- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Hogy on is legyek a pénteki hátazós-mellezős napom nagyon durva volt. ( még most is izomlázam van
)
Tolódzkodáshoz is használok már +5Kg-ot de nem nagyon kottyant meg ( semmi izomláz ) Próbáljam meg +7,5-el ? -
kovsol
titán
válasz
Snoop-y #17193 üzenetére
nem csoda pehelysúlyban jól bírják a cipők
én meg két évente szoktam venni kb cipőt, bemegyek az árkád, korzó, pláza akármikbe azt megnézem mit árulnak, de nem márkás cipőket, mert tudom több mint meglepő, de nem világmárkából is kapni ám minőséget 8-10e Ft ért ami nem egyszer még jobb volt mint öcsém csoda puma adidas vagy nike cipői, mert itt a minőséget kell csak fizetni és nem a márkát és ugyan úgy garancia is van rá
bőr cipőm van nekem is általában, régebben lotto cipőm volt 3 is azok is nagyon jól bírták, pedig volt idő amikor 135kg voltam és minden nap hordott cipő volt, nem csak egy a sok közül amit néha felvettem (az egyik hasított bőr lotto cipőm úgy 5 éve van meg és most munkacipőnek használom, és még mindig jól bírja, csak egy helyen kivan szakadva, de oda jó így is) -
Snoop-y
veterán
válasz
Atomgeszi #17154 üzenetére
Nekem ez van:
10. éve taposom (anno 27.900 volt)
Nike Alpha Project Air Presto -
törölt tag
válasz
Taknyoshal #17178 üzenetére
ha tudod az alapokat, akkor az az elso harom honapban eleg is. sot, annal kevesebb is eleg
jarj le rendszeresen es faradj el minden edzes vegere.
batran hasznalj kicsi sulyokat es nezelodj a teremben, rengeteg fele gyakorlatot fogsz latni, ha nincs otleted. csinald amelyik szimpatikus, mozgass at mindent.
eleinte hasznalhatsz sok gepet, mert ott a mozgas sokkal kotottebb, mint sulyzos esetben, es csak az erolkodesre kell figyelned, aztan majd itt megmondjak h szabalytalanul csinalod -
$R64
tag
átalakult a gyúrós fórum --> kinek hány ezer forintos cipője van fórummá
-
Manitou
veterán
válasz
A mai napi kvízkérdés:
Melyik nehezebb 1kg izom, vagy 1kg zsír ? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
van hát személyi edző alkalmanként 3k-ért kb asszem
pesti vagy? -
Taknyoshal
tag
válasz
BÁ Nutrition #17177 üzenetére
Azt azért ne!
Fel kell frissítenem a memóriámat. Egyébként van valaki aki segít a teremben, vagy csináld magadtól oszt kész?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Taknyoshal #17175 üzenetére
na és tuti tudod őket?
belekérdezhetünk?
-
Taknyoshal
tag
Köszi a hasznos tanácsokat. Az alapismeretek alatt a sokszor linkelt body.builder.hu-s alapismereteket értettem.
-
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition #17171 üzenetére
sógornál vagyok
maci a vicc az hogy 2 házzal arrébb csapott a kéménybe úgy, hogy leomlott fele és ott minden elektromos cucc meghalt,az egyik ága landolt a szobámba...totál leengedett redőny mellett nappali fényt csinált a szobámba,a modem dobott egy szaltót az asztalról szikrázva,a kábelek kiégtek belőle,az meg elfüstölt,plusz a gépem is füstölt és mivel tesóm gépével össze van kötve az én gépem így az is elfüstölt a routerrel együtt...DE!mivel a tesóm pc-je össze van kötve a házimozijával az is megdöglött...ennyi...ámen.
-
macikos
addikt
válasz
kovsol #17166 üzenetére
Majdnem
Deréktól felfele sárgás-barnás az egész, meg ragad egy kicsit és büdös
Nem tehetek róla, a magas tesztoszteron szint miatt van...
tween: Akkor nem rólatok beszéltek a híradóban, amikor ez a szerencsétlen eset történt. Egy veszprémi házat is hasonlóan elkapott egy villám
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Taknyoshal #17156 üzenetére
gondolom az alapismeretek az a nulla szint tudását jelenti, szal nagyon figyelj arra hogy ne csapj bele a lecsóba az első egy hónapban, csak lájtos átmozgató edzések legyenek, legalább 20as ismétléseket csinálj (szal ha valamiból nem tudsz 20at csinálni azt ne csináld, vagy ne akkora súllyal) 4-5-6 hét után már lehet picit erőltetni ill szétbontani az edzéstervet
most csak minden alkalommal teljes testre edzél, egy izomcsoportra 2 sorozatnál és 2 gyakorlatnál több ne legyen.
nagyjából ennyi.
meg foglalkozzál azzal hogy mi az hogy normális táplálkozás és gyakorold ha majd megy (kizárt) akkor gondolkozzál hogy ezt hogy kéne kiegészíteni -
harry
veterán
válasz
Az én tanácsom, hogy ne pöcsölj, hanem eddz keményen
-
macikos
addikt
Aztaq milyen aerobot csináltam. Kicseréltem tesóm ágyát az enyémmel, mert az enyém
szétrohadt, nem tudni miért -
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition #17160 üzenetére
Ha már így rákérdezett a tápkiegekre, akkor valószínűleg semmit.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
"Alapismeretekkel tisztában vagyok"
ez alatt mit értesz? -
Márk01
tag
válasz
Az a legfontosabb,hogy soha sem egyél taknyoshalat!
-
Tipo16V
aktív tag
-
Taknyoshal
tag
Hello!
Holnaptól fogk járni edzőterembe, el tudnátok látni pár hasznos tanáccsal? Alapismeretekkel tisztában vagyok. Esetleg ajánlanátok valami táplálékkiegészítőt, vagy nem olyan fontos az?
-
LOTR
addikt
válasz
Tipo16V #17153 üzenetére
neked nincs véletlenül valami értelmezési problémád?
hát most sem találtad el
pont ez a lényeg, hogy külföldről rendelve olcsóbb, de nem tudom honnan kellene ahhoz rendelni -persze szeretném tudni, és akkor meg is lépném-, mert olyat rengeteget találok ami kb egy árban van az itthoni -nem feltétlen bolti- árakkal, de ha azonos ár akkor inkább itthonról veszem
most remélem lehullt a lepel a rejtélyrőlnekem épp fateromék vettek ilyesmi csukát, mint amit többen is linkeltek fentebb,csak ez fehér puma ducati ez is bőr és 15k alatt volt ha jól emlékszem
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos #17152 üzenetére
Na meg nekik is az az érdekük, hogy (viszonylag) "hamar elkopjanak"és a user vegyen másikat.
Haverom 2 éve vett Deichmanba(vagy hogy írják) cipőt és valahol mindig szétszakadt. Visszavitte és kapott helyette vadizsírat, és ezt kb 3-4 szer megjátszotta, legutóbb tegnap előtt és kapott megint új cipőt, de most valamennyit ráfizetett mert nem ugyanolyat akart. Szal neki 2-3 ezerből mindig van új cipője. Jól küldi.
Én most Adidas GoodYear-re vadászok, csak nehéz találni olyat ami nem gyerek cipő és nem aranyárba mérik. -
macikos
addikt
válasz
Quan-Chi #17149 üzenetére
Az Adidas is ugyanolyan jó, mint régen, csak persze nem az, amit itthon lehet kapni, hanem mondjuk amit USA-ban. Nike-val is ez van. A modelleik nagy része itthon nem is kapható, ami igen, az meg sima, egyszerű. Persze az emberek többsége csak azt nézi, hogy a márkajelzés rajta legyen, az a fontos.
-
Quan-Chi
őstag
vagy az is jó lenne mint a szocializmusba hogy már úgy gyártották a cuccokat hogy a gyárban rányomtatták az árát ! így mindenhol ugyan annyiba kerül minden ! a debreceni plázában lévő players room -ba egy Kundo 26K míg a Deichmann-ban 18K én 17K-ért ettem akciósan egy Adidas boltba
-
LOTR
addikt
válasz
Tipo16V #17148 üzenetére
azért érdekel, mert én meg tudom rendelni magamnak külföldről, ezzel kihagyva egy közvetítőt, csak nem tudom ők honnan rendelik
Kvancsi
ezértutálokénvásárolni.......olyan cuccok kellenének, mint a vissza a jövőben 2-ben volt, Marty felvette a ruhát lógott raja, erre méretre beállt, utána összevizezte, erre megszáírította magát
-
Quan-Chi
őstag
régebben mikor kínaiak voltak a cipők sokkal jobban bírták, mostanában Indonézia és Malajzia a gyártás helye az Adidas cipőknél és szerintem sokkal szarabbak lettek
amúgy meg óriási szórás van a boltok között egyes modelleknél akár 5-10K is lehet szóval jól meg kell nézni -
Tipo16V
aktív tag
De én nem azt mondom, csak nem értem, hogy miért számít neked az, hogy honnan jött. Ha korea akkor jó 8ezerért, ha a fülöp szigetek, akkor nem veszed meg?
