Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
után
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Srácok, egy amatőr kérdés;
Súlyzós edzés előtt, vagy után érdemes nyomnom ~ 45 perc bringázást?
Köszi. -
Tipo16V
aktív tag
epo sok itt a depis nem??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
igen én is így gondolom , épp ezért mondtam h versenyre készülni felesleges! natúrba egy normális versenyen normális kategóriában nincs esély csak az utolsó helyre
egy ilyen fospermet versenyen meg nagy dicsőség beállni 3-4 olyan arc közé akik csak hírből ismerik az edzést 
Bade
BSN AXIS -ra mondj nekem egy baráti árat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
"full amatőrök" az amatőr az az hogy nem abból él.
nem keverendő az amatőr szó avval hogy full köze sincs hozzáMagyar IFBB versennyel meg pláne nem kell foglalkozni mikor 12 kategóriában indulnak 7en meg ilyenek..
az az idétlen csávó is magyar bajnok lett akin jókat leher röhögni, nem jut eszembe a neve
olyan mint Mr Bean, persze sportol meg minden, de magyar bajnok...Ennyit a Huber versenyekrőll. utálja őket mindenki mint a szart..
-
Bade
tag
BSN,Universal,Animal,Muscletech,Gaspari,MHP táplálékkiegészítők
[link] -
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jaja én azt a kategóriát mondom ahol tulajdon képen full amatőrök indultak senki nem volt rendesen lediétázva volt ameik barnítózva volt de a 4ből tán igen 2en ! és közbe rájöttem hogy én mondom szarul ugyanis IFBB verseny volt
a mezőny olyan volt hogy oszt társam akiről azt se tudtam hogy jár edzeni indult ezen a versenyen és 4ből 3. lett de az egész mezőny egy vicc volt , persze tapasztalat szerzésnek meg pöcsnövesztésnek kiváló 
-
kovsol
titán
válasz
üzenetére
érdekes gépek lehetnek akkor azok, és akkor 250kg ig lehet legalább pakolni rá a súlyt ?
de lényegtelen milyen áttétje van, mert így is tudod mérni magadhoz képest a fejlődést, max ne mondogasd másnak baszki nekem 105kg val megy a tricepszezés mikor lehet a másik terembe olyan gép van, hogy 50kg tól vért szarnál 
amúgy hogy néz ki egy edzésed? mármint milyen gyakorlatokat végzel, ha jól vettem ki eddig akkor te mindig ugyan azt csinálod és próbálsz mindenre egy kicsit ?
-
törölt tag
na. az ezercsigas tricepszgepen (nem is harom csiga van benne, legalabb 6!) belenyomtam otot a 105kg feliratuba. es a nemtommelyik hatgepen (iso lateral high row vagy mi) is ment 2x8 a 2x50kg-mal. tada.wav

lementem reggel es osszesen ketten voltunk az egesz teremben. nehezen kezdodott (pl a fekvenyomas egyaltalan nem ment jol), de aztan belelendult a tobbi reszem. nagyon elegedett vagyok, az ilyen alkalom sokat dob a kitartason. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
start, minden program, kellékek, rendszereszközök, rendszer visszaállítás
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
itt mér nem tudom beállítani a rencervisszaállítást?
a másik vindózba volt hogy beállítottam melyik napra akarom oszt csá. itt meg van egy ilyen menüpont de semmilyen funkció nincs hozzá

-
God Vazzeg
veterán
válasz
peetmaster
üzenetére

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Simán az IP cím megújítását próbáltad? cmd->ipconfig /release, ipconfig /renew ? Persze a hálókártya tulajdonságoknál az automatikus IP cím kérés legyen beállítva.
-
glutamin
őstag
válasz
peetmaster
üzenetére
Hibátlan!

-
macikos
addikt
Na ide szívesen elmentem volna, de gondolom Ti is
[link] -
Jojo5
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Erről mi a vélemény ennyi pízért?
-
kovsol
titán
nesztek zene és szőke énekes legalább 720p
[link]olyan izomláz van a hasamba, lehet tegnap túlzásba vittem a dolgot, nem baj ma azért rádolgoztam megint

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Konkrétan milyen net? UPC?
Ha van kábelmodem, akkor kihúzod, közben megújítod az IP címet vagy a gépen vagy a routerben. Lehet nem fog elsőre menni, de így meg lehet csinálni és új IP-t kapsz. -
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Dobjál nekik emailt, vagy telefon ügyfélszolgálat.

Pubi: Hámé? Nem biztos.
-
BÁ Nutrition
addikt
azt nem tudja valaki hogyha fix IP címet ad ez a buzi Kábelszolgáltató akkor van-e megoldás arra hogy kapjak újat valahogy?
csak mert kitiltottak pár helyről és nem ADSL-em van
-
tween
őstag
Na hála a magasságosnak belevágott a villám a házunkba...arra riadtam fel reggel, hogy egy fényjelenség van a szobámba meg hatalmas pukkanás,még a fülem is bedugult..kettő pc-nek annyi,plusz egy házimozinak...így hát ritkábban karcolok ide,lehet örülni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
szerintem te kevered a dolgokat. a Superbodyn a Klasszikus kategória = Athletic
A versenyzők meg ilyenek mint amiket linkeltem
pár név hátha beugrik: Nagy Ferenc Gábor, Lénárd Lajos(világbajnokok), Lénárd Gábor, Csatári Ervin, Csorbai Ádám, Illés Norbert
Amiről te beszélhetsz az a Forma Kategória, ami NEM = a klasszikus testépítés kategóriájával. azért találták ki hogy a full kezdők is felálhassanak "viccből" a színpadra, mert a többi kategória túl erős. ugye a Teenager kategóriában is gyakran előfordulnak 52es bicepszú "suhancok" ezért hozták létre az Atletic-ot, de oda is ilyen mezőny megy amit fentebb írtam..
a Forma meg olyan hogy le se kell barnítózni, nem kell száraznak lenni, nem kell szálkásnak lenni.. csak az alkatodat nézik meg, végtaghosszúságok, váll-csípő aránya, tapadások, már ha látszik és ennyi, nem is kell lebarnítani magad.
szal őket meg azért nehéz lenne testépítő versenyzőknek nevezni.. és így meg elég durva kijelentés hogy áh simán hoznám a superbody győzelmet.. hát nem adják azt olyan olcsón...
-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
2008-asról volt szó
ez a fazon meg akkor nem indult a kép 2009es
ráadásul athletic kategóriás te valami felfogási zavarral küszködsz ? egyáltalán nem tartom magam sokra de azt a mezőnyt amit mondok látnotok kellett volna ! köztetek több pesti tag is van ! 2008 május Superbody a moulin rouge -be , aki ott volt az tudja mit beszélek ! nem csoda hogy 1 normális kép sincs fent erről a kategóriáról hiszen egy vicc volt !Petrát mentem megnézni
meg is nyerte , nagyon büszkék voltunk rá 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
aha. szal szerinted te megvernéd pl a Nagy Ferenc Gábort a Superbodyn aki Klasszikus testépítésben NAC világbajnok vagy mi?
gratulálok. pedig benne rohadt sok a cucc meg jól is néz ki. rólad ezt nem mondanám el, legalábbis hozzá képest.
[link]
érdekes önképed lehet
remélem ősszel akkor elindulsz és nyersz egy robogót(már ha megint lesz)
én szurkolok neked 
-
Quan-Chi
őstag
na ne értetlenkedjél
barátom
mondom a klasszikus testépítő kategóriát vittem volna ! akiket te linkeltél azok már a súlycsoportosba indultak ! a klasszikus kategória direkt amatőröknek volt kitalálva ! és 1ik osztálytársam is indult Tátrai Péter Roland azt hiszem 3. vagy 4. lett , nem akarom a munkáját becsmérelni de nem 1 szinten vagyunk ! ezen kívül mondom hogy a klasszikusba nagyon gyenge volt a mezőny viszont a súlycsoportosba a magasságom miatt esélytelen !a banánt imádom, de ezeket a mű banán ízű kiegeket rühellem (csoki-vanilia) vagy mostanában a kedvencem hogy 2 félét veszek és keverem, pl csoki-eper
-
törölt tag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
akkor ha vacsora helyett toltam ilyet 7deci tejjel, szigoruan tudomanyos alapon veve nem meglepo, hogy k*rvara nem csokkent az uszogumim

pedig az uzletben kifejezetten fogyokurara javasoltak. birka vagyok, utana kellett volna olvasnom, csak ott hirtelen otlet volt h kerdezek valami ilyesmit.
-
peetmaster
senior tag
Ezzel egyetértek, hogy kivétel nélkül mindenki kőkeményen odateszi magát és tiszteli a másikat ha versenyre készül, csak az a gond, hogy sokan azt hiszik, hogy a szépen megformált testükkel majd elérnek egy jó helyezést....de a pózolást nem gyakorolják és ilyenkor jön a pofára esés. Ezen kellene sok ifjoncnak javítani. Ha nem tudja magát megmutatni az ember, le fogják pontozni. Jó formával és szimmetriával nem lehet versenyre menni, ha a pózolás technikája otthon marad...
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem mondtam semmi rosszat, de akkor mutassa. Az otthoni tükör előtti képei alapján nem gondolnám hogy simán veri a "mezőnyt".
Az meg a másik hogy ha már ennyit edz akkor tisztelhetné a többieket, ezekben sem kevés munka lehet. -
macikos
addikt
Hagyjátok már! Neki legalább van önbizalma, s ahogy nézem az utóbbi időben a topikból csak neki van. Ez testépítés. Harc magaddal és a többi kannal. Ha az van előtted, hogy nem te vagy az ász, a legjobb, stb. akkor nem is fogsz semmit elérni. Vagy szerintetek akik a színbadon állnak nem ezt gondolják magukról? De!
Ez testépítés és csak rólad szól. Ha fejben nem vagy ott és nem hiszed el magadról, hogy jó vagy, akkor soha sem leszel jó!
Nézd meg az aláírásomat: Visualize! Tehát vizualizálni kell fejben, hogy sikerülni fog és akkor eléred a célod.A másik lehetőség, hogy legyünk olyanok, mint Boxer, hangoztassuk, hogy milyen szarok vagyunk, nem fejlődünk és... szóval, legyünk olyanok, mint Boxer?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
"2 évvel ezelőtt fent voltam pesten a szuperbody-n, klasszikus testépítő kategóriát szerintem simán vittem volna "
már megbocsáss de szerintem te kurvára nem vagy tisztában a dolgokkal
nem veszed figyelembe hogy a színpadon messzebből vagy szar(nem profi képeken) lófasz se látszik a kisebb emberekből holott ha melléállnál akkor kiderülne hogy kurva messze vagy még a leggyengébb kategóriától is. mondjuk ha ezt nem hiszed akkor nyugodtan nézd meg mondjuk Janesz képeit a színpadon és az otthoni tükör előtt fényképezkedős verziókat..
de elárulom hogy Árpinál is ugyanígy volt. mikor nézőként felugrott a Bajnokokéjszakája versenyre emlékszem valaki itt jól lefikázta hogy webkamerán milyen szarul nézett ki, sőt még ott a helyszínen se volt penge formában, de itt nálam mikor levette a pólóját meg lehidaltam, mert űberelte a 2004es top formáját.. igaz hogy ez pár héttel később volt.. szal még bőven van mit tanulnod.. nagyon nem tudod hol a helyed
mindjárt nyomok fel pár képet is.
-
Markgx10
őstag
válasz
Márk01
üzenetére
Ugyanmár, a fiamnak (aki régebben ír ide, az tudja) rosszindulatú májdaganata volt és a sok műtét meg kemoterápia után szteroidokat is kapott, hogy megerősödjön. 2 évesen. Mert beteg volt. Ugyanaz a kategória.
(Ennek már több, mint 6 éve, hál' Istennek semmi baja, már azt sem tudjuk mi volt egyszer
) -
Bibby
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Melyik képeden nézel ki ennél jobban, lediétázva?
Csak hogy tényleg lássuk a különbséget.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
üzenetére
az MRP nem sokban különbözik egy tömegnövelőtől, max a tápanyagok felszívódása van 1 kicsit elnyújtva szóval fogyás mellé semmi képp nem jó választás, én a világon mindent beszedek de MRP-re még 1x se adtam pénzt , nem látom értelmét... étkezést nem lehet helyettesíteni semmivel ! a kaja az kaja ! máskülönben egy tápkieget akkor pazarolsz el ha keveset szedsz belőle vagy megpróbálsz spórolni ! mert bár sokáig bejár de cserébe nem használ semmit

ezen kívül hallgassatok egy kis igényes muzsikát : 1 , 2
Running Wild 4ever i..i
-
törölt tag
etkezes-helyettesitoknek (MRP) van ertelme? es hogy a legjobb hasznalni, ha fogyni szeretnek? lett otthon egy doboz
de nem szeretnem elpazarolni. -
kovsol
titán
válasz
Márk01
üzenetére
persze mennek Mr.O döntőre Baby kategóriában
mint Chuck Norris kiskorában -
Vandit.
addikt

-
Quan-Chi
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
azért milyen érdekes hogy a sportolók 80% asztmás
és így legálisan szedhetik a kelnbuterolt mert orvosi papírja van róla hogy neki azt szednie kell 
LOTR ha láttad volna milyen alakok indultak a klasszikus kategóriában ... eskü az utcáról behívtam volna vagy 3-4 idiótát azok is különben néztek volna ki
nyilván egy jó erős mezőnyben nem sok esélyem lenne, mivel aki natúr az is doppingolt csak úgy hogy versenyre már ne legyen kimutatható 
ezt az 1 képet találtam arról a kategóriáról összesen voltak vagy 4 en ... és 1ik se volt szebb a másiknál
szerintem itt a topikban sokan offszezonban is jobb formában vannak -
Jojo5
őstag
Dym eper-vanillia-csoki kombót próbálta már valaki ? Illetve myofusionból mely ízek ihatóak ?
-
kovsol
titán
válasz
peetmaster
üzenetére
jah talán visszább venne az egójából, mert ilyet kijelenteni, hogy "simán vittem volna" ott már nem kell az egót ápolni

én is megyek mellezni, de én pozitív padon 37.5 el tudok csak szóval én nem fogok veszíteni sehol, max egy zsák krumpli mellett

-
Quan-Chi
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
a koxos barmot nem rád/rátok írtam hanem úgy ámblokk biztos te is ismersz olyan arcokat a teremből akikről tudod h doppingolnak de eredmény nagyon lájtos ( pont mint haverom, szedi azt a szart de semmi extra )
a klenbuterol nem szteroid, de doppinglistás készítmény de a neocitrán és a redbull is az
éppen ezért a klen nem összehasonlítható egy decával vagy sustával 
peetmaster itt is vannak hatalmas vadállat rohadt erős koxos formák akik még jól is néznek ki ... nyugi nem az ilyenekkel van baj ! de ahova most járok konditerembe mindenki doppingol de komolyan mondom mindenki ! és csak pár elvetemült arcot tudnék említeni akik jobb formában/erőben vannak mint én !

-
God Vazzeg
veterán
válasz
peetmaster
üzenetére
Felénk se gyengék a koxosok, csak én, de ugyebár én lifetime naturál vagyok
-
peetmaster
senior tag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Pedig jót tenne az ember egójának, ha egy jó helyezést elérne naturálban egy versenyen. Plussz rengeteg motivációt is adna (de gondolom Nálad motivációban nincs hiány
). Erre felénk sajnos a koxosok nem gyengék, úgyhogy naturálban nem nagyon lehet labdába rúgni.Na jólvan, bedobok az arcba 3 kapszula Testopump-ot, aztán lassan haladok mellezni.
-
Quan-Chi
őstag
kovsol már mondtam hogy kb 5-6 évvel ezelőtt 60 kilósan kezdtem el edzeni 187 centisen,bő 3 év alatt fel mentem 100ig ott megállt a tudomány , és azóta is addig tudok felhízni de egyre jobb a formám meg az erőszintem.
Boxer001 hogy megéri-e ? egyértelműen NEM , csak natúr vonalon akarok maradni (kivétel ez alól a klen ) egy jól megtervezett szteroid kúrával ennél különbben lehet kinézni !
God Vazzeg valószínű előrébb járnál mert koxmatyi vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
peetmaster verseny ? 2 évvel ezelőtt fent voltam pesten a szuperbody-n, klasszikus testépítő kategóriát szerintem simán vittem volna ... de nem vágyok erre a versenyzősdire még ráízelednék és akkor még jobban mániámmá válna és akkor a dopping is menne 1000el
az ab aj hogy dopping nélkül nagyon nehéz igazán látványos eredményt elérni ! de leszarom amíg tehetem csinálom , és erősen motivál hogy sok koxos baromnál jobban nézek ki és még most így diéta alatt is erősebb vagyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik haverom 6 hete metabolint szed 3x10mg / nap mennyiségben szerdán melleztünk együtt ő 35 kilóval küldött 6ot és már feszített a tükör előtt hogy mekkora Jani , meg mi erő van benne, még szép csendben a diéta 10. hetében nyomattam egy 3x8at 40be

-
Snoop-y
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Ez sem rossz

Arnoldnak van egy 17 évesen készült képe. Neten eddig még nem találtam meg de a könyvében benne van. Na az nagyon durva
Meg a kedvenc képem ( tudom a többi képén szarul néz ki ) Frank Zane-ről van. -
P00By
nagyúr
Most gyors voltam!

-
Lee Labrada Nagyon klassz forma.
Cipeltem ma konyvespolcokat tapetazas okan. Nem vettem ki a konyveket, szuper edzes volt. ( Angol bill. )
-
Snoop-y
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyire tudományosan és precízen nyomja szerintem már minimum világbajnok formája kellene, hogy legyen

Le a kalappal előtte ahogy most kinéz mert arányos meg minden van tömege is.
De ehhez az eredményhez szerintem nem kell egy egész patikát magába önteni. Elég lenne hozzá szerintem az a töménytelen mennyiségű pateszkaja amit felsorolt. -
cerkarobi
csendes tag
Senkit nem akarok riogatni, de nagyon úgy néz ki, hogy a protein alapanyag gyártók (nyugati) a következő napokban/hetekben nem kis árnövekedést léptetnek életbe. Vagy már van aki meg is tette. Aki tudja, és van felesleges tartalék manija, cselekedjen.
Bár ne legyen igazam

-
harry
veterán
válasz
peetmaster
üzenetére
Ja, szerintem a jegyét is fizetnénk
Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy ilyen fospermet versenyen meg nagy dicsőség beállni 3-4 olyan arc közé akik csak hírből ismerik az edzést 

)
Legalábbis a mostaniak közül. Ahányszor látom, annyiszor döbbenek le rajta, olyan szép és hatalmas 

a mezőny olyan volt hogy oszt társam akiről azt se tudtam hogy jár edzeni indult ezen a versenyen és 4ből 3. lett de az egész mezőny egy vicc volt , persze tapasztalat szerzésnek meg pöcsnövesztésnek kiváló 

mondom a klasszikus testépítő kategóriát vittem volna ! akiket te linkeltél azok már a súlycsoportosba indultak ! a klasszikus kategória direkt amatőröknek volt kitalálva ! és 1ik osztálytársam is indult