Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
P00By
nagyúr

-
Daneeka
senior tag
Hi!
Eszek Scitec Daily Vita-mint egy hete kb. (ha nem ismered akkor hasonló összetétel mint a Daily One)
Ha nem színezi el a húgyomat az azt jelenti, hogy nem szívódik fel a b-complex vagy épp ellenkezőleg mind felszívódik vagy nincs jelentősége?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Criton
üzenetére
Lepucol= lemegy a zsír. Reggelire teljes kiörlésű kenyér 1 szelet, hozzá valami csirkemell sonka és paprika+paradicsom. Vagy akármi zöldség. Ha már mindenáron pékárú a reggeli

Ebédre ok a párolt hús + zöldség. Én betennék még 10 órait is, és uzsonnát is, hogy többször egyél, ezzel gyorsulna az anyagcseréd. Optimálisan fehérjét ajánlanék 10 óraira és uzsonnára is.
Vacsora is lehet párolt hús és zöldség. Nem szabad éhezni, mert akkor a szervezet elkezd raktározni, és megáll a fogyás

-
Criton
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A grillezett pulyka?
Ok ha eszem párolt csirkét ebédre sok zöldséggel reggel 1zsemle vagy egy rozskenyér egy kicsi sonkával, és este? este egy alma elég nem?Hogy érted, hogy lepucol?
-
Criton
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
ha rendesen ennék, pl. ami még nem hizlal, és mellette rendesen mozognék egy konditeremben akkor nem lenne problémám.
Napi 8órát ülök a munkám miatt sajnos.
Ezért kérdeztem, hogy ha napi 80-140felülést, 60-80fekvőtámaszt és mást is csinálnék akkor kb hány kcal lehetne enni.
-
Márk01
tag
válasz
ruzsabazsa
üzenetére

-
Márk01
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére

Kiváló (ismét)!
-
Woodslave
félisten
válasz
ruzsabazsa
üzenetére
biztos sokat láttál már élőben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szép lány,de egy lánynál a kockahas szerintem ronda

-
Criton
veterán
Ok rendben el fogom olvasni mindenképpen amint otthon vagyok.
Szóval tegyük fel, ha ennék egy zsemlét reggel, délben valami grillezett hús, nem nagy adag, délután egy alma vagy egy zsemle vaj meg minden nélkül, és emellett csinálnék tegyük fel 80-100 felülést, mert most hirtelen nem tudok 400-500at csinálni, valamint 60-80fekvőtámasz, akkor az mondjuk elég lenne fogyásra meg izomerősítésre?
Ezt felül most csak példának írtam.
Nézegettem egyébként konditermeket, lenne is kedvem.
Nincs valaki a 2. kerületben aki tudna nekem a célt elérni?
szerk: a yo-yo effektust meg úgy kerülném ki, hogy szépen fokozatosan kezdek el rendesen enni, mert ugye 7000kcal = 1kg, szóval nem zabálni, és mellette rendesen enni, mert ha régebben ezt sikerült akkor gondolom most is.
Csak akkor ezek szerint hiába csinálom a felülést meg a fekvőtámaszt meg egyéb dolgokat, mert hiába fogyok az izmaim is fogynak el...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
harry
veterán
válasz
Criton
üzenetére
A jóféle alapismereteket linkelték, tessék legalább elolvasni, ha nem is betartani mindent. A testépítők tudnak diétázni rendesen, ha megnézel egy versenyformát, deka zsír nincs rajtuk, és az izomzat is megmarad (nyilván nem a legprofibbakból kell kiindulni, de az elv ugyanaz kezdő szinten is).
Enni pedig kell, a szervezetnek szüksége van tápanyagra, csak nem mindegy, mire, mennyire, mikor, stb. Kell rendes étrend. Egy normális sportoló egy nap diéta alatt eszik van hatszor, így nem koplal, folyamatos tápanyagbevitel van, nem fog leállni az anyagcseréd, könnyebben feldolgozod a kaját, és bontod a zsírt. Neked nem kell grammozni az ételt, de az arányok stimmeljenek. Pl. rengeteg húst (csirke/pulyka mell, hal), zöldséget ehetsz, mellé sok víz. Szintén jó sovány túró, főtt krumpli, teljes kiőrlésű lisztből készült kaják, rizs, telítetlen zsírok.
De ottvannak az alapismeretek, nézd át. -
CoolBoy323
nagyúr

-
-
Snoop-y
veterán
válasz
Criton
üzenetére
Amit most csinálsz azt nem sokáig fogja tolerálni a szervezeted.
Fejlődni nem fogsz mert nem viszel be elég tápanyagot. Ahogy fogysz nem csak a felesleget veszted el hanem az izmaidból is bőven...
Nem tudom jobban körülírni elég idős vagy szerintem ahhoz, hogy megértsd vagy ha nem akkor még mindig ugorhatsz
-
Criton
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
szóval szerinted elérem a kívánt súlyt, és elkezdek zabálni ? szerintem nem.
Mint írtam 5évvel ezelőtt elég sokat adtam le(ugyan ezzel a módszerrel), 3évig tartottam is a súlyom,rendesen ettem, sokat mozogtam, de közbejött egy baleset, 2év alatt jött fel a 10-15kg felesleg. -
Criton
veterán
5évvel ezelőtt 25kg nyomtam le 6hónap alatt, 3évig nem is jött vissza semmi sem, pedig akkor rendesen ettem, persze akkor 200-350 felüléseket csináltam, most is ez a cél, de elsősorban a fogyás, majd utána a rendes táplálkozás valamint a megfelelő mozgás.
Fiú, 26éves, 170cm, 81kg.
-
Criton
veterán
Sziasztok,
nem tudom, hogy jó helyen járok. Az alábbi dologgal fordulnék hozzátok, remélem tudtok segíteni
10kg szeretnék leadni, 1,5 hét alatt sikerült 5kg lenyomnom. A diéta miatt rosszul nem szoktam lenni, nem szédülök stb...az étvágyam is akkora, hogy napi max 2pogácsa, több kajára már nem is tudok nézni..A 2pogácsa elvileg, olyan 400-500kcal, az alma meg 30kcal. Ha ennyi a napi kcal bevitelem, akkor a lentebb írt tornával erősíthető-e a formám valamint lehet fogyni?
Jelenleg úgy csinálom, hogy 1nap megeszem 2pogácsát, délután 1 pucolt almát (semmi mást nem), rengeteg csapvizet iszom valamint megcsinálok 80-140felülést (paddal), 60fekvőtámaszt, meg még sok minden mást, guggolás, lábemelés...
Szerintetek ezzel elérhető a fogyás, valamint izmosodás?
Valamint igaz-e, hogy 1hét alatt 1nap pihenőt kell tartani?
Előre is köszi.
Üdv
Criton -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De te mondjuk akkor is "kardiózol"
Én meg öreg családosként csak szolidan olvasgatok
(így múlik el a világ dicsősége
, pár éve még én is máshogy nyomtam
)Az ok: 21.15 körül van vége a bunyós edzésnek és azt vettem észre, hogy ha nagyon megpakolnak, akkor van olyan, hogy hajnal 1-ig (vagy még tovább) sem tudok elaludni, ezért ilyenkor olvasok addig, amíg érzem, hogy már alig látok és utána fekszek.
-
harry
veterán
válasz
üzenetére
Hát, hagyományosan elvileg igen, de erről is volt már téma többször, szerintem nincs értelme és unalmas is 40 percen keresztül valami alacsony intenzitású mozgást végezni, sokkal inkább valami olyasmit keresnék, ami jobban pörget, intervallum, vagy tempósabb kardió, mert rövidebb idő is elég, és mozgás után is tovább tart a "hatása".
Szóval szerintem ez a 40 perc tempós séta annyira mégsem nyerő. Egy lépcsőzés, vagy tekerés esetleg (de szerintem ott sem jó a monotonitás). -
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Persze, igen, ez az elmélet, de vedd figyelembe, hogy ez az emberek nagy részének lehetetlen és mégis szeretnének edzeni és jól is teszik, semmi bajuk nem lesz, max lassabb lesz a fejlődés.
Én pl. sosem alszom 8 órát, éjfél előtt sosem fekszem le és mégis jut erőm mindkétféle edzésre, ráadásul nem visszafelé fejlődtem az utóbbi 5 évben (jó mostanában előre sem
, de az nem az alvás miatt van, mert az sosem volt más, mint most).Szóval ez a tökéletes kaja kell, 8 óra alvás kell, halál precíz edzés kell ezek igazak, DE nem kizárói a fejlődésnek, a gyakorlat szerint nem. Persze elméletben jól hangzanak

-
Quan-Chi
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
célodtól függően szedhetsz mellé
arginint : jobb edzések
glutamint : minőségibb fejlődés
kreatint : nagyobb tömeg
tribulust : ha jól reagálsz rá kevesebb víz/tisztább fejlődés
Karnitint : tisztább fejlődés
Vanádiumot : a jobb CH hasznosulásért
Gugulsteront : a tisztább fejlődésért
esti fehérjét : csak hogy jó legyende igazából már így is jól van , ha a kaja tényleg rendben

Snoop-y a legjobb vádli gyakorlat : 15%-os emelkedő 6km/h -val 2 perc után lángol
-
Snoop-y
veterán
Huhh ma ismét mellezős,hátazós hasazós nap lesz

-
Snoop-y
veterán
És mondjuk emelkedőn gyalogolj mondjuk 5-10%-on. Teremben futógépezni sík terepen az csak lábemelgetés

mod: Az emelkedős gyaloglás elég jól növeli az állóképességet. 10 percenként 1 perces időszakra megemelheted a sebességet 2-3Km/h -val aztán megint vissza normál tempóra.
-
harry
veterán
Ahogy gondolod, a lényeg, hogy legyen valami (és azt persze rendesen végezni).
Protein - lehet értelme, pl
- megéhezel, és valami hülyeség/édesség helyett betolsz egy adagot
- tudod, hogy nem lesz időd rendesen enni, viszel magaddal egy adagot, és gyorsan meg tudod inni napközben
- esetleg kimerítőbb edzés után
Illetve anyagiaktól függően ezek tetszőlegesen kombinálva. Szóval nem nevezném szükségesnek, de jól jöhet.Zsírégető: kb. mint a protein végén mondtam. Egyelőre talán várnék vele...
-
Kidus
őstag
Fekakkal kosarazni is jo kardionak szamit?
Rohaggyanak meg, labdaval a kezukben szulettek szerintem.Viccen kivul, ha mar kardio, nem kifejezetten az en stilusom amit a csaj csinal, inkabb "kiegyensulyozottabb", osszefuggo mozgasok jobban, vagy tenyleg kosar, vagy tekeres, ha mas nincs akkor 20 perc futas edzes utan, abbol tobb nem megy sajna.
Ezeket kombinalni sem gond, ha ido engedi.
Extra lamer kerdesek:
Zsiregetot erdemes probalni, vagy nagyon szar otlet?
Protein? Csak mert az van itthon, gyurmas lakotars.... -
harry
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsíros kenyér.
-
harry
veterán
Egy intenzív mozgás elfáraszt mindenkit, mindegy, milyen izomzata van. Nyilván akinek jobb az állóképessége, erősebb a tüdeje, azt később, de szerintem ebből nincs mire következtetni - csináld azt, amit ő is, egy héten át minden nap, aztán láthatod, mennyire használ. Nem is mondtam, hogy izmokat épített ezzel (bár miért ne), de mint mozgás/kardió, elég jó szerintem.
-
Kidus
őstag
Mar 15 eve ez megy, szabadnapokon kompenzalok, olyankor del elott nincs elet

Szabin pl. reggel 4-5 korul van alvas, nekem az a normalis, 10-11 korul fel is tudok kelni, na mindegy szoval melohoz muszaj tunkolnom....harry:
Eleg viccesnek tunik nekem, hogy ilyen testtel ennyire el van faradva ilyen hamar, ugy liheg mint akit fel oraja k*rnak. Meg erdekesek a gyakorlatai is, ugrandozik de ideje meg nincs szabalyosan csinalni egy szeriat akarmibol. Vagy csak poennak szantad es hulye vagyok hozza
Mondjuk amator vagyok teny. De nem hiszem el, hogy ezzel csinalt volna maganak izmokat. -
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esetleg valami creatint?
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Tömegelésre Jumbo mellé mit ajánlotok? Most rendeltem meg egy zsákot + van mellé még egy kevés Proitein Delite-om. Ezen kívül még Daily One-t és CaMg-t nyomok, kajálásom szerintem most nagyon rendben van. De valamit még kéne tolni Jumbo mellé

-
harry
veterán
Főzni én sem szeretek, nekem kissé unalmas, lusta is vagyok hozzá. De pl. múltkor néztem, hogy a rizst felrakni kevesebb, mint 5 perc volt (a konyhába lépéstől odáig, hogy levegyen alacsony lángra, és mással foglalkozhassak). Én a húst mikor megveszem, mindig adagokra bontva (4-500g) elrakom fagyasztóba szépen felvágva, így ha előző nap levettem, akkor most csak kiveszem hűtőből, lemosom, randomfűszervarázs, és lehet is sütni, szintén pár perc lepirítani, aztán párolódhat a levében. Szóval végül is annyira nem sok idő/macera. Ha rutinná válik idővel, akkor már könnyebb is lesz
Mármint nem nyűg talán.Neked is mutatom, hátha többre értékeled, mint a sok buta gyúrós
[link] Sok videó mindenféle "egyszerű" otthoni gyakorlattal. -
harry
veterán
-
Kidus
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
Ja matol az van.
Fozessel csak az ido meg kedv-hiany a baj, viszont egyszeru kajakat gond nelkul, jo halakat lehet kapni, csirket mar nehezebb ( el nem hinnetek, milyen szar husok vannak itt ), a lenyeget leszurve kimenni enni valahova nem is nagyon lehet, mindenhol zsirosan-cukrosan foznek.
Mas kicsit erre az eletvitel, egy heten 2-3 kimenos kajalas teljesen normalis, olcsobb is mint minosegi kajat venni es megfozni ugye, meg gyorsabb.... ezek akkor egy idore storno.Halas koszonet a tanacsokert