Amúgy még a pull&bearbe vannak jó kis nyári cipők, itt meg tudod nézni őket olcsóbbak mint egy converse -
Tipo16V
aktív tag
myproteinről nem terveztek rendelést?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
God Vazzeg #17144 üzenetére
van olyan is hogy Adidas Mindo , full ugyan így néz ki mint a Kundo csak fekete a sarka , az a legújabb szerzeményem
de érdekes arról nem találtam képet neten
-
Quan-Chi
őstag
LOTR egy húgyos tornacipőért nem adnék 10.000et de még 1000ft-ot se
nekem most ilyen van :Adidas Kundo , 15-20K közt van attól függ hol veszi az ember egy teljesen bőr , kényelmes és igényes cipő
-
Quan-Chi
őstag
-
törölt tag
válasz
kovsol #17133 üzenetére
okay. vegulis a gep mukodik, el is faradok a hasznalatatol, csak nem kizarolag tricepsszel kell dolgozni rajta, igy nem helyes a 'tricepszgep' kifejezes. azt a csigas letolast mar csinaltam olyan bojtosvegu madzaggal, 42 kiloba csak 3 v 4 ment.
tolodzkodason rajta vagyok, 4x10 a cel julius kozepere. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi #13373 üzenetére
"nyilván cuccoltak de növi az elmúlt 5-10 évbe jött nagyon divatba"
itthonnem véletlen hívták a 80as évtizedet a kémia évtizedének
Maci: szerintem régebbóta edz mint 18, max attól számítja a testépítő életmóddal együtt, de tuti hogy suhanc korába már kőkeményen nyomta, amerikai focis volt vagy mi
persze nem olvastam az életrajzát, ez csak beleugatás -
törölt tag
válasz
kovsol #17088 üzenetére
eszemben sincs azt mondani, csak nagykeservesen bele tudtam tolni otot.
ez az a gep. a csalas benne sztem az h vallbol nagyon sokat lehet dolgozni vele. ez ilyen parasztvakitas. egyebkent vicces sulyokat hasznalok, pl vallazas oldalra 7kg. nem megy tobbel.
minden edzesen csinalok has, hat, vall, kar, mell gyakorlatokat, (lab csak otthon egyelore->binyigli, mert terdproblemaim vannak, nemsokara megyek hozzaerto dokihoz). attol fuggoen h milyen gep szabad, valamire tobbet, valamire kevesebbet dolgozok. keves kivetellel mindent piramisban csinalok (vagy hogy), szoval sorozatonkent megyek felfele a sullyal, majd lefele. altalaban minimum 5 sorozat, de inkabb 7-8. -
macikos
addikt
"Szia Bunny! A szomszéd néni kecskéket tart, és sajtkészítéskor egy vödör tejsavó keletkezik! Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne azt iszogatni, lehet-e érdemi fehérjetartalma? Előre is köszönöm a válaszod!"
"Szia Bunny! Sokat gondolkoztam ezen,úgy érzem meg kell hogy kérdezzem: Amikor edzés után az izmoknak szükségük van a fehérjére,és a szénhidrátra,akkor ezeket csak is külső forrásból tudja pótolni?Tehát zsírból semmiképp nem?Köszi előre is!"
-
runner 125
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #17114 üzenetére
Köszi szépen, meglesem.
Az 5k környéke még zsír is lenne, de az is korlátlan ugye?
-
LOTR
addikt
most nézem van cipőstopik, át is tolom oda magam, nem offolok itt ezügyben
ui
jó a meccs nagyon -
dragonfx
veterán
gyirzs vazzeee????
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #17122 üzenetére
jó, de én nem járhatok bata cipőben meg rövidnadrágban
vagyis, de járhatok, csak elég furcsa öltözködési stílus lennetween
villámkárbiztosítás úgy szokott menni, hogy szakember kiállít egy szakvéleményt, aztán elküldik a biztosító szakértőinek, aztán miután ők is megállípítják a villámkárt, megnézik mennyibe kerül az új ára és kifizetik az összeget
a probléma akkor van, ha mondjuk csak 1 tv és 1 szgép van biztosítva (mert ugye így olcsóbb a díj), közben meg több is tönkrement - ellenben ez talán csak a régi konstrukcióknál volt, most már talán nincs is ilyen
az újaknál meg van határozva, hogy mekkora alapterületű a ház és abban mennyi az értéktárgyak minimum értéke, de általában ez olyan magas szokott lenni, hogy bőven belefér több műszaki cikk biztosítása is
személyes tapasztalat az, hogy a villámkár nem rossz biznisz (persze az esetleges adatvesztést nem számolva), pl ha van egy hd ready tv-d, akkor lehet a biztosítási összegből kijön majd egy full hd is -
macikos
addikt
Van Nikeba is ilyesmi cipő és nem is drága. Tesóm vesz ilyeneket. Van vagy 5 cipője most is, mindegyik más, de mégis ugyanolyan
Én egész évben a 46-os Martensben járok. Nyáron is, farmerrel, fekete pólóval, még ha 40 fok is van. Amolyan Johnny Bravos az öltözködésem
tween: Véletlenül nem Veszprémben laksz, társasházban?
-
LOTR
addikt
válasz
Atomgeszi #17119 üzenetére
mondjuk 10ezer, úgy nézegettem, hogy olyan 50 dollár körül biztos van és akkor ha szerencséje is van az embernek már 30-40 körül talál
még sosem vateráztam, de most nézem sok hirdetés van conversekből, ők is külföldről rendelik, és 9k körül postával megkapom, honnan rendelhetik vajon?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha már converset nézel gondolom nem több a keret 6-7 ezernél, ugye?
-
LOTR
addikt
elég offtéma, de hátha
akarok venni egy cipőr nyárra, de olyat amit sima sportos rövidnadrághoz is fel lehet venni, általában ilyen bőr szerű cipőim vannak, aztán úgy egész érdekes összbenyomást keltene
túl sokat sem akarok rákölteni, ezért netről rendelném (persze nem feltétlen), egyelőre converse márkánál tartok, aztán lehet egy tornacipő lesz, úgysem volt olyanom kb alsós korom óta, de egyszerűen 10-11-es méretben nem lehet találni, csak olyan áron amit nem adok ki egy ilyen cipőért
tehát mindenképpen ilyen vékony, sportos nyári cipőt vennékén azért reménykedem, hátha lesz értelmes tipp
kösz -
BÁ Nutrition
addikt
ma karozás volt, tricepsz felsőcsigás letolás 90 kg-ba 20 db
a 100 sajna megint nem jött le :S pedig szerintem egy 10 ment volna bele tuti -
Eagle16
addikt
válasz
runner 125 #17113 üzenetére
Én szolnoki vagyok
Itt 4400Ft a diák, 1 hónapos, korlátlan alkalomra szóló.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
runner 125 #17113 üzenetére
A Powerhouse ott van a kerület közepén, egész normális gépek és nem olyan drága a többihet képest. 7ezer pénz havonta
-
Eagle16
addikt
Olyan jól ment ma az edzés, hogy majdnem rám zárták a termet, mert elfelejtettem hogy szombat van, és szombaton 3-ig van nyitva a terem...ilyen gyorsan még sosem öltöztem fel, mint most
Minden összejött mára, Lan-party, szülinap, stb., kicsit kiment a fejemből milyen nap van maDe az edzés tényleg jó volt, mell-bicepsz volt, bicepsz utolsó gyakorlatát kellett csak félbehagynom, meg nem volt nyújtás se...na majd kedden megint adok nekik
-
LOTR
addikt
válasz
runner 125 #17109 üzenetére
persze, hogy hatásosabb, pihenőnapra iktasd be az aerobot
súlyzós edzésnapon meg csak súlyzózz -
macikos
addikt
Tegnap is majdnem szörnyet haltam, úgy megijedtem. Kondiba ráálltam a mérlegre, nézem 124kg
Utána jöttem rá, hogy nem tud többet
mutatni, meg nem bír körbefordulni
Egyébként qva sokat gyengültem50-essel nem is próbálkoztam, nem bírtam volna. Tricepszem gyengült, mert pl. tárogatás ferde padon ment 30 kilóval. A melltámaszos evezés annyit kivett belőlem, hogy utána csak lestem mint hal a szatyorban. Utána már elég szánalmas volt a hátazás
-
Manitou
veterán
válasz
runner 125 #17104 üzenetére
Jojio már leírta
És mivan ha nem egy napra teszed a kondit meg a bringát? Akkor se történik semmi -
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #17104 üzenetére
mert macikos 140 kiló és csak eszik és gyúr semmi más, ha tehetné akkor még a kondiba is lebegve menne, hogy ne kelljen energiát égetnie
-
Manitou
veterán
válasz
runner 125 #17099 üzenetére
Ha macikost kérdezed akkor a helyes válasz , se előtte se utána
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest