- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
kovsol
titán
-
Kassadin
addikt
-
SzlobiG
félisten
-
matyi94
senior tag
-
Tamoo
nagyúr
-
Manitou
veterán
Sok helyen az megy hogy kevesebbre vannak bejelentve , de még kapnak kp-ben pluszban pénzt.
A bruttó bér ott lehet(ett) még érdekes, hogy ha több a bruttód, akkor több nyugdíjjat is fogsz elvileg kapni. De ki tudja mi lesz itt nyugdíj címszó alatt 20-30-40 év múlva.
Régen sok maszek vállalkozó minimálbérre jelentette be magát, aztán volt pislogás, mikor a nyugdíjösszeg megállapításánál majdnem a minimál összeget határozták meg neki.
Szóval azért nem volt mindegy a bruttó sem ilyen szempontból. -
dnelb
veterán
-
Mr.ElHuron
csendes tag
lehet

ott edz ahol én edzek ha otthon vok nem fősulin
190kilót 83 kilósan ha jól emlékszek -
Jojo5
őstag
-
runner 125
nagyúr
Amit én szoktam szabad súllyal hátra;
- Vállvonogatás
- Padon (te akkor ágyon, vagy széken) fűrészelés nagy súllyal. (én pl 45kg-val szoktam)
- Alternatíva még a széles felhúzás is - bár ehhez már kell egy - valahova felszerelt cső...de nekem a legjobban bevált a csigás lehúzás szűken - és szélesen is + alsó csigás evezés.
-
Kassadin
addikt
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
LOTR
addikt
felhúzás, hiperhajlítás és hídtartások
más
hétvégén mértünk vérnyomást, pont ebéd után voltam közvetlen, aztán kicsit megdöbbentem
a pulzusom kicsit magasabb volt, mint szokott 71es, ezt letudom az ebéd hatásának
ellenben a vérnyomásom 107/77 ha jól emlékszem a 2. értékre, életemben nem mértek nekem ilyen keveset, sőt mielőtt elkezdtem volna edzeni konditeremben, a röplabdás időszakomban a sportorvos sokszor mért magas, ~140-es értéket
ha más látszatja nem is nagyon van, ennek azért örülök, bár azt tegyük hozzá, hogy az étrendem sem éppen szemétre alapoz, biztos hogy az is nagyban befolyásolja az eredményt, meg lehet ez is részben az oka, hogy szinte bármikor tudok aludni -
BÁ Nutrition
addikt
-
kovsol
titán
-
Márk01
tag
-
kovsol
titán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
dragonfx
veterán
-
Kidus
őstag
-
Tipo16V
aktív tag
szövegértés 1es
hol írtam h nekem 55ös karom van?
40körül van csak 
do3omnak meg respektáció
ma nemvolt edzés, holnapra lett tolva, szar vót
biciklitszereltem, bnőmmel találkoztam, jó vót
hazamentem lasagnéra számitottam, nem volt, szar vót,
6tojást 2 sárgájával kisütöttem, kevésvolt,
holnap edzés, jó lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Snoop-y
veterán
-
harry
veterán
-
Márk01
tag
-
harry
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
macikos
addikt
-
kovsol
titán
-
macikos
addikt
-
harry
veterán
-
Vandit.
addikt
-
Woodslave
félisten
-
kovsol
titán
meg megittál 6l vizet mint maci szokta ?

hallod én amikor megmérem magam akkor előtte elmegyek hugyozni és alsógatyára levetkőzöm
meglepődve tapasztaltam éjjel kb 1,5kg -t zuhanni szokott a súlyom, bár jól ki is szoktam száradni reggelre tényleg
pedig mikor felébredek mindig tolok be vizet -
Tomics
addikt
-
Márk01
tag
-
Quan-Chi
őstag
-
KAMELOT
titán
tudod itt jön az amit mindenkinek szoktam mondani
vannak gyorsan és lassan fejlődő egyének + genetika + kokszén lassan fejlődő vagyok genetikám sincs és nem is kokszolok

Láttam már 125kg batár buildert 40kg-val bicepszezni (mármint nagyrúddal)...és ilyenkor megkérdem magamtól!
Ennek ettől lettem ekkora karjai???? vagy talán több koksz van benne???
-
Tomics
addikt
-
tween
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
penene
őstag
-
tween
őstag
-
Snoop-y
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Snoop-y
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Eagle16
addikt
-
Quan-Chi
őstag
-
Woodslave
félisten
-
penene
őstag
-
penene
őstag
-
Snoop-y
veterán
-
Quan-Chi
őstag
teljesen jó kép ... a fotóboltot én se szeretem ...
azért rakok ma is 1 kis zenét hogy mindenkinek jól induljon a nap Sturmwher-Stalingrad csak így lájtosan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
dragonfx
veterán
-
kovsol
titán
-
Boxer001
veterán
-
Jojo5
őstag
Néztem ezt a cba fitnesst csak az a baj vele, hogy kurva drága... ami itt van nem messze az a delta talán az éri meg legjobban meg a MALÉV azok ilyen 6-8k magasságában vannak

dikmen: szerintem te sportágat tévesztettél
maradj csak a küzdősportnál, nem kell neked a konditerem meg a sok fújtató 
-
Quan-Chi
őstag
-
Quan-Chi
őstag
-
tween
őstag
-
Quan-Chi
őstag
-
macikos
addikt
-
Quan-Chi
őstag
-
Tipo16V
aktív tag
-
LOTR
addikt
-
Quan-Chi
őstag
genetika lesz , én heti 1x edzem a kart 2 bicepsz és 2 tricepsz gyakorlattal és még így diéta alatt most megmértem hidegen 41,5-41 , tömegelve olyan 46-45 körül van. és elég erős is . ellenben a vállam meg fos, mind1 mit csinálok vele nem nő ! edzésen bedurran mint az álat akkor jól néz ki ... de mire hazaérek megint olyan mint egy fokhagyma

-
penene
őstag
-
Vandit.
addikt
-
macikos
addikt
-
kovsol
titán
-
Boci_83
őstag
-
macikos
addikt
-
penene
őstag
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
Tomics
addikt
-
Quan-Chi
őstag
-
Quan-Chi
őstag
-
kovsol
titán
te sík zöldség szinten vagy

ember mindig azt pakolod az alkarod majdnem akkora mint a bicód, ott indul bicódat magát hogy méred?
levonod a tricepszed méretét belőle?
és azért 38-33=5 ? és akkor van 5cm -es alkarod 
én annyit kérdeztem milyen arányokat kell elképzelni hogy 30 mind a kettő kb vagy 40 mind a kettő? erre te itt írod megint az érthetetlen f@szságokat
milyen nehéz lenne rendesen leírni kar: xy cm alkar: zx cmés igen félre írtam 40alkart megnéznék 40-es felkarhoz akart lenni, de logikából egyest kapsz
-
kovsol
titán
-
dunkel
őstag
-
macikos
addikt
Amit én csinálok:
1. Scott padon sima rúddal
ha fáradok, akkor állva csinálom, de emelek a súlyon
2. Állva francia rúddal szűken fogva
3. Scott padon egykezes súlyzóvalÉn azt a Scott padot szeretem, amelyiknél állni kell és a támla majdnem függőleges, az nyújtja ki jól a bicepszet és nem terheli annyira a könyököt.
-
Woodslave
félisten
-
macikos
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hol írtam h nekem 55ös karom van?

meglepődve tapasztaltam éjjel kb 1,5kg -t zuhanni szokott a súlyom, bár jól ki is szoktam száradni reggelre tényleg