kovsol: Azert van problema a felkelessel reggel, mert ejjel 1 elott eselytelen, hogy elaludjak. Akarmi van. Mashogy megy az oram. Reggel fel6-kor meg negykezlab maszok ki az agybol.
Hulladek vagyok, ez van
-
kovsol
titán
ha rendes kaját eszel amit mondjuk otthon főzöl, mondjuk valami grill húsok, rizs, zöldség, krumpli köret meglepően nagy adagokat tudsz enni, igazából az agyon cukrozott és zsírban úszó dolgokkal van a gond, ha nem megy a kávé, de kell valami ami felébreszt próbálj meg valami koffein tablettát és nem is lesz mellé cukor és íze sincs
-
-
Kidus
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Mondtam nem a suly az elsodleges, hanem az eloszlas, 50 az hozzavetoleges, tapasztalat alapjan.
Dietahoz meg soha eletemben nem volt szerencsem, ugyhogy nem alatta RedBull-ozok, hanem csak ugy, mert az itteni kave ihatatlan fos, a reggeli melo meg viselhetetlen....
Ja meg alvaszavaros vagyok kicsit, mindegy ez nem ide tartozik
Mas szensavas-cukros szart nem iszom.Szoval dieta rendben van, ha valaki tud nekem sorolni, miket hogyan, oda tudok figyelni bizonyos keretek kozt

Bar elegge megbizhatatlan vagyok ilyen szempontbol, inkabb mozgok joval tobbet, csak ehessek jokat
Idozites nem tudom mennyire fontos, melo van egeszen delutan 2-3ig, kozben nehezen tudok kajalni, reggel meg nem is vagyok ehes. Delutantol estig megy, este viszont nem lehetne elvileg, es akkor vagyok pont a legehesebb, foleg hogy delutan-este edzek, utana pont kajalni kene, es az este 8-9 korulre esik.
Szoval nehezkes, jol jonne par tanacs
-
swoody
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mennyit aerobozol?
Valami zsírégetőtt szedsz esetleg karnitint? -
niti
aktív tag
válasz
macikos
üzenetére
Nem járnál te jól azzal, ha én a combjaimat fotózgatnám, meg linkelgetném

De köszönöm a tippeket, az ajánlott linkeket át fogom nézni.
Még kb 13 kg felesleg van rajtam, de az egészséges BMI-től is elválaszt még 4. Ennek ellenére próbálkoztam futással, de valahogy nem nagyon akarja a szívem megszokni. Pulzus mindig ilyen 150 körül, 8 km/ órás sebességnél. Biztos gyaloglással kombinálva megedződne hozzá a szívem, de amíg ennyi feleslegem van, addig nem próbálkozom inkább.
A vádlim az brutális
Arra még izmot építeni, háát, nem tudom. Inkább majd ha lefogyott... Igazából az nem szokott fájni, csak a combom, úgyhogy arra koncentrálnék 
Mégegyszer köszi mindenkinek, és további jó gyúrást!

Ja, most jutott eszembe a kitörésről meg a guggolásról: ilyen Rubint Réka videók is segítenének akkor, nem?
Ilyenek, mint pl. ez: [link] És nyilván nem az 5 perces verzió.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
de, teremben elég faszán megy, több gyaksziban életem legjobbját nyújtom. nagyon elégedett vagyok és ennél csak jobb lesz. de a szopós edzéshez meg tök más fizikum az ideális, hiába vagyok amúgy edzett.
na persze ez nem a sírjunk sokat topic
jön a diprophos és odabaszok nekik remélem
-
Manitou
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Combról volt szó. Amúgy ezeknél a gyakorlatoknál valamennyi terhelést a vádli is kap, ugyanúgy mint kargyakorlatoknál az alkar.
De ha vádli, akkor állóvádli lépcső szélére állva
Saját súly, vagy experteknek egy lábas saját súlyal, vagy még expertebbeknek saját súly+ súly egylábas 
Bá: Azért is írtam, hogy emiatt nem kell edzőterembe járni. A súlyzós edzés nem állóképességi sport.

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
pedig elég jó formában vagyok
Nem úgy tűnik.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
szerintem nem feltétlenül javítja ezzel a kondíciót, mert a súlyzós edzéssel inkább csökken az állóképesség. míg egy intervallumedzés növeli.
persze lánynál nem valószínű hogy brutális izomzatra kell gondolni de akkor is.
én pl nagyon rábasztam most arra hogy 130 körül járkáltam és úgy kell futni, a 60 kilós nyápicok közül van aki 3 kört rámver 8 kör alatt
cumi
pedig elég jó formában vagyok, csak ott ez úgy jön ki hogy én vagyok az egyik legszarabb.. -
BÁ Nutrition
addikt
pl csinálhatsz soksok kitörést, meg picit intenzívebb futást vmi gépen. szerintem ilyen intervallumos móccerrel kéne, nem pont ugyanaz mint a 40 km-es gyaloglás, de ha egy 35 percet lenyomsz heti 3x és csinálsz rá annyi kitörést amennyit bírsz akkor azzal biztos javulni fog a teljesítményed
szerintem

-
Manitou
veterán
Szia!
Lábgépekkel tudod erősíteni a lábizmokat:
-combhajlító gép[link]
-combfeszítő gép [link]
-lábtoló gép [link]Ezen kívül szabadsúlyos gyakorlatok
guggolás [link]
kitörés
[link] vagy [link]De ha ilyen hosszabb túrákat csinálsz idővel majd megedződsz, ehhez nem kell feltétlen külön edzeni a lábad, de ártani nem árt.
Ma linkelős kedvemben voltam
-
niti
aktív tag
Sziasztok! Valószínűleg nem leszek gyakori vendég ebben a topicban, ugyanis az én elsődleges célom a fogyás. Viszont van valami, amiben talán tudnátok segíteni, ezért fordulok hozzátok.
Mostanában eléggé rákaptam a túrázásra, ilyen 30- 40 km-es távokon. Az a problémám, hogy kb 15 km után a combomban mindenféle fájdalmak kezdenek előjönni, és 40 km után ezek hajlamosak elviselhetetlenné fokozódni. Nyilván a legjobban edzeni erre sok- sok gyaloglással lehetne, dehát ez igen időigényes dolog, és nem nagyon hiszem, hogy heti- kétheti egy túrától jelentős eredményt várhatnék. Az lenne a kérdésem, hogy azokat az izmokat, amik gyaloglás közben a leginkább vannak terhelve, hogyan edzhetném meg egy kicsit, a gyalogláson kívül? Súlyzós gyakorlatok is lehetnek, mert van kondibérletem, csak eddig nem a súlyzós részlegre fókuszáltam.
Köszönöm előre is a tippeket, és bocsánat, ha butaságot kérdeztem! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos
üzenetére
szakmai:
ma visszavettem 140 gr-ra a Ch-t és tovább erősödtem
jóvót
a hétvégi súlygyarapodásom le is ugrott. ugye 127 kilósan kezdtem a diétát 5 hete
4 7 alatt lement 122,5 körülire, a múlt heti szopatás, sérülések miatt 7végére felmentem 128ra
ma délutánra 123
reggeli kula után jó lenne 122
ill hogy bírjam szerdáig, utánna jön a diprophos vagy hogy a tökömbe írják és csak segít megint
legalábbis kurvára remélem, mert már egy marék gyógyszert beszedtem a térdemre de még elég lájtos a hatásuk -
törölt tag
-
kovsol
titán
válasz
üzenetére
nálunk pl van egy hátgép aminél nincs az az odaülős rész, direkt erre a célra, ha valakinek kevés lenne a megszokott felezős csigás gép
emlékszem még kezdetekkor én tudatlan odamentem kötelezni azt felraktam 45kg ra, azt nem értettem miért szarok be két ismétlés után
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
valaki vizualizalja mar nekem pliz h hogyan kell hatgepen tricepszezni
csak a kivancsisag kedveert, nem mint kovetendo pelda 
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ettől amugy izmosodni tuti nem fogsz, fogyni fogsz de amint abbahagyod 2xer annyi jön vissza mint amennyit leadtál.. Amugy fiu/lány vagy?
(így múlik el a világ dicsősége
Már úgy az energia ital. Különben is, minek, enni kell rendesen meg aludni

cumi