Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
Haverom "gyúr". Napi kajálása...este 8 körül eszik utoljára, aztán reggel energiaitallal kezd. Majd fél 3-kor...
, ha hazaér, akkor eszik, megint este 8-ig, meló közben semmit.... "De zabálom a kreatint" sűrűn hangoztatja. Kérdem miért. Mert ez a leghatékonyabb fogyókúra(van rajta 10 kg plusz), egész nap nem enni. Sok sikert neki...ja, persze este megy a sör is.. 
-
Nightmare
senior tag
Rendelt innen mostanában vki a tejpor.hu-ról? Mennyi az új ár? Mikor szállítják, lehet-e az időpontról egyezkedni...stb.? Szeretnék rendelni, de nem tudom milyen a minőség, és az íz. Az ára nem tudom mennyi, de vmi 22000 huf rémlik a 10kg-ra. Ha vki tud friss infót, köpje a fórumba...

-
-
Nightmare
senior tag
Ti mennyire intenzíven csináljátok a gyakorlatokat? És mennyi ideig van utána izomlázatok? Pl Hát, bi és váll soha nincs izomláz. Érzem, hogy csináltam az edzést más, harmadnap, de izomláz nincs. Ellenben mell triben mindig van. A múltkor majd 5 napig fájt, gondolom az sem egézséges már.
Gondolok itt arra, hogy minden sorozatot bukásik nyomtok, vagy csak az utolsót?

-
Nightmare
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Te vagy az egyik, akire felnézek, mint nyúl a lóra.
Meg van bocsátva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszlát.

-
Nightmare
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ne tedd az agyad, már elköszöntem mindenki helyett
Megelőzöm a sok kedves kollégát. 
-
Nightmare
senior tag
Lassan kialakulnak a gyakorlatok, amiket szivesen csinálok, és be is durran tőle az adott izom. Igaz. ehhez 9 hónap kellett.

Egykezes fekvenyomás, tárogatás, pullover...és ezzel a mell repertoár ki is merült.
Itthon ezeket tudom megvalósítani, meg esetleg a tolóckodást.
Állhoz húzóckodás, döntött törzsű evezés..ugyanezt szűk fogással, egykezes döntött törzsű, felhúzás.
Nyakból nyomás, előre-oldal emelés, döntött törzsű oldalemelés...itt nagyon szoktam figyelni, hogy ne húzzam túl a súlyt, mert akkor a hát is dolgozna, vállvonogatás.
Francia rúd állva, koncentrált, befordítgatós.
Fekvőtámasz, szigorúan a test mellé szorítva(ez az egyik, ami a legjobban bedurrantja a tricepszet), egykezes tricepsznyújtás fekve, tolódzkodás feltámasztott lábbal(itt még plusz súly az ölemben).
Kitörés, sissy, egylábas vádli.Sajnos a lehetőségeim korlátozottak, így ezek maradtak, meg egy kis variálás néha. Vannak gyakorlatok, amik nem estek jól, elhagytam azokat: állig húzás, kétkezes tricepsz fekve(koponyaroppantó
, kalapács...amitől a ínhüvely gyulladásom lett
)De legalább nem kell másra várni, mást szagolni.
Azt hallgatok közben, amit akarok(zenét), finghatok kedvemre.
Meg a kaját is szervezni tudom. De néha tényleg jobb lenne a terem, de úgy gondolom, hogy valamit valamiért. 
Na, viszlát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nightmare
senior tag
válasz
dajani
üzenetére
Szia. Nálam a creatin nem tudom mit hozott, de sokmindent nem éreztem. 2 kúrát csináltam, nem mondhatnám, hogy különösebben hatott volna. Most vettem egy brutal anadrolt, meglátjuk, hogy mennyire igaz a reklámszöveg. Edzés előtt fél órával 3 szem. Sokaknak ég a bőre, vörös lett, én nem tapasztaltam ilyet, egy-két helyen hirtelen viszketett. Az első 3 szem ma volt, nem tudok egyebet mondani, csak azt, hogy jobban bírtam, mint máskor. Ma mell tric volt, de még a hátam és a bicepszem, vállam is bedurrant...sőt az alkarom is, pedig nem szokott. Úgy éreztem, hogy tele vagyok erővel, a 8 hónap alatt, ha egyszer-kétszer éreztem ilyet. Röviden ennyi, majd kiderül, ha lejár az 1 hónap. Így elsőre jobban tűnik, mint a creatin.
-
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tényleg nem?
Nem mondod? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Attól, hogy gyúr vagy mifaszt csinál az ember, még megeheti azt is amit szeret.

macikos: Bunny mehet a ferde faszra a rizzsel, kenyér, kakaó, szalámi a nyerő

Ne mondjátok, hogy Ti soha nem esztek ilyet, mert barna mártást köpülök a gatyámba

Na, viszlát, főleg medve és Gúd kollégának...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nightmare
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Dehogy. Csak elfogy. Meg mint írtam, rámjönne az okádhatnék, az állandó rizstől...
Megaztán nagyon finom a kenyér, téliszalámi kakaó trió.

Tamoo: esetleg sparban kapsz. De egy auchan tesco külső üzletsor bio-herbária boltban szinte biztos. Erzsébeti tesco herbária, és miklósi auchan bio bolt. Én itt szoktam venni. 620 ft 200ml.
Én 2X5 grammot szoktam, reggel és este. -
Nightmare
senior tag
válasz
mocsanisi
üzenetére
Ebben igazad van, csak én arra gondoltam, hogy nem kell mindjárt sportolói mintaétrendet szajkózni a 15 éves hülyegyereknek...

41443# God, teljesen igaz.
Itt megint csak azt tudom mondani, hogy Bunny hittana szerint csirke-rizs. Tele lenne mán a f@szom, ha csak ezt kéne enni. Ott a krumpli, tészta, bab...stb. Oké, hogy a rizs a legeslegjobb, de állandóan azt enni...
-
Nightmare
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
te mégis honnan a faxból veszed hogy a bunny úgy eszik mint amiről beszél a bbtvben?
Nem erre gondoltam, hanem az edző válaszolban mondja ezt mindenkinek.

Csak egy egyszerű példa...
Hy Bunny! Kb 1 hónapja elfogyott a whey prom, és gyűjtök ujabb adagra, viszont addig edzés után közvetlenül megszoktam enni 5 főtttojás fehérjét, aztán fél órán belül eszek rá rendes kaját(csirke-rizs). Mennyire jó ez így?Köszi a választ előre is. Csaó

Dév
Válasz 2009-06-21 13:30:30
hagyd a tojást, egyél simán csirke rizst és tojást máskor!És a másik:
hali, amiko jonnek a hidegebb idok, mindig elkezdek gesztenyet enni, eleg nagy mennyisegbe, es utanna neztem eleg sok szenhudratot tartalmaz, es azt szeretnem kerdezni olyan 100 gramm szenhidratot bevihetek ezzel, vagy maradjak a rizsnel? lehet hulyeseg a kerdes, akkor bocs
anonymous
Válasz 2008-11-13 08:41:37
a gesztenye elég fasza! kezd már itt elég zavar lenni a risszel kapcsoltban, meg kéne már érteni hogy a csirke rizs az egy ELV! tegnap pl. a leutet victor meghívott minket kajálni a vörös zolival és a csajokkal. dupla steaket ettünk rizssel. fejenként kettőt. de ehettük volna steak burgonyával is értitek?Erre gondoltam.

-
Nightmare
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én is csak.

Eddig próbálom tartani magam a normális kajához, eszem ami van. Van hogy 2-3 napig tudok rizst enni, de utána csak kenyér jut 1 napig. Úgy gondolom ez belefér, pláne hobbi szinten. Amit megteszek mindig, edzés után turmix 30-40 gramm cukorral. 1 órára rá kaja, igyekszem jót enni, dehát mint írtam nem mindig van megfelelő. Előfordul, hogy főzelék jut valamilyen hússal, de sztem itt ez nem számít annyit. Lefekvés előtt 5 gramm lenmagolaj+turmix. Reggel 6-kor turmix, valami kicsi kaja, meg 5 gramm lenmagolaj. A kajám rendszeres, melóhelyen 8 kor, majd dél körül, aztán fél négy, 7-8 és lefekvés előtt a mix. Én úgy gondolom, hogy pincemély
hobbiszinten ez több mint elég. Hétvége az húzósabb, mert soha nem vagyunk otthon, így nem mindig tudok rendesen enni, de azért igyekszem.
Ezen felül napi egy-egy szem Biotech usa 1 gramm c-vitamin, és One-A-Day multi. Ennyi. Ámen
Azért írtam a nyár végét, mert pont egy év fog eltelni, amióta kezdtem. Zsírdisznó meg soha nem leszek, arra figyelek, soha nem voltam kövér, és most sem leszek.
Az asszony nem is engedné... 
Pl amit Drugs Bunny csinál, teljesen feleslegesnek tartom. Rögtön csirke rizs, turmix, napi 20 étkezés. Sztem felesleges Egyen rendesen, kicsit jobban megválogatva, aztán ráér majd akkor ezen filózni, ha eljut valahová. Tudom Bunny idealista, minden tiszteletem az övé, de alapkezdő szinten elég, ha többet eszik.
Más, most próbálom ki a kreatint, nem tudom lesz-e értelme. Fél kiló, elég másfél hónapig, aztán meglátjuk mi lesz.
Lehet nem is veszek többet, ha szart se ér. 
-
Nightmare
senior tag
Lemértem a nem létező izmaimat.
Nyár végén teszek be képet, addig nem. 
Vádli 39 ernyedt, comb 55 ernyedt, jobb kar leeresztett 34.5, feszítve 39, bal kar fél centivel kisebb. Ezt edzés után 45 perccel, durranásnak nyoma sem volt., igyekeztem a legnagyobb átmérőnél mérni. Lehet fikázni.

169 cm, reggel 74 kg voltam.
-
Nightmare
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nincs mit. Amire céloztam, azt látom vetted. A szerénység a legnagyobb erény, sok ember nagyképű, de nincs mire. Neked van, és sztem mégse vagy az. Más fórumon sem...

-
Nightmare
senior tag
Tökéletes a meglátásod, hogy nem tudom mindig követni a topicot.

Ellenben nem egyszer kértem normális hangnemben itt segítséget, és 90%-ban nem azt kaptam. Volt néhány segítőkész ember, de ennyi...akiknek köszönöm még egyszer.
De eztet már többször leírtam, hogy elvagytok itt magatokban, újonc jön, mindjárt ki is van közösítve...idézőjelben. Nekem nincs időm minden nap írkálni, még annyit sem, hogy mi és mennyi volt. 2-3 naponta átfutom mi történt, oszt ennyi.
De mint mondtam fél év múlva talán teszek be képet, akkor lehetséges el leszek fogadva.
Addig olvasok, ha nem értek, kérdezek. -
Nightmare
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez most a gyúrós, vagy a meleg topic?

Amúgy ez feltűnt, van sok szájhős itt, de igazán nagy és nem beképzelt ember nem sok. Sőt. De ez szigorúan magánvélemény.
Hány év edzés van mögötted?
-
Nightmare
senior tag
válasz
deniro2
üzenetére
Nem ez a dolog zavar. Hanem az, hogy egyesek úgy tesznek, mintha az Ő seggükből jönne a napfény. Ennyi. Volt amikor Ő sem tudta. És most fenn van a szekéren, mert okosabb nálam. De ha Ő kérdezne egy olyan témában, amiről fingja nincs, és én válaszolnék így, akkor fordítva menne a sírás...
BÁ Nutrition: maradok továbbra is. Majd ha letelik az egy év edzés, én is berakok képet, talán majd emberszámba vesznek. Na nem mintha annyira fontos lenne. Csak szeretem a PH!-t.
Téma zárva. Edzek, csöndben, ha nem tudok kérdezek, válaszolnak, aztán sírok.

-
Nightmare
senior tag
Dehogy vagyok én megsértődve. Szarok én rá ki mit ír be. Szoktam olvasgatni a topicot, de ha nincs értelmes hozzáfűznivalóm, akkor nem körmölök csak úgy. 1-2 emberke van itt, aki szimpi, és nem nagyképű, pedig lehetne rá oka. God Vazzeg normális tag, múlttal, ami sok itteni pöcsről nem mondható el.
Ámen. -
Nightmare
senior tag
Bocsáss meg nekem, mester...legközelebb mindig tájékozódom, mielőtt kérdezek. Minden bizonnyal Te is tudtad ezt, még azelőtt, hogy valaki közölte volna Veled egy esős délutánon.

Na, ennyi. Biztos Te is kérdeztél már marhaságot.
Bár nekem mindegy, nem én csinálom.<---ez a lényeg. Nem kell már mindjárt harapni. Ezért nem szeretek nagyon ide járni, mert itt leugatják soxor az embert. Nem sok olyat találtam, akivel lehet normálisan beszélgetni. Majd ha 3 hónapig ide járok, és minden nap beírkálom, hogy dejó vót, melleztem, odabaszott, akkor be leszek én is fogadva. Csaképpen más dolgom is van, mint ilyen hülyeségeket bekörmölni. Úgyse érdekel senkit. Max engem, de az az én bajom.
-
Nightmare
senior tag
Nem értek hozzá, ez igaz. Attól még elmondhatom a véleményem az adott dologról. Legyen az erőemelés...bármi.

Értelmét attól függetlenül nem nagyon látom, attól függetlenül, hogy mit csinál. Biztos ennek is megvan a szépsége.

-
Nightmare
senior tag
Okos állat!
Soha nem értem az ilyet, mire jó, hogy 4 centit nyom, aztán vissza. Ha véletlen baj történik, akkor ott döglik meg a több száz kiló alatt... -
Nightmare
senior tag
4 hónapi fájdalom, és nekem nyalóka súlyok után, 1 napja nem fáj a rohadt teniszkönyököm
. Algoflex forte...eddig 3 szem, még van 7, reggel délben este kell szedni. Már az első után éreztem, hogy jobb. Akinek hasonló baja van, próbálja ki. Hogy én miért nem előbb tettem...
Még érzem, de sztem ebben a maradék 4 napban rendbe jön teljesen. 
-
Nightmare
senior tag
válasz
Bubee82
üzenetére
Az a gond, hogy hiába kezdenék azzal, ha nincs elegendő súlyom. Ezért fárasztom ki az előbbi 2 gyakorlattal, aztán a végére már úgyis elfogy a kraft...

Tárogatás a valódi terhelés előtt kb 5 széria bemelegítés előzi meg, jó sok vállkörzés után. Vigyázok, elég nekem az ínhüvelygyulladás is...

-
Nightmare
senior tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
Akkor ezek szerint nem jött be a dolog. Nekem nincs 45°-os padom, így ennek hiányában ezzel próbálkozom.
Más: van jelentősége, hogy a fekvenyomás az első, vagy az utolsó gyakorlat? Mert nincsenek nagy súlyok...még...amivel tudok próbálkozni, így a 4X8 tárogatás, pull over után szoktam nyomni.

-
Nightmare
senior tag
Próbálta valaki a fordított fogású fekvenyomást? Aki esetleg nem tudja, itt az ismertetés. Nekem nehezebb, kényelmetlenebb, de úgy érzem jobban dolgoztat.

-
Nightmare
senior tag
Ti milyen számításba veszitek a nem húsból, savóból származó fehérjéket? Gondolok ott pl a zabpehelyben, rizsben, babban, krumpliban, tejben...stb található fehérjéket. Laikusként úgy gondolom, hogy kezdő szinten nem kel ezzel foglalkozni. Feljebb már más lehet az állás. Ti beleszámoljátok ezeket?
-
Nightmare
senior tag
Régi sztori, a miért vezet mindenki úgy mint az állat topicban volt.
Kissé vagány srác, régi bömössel, és jó nagy marhaságokkal. Eccer írta ezt : -ha előzni akarok, akkor belebaxok a jobb oldali karba és megyek... 
Mire dokarnak ez volt a reakciója, mert senkinek nem tűnt fel, hogy az a szélvédőmosó.
)
Ott is vannak értelmes emberek.
.. -
Nightmare
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem para, nem először írok ide, de mindig el lettem küldve melegebb éghajlatra, hiába kérdeztem normálisan. Mindenki csak viszlát...ezt olvastam.
De mára már megbarátkoztam eme kifejezéssel. 
-
Nightmare
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Lassan múlik az biztos, veszem észre. Volt olyan, hogy reggel nem tudtam kinyújtani a karom, úgy fájt
. Terhelésre meg majdhogynem teljesen elmúlt...de másnap reggel...
A következőt teszem már 3 hete. Tenyérrel kifelé csinálom a gyakorlatokat, amit tudok, és kerülöm a nagyob súlyokat, inkább 10-es ismétlés kisebbel. Nagyon lassan múlik. De legalább tudom mitől lett...kalapács bicepsz gyakorlattól. Úgyhogy kerülni fogom ezt, soha többet nem csinálom.
Amúgy mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ne csak a viszlátot kapjam, ha kérdezek?

-
Nightmare
senior tag
Sziasztok. Sikerült egy jó kis tenszkönyököt összeszedni, immáron vagy 2 hónapja. Múlik, de nagyon lassan. Ki mit javasol, hogy hamarabb lábaljak, kezeljek ki belőle?
Tünetek...tipikusan a szokásos. Csukló felfelé feszítésnél az alkar, és a könyökhöz közelebb lévő izmok fájnak. Huzamosabb terhelésre tompul, néha el is tűnik, pihenésre...pl alvás...fokozódik. A könyök külső felső részén fájdalmas pont található.
Akinel volt már, írhatna pár szót, hogy mitől jött rendbe, és mit érdemes használni rá.Előre is thx.
-
Nightmare
senior tag
Igen, a 30 perc nem számít soknak, de 1 izomcsoportra vesszük, és bukásig végzett gyakorlatokkal, ahogyan teszem, akkor már jó vagyok...de csak sztem. Ezt a háromszor 6X6-ot ne úgy képzeld, hogy nyalóka súlyokkal, és csak épphogy felment a pulzusom. Igyekszem keményen edzeni, és tényleg a határokat feszegetve, vagyis a sajátjaimat. Pl szégyen, vagy sem...mikor nekikezdtem...1 húzóckodás sem ment.
Most szabályosan 4X6 megy a többi csalva.
Ezért gondolom úgy, hogy ez a fél óra egy izomnak elég. Igaz, nem is lenne időm többre. Mi a véleményed a vádliról? Szted milyen ötlet? Valahol olvastam...A pihenés néha úgy jön ki, hogy 1 edzés, 1 pihenő...de van úgy, hogy 5 nap edzés, aztán 3 nap pihenő...sőt akadnak olyan napok is, amikor csak hajnalban tudok edzeni. Ez van, de legalább igyekszem megoldani.
Más... a nagy tömegelésnek az lett a vége, hogy 4 kiló zsír felcuppant rám, amit le is adtam némi diétával, mert nem tetszett.
Jobban kell figyelni a kaj
ával. -
Nightmare
senior tag
Sziasztok.
Vannak akik biztos emlékeznek rám.

Kérdéssel fordulnék, vagy viszlát lesz, vagy segít egy-két ember, mint a legutóbb.
Idestova 5 hónapja edzek, ebből komolyabban olyan 3 és fél-4.
Gondoltam áttérek egy másik, osztott tervre, és érdekelne, hogy így kinek mi a véleménye erről az elképzelésről. Mivel időm nem sok lett, sajnos, így minden napra egy izomcsoport jut, ritkán 2. Mell: fekve 6X6, tárogatás 6X6, pullover 6X6, persze a bemelegítést nem számolom sehol sem. Hát: állhoz húzás 6X6, egykezes döntött törzsű 6X6, evezés 6X6.
Váll: nyak mögött nyomás 6X6, oldal és előre emelés 6X6, majd vállvonogatás 6X6.
Biceps: francia rúd6X6, scott 6X6, koncentrált 6X6.
Triceps: tolóckodás 6X6, lórugás 6X6, fekve homlokhoz engedés 6X6.
Láb: guggolás, néha sissy, vádlira olvastam egy érdekeset. Nagy ismétlésszám,amennyi megy...először 45 körül, majd 5 mp pihenő, megint amennyi megy, majd 5 mp pihenő...ezt 1 lábbal végzem addig, amíg max 7-et tudok csinálni...ilyenkor majd szétszakad a vádlim. Ezt valamire ráállva, jól leengedve, csak saját súllyal, 1 lábbal...sztem olyan, 15 sorozat biztos van. Has: nincs, nekem nagyon fáj.
A gond az, hogy nem tudom...a munkám miatt rendesen betartani a pihenőnapokat, hogy legyen 1-1 az edzések között, máskor meg 3 is van. Attól függ hogy van időm. De ezeket a napi gyakorlatokat 30 perc alatt lenyomom, ennyire futná.Kinek mi a véleménye? Értelmes, vagy marhaság? Persze hetente egyszer minden izomcsoportot.
-
Nightmare
senior tag
Hali.
Kérdés. Hogy járok jobban katabolizmus szempontjából?
Reggel 6-kor kelés, turmix, 8-kor rendes kaja? Vagy 6-kor kelés és 8-kor kaja mellé turmix?
6-kor csak ennyire van időm, meg kedvem, ezért a kérdés. Este lefekvés előtt szintén szoktam inni savófehérjét.
Vélemények? -
Nightmare
senior tag
Úgy röviden tömören elmondom, amit gondolok. Ti jól elvagytok itt a magatok stílusában. Mint egy közösség. És úgy érzem, hogy az újoncokat...pl engem nem fogadjátok be. Leírtam mit hogy teszek, segítséget, tanácsot kértem, nem kaptam. Csak oltást, baszogatást, cikizést, hazudozónak beállítva. Csak azért, mert új vagyok? Akkor legyetek el itt egymás között, viszlátozzatok, csak egy valamit ne felejtsetek el, egykoron Ti is kértetek segítséget, és nem lettetek elküldve a meleg faszra.
-
Nightmare
senior tag
Így próbálom, mindent erről az oldalról néztem, igyekszem szabályosan csinálni, mert itthon max magamat verhetem át. Bocs a Te válaszod fölött elsiklottam.
Csak kicsit felhúzott, hogy segítséget kérek...azt ugyan nem kapok, ellenben szépen beállítanak balfasz hazudozónak, ha nem szó szerint, de iróniával körítve. Nem kell elhinni, amit mondok, állíthatnám a dupláját is, mégsem teszem, mert nem lenne igaz.
-
Nightmare
senior tag
De amire szerettem volna választ kapni, hogy jó-e az edzéstervem, azt senkinek sem sikerült megválaszolni.

-
Nightmare
senior tag
válasz
PókerFész^^
üzenetére
Aha, idejön valaki, állít valamit, és máris hazudik?
macikos: már tisztában vagyok a ch jelentésével, ebben ez a mondat is segített.

-
Nightmare
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De, éppen a tejre gondolok. Olvastam sokmindent, de én nem hiszem el azt amit az illető írt a tejről...a borzalmasnál is rosszabb egy picit kezdetűt...
Beszereztem nem egy régi testépítő könyvet, olyan 10 15 éveset, és(tudom az új kutatások) egészen mást írnak. Én maradok a tejnél, szeretem, és fehérje, kazein azért iszom lefekvés előtt. Ennyi erővel mindenre lehet mondani az ellenkezőjét...És hogy 10 kilóval szabályosan...ha nagyot akarnék mondani, akkor 14-et mondtam volna. Itthon minek csaljak, senkinek nem kell bizonyítani, mint esetleg egy teremben. Nem hazudok így csinálom, bár az utolsó szériába már kicsit belecsalok a végén. És ezt is így csinálom, nekem könnyebb mint az oldalemelés.
-
Nightmare
senior tag
Sziasztok. Azt ígértem nem jövök ide többet, de mégis.

Elkezdtem 1.5 hónapja edzeni, otthon, biztos emlékeztek rá...én voltam, aki súlyok nélkül akart. Ment is egy darabig, aztán nagyon olcsón tudtam szerezni 2X20 kg kézi súlyzót, így egy hónapja ezekkel csinálom, következőket:
-mell: tárogatás 4X8 12kg, 45 fokos tárogatás szintén ugyanannyi, pullover 20 kg(beszaráshatár
)
-hát: húzóckodás 3X6...egyelőre ennyi megy, az elején egyszer egy sikerült
Egykezes döntött törzsű evezés 4X10 20 kg
-váll: tárogatás, előre emelés 4X8 10 kg
-csukja 20 kilóval egy kézzel felhúzás 4X10
-bicepsz: koncetrált 4X8 12 kg...de ma meglepődésemre 13-al is met, majd 14-el, de azzal csak 5-6 az utolsó szériában, kalapács 4X8 10 kg
-tricepsz: lórugás 4X8 11 kg, tricepsznyújtás egy kézzel fek felett 4X8 9kg
-has: 5X20 felülés
-láb: kitörés 10-10kg súllyal a kezemben 4X10
-vádli: egylábas kinyomás 20 kg-al a kezemben 4-5X15, valamire felállva egy lábbal, jól leengedve.Röviden ennyi. Ehhez eszek napi kg 100-120 gramm fehérjét a szokásos kajám mellé. Edzés után rögtön negyed kiló túró, és lefekvés előtt egy liter tej, ezekre szoktam figyelni, a többire nem annyira. Heti 3X edzés, egy pihenőnap mindig van, de előfordul, hogy 3 is, munka miatt. Ilyenkor előző nap mindenből egy gyakorlattal(szabadon választott) többet csinálok.
Én úgy gondolom ez így okés, de kérném a véleményeteket, segítséget a viszláton kívül.

-
Nightmare
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Ja, látod eszembe sem jutott.

Köszönöm, valami ilyesmi ötletekre gondoltam, amikor segítséget kértem. Egy jó ideig nem tudok anyagilag semmit sem erre fordítani, mert a házam hitele fontosabb, mint a terem. Összeválogatom a dolgokat sorrendben.És az nem jó, ha mondjuk valamire felteszem...szék, ágy... a lábam, és úgy nyomom a fekvőt? Mert elvileg nagyobb hányada esik a karomra...
Boxi...eriggy sétálni, kezemben a póráz...

-
Nightmare
senior tag
Oké, tiszta sor, nem vettem zokon.
Mit szeretnék elérni? Igazából egy kicsit mozogni, meg erősődni. Nem feltétlen az izmokra gondolok, de ez gondolom párhuzamosítható, bár ez genetika kérdése is. Egyértelmű, hogy mondjuk a fekvőtámasz magában kevés lehet, ha már 50-es szériával nyomod. De ameddig mondjuk a 4X8 is kín keservesen megy, addig alapnak jó. Meg a húzódzkodás is. Ha most egy sem megy...mert nem igen
és eljutok oda, hogy 4X8 lemegy, akkor az mindenképp előre lépés, izomban és erőben is...sztem. De igazítsatok ki ha tévedek.#19922
Köszönöm, valami ilyesmi segítségre gondoltam az elején is.
ezek jó linkek, átolvasom őket. -
Nightmare
senior tag
De nagy bunkók vagytok. Nincs mindenkinek pénze teremre. Segítséget kértem, nem faszságokat beszólni. Ide se jövök többet.

-
Nightmare
senior tag
Sziasztok.
Előre is bocsánat a hülye kérdésekért...illetve nem is annyira hülyék, majd kiderül.
Leírom a paramétereim( nem, nem társkerizni akarok
)
-magasság 170 cm
-súly 70 kg
-bicepsz 36
A kérdésem a következő:
-milyen gyakorlatokat tudok végezni otthon, ami hatással lehet az izomzatomra?Tudom, fekvőtámasz, ezzel tisztában vagyok.
De ezen kívűl? A baj, hogy nincs itthon semmi olyan dolog, ami súlyzóra hasonlít, ezért kérdezem. A legnagyobb baj pedig az, hogy nemigazán van rá pénzem sajnos, hogy eljárjak terembe, pedig jó lenne, ezért kellene a tapasztaltabbak tanácsa. Full amatőr szinten biztos van valami gyakorlat sorozat, amit lehetne csinálni.Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat, de a kritikát is.

Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a lényeg ott is megvolt..izomlázra rá kell gyúrni...
, ha hazaér, akkor eszik, megint este 8-ig, meló közben semmit.... "De zabálom a kreatint" sűrűn hangoztatja. Kérdem miért. Mert ez a leghatékonyabb fogyókúra(van rajta 10 kg plusz), egész nap nem enni. Sok sikert neki...ja, persze este megy a sör is.. 

), csak a múltkori 5-6 napos izomláz fura volt...
Valahol olvastam, hogy nem szabad az összes gyakorlatot bukásig csinálni, hanem amivel még tudsz, aztán az utolsót bukásig, akár nagyobb súllyal is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Algoflex forte...eddig 3 szem, még van 7, reggel délben este kell szedni. Már az első után éreztem, hogy jobb. Akinek hasonló baja van, próbálja ki. Hogy én miért nem előbb tettem...
Még érzem, de sztem ebben a maradék 4 napban rendbe jön teljesen.