- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Aktív témák
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Woodslave-ről készült egy rejtettkamerás felvétel amint épp azt mutatja a strandon futó lánynak,hogy mennyit fogyott a tavasszal. [link]
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #16879 üzenetére
Dzsörzi bikákat, azt tedd hozzá, kurvára lényeges.
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #16870 üzenetére
Hát remélem is mert a fájdalom fejlődést jelent
-
Quan-Chi
őstag
válasz
God Vazzeg #16863 üzenetére
erősen túlárazott termék én még tavaly szereztem amcsiból 26 dollárért
( akkor 170 volt 1 $ ) annyit bőven megért
-
Quan-Chi
őstag
na basszus hétfőn volt egy komoly vihar és még csak ma reggel lett áram
addig se kaja se edzés se semmi pokol volt ! most viszont jól bezabáltam csirkéből és rizsből nemsoká edzés már alig várom !
60 napig szedtem Xenadrint szép volt jó volt , a 60nap utánra volt elrakva egy BSN Atro-Phex em amit el is akartam adni mondván nem kell az már ! 3 napja szedem edzés és mindenféle futás-bringa nélkül, és kajak felfűt és vereti kifele a vizet hugyozok mint egy ló meg izzadok ! pokol cucc
pedig kipróbáltam már sok gyártó sok termékét de ez kajak kurva jó
-
dragonfx
veterán
válasz
peetmaster #16852 üzenetére
jöhet.
ma pihiap vana sszem tuledzette magam.
de a hey pro hideg turmix még mindig bejövös. -
Markgx10
őstag
válasz
peetmaster #16852 üzenetére
Aztakrva
-
tween
őstag
-
KAMELOT
titán
válasz
macikos #16837 üzenetére
valahogy így van...mondjuk nem próbáltam
Richards kivételes gentika volt....no komment..versenyen 150kg volt szálkásítvaFlex......szerintem ő nem nagyon a syntholosok közé tartozott.
alacsony volt a tesztó szintje..neki muszály volt szúrnia magát..papirja is volt róla....tehát versenyen nem szólhattak semmit.
sajnos manapság 3 hetente dialízisre jár....az viszont nem egy jó dolog....vesék nem működnek oylan jól. -
$R64
tag
A srác csak brinyo mellett akar edzegetni, ha nem figyel oda kajára és 0-ról indul akkor is fog fejlődni... Neki meg több mint valószínű hogy ez így éppen elég is lesz, és jól fogja érezni magát a bőrében
Nem kell annyira erőltetni ezt a kaja dolgot, nyilván jobban fejlődne, de hát őt nem vonzza annyira ez a sport mint téged vagy "mackost" -
harry
veterán
válasz
Spam123 #16832 üzenetére
Ja, izomláz: alapvetően jó dolog (már úgy értve, hogy érzed, jól dolgoztál), de nem feltétlenül szükséges (nem ettől nő az izom)...
Nem érdemes minden nap edzeni, és nem is lehet. Ha egyik nap rendesen megedzel egy adott izomcsoportot, akkor azt másnap (nekem) néha mozgatni is nehéz, nemhogy még ráedzeni, olyan intenzitással meg végképp nem. Meg persze kell pihenő idő is, hogy a tápanyag be tudjon épülni, regenerálódjon az izom. Meg az idegrendszered. Meg egyéb. Szóval nem kell / érdemes naponta edzeni. Kétnaponta esetleg. Vagy egyik nap bicepsz, másik nap tricepsz, na nem mintha nem lehetne egyszerre, de ha csak ez a kettő van, akkor miért ne. -
harry
veterán
válasz
KAMELOT #16833 üzenetére
Nem tudom olvasol is, vagy csak irkálsz, de már párszor mondta, hogy 0 izomzattal kezd neki a sportnak, amikor még ismerkedik az ember a dolgokkal, akkor minek menjen csúcs nyomásra?
Mi értelme?
Szpem: kajával kapcsolatban pont ez az, hogy nem a profik csinálják így, hanem mindenki, aki kicsit is komolyabban veszi a sportot. Meg tudjuk oldani, hogy főzünk magunknak, elvisszük suliba, melóhelyre, és ott megesszük, amikor kell. Persze mindenkinek össze kell hangolnia a dolgokat, de nem lehetetlen. Nagyon sokan rendes munka mellett fel tudnak készülni versenyre, amihez aztán tényleg kell a pontosság, akkor egy átlag szintet azért csak meg tud oldani mindenki.
-
$R64
tag
válasz
Spam123 #16832 üzenetére
Az hogy otthon fekvőzöl, meg edzed a karod, nem zárja ki azt hogy ne bringázz. Fogsz fejlődni bringával is, meg anélkül is! Az hogy mennyire fogsz fejődni az már csak a genetikádon múlik, meg persze rengeteg +/- tényezőtől.
Eddzél 2 naponta otthon. Az izomláz meg csak jót jelent (azaz számomra). Fekvőt akár csinálhatod minden nap. 3x15, 3x20 vagy 3x50, 4x50, amennyi megy... ez már csak rajtad áll.
maci - amelyikre én írtam hogy synthol gyanus, az a video 2008-as, látszik szegényen hogy le van pukkanva -
macikos
addikt
válasz
KAMELOT #16830 üzenetére
Levrone mindig ilyen volt. Mivel rockzenész, ezért a koncertek, turné alatt nem edzett, szarul kajált, stb. aztán összezuhant. De az izommemóriának hála, simán vissza tudott jönni. Te is, akárhogy összezuhannál, tegyük fel lefogynál 65 kilóra. Eltelne 1-1,5 év, ugyanott lennél, mint amit 10 év alatt elértél. Mindezt naturálként! Meg ő az a tipikus vékonyka testépítő, meg az izomzata is olyan, hogy alapból nem valami nagy, de olyat durran, mint az állat. Én is ilyesmi vagyok, mert alapból hót átlagos vagyok, de annyira be tudok durranni, hogy az nem igaz.
Öcsém is teljesen leállt az edzéssel, szarul kajált, alig evett, stb. Teljesen összeszakadt. 2,5 hónapja elkezdett velem járni edzeni, ugyanoda visszatért, de valami eszméletlen sebességgel. Képzelheted, hogy aki addig nem ismerte a teremben, most mit gondol... állandóan kérdezik tőle, hogy kokszol-e, mit nyom, stb.A listádból még Victor Richardsot bírom. Na az valami eszméletlen tulok lób*szó volt, igazi példakép
$R64: Ha Flex nyomott is synthol-t, akkor se annyit, mint azok, akiket megszólunk. Na meg ez a videó 94-es asszem, akkor kezdett el igazán vastagodni. Növi, Charles Glass kezelésbe vette, befutott volt, volt pénze, stb.
-
KAMELOT
titán
válasz
Spam123 #16828 üzenetére
nos ez rendben is van de egyben vastagít is.
még ajánlanám a nagy súllyal való bicepszezést
pl. maximum emelsz bicepszben 40kg
akkor csináld így
4 széria 1 ismétlés...azaz már 4x emelted fel a maximum súlyt amit tudsz
köv. edzésen emeld 4x2 aztán így egészen 4x5-re tehát már a maximum súlyt 20x fogod emelni
próbáld ki kicsit fog fájni utána a bicepszed de nem baj az a jóóó
aztán csináld máshogy a bicepszet mondjuk szuperszéria vagy triszett -
Spam123
tag
Köszi a bíztatást, akkor belevágom. Ezek a kisebb gyakorlatok természetesen lennének, csak most itt nem az volt a fő cél, de azok is lennének.
Az étkezés után még utána nézek, de én itt arra gondoltam, hogy nem tudom annyira szabályozni, hogy nem tudom azt a szigorúan előírt dolgot betartani amit a profik csinálnak pl.: 3 óránként evés akkor sem mind1, hogy mit stb.
A bicoval kapcs. ezzel már felhomályosított pár gyúrós, hogy mi a szabályos, hogyan csináljam pontosan meg ilyenek.
Köszi a tippeket!
$R64: Ez lett volna még 1 kérdés, az baj ha túl sokat gyúrok? Pl. izomlázra egyfolyátba gyúrok?
És van egy hobbim is a biciklizés ami ugye aerob, ha azt is csinálom attól még fog nőni az izom felül, nem veszi el az energiát, vagy ki lehet egyensúlyozni több étkezéssel? Sajna a bicó az életem. :S
-
$R64
tag
válasz
macikos #16827 üzenetére
Flex - ezen a videon látszik hogy ő is beállt az "olajosok" klubbjába, annyira aránytalan hogy az már fájdalmas, pedig a 90-es években a legnagyobbak között volt minden téren. Karja hatalmas a melléhez vállához képest, igen ő a syntholt karba nyomja
Felx 90's(#16828) Spam123 - persze lenne eredménye
, csináld 2-3 naponta, heti 3 azt csű (napi 2 sok)
-
KAMELOT
titán
válasz
macikos #16827 üzenetére
hát igen...ő még a klasszikus nagyágyúk közé tartozott.
csak ami nagyon fura volt nekem versenyen 117kg volt aztán lafogyott valami forgatás végett 90re
akkor mi a fasnak gyilkolta magát az edzéseken?
Denis Wolf mellet ugy nézett ki most utoljáta mint egy vékonyka kis gyerek
na de mindezt félretéve.....örök második volt majdnem minden versenyen
amit videót belinkeltél nagyon sokszor megnéztem
kedvenceim: Dorian, Levrone, Vic Richards, Jusup Wilkosz, Tommi Thorvildsen, Mike Francois, Ed Van Amsterdam
tehát inkább ez a hardcore edzés a kedvencem... -
harry
veterán
válasz
Spam123 #16828 üzenetére
Én azt mondom, hogy van értelme otthon is edzeni. Nem edzőtermi szinten nyilván, de igenis lehet, rengeteg gyakorlat létezik, ami megfelelő arra, hogy a testet megmozgassa. Ami a semminél sokkal több. A helyedben betennék még mindenfélét (hátrahajlítás, guggolás, hasprés, összetettebb gyakorlatok, amit akár magad találsz ki, pl. felemelni valami nehéz dolgot, guggolni vele, felállni, kinyomni fej fölé, előre lassan leengedni, stb). Szóval kezdésnek jó.
Kaja: Ok, de azért ezt is lehet befolyásolni. Pl. a reggeli, 300ft-ért vehetsz 1kg zabpelyhet (vagyis 2*500g kiszerelést), ebből reggelire ~80-100g, esetleg kevés müzli mellé hogy íze is legyen, már jó. Vagy gyümölcs mellé, tojás.
Rizst szintén tudsz főzni magadnak, pár perces művelet, és szintén olcsó (alap, A kat. rizs, nem kell ilyen előre főzött meg tasakos hülyeség).
Az, hogy gyakran egyél, megint nem mástól függ: becsomagolod magadnak a részed, és eszel belőle 3 óránként.
A hús kérdés persze neccesebb, de ha anyud rá tudod venni, hogy héten többször is legyen húsos kaja, az már jó.Bico: mint mondtam, nincs kifejezetten ilyen, ahogy a kalapácstól sem lesz senkinek kifejezetten csúcsos bicepsze.
Nem is annyira a súlyok emelése a lényeg, hanem alapvetően a szabályosság, legyen meg az izom érzet, tudd, mikor-minek kell dolgoznia, koncentrálj az izommunkára, ne motorikusan mozgasd / lóbáld, legyen meg a felső holtponton a izom összehúzódás, majd a negatív szakaszban lassan (kontrolláltan) engedd le. -
Spam123
tag
válasz
KAMELOT #16666 üzenetére
Kalapácsos bicepsz az nem a magsításra hat? Itt ezt írják.
A súlyokat meg emelem rendszeresen.harry: Evvel tisztában vagyok, hogy nagyon összetett dolog, de ha nincs lehetőségem rá, akkor nincs. Nem tudom megválasztani mindig, hogy mit egyek, mert szülők tartanak el egyelőre.
A cikket átolvastam, okosodtam is belőle.
Egy utolsó kérdés:
Tegyük fel, hogy naponta csinálnék napi 2x ilyen gyakorlatot itthon:
Súlyzózás bi/tricepszre, persze időnként emelve a súlyt és persze részletekben csinálnám, többször. Ilyeneket: 1, 2, 3, 4, 5.Fekvőtámasz 50-nek kezdésnek, aztán emelném.
Aztán ilyet
Szóval ha ilyeneket csinálnék rendszeresen, lenne látható eredménye a karomon?
Tegyük fel, hogy most 0 izom van ott. -
KAMELOT
titán
válasz
DirtyFREE #16821 üzenetére
kezdjük azzal hogy ezek csak ilyen majmok.
majd ha ugy látom őket edzeni mint Dorian vagy Levrone akkor azt mondom elhiszem hogy maguk csinálták az izmot.
amugy meg ez synthol vagy silikon....nagyon nem szimetrikus a csávó
monjduk anno benne is találtak syntholt...de ez egy kicsit más tészta
[link]ez inkább motiváló videó [link]
-
kovsol
titán
válasz
nepszter1 #16823 üzenetére
nekem azóta van ilyen izomlázam mióta úgy tolom hogy 15-12-10 közepes súllyal majd 8+12 6+12 a 8 és a 6 nagy súllyal és pihenés nélkül kb fele súllyal 12 még bele, nálam ez nagyon üt és a karnál is hasonló a helyzet, meg a hátazásnál is így csinálom, de hát próbálgatni kell kinek mi jön be, de amúgy ha belemegy 100ba 8 utána az 50 is nehéznek tűnik pihenés nélkül
-
DirtyFREE
tag
- A minap küldött át haverom egy videót,amit inkább elrettentés ként raknék fel
mintsem bátorítás végett!
Nekem kavarodott a gyomrom a végén! -
nepszter1
addikt
Szerintetek az normális hogy 10hónapja járok gyúrni és mell edzések után minden héten 3napig izomlázam van , ez normális ?
-
Markgx10
őstag
válasz
KAMELOT #16781 üzenetére
Már én sem csinálok semmi ilyesmit, viszont azon gondolkodtam, hogy az sem jobb sokkal, amire mi költjük minden pénzünket. Fizetünk azért, hogy szenvedjünk és vért izzadjunk a konditeremben, fizetünk sokan azért, hogy különféle küzdősportokon hajigáljanak, üssenek, rúgjanak ezeknek azért kisebb az élvezeti értéke, mint annak, hogy felszívsz egy csíkot, leöblíted egy sörrel és kényelmesen hátradőlve rágyújtasz
Viccet félretéve semmire nem cserélném el az edzést, (természetesen) a fiamon kívül mindenről lemondanék, hogy edzhessek, remélem mindig lesz annyi pénzem, hogy lejárhassak
-
DirtyFREE
tag
Áh ezt látnotok kell!!!!
videó -
törölt tag
na, ma jol megszivattam magam: mindent kiprobaltam
mellhezhuzas gepen szabalyosan (mozdulatlan felsotest, nem rangatva a rudat), a 87kg-ba ment negy. szoval szabalyosan 10kg-mal kevesebb megy csak es abbol is kevesebb ismetles.
tolodzkodas: a terv 4x15 volt. hat... 8-8-7 ment osszesen. sokkal jobban elfarasztott h figyelni kell h elore-hatra ne dolongeljek, szoval nem ment. remelem egy honap mulva megy majd a 4x10. nem azert, mert annyit erosodok, hanem mert rajovok majd lassan a technikajara.
uj rekord viszont fekvenyomasban: 2x8 ment a 60kiloval(a sorozat ugy nezett ki h 50-60-60-55-50-40-40 x8)
nem fogok am ennyit flood-olni, csak orulok az uj felfedezeseknek
koszi mindenkinek a
behozzaszolasokat. -
harry
veterán
válasz
kovsol #16786 üzenetére
Én azokat nem bírom, vagy ilyen cukros olajos rántásban van, ami eleinte jónak is tűnik, de a sokadik falat után már, hát... a többi taknyos szószról nem is beszélve. Nem értem, miért kell mindegyiket nyakon csapni ilyen szarral, igazán lehetne legalább 1, ami grillezett / sült / egyéb, aztán kérek rá szószt, ha akarok.
De legalább a rizs, adatméret, ár rendben.
Aktív témák
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest