Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Át cserélttem a gumikat,már le is van takarítva a felni meg minden,rakom is elfelé a télit.
-
válasz
volandy
üzenetére
Hankook K435: [link]
Vredestein Sportrac 5: [link]
És még rengeteg jó abroncs, Barum Brillantis 2, Continental ContiEcoContact..
Nokian iLine is belefér. Falken Sincera, Nexen N'blue
Illetve én ha választani kellene akkor a Kumho-t venném a Maxxis helyett.
A gyári méretet válaszd. Ebben a méretben szerencsére jó árak vannak
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
A Kumho Ecowing és a Maxxis Mecotra között mekkora különbség lehet? Kumho Ecowing mintázata a Volkswagen Polo gyári szerelésű abroncsa lett 185/60 R15 84 H méretben. A Maxxis gumiabroncsokat gyártják: Taiwan, Kína, Thaiföld, USA, Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Hollandia, Japán és Dubai.
Ford Focusra(1998) 185/65 R14 kéne.
Esetleg van valami jó ajánlatotok? 10-13 ezer körüli ár lenne a jó.Ha bármelyik gumiméret változik az mit és mennyiben befolyásoló tényező?
pl.: 185/65 helyett 185/60 vagy 175/65 vagy 176/60.
Tudomásom szerint 185-nél kisebb a tapadást befolyásolja a 65 helyett 60 pedig a komfortérzetet. -
olasz61
tag
Az ideális megoldás reggel télivel délután nyárival.
-
válasz
Pityu.
üzenetére
Az időjárás nagyrészt tavaszias.
Hideg idő nagyon kora reggel van, onnantól ahogy kisüt a nap a levegő hőmérséklete alacsony , de az aszfaltot már melegíti.
A nap további részében melegebb idő van, annak inkább a nyári gumi ideális.
Én feltenném, már 2 hete feltettem. Kár ezen ennyit tökölni, ennyi idő alatt már le is cserélem, ha kicsit összekapom magam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sziasztok,bocsi ha nem jó helyen teszem fel a kérdést,de másik topikot nem találtam. Mikor érdemes cserélni a téligumit nyárira?Nekem még téli van fent,ilyenkor már jobban kopik?
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
A kátyúkár miatt gondoltam, bár ki tudja fizetnének e.....
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ez az ár is csak méretfüggő, az én méretemben sokkal drágább, 215/55 R17 56e.
a négyévszakosok is sokkal drágábbak. De jó tudni, hogy van még gumis aki törödik a felnik épségével is. -
JHONNY 79
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Conti garit vettél rá külön? Megéri azt a 3 E Ft-ot?
-
Csabroncka
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
Conti kicsit jobban tapad, ez a kopást, fogyasztást meg a hangot negatívan befolyásolja. A Michelin meg keményebb, emiatt tartósabb, lassabban kopik.
A franciát én az ágyban szeretem
, a német mehet a kerékre (óriási különbségek nincsenek, én inkább biztonság mániás vagyok) -
válasz
Csabroncka
üzenetére
Köszi. Nézegettem már a helyet korábban csak kellett egy kis extra megerősítés. PC6 és Primacy 4 között ingadozok. Nagy különbség nincs minőségre, árban 5 ezerrel olcsóbb a PC6. -
Csabroncka
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
Felni mérettől és típustól függ a szerelés itt vannak a szerelési árak >>
Nálam 4x2990 - 10% volt a szerelés, Gumival együtt 100724 Ft-ot fizettem.
-
válasz
Csabroncka
üzenetére
Hű, ez tényleg jó ár. És érdekelnek a részletek is az egész folyamat közben... Szóval vetted a 4 gumit, plusz ha jól számoltam akkor 12564Ft-ért felnire tették a gumit és rá a szekérre meg az egyebek amiket írtál?
-
Csabroncka
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ja, 43.18. de mondták, hogy volt már 19-es gyártás is. 10% kedvezmény a szerelésből és az ár is most akcióban az egyik legjobb.
Hétfőn este rendeltem, másnap hívtak időpont egyeztetésre. Fizetés a gumi felrakás után, a gumin előtted tépik le az EU címkét, DOT számot megmutatják, a guminyomást megkérdezik (számla és kártyás fizetés alap). De ha mindez rohadtul nem érdekel, akkor bemész az üvegfalas váróba és telefonozol...
-
válasz
Csabroncka
üzenetére
Gumit is náluk vetted?
-
törölt tag
Üdv!
http://www.gumiabroncs.hu webáruházról van valakinek tapasztalata?
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Jó tudni, akkor már 2 van ami tetszik csak kár, hogy szinte egymás mellett vannak, másik a Lurdy-ban van.
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Idén aktuális lenne a nyári gumi cseréje, megnéztem a 3 tesztet 2019-ből a téma összefoglalónál, de kb mindegyiknél más a top 3.
Általános felhasználásra, évente kb 10e km futással, havonta 1 alkalommal autópálya használat mellett a többit
leginkább Pesten töltené az életéből.Erre milyen gumi lenne a legjobb ár / érték arányú?
Nem szeretnék fölöslegesen 90-100e Ft-ot kiadni érte, ha csak nem éri meg annyival jobban mondjuk a Continental.
Előre is köszi.
üdv, N-vidi-A
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Rotation is mehet oldalcserével, csak akkor le kell szedni a felniről. Az aszimmetrikusnál lehet a forgásirányt is változtatni. Régebben volt az, hogy nem lehet, onnan maradt meg ez sokmindenkinek, de a mostaniakat már lehet, azt mondják
-
MasterMark
titán
válasz
shteer
üzenetére
Rotation kereket csak azonos oldalon lehet cserélni, nem? Csak az outside mehet oldalcserével. Mondjuk ott meg hallottam olyat, hogy ne babráld a menetirányt.
#32643: Ilyen a vredestein-em most szerintem. Azon csak outside felirat van, így az egyik oldalon hátrafelé állnak a minták.
szerk.: Mondjuk lehet csak álmodtam, majd megnézem. -
shteer
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
a fordított V mintázatból tűnt fel pedig
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondjuk kisebb betűkkel szinte fel se lehetne írni...

[link] -
MasterMark
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hát kizárásos alapon mondjuk nem nehéz rájönni.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Conti ír inside-ot is.
-
MasterMark
titán
válasz
diegho
üzenetére
Azt se. Belül van az outside? Mert ugye outside guminál asszimetrikusan lesz fent egyik oldalt hátranéz a minta, másik oldalt előre.
Csak rotation guminál néz egyirányba..

Egyébként nem hiszem, hogy apa tette felnire a gumit.
Így csak a rotationt lehet elrontani az outside-osat nem. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez nem Outside abroncs pedig

-
diegho
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Outside feliratot látsz?

-
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok,
Dacia Duster 1.6-ra milyen nyári gumit ajánlanátok 215/65R16 méretben, 85% városi, 15% országúti felhasználásra?
Köszi!
-
-
zolynet
veterán
2019 Auto Bild Summer Tyre Test 225/45R17
Ezt a Sava Intensa UHP 2 gummát jó ár-érték arányban lehet megcsípni. (17500huf/db)
Akiket maga mögé utasított: Bridgestone Turanza T005, Dunlop SportMaxx RT 2, Yokohama Advan Fleva V701, Toyo Proxes Sport, Kumho Ecsta PS71,...
Remélem lesz idehaza is pár tesztelő. -
hdanesz
őstag
válasz
vadorzó
üzenetére
Hello,
Nekem Falken Sincera van, pont ugyanebben a méretben. Kicsit drágának tűnik ezen az oldalon én 14.5-ért vettem darabját.
Mentem vele 6ezer km-t. A tapadásával nincs gond és nem is érzem zajosnak. Viszont úthibákon mint ha kicsit keménynek tűnne.És iszonyat nagy profilmélysége van.

-
Richard!
addikt
válasz
JHONNY 79
üzenetére
Szia!
Én most kezdeném vele a 3. szezonom, ha nem lenne még április közepéig reggeli-éjszakai fagy... Annyira nem kopik durván, ha előcsomagolom a téli álmából, lemérem, hogy mennyi az annyi. Igaz, nekem egy dagadt disznón ( A4 B6 Avant, 1530 kg üresen ) van, ami biztosan jobban fogyasztja az abroncsokat.
A zajszintje átlagos, az első pár 1000 km egy kicsivel hangosabb, de aztán "elcsendesedik". -
zolnagy
őstag
Gyárilag kicsit keményre vannak fújva a gumijaim, 0,5 barral több, mint az előírás, ezért kiengednék belőle, csak félek, hogy a tpms szenzor hibát jelez majd. Hogy kell csinálni?
-
1stVikman
senior tag
Urak!
Felnire rakatás előtt mivel érdemes lekezelni az új gumikat?
Van itthon Wolf Black Out, Lidl-s W5 gumiápolóhab és ma szereztem gyógyszertárban glicerint is. -
-
vadorzó
tag
Üdv.,
innen szemezgetnék, szerintetek melyik márkát érdemes választani? (Matador, Kumho, Falken között vacillálok)
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok
Negyevszakos gumiban mi most az ajánlott?
Michelin cc+ van most, de a másik autóra olcsóbbat szeretnek.
Köszi -
JHONNY 79
aktív tag
A Continental PremiumContact 6 gumival van itt valakinek személyes tapasztalata? Mennyire kopik gyorsan, illetve mennyire hangos?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chromecast topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi. Nézegettem már a helyet korábban csak kellett egy kis extra megerősítés. PC6 és Primacy 4 között ingadozok. Nagy különbség nincs minőségre, árban 5 ezerrel olcsóbb a PC6.