Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
kíváncsi vagyok mennyit adtak el a Reflex cuccokból, nagyon jó a design de hogy milyen azt nem tudom, eddig még nem vitt rá a lélek hogy vegyek akármit is

amúgy nem olyan nagyon sok ez a tápkieg ha elosztod 10 hétre meg végig gondolod hogy mit mire használsz , teljesen logikus az összes cucc- Vitamin pak + C + Ca-MG + FLAX teljesen alap vitamin kiegészítés annak is kötelező lenne aki 1 napja jár edzeni
- Elit whey reggel , ISO100 edzés után, 12hours lefekvés előtt ( annak sincs kint a doboza ... azt se tudom hol van
) ez napi 5 adag fehérje ... egyáltalán nem kiemelkedően sok, csak nem mindig sima tejsavó hanem napszaknak, igénynek megfelelően más és más!
- Xenadrin , 60 napra egy egész jó zsírégető fokozva + yohimbével és koffeinnel
- Karnitin alap kieg diéta alatt
- Bcaa - glutamin alap kieg lenne mindig , diéta alatt kötelező
- kreatin , csak edzés utána a gyorsabb regenerálódás és a jobban hidratáltság érdekében
- Arginin , edzés előtti energizáló hogy 1általán elmennyek mikor már a tököm kivan
- flavon , na talán ez az ami egy kicsit kérdőjeles de elég jól reagálok a tribulusra meg a flavonra , ezen kívül észrevehetően jobban regenerálódok meg jobban alszok mikor szedem. a Meth-X eddig a legjobb ilyen jellegű termék amit próbáltam! én mondjuk még 8K-ért vettem most meg 9.5K
... mikor elfogyott 50 nap után akkor kezdtem el nyomatni a Biotech-es Tribulust egy gyenge vízhajtó hatás érdekében
- Klenbuterol , nyilván diéta alatti szereplését nem kell bemutatni , erősen antikatabolikus , yohimbével szinergikusan elég jól pucol és egyben tart !
- Atro-Phex 2 éve itt rohad a polcon mint mondtam 25-6 dollárért vette nekem tesóm az USA-ban
szóval mint láthatod sehol nincs semmi extra , nem is használtam valami hiperszuper gyártó brutál és rohadt drága termékét , alap kiegek nem túl nagy mennyiségben
július 5. -étől kezdődik a tömegelés
de csak minőségi jelleggel. Elit whey marad , glutaminés vitamin is ezen kívül BSN Nitrix + no-Xplode + Cellmass
alig várom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
cukros bácsi
üzenetére
ez már szinte elegáns reklám volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cukros bácsi
csendes tag
Annyira sok ellentmondás keringett róla!
Kíváncsi voltam.
Meg pénzem is összejött.
2 hónapra való Peak Whey Fusiont vettem az MT-től, mert itt a legolcsóbb.
Most már bárki bármit mondhat nekem. Fikázhatja. 1 doboz után, merem állítani
nagyon is ott van. Biztos nem váltok másra. []Kipróbáltam a 150-Ft-os protein szeletet is.. Ennyi pénzért?!?!
-
CarajoEsp
senior tag
Énis tegnap jutottam le a terembe és sikerült hátaznom egy baromi jót, találtam ugyanis két gurtnit, mondom megnézem számít-e valamit
Hát ég és föld, legalábbis nekem, marha jól ment. -
törölt tag
nyah, tegnap a nagyonvart edzes eleg gyenge lett, meg hozzam kepest is
kaosz volt a teremben, ezert mindig olyan gepre ultem, ami epp szabad lett. tehat veletlenul sikerult egy eros hatazast osszehozni, amitol annyira elfaradtam h a mell+vall mar pocsekul ment. tolodzkodasra mar nem is maradt erom. nem szeretek csucsidoben menni a terembe. -
Atomgeszi
nagyúr

-
tween
őstag
Boxi bácsival mi van
Túl nagy a nyugalom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
Na a topik színvonala meredeken emelkedik, hogy inkább csajokat nem pedig kigyúrt b×zikat raktok be, -felüdülés
Szerintem legyen az hogy kigyúrt vagy nem kigyúrt ktsgöket csak linkelünk (aki akar ráklikkel aki nem az nem) csajokat lehet képformájába berakni. Hmm? 
-
whitezo88
nagyúr
válasz
peetmaster
üzenetére
ez közel 1 havi fizetése volt, majd ha magát látja el talán nem költ ennyit

-
whitezo88
nagyúr
erről eszembejut hogy most mesélte haver teremben, hogy munkatársa előző hétvégén asszem Dokkban elb*ott 60 ezret
hát igen van aki "hasznosra" költi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sotho
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Azért sunyin beleírták, hogy buzi vót.
wood: görög?
Gondoltam egyet én is leugrok a balcsira a hétvégére

-
Quan-Chi
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
én szerencsére a szomszéd városba járok suliba és 1400ft a havi buszbérlet, ezen kívül otthon lakok szóval nem kell albira költeni, kajára adnak pénzt, amit szerzek pluszba meg erre költöm

Woodslave természetesen család mellett egész más a helyzet , én is csak addig csinálom így ameddig van rá lehetőségem , nagyon úgy érzem h rövidesen vége lesz a jó világnak

... tengerparti nyaralás ?
kabbe ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Quan-Chi
őstag
a félreértések elkerülése végett erre én 1 fillért nem kérek soha ... dolgozok is suli mellett meg havi 25K az ösztöndíjam 8K szoctám meg valami biznisz is mindig van ... szóval nincs okom panaszra ez ügyben
amúgy most egy csomó jó cucc akciós sportikán :
- CF fehérje
- CLA
- guggul
- zöld tea
- vitamin
- arginin
- omega3
- zsírégető
- ezt nem ismerem de jó lehet -
Quan-Chi
őstag

ez az elmúlt 2 hónap termése ... sajnos az AtroPhex doboza megsemmisült, az ISO-100 ét meg anyám elvitte

semmi egyéb 0.04-es kínai klenbuterolt toltam még mellé , mást nem
de az nem volt most valami jó, meg is maradt 60 szem belőle ... valahogy a régi német 0.02-es Spiropent jobb volt sokkal 
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi
üzenetére
oké, és tegyük fel, hogy nem pénzelnek mindenkit a szülei, mert nem is fog 150 alatt megmozdulni diplomával
így én maradok a fehérje-glutamin-koffein-karnitin-zöldtea (baszki azért ez se kevés így belegondolva) dolognál, és az egyéb gyógyszeres megoldásokat nem írod le amit szedtél ? 
-
Quan-Chi
őstag
ha nagyon keményen be tudod tartani a diétát akkor fehérje-glutamin-bcaa-arginin-koffein-yohimbe-tribulus-zma-karnitin-isflavon-kreatin-termogén zsírégető-zöldtea-cla mehet szinte akármilyen kombinációban

- ha sokat akarsz kardiózni akkor a fehérje-bcaa-glutamin-isoflavon kombót ajánlanám !
- ha kevesebb kardió van akkor termogén zsírégető+koffein+yohimbe meg a többide a legjobb ha mindent szedsz mindennel , ahogy én szoktam
kovsol most diéta alatt annyi mindent szedtem bele értve 5g karnitint ( 10g Scitec Carni-Matrix ot ) hogy nem tudom megmondani mi használt és mi nem
de így együtt jó volt
most beszopogatom az Atro-Phexet és jóság van -
kovsol
titán
én l-karnitint tolok 2.5g -t edzések előtt nálam ez érezhetően használ, bár nem tudom emiatt fogyok-e, de azt tudom amikor használom jobban kiizzadok és jobban szoktam bírni az edzést, másik meg én a kisebb kiszerelésű zöld teát vettem a 360db-os és napi 2-3-t és ennek annyi hatását érzem, hogy többet járok szarni, de nem fosat, csak szimplán többször megyek
most beindult megint a fogyásom elmúlt két hétben megint megvolt a heti 1kg remélem most sikerül tartanom mivel vége az eper szezonnak így nem eszek meg vagy egy kiló epret naponta
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kösz az infót

Myprotein: milyen cuccot ajánlanátok diétához? Van itt CLA, zöld tea / tabis, thermopure izé, vagy egyéb?
-
peetmaster
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen, Ő Melissa Dettwiller. Van pár szaftos kép róla, de én egy szolídabbat választottam ki. Ha ilyen barátnője lenne az embernek, szórakozóhelyeken be lehetne ugatni bárkinek.
Az ágyban meg inkább nem is mondom, hogy mit tudna művelni... 
-
BÁ Nutrition
addikt
Focus Medical Margitszigeten, Intralasik műtét 450 péz.
vagyis remélem nem lesz morci egy modi se a reklám miatt ha igen felőlem kitörölhetik max majd rákérdezel privibe
szal nekem -6os volt a szemem, nem láttam lófaszt se már. egyenlőre nekem még javulóban van a látásom. bár az ezelőtti kontrollom a műtét utánni 2ik hónap végén volt, most meg 6,5 hónapja volt.
néhányszor pedig jól agyonbasztam a szemem a monitorral mikor sokat rajzoltam CADben pl 3 nap alatt több mint 60 órát meg ilyenek
de azért figyelek nagyjából, kell csepegtetni műkönnyet néhaelvileg simán romolhat még a szemed műtét után mert nem függ össze a műtéttel, a műtét nem állítja meg a romlást hanem egy aktuális állapotot korrigál 0ra nagyjából. szal mondjuk ha baszódik pár év alatt -1re akkor annyit tesz hogy nem -7es lett a szemem hanem -1es. a műtét ha jól emlékszem kb 5 évi kontaklencse ára, szal elvileg megéri anyagilag is. bár lehet az olcsóbbik műtéttel számolták ki. mindegy nekem megérte egyenlőre. ilyen szép tavaszom még nem volt mint most, egész más a világ ha látom is

-
Frequence
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Köszi, szerintem maradok énis a monohydrate-nál...
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az nem rossz
Nekem meg kell szemüveg... mondjuk nem nagy szám, meg inkább olvasáshoz, ott sem mindig.
Milyen műtét volt ez, hol csináltattad, hány dioptriát javítottak, vagy hogy megy ez? Nem fog romlani több év múlva? Barátnőm is gondolkodott ilyesmin. -
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
BÁ Nutrition
addikt
ma voltam szemészeten 220%os a látásélességem fél évvel a műtét után
az orvos csak nézett hogy mivan
ilyan baszottul kurvarohadtt pirinyó betűket is láttam. meg néha ha felnézek egy magas épületre vagy fára és nagyon sok fény van akkor annyira élesen látom hogy elkezdek szédülni
-
törölt tag
mazsolablog megint:
varom a mai edzest. vartam tegnap is, de a harom (es fel) honap alatt azt mar megtanultam h kezdokent ket egymast koveto napon nem osztott edzestervvel (marmint nincs izomcsoportokra szetosztva) felesleges lemenni. volt olyan nap, amikor nagyon jol ment, masnap mar nagyon vartam h megint eljussak a terembe, aztan lett egy pocsek edzes belole. kisebb sulyok, nagyobb faradtsag. szoval a lelkesedes nem minden
ha tudom h egymast koveto ket napon megyek, akkor az egyiket viszonylag konnyeden csinalom vegig (nem probalok emelni, illetve nem nyomok bele a max sulyokba egyet sem), a masikon meg ami belefer. mukodik. -
Snoop-y
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peetmaster
üzenetére
az a Melissa D.. mindjárt megnézem a nevit
[link]
van pár jó pucérkodós videóm róla
mondjuk szerintem mikor még amatőrben nyomta sokkal jobban nézett ki mint profiban, nőiesség szempontjából -
Frequence
tag
Creatin Ethil Esterről mi a véleményetek úgy általában? Mondták hogy nem kell vele tölteni, és hogy kisebb adag is elég mert jobb a felszívódása mint a monohydratnak.
Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, vagy maradjak inkább a jó öreg monohydratnál? -
dragonfx
veterán
ez a 2 mai csaj nem üt nagyon.
mű. -
becso13
aktív tag
válasz
peetmaster
üzenetére
Azért az nem tesz jót az ember önérzetének, ha a barátnője többel nyom fekve.
Amúgy nincs vele gond. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
peetmaster
üzenetére
mellre milyen gyakorlatokat csinál vajon, h ilyen nagy? XD

-
kovsol
titán
válasz
peetmaster
üzenetére
szeretem az ilyen rákontrázásokat
-
Snoop-y
veterán
God igazad volt van egy kis izomlázam ( végre végre végre
) -
Snoop-y
veterán
Egyértelmű jele, hogy nem szabályosan csinálod a gyakorlatot +valószínűleg még nem is tudod szabályosan kivitelezni. Próbáld meg úgy csinálni, hogy nem mész le teljesen csak kb közép állásig. Térdelő helyzetben homoríts és érezd, hogy kinyúlik a hasizmod. Ebben a helyzetben kezdj el legördülni. Végig érezned kell, hogy a hasad dolgozik.

-
törölt tag
regi cikk, de erdekes.
tanulj, tino, okor lesz beloled![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
ma nagyon uncsi a topic

-
tween
őstag
Én biztos nem veszek ilyen hummer kereket,mert az első lendület után mehetnék a szájsebészetre

-
nepszter1
addikt
ázott kutya szagú a shakerem

Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez komoly.
) ez napi 5 adag fehérje ... egyáltalán nem kiemelkedően sok, csak nem mindig sima tejsavó hanem napszaknak, igénynek megfelelően más és más!
... mikor elfogyott 50 nap után akkor kezdtem el nyomatni a Biotech-es Tribulust egy gyenge vízhajtó hatás érdekében

...jól beraknám neki.

Már mindannyian meguntuk ezt a fajta viselkedésed és arra szeretnénk megkérni, h látogass más topikokat (Foci VB, Tippmix), ahol szó nélkül eltűrik