Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #49591 üzenetére
Nana nem veletlen a +7 fokos ajanlas. A 10 azert nem tokeltesen idealis meg egy telinek, bar igaz hogy a gyartok sem tok hulyek kovetik az idojaras trendeket a keverek kepzesnel.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #49558 üzenetére
Nem is a kopás a baj hanem az, hogy +10 fokban még nem ideális a téli gumi tapadása.
#nincsbennetarcsi
-
polonic
félisten
válasz Csabroncka #49558 üzenetére
A télieket alapból az öregedés miatt cseréltem korábban is, nem a kopás miatt.
A biztonság miatt nem akarom feltenni a télieket. Nyilván ha éjjel, meg hajnalban mennék az autóval, akkor felraknám. De szerintem azért 11-12 fokban nagyon nem optimális a télinek a tapadása.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #49222 üzenetére
Milyen jó, hogy az áram hatósági áras
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #49220 üzenetére
Vmi szálcsiszolt drága felnit nem hagyék fent télre én sem de elvielg ha nem sóban rohasztod és lemosod róla akkor nem lesz baja. De nekem8 én nyáron is puruttya lemezfelnin járok.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz Csabroncka #44063 üzenetére
Itt, Mosonmagyaróváron meg megint elszórtak annyi sót, hogy semmi jég nincs, viszont egészen világos szürke lett a fekete aszfalt.
-
Teat Soledo
újonc
válasz Csabroncka #41964 üzenetére
Olyankor kell gumi helyett az eszedet használni... Kb. Ugyanaz mint az ónos esőnél
-
Anaren91
senior tag
válasz Csabroncka #40947 üzenetére
Nem értem, hogy attól, hogy valakinek van egy 10+ milliós autója miért is ne járhatna utána a dolgoknak. Attól, hogy birka módjára nem megy be a helyi gumiboltba és mondja az eladónak, hogy: 4 gumi lesz de a legdrágábbat adjad mer az a jó! még nem zsugori... Lehet így is vásárolni meg ár érték alapján használatnak megfelelőt. Maradék pénzt meg lehet másra is költeni.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Zsombe
senior tag
válasz Csabroncka #40947 üzenetére
Bocs, de a kommented alapján csak ezt tudom írni: örülök, hogy elolvastad a hozzászólásomat, csak sajnálom, hogy értelmezned nem sikerült.
Nem tudom mi alapján vontad le azt a következtetést, hogy a gumin szeretnék spórolni. Pont az a problémám, hogy gyárilag egy közepes márkával, Falkennel szerelték az autót, aminek teljesítményét nem tartom elégségesnek. A kiszemelt típusok egyike sem low budget kategória, de ha szerinted az, akkor tarts zsugori felelőtlen idiótának. Írtam is, hogy Bridgestone Potenza S001-gyel mennyire elégedett voltam az Accordon, csak nem tudom hibrid Corolla-hoz mennyire passzolna.
Ja és kapaszkodj meg: listaáron 10+ millió Forint volt az autó.@Kornel: rendes abroncsot szeretnék, azért is írtam be ide segítségért.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
veterán
válasz Csabroncka #40913 üzenetére
A Continental PC6 valóban nem halk, tavasszal használtam egy hétig az autón.
A Michelin Primacy 4 jelenleg a legjobb (számomra, ill. amit valaha használtam); és nem kopik.
-
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #38848 üzenetére
Az előző sem volt hidegebb.
Egyelőre én voltam az, aki nagy négyévszakos - szezonális abroncs vitákban korábban linkeltem a téli meteorológiai adatokat itt, most is végignéztem, a trend egyértelmű, nem linkelem újra, aki szeretné visszakeresi.Csak a külföldi utazás(ok) miatt lesz négyévszakos, vagy esetleges nyári M+S, bár ott a választék gyakorlatilag nulla sajnos, egyedül a GT radial Savero SUV van: [link], bár ennek is felment az ára.
-
eTrade
tag
válasz Csabroncka #38703 üzenetére
Részemről a lényeg az lett volna, hogy a Michelin Primacy 4 egy jó gumi. Itt a topikban többen használták/használják és nagyon elégedettek vele.
A Continental pl. éveken keresztül nyerte az ADAC és egyéb más teszteket, ezeknek a teszteknek lehet hinni (egy politikusnak is) DE nem kötelező... a mai világban minden 'képlékeny'.
Én inkább a személyes ajánlásban és a valódi tapasztalatban hiszek. Peace.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #38700 üzenetére
Amikor megláttam már csuktam is be ezt a(z ál)tesztet.
PC6-ot enm próbáltam de PC5-ből 3 szettet is elhasználtunk, nekem nem volt gondom vele. Vizen lehetett volna kicsit jobb mondjuk (PC6-nál pont ezen javítottak).
#nincsbennetarcsi
-
addikt
válasz Csabroncka #38689 üzenetére
Kicsit megijedtem, hogy ennyire "rossz" a conti pc6 eredménye. Aztán láttam a méreteket. Ennyi eltérést jelenthet a más méret (235/45/r17)
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
K Norbi
addikt
válasz Csabroncka #37311 üzenetére
Vagy [link] 430 al megy(#37321) focvis
Olvasom hogy panaszkodnak, idő előtt elöregszenek a Nokian gumik.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Csabroncka #37331 üzenetére
Eddig OK, "taknyos" aszfalton szűken befordulva egy mellékutcába kicsit tolta az orrát, de tényleg csak vállalható mértékben.
Taknyos időben elindulásnál nem kapar, de ez nem releváns tapasztalat, ui. finoman kezelve a gázpedált alapból hátsókerék-hajtású az autó; nagy gázzal indulva pedig összkerékhajtású. Letaposott, fagyos latyakon (2019. december 1.) finoman indulva is megindult a hátulja.
-
őstag
válasz Csabroncka #36775 üzenetére
Nem baj, majd kihúzom őket. Tavaly egy muksi 1-2mm profilmélységű, elöregedett Semperit miatt szörnyülködött, miután elakadt 15cm friss hóban. Én csak a fejemet fogtam, aztán kihúztam..
Más: van valakinek tapasztalata Goodyear Vector 4Seasons Gen2-vel?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz Csabroncka #36519 üzenetére
Pedig de, ez a legnagyobb előnye, hogy sosem érhet meplepetés, hiszen minden körülményben ugyanolyan szar.
Saccco: A másik kettővel sajnos nincs saját tapasztalatom, így összehasonlítani sem tudom őket igazán. Csak azért írtam a CC+-t, mert nekem is a száraz és a nedves tapadás a legfontosabb, a havas-jeges már kevésbé, ahogy neked is, és úgy tűnik, jó választásnak bizonyult.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #36517 üzenetére
Jó hogy 4évszakosom van, így fel vagyok készülve bármilyen időjárásra bármikor.
#nincsbennetarcsi
-
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #36508 üzenetére
Mesélj még, én párszor már linkeltem tényeket, napi és havi bontásban is a hőmérséklet és csapadék adatokról, szemben ezzel a szenzációhajhász bullshittel.
Egy a trendbe nem illő napi adatot hoz fel "bizonyítékként", egy nevetséges teóriára.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Csabroncka #36494 üzenetére
Azt hittem, hogy valamilyen katasztrofális valami lesz ebből. Leginkább csak a folyamat leírása.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #36502 üzenetére
Szerinted hol?
Ott, hogy a mért hőmérsékleti adatok évről évre trendszerűen növekedtek.
Amit linkeltél egy tények nélküli feltételezés. -
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #36494 üzenetére
Aha, tehát az elmúlt évek napi mért hőmérséklet és csapadék adatait nyugodtan hagyjuk figyelmen kívül, és inkább egy feltételezésre alapozzunk.
Logikus. -
félisten
válasz Csabroncka #36324 üzenetére
@ Kisza25: Ahogy most matekolok, 120e a Dezent TY felni, 84e ft rá a Kléber Krisalp HP3, mondjuk 60e Ft a TPMS, 10e ft a szerelékek és egy 10e Ft a szerelés. Ez nagyjából 285e Ft, vagyis még mindig nagyjából 70e Ft-bel beljebb vagyok.
Igen, rohadt kínos valahol, hogy ilyen fillérezés megy már a végén...@Csabroncka: Köszi, megnézem!
@rbalint88: A végső megalkuvás a kiegészítőkre még hátra van, holnap-holnapután kiderül mi lesz. De eddig nem nagyon engedtek semmiből, szóval ha ebből se fognak, akkor azért a bő 70e Ft-ért megéri nekem utánajárni.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Ragadozó
Ármester
válasz Csabroncka #36221 üzenetére
Ebből még én se igazodok ki, olyan mintha nem lenne a kocsi beállítása rajta.
Rengeteg futóművet állítok...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
nagyúr
válasz Csabroncka #36221 üzenetére
Nem vagyok járatos benne, de nem lett sokkal jobb.
Az "utána" értékeknek mind kéknek kéne lennie, ha már fizettél érte."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kisza25
félisten
válasz Csabroncka #35997 üzenetére
Na ezt tapasztaltam a Siófoki Tesco körforgalomnál és a boglári tesconál is
Úgyhogy a tesco gazdaságos pont passzol isAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #35961 üzenetére
Itt Szegeden tavasszal nekem is 5000 Ft volt a 4 db 17" alufelni gumizással együtt, bár igaz, hogy PH-s a srác. :)
-
Saccco
nagyúr
Khm. nekem 3 volt. De csak gumi felniről le majd fel, természetesen egyensúlyozva.
Igaz nem főállású gumis műhely, csak van nekik.Helyben itt a városban (Veszprém megye) 13 lett volna. Elsőre azt hittem, hogy darabja 3.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Kornel
veterán
Ez valószínű.
-
Alpachino
veterán
válasz Csabroncka #35959 üzenetére
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Csabroncka #35956 üzenetére
Felnire szerelve, Makó egyik legjobb gumisműhelyében
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Killer01
őstag
válasz Csabroncka #35349 üzenetére
Mégegy + a Thule nak
-
shift+ő
senior tag
válasz Csabroncka #35056 üzenetére
Meglátjuk néhány év múlva. A gyárira is azt írják 4-5 év, bő 3X annyiért.
Több mint 30 éve vezetek, volt legalább 20 autóm. Ez az első amiben TPMS van, eddig el voltam nélküle, most sem szokam ezen nézni a nyomást. Igazából csak azért vettem bele, mert nem akartam a hibajelet nézni. Műszakira nem télivel fogok menni. Nem érzem, hogy ez a szolgáltatás érne nekem ennyit.
-
veterán
válasz Csabroncka #35058 üzenetére
Árukereső legjobb ár * 0,8 - 0,85.
-
tboldi
nagyúr
válasz Csabroncka #34716 üzenetére
Pályáztam már így hóban, latyakban, és még élek.
Igazából nem volt semmi különös, nem éreztem, hogy ne lenne biztonságos.
-
tboldi
nagyúr
válasz Csabroncka #34714 üzenetére
Én nem mondom, hogy jobb télen, mint a téli, csak azt, hogy nem olyan szar, mint gondolod.
De a 4 évszakosok közt is van különbség, van, ami közelebb áll egy télihez, az én CC+-om meg inkább egy nyárihoz hasonlatos.
Nálam olyan 6-7k km megy bele évente, 90%-a városban, éppen ezért nem akarok szarakodni a szezononkénti cserével, tárolgatással.
Amúgy is csak egy 83 lovas Honda Jazz-ről van szó, ahhoz bőven elég a 4 season. Mondjuk amióta EBC Yellowstuff betétek vannak bent, kezdem érezni a CC+ tapadási határát.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Csabroncka #34706 üzenetére
Igen, ez az általános vélemény, csakhogy egy Goodyear/Barum/Vredestein/Continental/Nexen négyévszakos abronccsal kb. ugyanannyira jutunk előre havas-jégbordás útviszonyok között, mint egy átlagos téli gumival. Nem hiába van rajtuk a három hegycsúcsos hópehely szimbólum.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
tboldi
nagyúr
válasz Csabroncka #34706 üzenetére
Valahogy én nem érzem ennyire tragikusnak a hóban való közlekedést a Michelin CrossClimate+-szal.
-
veterán
válasz Csabroncka #34644 üzenetére
A Corolla vevőkörét vélhetően kevésbé érdekli a "sportosabb" kinézet, egy nagyobb felni és úgy általában a csapatás lehetősége; inkább a kényelmet keresik.
12" és 18" között minden méretet használtam már; kétségtelenül optimális lehet a 16", de a 17" is teljesen vállalható komfortot ad egy 225/45-tel Magyarországon, 2019-ben (nekem). Legutóbb 18" volt, előtte ugyanolyan autón 17" - ezek közül a 17-re szavazok. (A 17"-tel szerelt autót emlékeim szerint ~10 nap, a 18-ast 5 nap alatt vették meg.)
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #34472 üzenetére
Borbet a legkevésbé noname, azt már talán meg merném venni...
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz Csabroncka #34472 üzenetére
a 986MG passzolna hozzá.
egyébként ezek replika felnik, az olcsóbb független gyártók felnijeinek szintjét tudják kb. mondjuk egy borbet esélyesen minőségibb, ők talán még mindig gyári beszállítók is. -
K Norbi
addikt
válasz Csabroncka #33393 üzenetére
Az emberek is birkák!
Szét se néznek, csak a telefont tudják nyomkodni.
Úgy közlekednek át az utakon mintha egyik szobából a másikba mennének.
"Teljes biztonságban"Bamba népség..
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz Csabroncka #33393 üzenetére
Büntetni kéne a nem megfelelő gumit, de nyáron a télit is és fordítva. Vagy vegyenek négy évszakosat aki ezen spórol.
-
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #33350 üzenetére
Hajrá, olvass tesztet.
-
Kornel
veterán
válasz Csabroncka #33327 üzenetére
Gondolom sokat próbáltál
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem nyárias 4évszakos van (CC), azzal vízen sincs gond, voltam vele egy egésznapos vezetési tréningen és jól vizsgázott fékútban is és kezelhetőségben is. Hóban már persze nem olyan jó mint egy rendes téli, sőt...
#nincsbennetarcsi
-
blakey
titán
Még nem tapasztaltam ilyet (Vredestein Quatrac 5), én is úgy voltam vele, hogy a 4 évszakos nem lesz megfelelő, tévedtem, nagyon is az. A következő is 4 évszakos lesz.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #33324 üzenetére
Gyorsforgalmi utakra és autópályára a 4 évszakos felejtős. - Miért? 1,5 éve 4 évszakost használok, messze jobbak, mint a gyári Contik voltak amivel kigurult az autó. Semmi bajuk autópályán és gyorsforgalmin.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gabag28
tag
válasz Csabroncka #33239 üzenetére
Félreértesz. Nem a tapadáson, vagy egy olcsó gumin próbálok spórolni, mindkét felsorolt gumit itt már többen ajánlották és mindkettő jól szerepelt teszteken is. Egyedül a fogyasztási kategória besorolásokkal kapcsolatban volt csak kérdésem, hogy valóban a gyakorlatban is érezhető-e az amit a gyártók ráírnak. Csupán elméleti szinten számolgattam, mennyit is jelenthet 1-2 fogyasztási kategória eltérés. Ami azon megspórolható azt pl. én szívesen költöm eleve egy drágább, de minőségibb gumira.
"Üzemanyagot sokkal többet lehet spórolni máshogyan, pl: pusztán a vezetési stílussal több mint 10%-ot!"
Igen, ezt tudom, nem is ez volt a kérdés számomra, hanem, hogy azonos vezetési stílussal van-e gyakorlatban is akkora különbség két kategória között, mint papíron. Mert ugye papíron a nedves tapadást is megadják, aztán mégis előfordul, hogy bár papíron jó ez az érték de a tesztelés során meg rendesen lehúzzák a nedves tapadását.
(#33238) Qru: Köszönöm neked is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Csabroncka #32919 üzenetére
Nekem úgy rémlik, ebben a méretben nincs pc6. Megfontolandó a K125 szvsz
-
gg72
veterán
válasz Csabroncka #32896 üzenetére
Ez teljesen hagyományos fekete aszfalt volt.
-
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #32735 üzenetére
Én eddig nem tapasztaltam ilyesmit, Golf 5 csoportban nagyon sokan 17" on járnak nyáron.
(#32736) Viszlát
Nem, sima 1.6i. A GTI-nek 18" a gyári felnije, az még nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Csabroncka #32735 üzenetére
Jól mondod, fapadosabb vele a szekér.
Széles 225-ös gumik nem annyira jók, mert a kormányt állandóan ki akarja tekerni az út a kezemből.
Minden kis úthibát felvesz."Vagy csak öregszek"
(#32737) Qru hehee akkor én mit mondjak?
Megállni is alig bír.[ Szerkesztve ]
-
polk
csendes tag
válasz Csabroncka #32719 üzenetére
Jogos, nem azt állítom, hogy ez a legjobb gumi, de az én felhasználásomhoz úgy gondolom megfelelő. Évi 8-10000km, Alföldön élek, havat ritkán látok. Nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy megfelelő-e neki a 4évszakos gumma vagy nem, senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy ezt vegye, viszont azt nem értem, hogy zsigerből elutasítják, úgy hogy nem is használta, csak a szomszéd lányának a faszija mondta - de ő is hallotta valakitől - hogy szar... Azért a teszt - nem csak ez - mást mond/mutat. Természetesen vannak hátrányai is a 4évszakosoknak, nem akarom magasztalni, de én legalább használom és úgy írok véleményt.
Még annyi, hogy ha tényleg rossz lenne, azt is leírnám, nem vagyok elfogult és csak azért is hiper-szuper, pedig szar.[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz Csabroncka #32667 üzenetére
A kátyúkár miatt gondoltam, bár ki tudja fizetnének e.....
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #32659 üzenetére
Ez az ár is csak méretfüggő, az én méretemben sokkal drágább, 215/55 R17 56e. a négyévszakosok is sokkal drágábbak. De jó tudni, hogy van még gumis aki törödik a felnik épségével is.
-
JHONNY 79
aktív tag
Conti garit vettél rá külön? Megéri azt a 3 E Ft-ot?
-
MrSealRD
veterán
válasz Csabroncka #32661 üzenetére
Köszi. Nézegettem már a helyet korábban csak kellett egy kis extra megerősítés. PC6 és Primacy 4 között ingadozok. Nagy különbség nincs minőségre, árban 5 ezerrel olcsóbb a PC6.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Hű, ez tényleg jó ár. És érdekelnek a részletek is az egész folyamat közben... Szóval vetted a 4 gumit, plusz ha jól számoltam akkor 12564Ft-ért felnire tették a gumit és rá a szekérre meg az egyebek amiket írtál?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Csabroncka #32655 üzenetére
Gumit is náluk vetted?
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #32655 üzenetére
Jó tudni, akkor már 2 van ami tetszik csak kár, hogy szinte egymás mellett vannak, másik a Lurdy-ban van.
-
ilba
tag
válasz Csabroncka #32553 üzenetére
Számlán csak gumiabroncs és gumiszerelés tételek szerepelnek. Részletezve nincs, márka, típus, méret nem szerepel.
Köszi az empátiát! Nem szeretném tovább fokozni a hangulatot és offolni, csak észrevételeket, véleményeket vártam. Köszi!
Nyilván én hibáztam, de azért na...Gumiaréna az említett cég.
-
Cyrin
addikt
válasz Csabroncka #32532 üzenetére
ott helyben kéne kihívni az ilyenre a rendőrséget.
-
Richard!
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabroncka #31215 üzenetére
Continental PremiumContact5 azzal nem lősz mellé vagy ha árban kedvezőbbet keresel akkor Hankook K125. De ha nem sürgős én bevárnám a friss teszteket inkább.
#nincsbennetarcsi
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #28516 üzenetére
nagyjából ezek a piaci árak? - igen, én általában ilyen árakról tudok, ha náluk veszed a gumikat akkor kedvezményes a szerelés, kisebb gumisoknál azért olcsóbb de oda nem merek menni, nem tetszik ahogy dolgoznak.
mi van az apple 4K-val javított rajta valamit a ios12 - nem tudom, nem nagyon foglalkoztam vele.
hangban léptünk előrébb? - Stream szolgáltatás esetében igen, más minden ua., de az app-okon is sok múlik.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #28513 üzenetére
Menj a Lurdy-ba, nincs olyan messze és korrektek, gumipark.hu de az AKH-nál is elég korrekten álltak hozzá a Fehérvárin és Budaörsön kérdeztem, persze nekem a korrektség mellett a minőség is szempont volt, tehát ne bántsák a felniket. A Savoyában lévő gumishoz jártam évekig, teljesen korrekt viszont az alufelnivel nem bánik szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Csabroncka #28510 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Csabroncka #28505 üzenetére
Tesztek híján nehéz mit mondani rá, nyilván jó gumi, de mi értelme van ennyi pénzt kiadni rá amikor van:
- Conti TS860 100k-ért
- Goodyear UG9 90k-ért
- Kléber Krisalp Hp3 73k-értMindegyik kipróbált, faxa gumi.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest