Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz #25954560 #16687 üzenetére
3 hónap alatt ekkora fejlődés az nagyon komoly. Mondjuk a testsúlyod engem is érdekelne.
Egyébként a nyakhoz húzást én is 100kg-al csinálom, de már 5 éve edzek. Úgyhogy nagy tehetséggel állunk szemben.
kovsol: igen, ezt én is akartam írni, de először nem mertem. Lehet lenne némi kivetnivaló a helyes végrehajtásban 3 hónapos edzésmúlttal ez kőkemény fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
-
peetmaster
senior tag
válasz #25954560 #16699 üzenetére
Ha a tenyér befelé néz húzódzkodásnál és vállszélességnél fogod, akkor az bicepszre fog menni. Amikor elindítod a mozgást, először a lapockád mozduljon, csak utána a karod. Aztán mikor lehúztad a melledhez, ott megtartod egy pillanatra és akkor összepréseled a lapockákat. Ez egyébként majd ki fog alakulni. Ilyen edzésmúlttal még nincs megfelelő ideg-izom kapcsolatod, ami persze most még nem nagy gond, de később nagyon sokat fog számítani. Hajrá, jó lesz az!
-
peetmaster
senior tag
válasz #25954560 #16703 üzenetére
A kampókéz az egész hátedzésre vonatkozik (mellhez húzás, nyakhoz húzás, döntött törzsű evezés, t-rudas evezés, stb.). Lényeg, hogy megpróbáld kikapcsolni a bicepszet, és csak a hát dolgozzon.
Snoop-y: ezek nagyon durvák, tavaly nyáron haverokkal megnéztük párszor, és csak ámultunk. Black Power!
[ Szerkesztve ]
-
$R64
tag
válasz #25954560 #16687 üzenetére
#16688) kovsol - ez az elején alap sztem, srác pont úgy fejlődik mint egy átlagos kezdő builder! Én annó 40 kg kezdtem a fekvenyomást (4x8) de fél év után már 75al szeriáztam.
Szóval &rew valamit jól csinál A tricepsz gépen viszont a 95 az sok (ha dupla csigás a gép, alul-felül 1-1 csiga), ott rengetegen csalnak és rángatják a gépet, én is bele estem ebben a hibában annó, 1-2 év gyúrás után ott rángattam a 100 kg-t, ma már csak 80ig megyek fel de az full szabályos. -
-
LOTR
addikt
válasz #25954560 #16692 üzenetére
jól csinálod, továbbra is mellhez húzd, ne nyakhoz hátra, az nem túl jó az izületeknek
a vállszélességű húzódzkodás is teljesen jó, talán lehet egy kicsit szélesebben, de túl szélesen se fogd, szintén nem túl jó az izületeknek, és annyival nem jobb az eredmény, sőt
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Quan-Chi
őstag
válasz #25954560 #17042 üzenetére
az MRP nem sokban különbözik egy tömegnövelőtől, max a tápanyagok felszívódása van 1 kicsit elnyújtva szóval fogyás mellé semmi képp nem jó választás, én a világon mindent beszedek de MRP-re még 1x se adtam pénzt , nem látom értelmét... étkezést nem lehet helyettesíteni semmivel ! a kaja az kaja ! máskülönben egy tápkieget akkor pazarolsz el ha keveset szedsz belőle vagy megpróbálsz spórolni ! mert bár sokáig bejár de cserébe nem használ semmit
ezen kívül hallgassatok egy kis igényes muzsikát : 1 , 2
Running Wild 4ever i..i
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
kovsol
titán
válasz #25954560 #17087 üzenetére
érdekes gépek lehetnek akkor azok, és akkor 250kg ig lehet legalább pakolni rá a súlyt ? de lényegtelen milyen áttétje van, mert így is tudod mérni magadhoz képest a fejlődést, max ne mondogasd másnak baszki nekem 105kg val megy a tricepszezés mikor lehet a másik terembe olyan gép van, hogy 50kg tól vért szarnál
amúgy hogy néz ki egy edzésed? mármint milyen gyakorlatokat végzel, ha jól vettem ki eddig akkor te mindig ugyan azt csinálod és próbálsz mindenre egy kicsit ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Quan-Chi
őstag
válasz #25954560 #17131 üzenetére
én a múltkor kipróbáltam ezt a gépet tolozkodás után rápumpáltam kisebb súllyal nem volt rossz ! bár tény hogy gépen undorító csinálni bármit is egyrészt, másrészt meg vállból meg mellből sokat nyom az ember gépen, míg kereten elég jól tricepszre lehet koncentrálni
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
kovsol
titán
válasz #25954560 #17901 üzenetére
nálunk pl van egy hátgép aminél nincs az az odaülős rész, direkt erre a célra, ha valakinek kevés lenne a megszokott felezős csigás gép
emlékszem még kezdetekkor én tudatlan odamentem kötelezni azt felraktam 45kg ra, azt nem értettem miért szarok be két ismétlés után[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz #25954560 #17954 üzenetére
Hát, hagyományosan elvileg igen, de erről is volt már téma többször, szerintem nincs értelme és unalmas is 40 percen keresztül valami alacsony intenzitású mozgást végezni, sokkal inkább valami olyasmit keresnék, ami jobban pörget, intervallum, vagy tempósabb kardió, mert rövidebb idő is elég, és mozgás után is tovább tart a "hatása".
Szóval szerintem ez a 40 perc tempós séta annyira mégsem nyerő. Egy lépcsőzés, vagy tekerés esetleg (de szerintem ott sem jó a monotonitás).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Motion_Blur
félisten
válasz #25954560 #18360 üzenetére
1,5 éve kezdtem el komolyabban edzeni (előtte voltak pár hónapos 'fellángolások'..). Ezalatt híztam kb. 12-13kg, de most úgy éreztem, hogy megakadtam egy szinten ezért próbálom ki a kreatint. Tegnapi edzés után csak 5 órát tudtam aludni, ma teljesen készen vagyok, mindjárt összeesek, jobban kell figyelnem a pihenésre is.
BÁ Nutrition: na gondoltam nem a 100 kilón volt a hangsúly, hanem a fejlődésen 20 kiló azért durva lenne, de nyilván szabad súllyal kb. felével tudnám végrehajtani a gyakorlatot
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kovsol
titán
válasz #25954560 #20398 üzenetére
kólával kevert holmikat is próbáltad? rumos, boros, whisky kóla ?
vagy vodka narancs?, esetleg más gyümölcslével kevert tömény?
nehogy már nem volt ami ízlett volna, olyat meg, hogy végigpróbáltál mindent azt nem hiszem el, mert annyi fél pia van, és pl ha ittál bort az se mérvadó mert van 100 féle[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz #25954560 #21793 üzenetére
Nálam nem lenne kérdés, hogy ha mehetek bunyózni, akkor biztos nem fogok vasakat emelgetni Bár csak 9 hónapja járok mma-zni, de egy edzést sem hagyok ki, pedig folyamatosan sérült vagyok, de annyira szeretem, hogy nem tudom elképzelni, hogy helyette elmenjek konditerembe, aminek (mármint a gyúrásnak) pont az az előnye, hogy bármikor lehet menni, bunyózni meg nem. Ha szeretsz harcolni, akkor nálad sem kérdés ez
-
Markgx10
őstag
válasz #25954560 #21804 üzenetére
Engem motivál, hogy a fiatalok meg úgy mindenki elver, mindig csak az jár a fejemben, hogy olyan keményen kell csinálnom, ahogy csak az egészségi állapotomból és koromból kifolyólag lehet és akkor eljön az az idő, amikor ők fognak kapni, de akkor nem lennék a helyükben, mert 5 percbe sűrítve kapják majd vissza az első évet/éveket
Wood: Én december elején, amikor edzeni kezdtem járni, akkor hagytam abba a cigarettázást és azóta én is annyira megutáltam, ha valaki cigizik, hogy el sem hiszem. Nem gondoltam volna
-
-
Snoop-y
veterán
válasz #25954560 #23214 üzenetére
Ésszel kell csinálni.
Római széken én sem gondoltam volna, hogy a 25-ről 30 Kg-ra váltás ennyire megterhelő lesz. 10 ismétlést visszaestem sorozatonként és minden hasazásnál a szemem kiugrik
Szóval ez jó darabig elég lesz mert gyakorlatilag majdnem a testsúlyom felével csinálom.
Haskerékben meg álló helyzetből 10 ismétlés megy ( igaz a római székes gyakorlat után van beiktatva ) aztán térdelő helyzetben folytatom és 20 ismétlést csinálok abból is.
Egyszerűen nem akar sikerülni az állásból teljesen kiengedés de ennek már nem a hasam az oka hanem gyengék a vállaim. Nem baj most Kettlebellel arra kicsit ráerősítekNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Atomgeszi
veterán
válasz #25954560 #23247 üzenetére
Jajj.. 100kiló testsúly alatt nem tudsz 100 kiló felett nyomni? Akkor neked tényleg nem lesz meg a + számjegy. Szerencsére az IQ-tok nem tenne sok plusz számot az azonosítóra.
Becso. Látod minden jó dolgot betiltanak.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Woodslave
félisten
-
penene
őstag
válasz #25954560 #25592 üzenetére
Nem, ez attól jön, hogy az izomra koncentrálsz. Lehet úgy is húzódzkodni, hogy lexarom mivan, csak menjen föl: akkor dolgozik minden, bicó is főleg, jól bedurran, stb.
Viszont ha a hátizomra koncentrálsz (nem kell milliméterre pontosan az egyes rostokra ), akkor meg érzed, hogy az dolgozik. Ez olyan, mint amikor vádlizol, és mondjuk vállból nyomod ki a súlyt csak hogy felmenjen.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- Dacia topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest