Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hát, jah, tudom hogy nem egyszerű megoldani. majd kitalálom, egyelőre ráfekszek akkor erre most a backing trackkel, mert a dalban a gitársáv sok támaszt adott, elmismásolt pár bakit.
Mondjuk felvenni úgyis majd az eredetivel kell, hogy tudjam hol kezdődik tak nélkül, viszont a videó összerakásnál a backinget teszem alá úgy tökjó lesz.
-
Goose-T
veterán
Modellezős gyakorlókombót dobott piacra a Thomann DNAFX AmP20 néven.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Biztos meg lehet oldani, de most vagy lehúzzák a szóló sávot, vagy nem. Elején nem, közben igen, az nehezebb.
-
Blindmouse_
senior tag
Amikhez van backing trackem és a gyakorlós listámon van az most így néz ki...

-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Szerintem lesz egy listám..
Amiket gyakorlok mostanság és nincs hozzá rendes backing track az még Ozzytól a S.I.N, meg a Shock to the System Bálvány Béla bácsitól..
Mondjuk a S.I.N az neccesebb, mert ott legjobb lenne szelektíven mert az elején a bontás maradhatna, a szóló meg nem, de valszeg ezt tehchnikailag nehéz megoldani.
Majd legfeljebb megtanulom azt is, és feljátszom felvétel előtt külön csak úgy nehezebb lesz összerakni. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MP3-ba is megkaphattad volna, ha tudom, hogy ilyen finnyás a winampod.

Ha hiányzik még majd valamihez, szólj.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Egy négyszavas kérdő mondatból kreáltál 4 kijelentő mondatot.
-
Moleman
addikt
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Aha, én is azt használom. Van hozzá egy jó lassítós plugin, azzal szoktam gyakorolni.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Használ még valaki winampot?
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Wow!! Zseniális! tényleg köszi!!
Nem tudom milyen formátum ez, úgy legyakta a winampot mint a sicc, de átkonvertáltam mp3-ba így már jó..
Így tényleg nem lesz kifogás.. hamarosan rápróbálok a felvételre ezzel.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Itt a backing track, most már nincs kifogás!
-
Mai Katana élmény... Sógi letöltötte a sw-t, de nem boldogult vele. Azt mondta, mindig megszakad a kapcsolat.
Há' mondom ez nem normális, egyáltalán nem. Majd este felmegyek, megnézem.
Így is lett.
Eleve nem volt fent w10 driver. Feltettem.
Kapcsolat megszakad.
A Katana gen3 nem a legfrissebb verzió, frissítsd. Jött az infó.
Mindent letöltöttem, és abból jöttem rá, hogy fw frissítés kell neki. Merthogy bin fájl.
Érdekes megoldással kellett frissíteni. Legalábbis a leírás alapján. Viszont korrekt volt a leírás, fw frissült, utána már hajlandó volt szóbaállni a hámítógép' az erősítővel.
Na ekkor egy világ nyílt ki sógor számára, tele van mindenféle beállítási lehetőséggel az erősítő. Szóval kicsit félkarú óriás a Katana is 'ámítógép nélkül.
Kihoztunk belőle egy jó kis Sunn O))) hangzást is. Úgy vigyorgott a feje a srácnak, hogy öröm volt nézni. De tényleg.
Jó este volt. -
Ba cy lus
addikt
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Gondolkodom az Epiphone SG Special P90-en is. Kicsit tartok tőle, hogy az LP Special túl meleg, sötét lenne.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Igazából vannak párhuzamos vonalak..
Ezzel már szívok hónapok óta, közben mellette előszedtem egy No More Tearst, egy S.I.N-t, egy Shock To The System-et, meg még nem is tudom mit.. Nem darabonként haladok hanem több egymás mellett néha..Igazából azért zavar hogy nem elég jó még, mert nincs hozzá backing trackem, ergo ha felveszem, és hallani alatta az eredetit, egyből kibukik hol van benne a hiba

-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Sose fogod. 100%ra nem tudsz lehozni egy dalt, en sem a magam szintjen. Szerintem 90% az mar egesz jo. Ha honapokig egy dalon dolgozol, egy evben harmat tudsz megtanulni.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Áh, én a Saviors Never Cry-on vagyok rajta hónapok óta, még nem érzem jónak azt se...
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Tanuld meg, plane ha tetszik.
-
Blindmouse_
senior tag
Nagyobb hangerőn? Te az előfok ki van tekerve kilencesen áll.. a tranyós végfok lecsavarva
Amúgy még nem mikrofóniás asszem, de érzem hogy lassan lehet csereérett.. olyan mintha kevesebb lenne már a gain kicsit, meg mintha a mélyek kezdenének nagyon halványan "megfolyni" ha több mélyet adok neki..
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
A CC-nek. Azt írják egy régi dizájn: frame grid construction was first produced by Siemens 1952. The most popular frame grid tubes are the Telefunken ECC803S but also the US made 6922 (E88CC).
Általában a bemenethez legközelebbi előfokcső szokott lenni az első erősítő fokozat, ott érdemes kipróbálni ha vannak csöveid amit tesztelnél, egy ceruzával finoman meg is kocogtathatod hogy mikrofóniás-e nagyobb hangerőn. Itt a legérzékenyebb az erősítő.
-
X2N
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Az a gitár nekem is tetszett volna, rajta van a kipróbálandók listáján.
Blindmouse_
Azt írják hogy -3 dBv-al alacsonyabb a zaja mint a sima változat az eltérő rács kialakítás miatt.
Első csőnek bemenetre jobb lehet mint egy sima 12AX7, de csodát nem kell tőle várni.
Tubetown/etronic-parts/tubeampdoctor-az ismertebb oldalak ahonnan rendelni szoktunk. -
Blindmouse_
senior tag
Anno egyszer végignéztem a csőcserét, nem emlékszem hogy állított volna az ember hozzá bármit, cső ki cső be, de ez 15+ éve volt.
Mi a különbség a JJ féle ECC83S, és az ECC83CC közt? ránézésre nekem olyan van benne inézetre mint az ECC83S De még valahol megvan összehasonításként az eredeti csőpáros..
Amúgy ahogy nézem nagyon szóródnak a csövek árai.. -
Moleman
addikt
A kedvenc ilyenem egy Debrecen-Hajdúböszörmény-környéki Ibanez SEW761FM volt, először felkerült 165 ezerért, még gondolkodtam is rajta, mert tetszett, de végül nem mentem el érte. Egész sokáig árulták, aztán valaki megvette, pár héttel később meghirdette 240-ért.
Körbe-körbe adogatták egymásnak az emberek a környékbeli falvakban, végül talán 340-ig tornázták fel az árát. 
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Azt ki tudod cserélni magad is, csak óvatosan kell kihúzni enyhén körkörös mozdulattal. Amikor meg beteszed az újat ugyanilyen mozdulattal kell visszadugni, figyelve arra hogy jó helyre kerüljenek a lábak. Aztán ha megvagy a művelettel töröld le valamivel. Sovtek 12AX7LPS-t ne vegyél, az is 12AX7-es cső mint a többi csak katódkövetőnek nem jó,(ha oda bedugod tönkremegy, én ezt megszívtam anno) minden más jó, JJ,EH, Tung-Sol, Sovtek W-A/B/C,
Moleman-Vannak akik szeretnek bizniszelni, szoktam nézni miket árul én is, kb látom kihez kerülnek a dolgai, és hogy utána ők is túl akarnak rajta adni.
-
Blindmouse_
senior tag
Civakodás helyett tanulja meg valaki ezt, mert én tuti nem fogom, pedig baromijó.

-
Goose-T
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Pár hónapja 324 ezerre volt leakciózva a Thomannon, azt megvette valaki, azóta nem lehet kapni ezt a verziót. Kicsit túlzásnak érzem a 450 ezres árat.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Egy jó LTD valaki?
-
Moleman
addikt
Jaja, a 600-as Ibanezekben már Nordstrand van, azokat néztem.
De köszi a Bartolinis tippet, akkor gondolom a Cort B5-öt is lehúzhatom a listáról.Sosem zavart, hogy a V5 passzív, van egy alsókategóriás négyhúros aktív Cortom is PJ hangszedőkkel, 20%-nál többet sose mozdítottam az EQ potikon a középálláshoz képest azon sem.
A MM hang kevésbé vonz, egy barátom most pont bevásárolt egy rakás basszusgitárt, küldözgette a felvételeket, de egy Yamaha preckón kívül inkább csak a jazz bass-ek fogtak meg, pl a Warwick se rossz. Na jó, a Cort GB75 még elég jól szólt a jazz+MM pickupokkal. Ha nem laknék az ország túlsó felén, ezt az ultra-olcsósított MM Cortot is kipróbálnám.Pont ettől a barátomtól ered a JB-rajongásom is, mikor együtt zenéltünk, volt egy amerikai Fendere Jeti hangszedőkkel, az csodálatos volt, azóta akartam egy jó JB-t. Akkoriban volt neki egy japán Fender preci is, az viszont kifejezetten nem tetszett.
Van egy öthúros V5-je is, azt mondta, hogy szerinte jobban szól, mint a V7, amit próbált. -
cucka
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Itt magadtól kérdezd meg, zavart-e valaha, hogy a négyhúros v5-öd passzív? Hiányzott-e bármikor, hogy tudd állítani az eq-t a hangszeren?
Esetleg valamilyen music man jellegű gitár 5 húrosnak? És akkor a jazz bass mellé nem egy másik jazz bass-t veszel, hanem valamit aminek szintén klasszikus karakteres hangja van.
Ibanezt én tuti nem vennék, szerintem nem szólnak jól. Főleg azok olcsósított bartolini-k az ibanez saját kétpálcás elektronikájával. A drágábbakban nordstrandokat tesznek, nem véletlenül. -
X2N
őstag
Aki ilyen lemezeket készít mint Buckethead az szimplán zseni.
Population Override(az első számot érdemes átugrani)
Chicken Noodles - Buckethead & Travis Dickerson(13:09 Loss From A Distance is micsoda szám)Már túl van a 700-lemezen(CD+digital) is. Ha beleszámoljuk a Guns-t meg a rengeteg más társ projektet(Brains//Travis Dickerson/Viggo Mortensen/Praxis/Deli Creeps) ezer is megvan.
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű,
anno én is azért kezdtem el gitározni mert meg akartam tanulni, aztán lett zenekar, ott már számokat is kellett játszani, akkor már nem csak magam szórakoztatása miatt csináltuk a dolgokat, az már egy közös projekt volt. De ha én mondjuk készítek egy lemezt akkor azt azért készítem mert a magam szórakoztatása a lényeg, a pénzügyi siker a lényeg, vagy mert kíváncsi vagyok másoknak tetszik-e? Nyilván van olyan aki úgy készít lemezeket hogy egyáltalán nem érdekli mit gondolnak mások a zenéjéről, de szerintem ebből van a kevesebb.
Dave Mustaine is mit le drámázik a mai napig hogy kirakták a Metalllicából, pedig megírta nekik az összes számukat amivel befutottak. -
válasz
Goose-T
üzenetére
Most, hogy megint kézbe fogtam, rájöttem, hogy a kézsérülésem miatt nem lenne jó nekem ez a gitár. Nincs "letörés" a szélénél, és pont a sérült részt nyomja (ahogy a Warlock is, de ott megtaláltam a megfelelő tartást/pozíciót). Amúgy tokot adnának hozzá 999Ft-ért, így tényleg nem tűnne rossz üzletnek.
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Jaja.. kerestem a profilját, de megmakkant (Hájer Gergő volt).
-
Moleman
addikt
Tényleg nagyon szép, de nem vagyok benne biztos, hogy még egy színben is pont ugyanolyan V5-öt kéne venni öthúrosnak, hol lesz így a változatosság?

A V7 is terítéken van, az aktív elektronika miatt biztosan többféle hang van benne, kérdés, hogy van-e egyáltalán szükség azokra a plusz hangszínekre. Vagy egy P7 kéne? Vagy egy Yamaha BB615? Vagy valami Ibanez, SR605/SR655?Túl sok a kérdés, és amíg nem látok egy olyan jó árat, ami felülír mindent, nehezen döntök.
Sose próbáltam egyiket sem, de már 8 éve nézegettem a Sire gitárokat, mikor megláttam a négyhúros V5-öt és látatlanban megvettem csomagküldéssel. Az ára miatt megérte a kockázatot, szerencsére be is jött, nagyon megszerettem.

-
X2N
őstag
Egyébként ha egy ilyen kaliberű zenész feljön fórumra és mondjuk betesz egy videót amit ő csinált ki tudja hány óra alatt felvéve, profi minőségbe videózva, és megkérdezi hogy AXE FX/Kemper/Quad Cortex/Tonex-közül melyik tetszik jobban és miért akkor azért lehetne venni a áradtságot és meghallgatni. Nincs annál demotiválóbb amikor elcseszel 1.5-2 napot egy ilyen videóra és még senki hozzá se szól, mert nem érdekli, te meg belefektettél rengeteg energiát. Ugyanez vonatkozik a gitározásra is, lehet feltenni gitározásról videókat, de ha nincs visszajelzés, vagy csak az értelmetlen fikázás megy, minek? Múltkor újra vágtam a két Dűne filmet, mert úgy éreztem túl hosszú, rajtam kívül 1 ember megnézte, akkor mi értelme volt?
-
X2N
őstag
Jól teszi hogy nem írogat, minek? Van jobb dolga is. Aki profi nem csak gitározik, a videó készítés, turnézás mellett aligha marad ideje fórumozgatni. Mit tud ez a fórum amit ne lehetne megtalálni neten kis google utánajárással? Erősítőkkel kapcsolatban én tudok segíteni ha kellene, 400-600V-os erősítőket ha lehet ne javítson senki hozzáértés nélkül, láttam már elég életveszélyes kókányolást, ennyit meg nem ér hogy ottmaradjon miatta az ember.
FockeWulf-Ez ilyen, ha cégeknek kell marketing videókat csinálni. Megmondják mit mondjon az ember. Ugyanazokat a videókat gyártod le csak a termék más.
Egyébként pedig turnézik, facebookon látom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jmarcell
csendes tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy az is közrejátszik nála, hogy a fesztiválszezon épp most kezd még lecsengeni és az Omega Diatribe játszott/játszik egy pár helyen, tehát nem itt írogat
-
consono
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ő a másik oldal volt, profi volt az nem kétség, de ő is azt a vonalat képviseli, amit nem szeretek a YT-n.
-
FockeWulf
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Igen, igen, jogos, tényleg az a srác profin tolta mind tudásban, mind felszerelésben/videókészítésben! Bocs, őt elfelejtettem, sajna hogy eltűnt....
-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Én most nagyon elégedett vagyok a gitárjaimmal, így jelenleg nem tudom elképzelni az álomgitárt.
Amit még egyszer szerintem szeretnék:
* egy Kramer
* egy cápafog berakású Jackson, fix húrlábasDe azt gondolom, hogy 1 millió forint az, amit még kiadnék talán, ezt a Kiesel már alulról nyaldosta, de nem érte el. Annál több pénzt vélhetően nem adnék érte, mert nem ér annyit egy gitár nekem.
-
Ízlés ről nem vitázni!
Amúgy én is pont azt mondtam hogy a fehér műanyagok elrondítják az összképet.
Négyzet alakú berakás? Én sem vagyok oda érte straton, de valahogy ezzel a szín kombóval bejön. Telén aminek van bindingja azon is tök jó. Meg a meteora-n is tetszett nagyon. -
Blindmouse_
senior tag
Van annak valami diszkért bája, amikor az ember fia a nyitott ablaktól 1,5 méterre a fentebb videón általam korábban belinkelt No More Tears-t játssza Ozzytól, mindeközben az ablak előtt kb szintén 1,5 méterre 2 denevér kergetőzik röptében.
-
X2N
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Nem, nem néz ki jól arany színű szerelékkel. Főleg nem a teljesen fehér pickupokkal. Ha arany színű szereléket raksz gitárra akkor legyen a gitár lila, az a komplementer szín vagy narancs/zöld színű. Fekete/fehér szín is működik, az minden hardverrel jól néz ki. Strato-ra amúgy is inkább a króm hardver illik.
Négyzet alakú fogólap berakás? Nem kösz, ez nem Gibson, maradjunk a pont berakásoknál.
-
dl650
tag
Hát lehet fújogni : én simán lealkudtam 30 ezret az Ibanez árából és nem érzem magam szarul. Ha enged, akkor az az ár úgy volt kalkulálva, ha nem enged és nagyon kell a kiszemelt cucc, akkor úgy is megveszem. Én így látom. Nyilván nem kell paraszt módon alkudozni, de ha bele fér akkor jó.
-
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Ez kellemes. John Williams egész jól nyomja. Vivaldi nekem a komolyzene easy listeningje.
Ctrl+alt–del
Neked amúgy hol van az álom gitár ár maximuma? Mármint mi az amiért eddig a legtöbbet adtál , vagy mi lenne azaz ár amit kiadnál egy gitárra amive beleszeretsz?Blindmouse_
Kékkel is jó ar arany szerelék.
De pirossal is állat (bordóval mielőtt valami szín náci beszólna)

Kár hogy a fehér műanyagok elrontják az össz képet, vaj színűvel jobban mutatna.
-
cucka
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Pedig ez 150-ért nem rossz vétel, képek alapján újszerű a hangszer + kifejezetten szép is szerintem, nem az az érzés, hogy messziről látszik, hogy hány darab hulladék fából ragasztották össze a testet.
#65922Ctrl+Alt~Del
Ez oda-vissza igaz. Mindketten 20 ezer forinton szarakodtok, ő vevőként, te eladóként. -
Goose-T
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Na itt egy pár perces értelmetlen húrtépés sok ismétléssel és bénázással. Csak erős idegzetűeknek!
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Klasszikus gitáron tanulók számára ez a mű alap. De amúgy Bach signature orgona sincs tudtommal, pedig nála nagyobb orgonaművész - akár előadóként, akár komponistaként - aligha volt.
Megjegyzem, a topik nem kimondottan elektromos gitárral foglalkozik, akkor ugyanis az lenne a topik neve, ehelyett csak "gitáros topic".
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Akkor mi neked a klasszikus? a Vivaldi? Annak miköze a gitárhoz? :)
Némi köze volt hozzá: [link]. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy. ha nem tetszik a kövér nő, akkor rohadt mindegy mit vesz fel, akkor se fog tetszeni.
Ha a teljes öltözete a megtestesült harmónia, nekem akkor is pfajj marad.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Pesze hogy megy hozzá az arany, komplementer szín.
A gyártók se hülyék, így vannak összeválogatva a színekhez a szerelékek.
GalaHU-Te győztél, topik zárható.
-
GalaHU
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hát... 6 hónap alatt 5 gitár... nem is tudom, szerintem arányosítva én győztem...

-
Moleman
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
+1, nem szoktam alkudozni.
Ha valaki annyiért kínálja, amennyiért én szeretném megvenni, elviszem alku nélkül. Amúgy is kifizetődő, ha nem alkudozol, több eladó is fizette már helyettem a postaköltséget. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Tudod mit szoktam mondani az alkudozóknak? Amit ma is írtam valakinek, aki a 60 ezer forintért hirdetett, gyakorlatilag vadi új, garanciális basszusgitárra bepróbálkozott 50-ért. Azt, hogy ahol van 50, ott van 60 is. Behúzta a farkát, és továbbállt.
Más meg megvette helyette teli áron. Bár én mindig úgy hirdetek, hogy alku nincs, csak felfelé. Nálam jönne a 140-es gitárra 120-ért, ugyanezt mondanám.
Ne szarakodjunk már 20 ezer forintokon, de tényleg. Rém piti dolog szerintem.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Vagy próbálja meg lealkudni az árból azt a huszast..
-
Goose-T
veterán
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Komolyan nem értem. Akarod a gitárt, de azt mondod, 120-ért akarom. De 120-ért nincs gitár, csak 140-ért. És bár kéne, szaros 20 ezer forintért azt mondod elvből, hogy nem, ez a gitár 120-ért kell.

De baszod, így nem lesz gitárod, ahelyett, hogy leszarnád azt a 20 ezret meg a hülye elveket, megvennéd, és élveznéd a gitárt. Nem 2 milliót kell ráfizetni, nyamvadt húsz ezret.

-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Detto, de ehhez a lilához valamiért nagyon megy, a másik amin jól nézne ki az arany az egy TransGreen Kelly.
mint pl a KEXQ TG.. -
Moleman
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
40 ezer miatt, de igen, szilárd rezervációs áraim vannak. Egyszer majd biztos jön egy gitár, ami megfelel a feltételeknek.
100-ért vettem a négyhúrost, 120-nál többet nem akarok adni az öthúrosért. Kleinanzeige.de-n lenne egy 140-ért, de azt sem veszem meg, mert nem 120. Egy Sire V7-ért adnék talán 150-et is, de azt még sose láttam 170 alatt. Ráérek, kivárok.
(Valószínűleg ott rontottam el, hogy több 150-200 ezres gitárt vettem óriási mázlival 40 ezer forint környékén használtan, innentől fáj kiadni a reális áraikat értük.
) -
Goose-T
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
GS-en hogy? Görögországban van a cucc...
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Hadeska22
üzenetére
Nekem ez a lila az arany szerelékkel NAGYON durván bejön.. volt fent egy pár hete talán a klájnáncígén. 700 eurora ment le az ára akkor tűnt el onnan gyorsan.
Linz mellett van egy 400-ért, arról várok még képeket, mert a színe se derül ki, de valszeg ilyen csillámporos ezüst lesz az.. nem annyira vagyok oda érte, de 400 euros áron nem annyira válogatok.
Meg 350-ért van egy SLX DX Munich mellett, slime green színben. -
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Szerintem többen is szemezünk különböző darabokkal, de hát $-ből élünk. Én is tervezek újat, de a quality > quantity elvet követve inkább egy jobb darabba szeretnék invesztálni. Mindamellet osztom Blindmouse 65904 kommentjét, Soloistből tényleg jöhetne valami értelmesebb darab relatíve jó áron. Mondjuk nálunk most volt leárazva HT-s HH soloist "Unicorn white" színben (szerk. tudom, hogy a videóban Fr-s modell van, de lusta volta HT-s darabot keresni) 320.000-re de csak passzív hangszedőkkel. A másik HH-s pedig ez a lila volt kb 380.000-re, de nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e az a szín vagy sem
...Amúgy egy rakás gitár később lesz csak elérhető, amikor Thomannál érdeklődtem 10-ből 7 gitárt 2026 Február - Júliusra várnak. BC Rich pedig Andertonsnál is csak limitáltan elérhető, az új szállítmányról pedig azt mondták, hogy lehet, hogy 6 hónap, de lehet, hogy 2 év.. Így azért nehéz tervezni
.. -
dl650
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Lehet. Én idén leszek ötvenhat. Direkt nem számmal írtam mert úgy többnek látszik.
Amúgy én még emlékszem, hogy nem minden nap volt műsor a tv-ben. Meg éppen katona voltam amikor a Pokolgép vezette a slágerlistát, nyomták a "ruhám bőr és nem ballon t"
talán 89-ben... Pont abban a laktanyában voltam ahol a Kalapács volt korábban, Bicskén. Jézusom de régen volt! -
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Akkor levezetem: hajlandóság=pénz.
Topik korverseny lesz?
-
Moleman
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Nekem is lenne hajlandóságom, szívesen vennék a négyhúros Sire mellé egy öthúros ikertesót, ha 25%-kal olcsóbban adnák.
10 ezret már engedett az eredeti árból, hátha még megy lentebb. 
-
Goose-T
veterán
Addig is, amíg nem akar senki gitárt venni, itt van két klasszikus DiMarzio pickup tök jó áron, és F-spaced mindkettő. Szerintem jó vétel, kb. 32 ezerre jön ki darabja szállítással együtt, ez kb. az itthoni használt árak legalja.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Nekem a hajlandóságom tökmegvan, de akassz már le léCCi nyomott áron nekem egy normális finish-ű HH Soloistot.. egy van most Linz mellett, meg egy Munich környékén, egy ismerősöm sem jár arrafelé éppenséggel mostanság..
A végén beadom a derekam és rámegyek az egyik itteni kollega HSS soloistjára. pedig nem akartam HSS gitárt venni.. -
Blindmouse_
senior tag
válasz
benedekco
üzenetére
Akkor mi neked a klasszikus? a Vivaldi? Annak miköze a gitárhoz?
Egyszerűen arról van szó hogy ez annyira relatív fogalom hogy mi a klasszikus, mi nem.. Más lesz anyám szerint a klasszikus, más énszerintem, és tökmás lesz a most tizenéves giliszták szerint.. bár néha lepődök meg amikor a gördeszkapályán a kis tizenéves suttyók hallgatják a Raining Blood-ot a Slayertől, akkor azért egy pillanatra elhiszem hogy van még remény.
Ja, én kisebb sokkot kapok amikor olyan autókon látok meg OT rendszámot, amikkel én napira járok, vagy mindennapokban körülvesznek, vagy épp csinálom őket.
Nekem a hétköznapok részei ezek, az átlag 35+os utca emberének meg az emlékközpontját triggerelik.
Szokták mondani hogy a nyolcvanas évek volt a leghosszabb évtized, mert 1994-ig tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De köszi a Bartolinis tippet, akkor gondolom a