyi.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs