Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz hdanesz #64144 üzenetére
99,99% hogy nem gyári ("bármilyen" kupakot tudsz rendelni az Aliról 1 dollárért). Azt levették, eladták, megtartották, másik autóra áttették... ezt meg találták, olcsón vették, volt elfekvőben, stb.
Kell 4 db komplett Astra K kerék. (Jófogáson biztos találsz, 100-200 ezer között lehet egy szép szett gumistól.)
(1.0, nem 1.2 turbó? Nem vagyok biztos, csak úgy rémlik.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
2ozzmexy
senior tag
válasz hdanesz #50778 üzenetére
Nem, az egyik a régi, az evo3 az új, evolution3 rövidítése (sanszosan volt már belőle evo1 és 2), hánkúkiéknál ez azt jelenti hogy facelift, ugyanazon termék csak belenyúltak picit a keverékbe. Szóval:
1. Hankook W330A SUV 215/65 R17 99V off road, 4x4, suv téli gumi 44060HUF
2. Hankook WINTER ICEPT EVO3 W330A SU 215/65 R17 99V off road, 4x4, suv téli gumi 42720HUF
3. Hankook WINTER ICEPT EVO3 W330A SU 215/65 R17 99V off road, 4x4, suv téli gumi 45900HUFAz első tuti nem friss DOT, a második valószínűleg túltárolt, a harmadik lesz a nyerő ha mindenképpen ez kell neked, bár én ettől a gyártótól a biciklimre sem vennék gumit, nemhogy az autómra. Ha te másképpen látod szíved joga. Az evo2 az aszimetrikus, az evo3 V mintás, az eredeti meg a feledés homályába merült (hála az égnek).
Mellesleg ami neked fontos az a W330A (ez a gyártó termékkódja), ez bizony az evo3-at jelöli, legalábbis a világinternet mocskos bugyrai szerint...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
rbalint88
addikt
válasz hdanesz #50773 üzenetére
Valoszinuleg az van, hogy tobb nagyker is forgalmazza ezt a gumit es az eltero cikknevbol adodoan vagy az adattolto rabszolga vagy az automata kulon termekkent azonositotta oket es igy nem gyoztes bekerarbol szamolva latod csak az olcsobb termeket, hanem ugyanazt latod olcsobban es dragabban is.
-
veterán
válasz hdanesz #50716 üzenetére
Az Alpin 5 a korábbi generáció, az is bajnok volt. Kb 2013- ban jelenhetett meg, nekem egy 2014-es sütésű szettem volt belőle. (most is megvan még a pincében felnire szerelve, jó lehet még valamire...)
A Dunlop WinteSport szintén szuper, most az 5. szérianál jár. (Abból 4D-m volt.)
-
-
törölt tag
-
veterán
válasz hdanesz #29898 üzenetére
vettem egy autót, előtte nézem a kerekeit. minta oké, dot oké, következő. minta oké, dot oké, következő. mind a négy téli jó állapotban volt, nem is volt veszélyesen régi. napokkal később esett csak le, hogy három különböző márka
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Doki16
addikt
válasz hdanesz #29898 üzenetére
Ugyanezt akarták velünk eljátszani egy Suzuki márkakereskedésben. Elmentünk megnézni egy 8 hónapos autót. Trükközni próbáltak és a gyári gumit levették róla és felraktak rá egy közel tíz éves szar állapotban lévő télit. Érdekes módon amint felhívtam rá a figyelmüket azonnal vitték be a kocsit és rárakták a gyári gumikat. Mindenkit ott vernének át ahol lehet.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Kornel
veterán
válasz hdanesz #23963 üzenetére
Ami elérhető eddig teszt, ott jó: [link]
Ha lenne belőle All season, mint az USA-ban, akkor tuti ezt vettem volna, TPMS és defektjavító mellé ez kell.
Mondjuk én már csináltam potkereket végre.Bridgestone Magyarország válaszából sajnos úgy tűnik, hogy nem tervezik a négyévszakos verziót itthon forgalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hdanesz #20174 üzenetére
Nem gáz én simán feltenném rá a kisebbet is. Annyi, hogy picit csalni fog a km óra felfelé de az amúgy is csal.
mod:
Évek óta 215/55R16 helyett 205/55R16-os gumit használok se a kocsi kezelhetősége nem változott se a félrekopás nincs se semmi. Pedig még a futómű se lett állítatva.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
veterán
válasz hdanesz #20044 üzenetére
Ha jól értelmezem, mindössze 5mm-el lenne kintebb a 17-es felni, nem?!
Ellenkezőleg; 5 mm-rel lenne beljebb a 17-es felni külső síkja, ha ET 50 az ET 45 helyett. Ugyanennyivel a belső síkja is beljebb kerül a kasztni felé.
Nem lehet, hogy a szélessége nem azonos a 16-os szélességével? Ez lenne a 7-es szám a 16x7-en belül.
Szerk: halálos nyugalommal tenném rá a 225/45R17-es gumit.
[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
válasz hdanesz #20043 üzenetére
Sikerült megszereznem a gyári adatokat: 114,3 / 5 , 16 x 7, ET45 van most rajta. 215/55/R16 93H gumikkal. Kerékagy átmérő 64mm, ha ez számít valamit. A 17.-es gyári kerék annyiban különbözne, hogy ET50 és 235/45/R17 gumikkal.. A többi adata csont ugyanaz.
Szerintetek lehet fizikai akadálya így? Ha jól értelmezem, mindössze 5mm-el lenne kintebb a 17-es felni, nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest