Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
A fejlesztők azt mondják hogy nem úgy szól mint egy Line 6 termék, akkor az mit jelent? Régen nem sok jót jelentett.

Talán majd most:
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Mert ezt tényleg nem lehet manapság ezt egy 4 bemenetes audio interface-el+laptoppal abszolválni olyan helyen ahol van PA.
Laptop/pc meg mindenkinek van.Ha meg nincs akkor Itt van az előbb linkelt aktív pa hangfal beépített 4 sávos keverővel.
Mellé 2db 20eFt-os kínai multieffekt és meg van oldva. Ha beszarik valami nem az egész végzi egyből a kukába.Nincs hálózat se?
Veszel passzív pa hangfalat még olcsóbban, nézel egy D osztályú végfokot, amit aksiról is lehet működtetni, veszel pár 18650 cellát. Nagy kaland. Napelemről meg lehet tölteni ha nincs otthon villany se.
benvolio-Akkor veszel hozzá egy kis keverőt annyi bemenettel amennyi kell.
-
cucka
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nem tudtam, így már érthető, sőt, rendben van
. (Ha a fejlesztő úgy nézne ki, mint egy rocksztár, akkor ott lennének bajok)Kesztyű - Scott's bass lesson-ös csávó játszik kesztyűben, valami betegség miatt. Van aki fémallergia miatt használja, meg olyat is hallottam, hogy van aki azért, mert így kényelmesebb.
mod: közben látom, hogy linkelték#67229Smiley
Adam Neely youtuber valami nagyon régi videójában volt ilyen sztori, hogy amikor bekerült egy esküvői zenekarba, akkor szóltak neki, hogy fekete fender-t hozzon lehetőleg.
Szóval ilyen is van, amikor a jellegtelen, feltűnésmentes kinézet előnyös. -
Moleman
addikt
válasz
consono
üzenetére
Valószínűleg fokális disztóniája van, kesztyű nélkül nem tudna játszani.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
consono
üzenetére
Pont tegnap este néztem YT-on egy videót a Flying V-ről.
Igényes amúgy, érdemes belekukkantani, már majdnem rá is kívántam egy ilyen gitárra, pedig ez lenne az utolsó forma, amit valaha vennék.
Ez a villás fej nekem nagyon nem jön be, bár a hagyományosnak sincs szép feje.
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Nem tetszik a gitár se alakra, se kinézetre. Kicsit unom már ezeket az 1 színű gitárokat, nem tudom néztétek-e, de nem nagy választék van egyedi festésű gitárok terén manapság. Arrébb lett rakva rajta 2 potméter, csak ilyen semmilyen selyemfényű fekete színben lehet megvenni, ami külön vicces, megjegyezte hogy azért, mert nem akarja az ujjlenyomatokat nézegetni, erre feltettek rá még pluszba egy tükör koptatólapot....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hinné az ember hogy egy kitetovált fiatal metálzenész majd valami látványos/király gitárt készíttet magának Ibanezzel, de csak egy ilyen drágább uncsi kinézetű AZ sorozatú gitár lett belőle.

~20 éve még lehetett kapni ilyen gitárokat itthon boltban mindenféle festéssel, venni kellett volna egyet, tarcsiba metál gitárnak. Ma a csodájára járnának...

-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
consono
üzenetére
Amúgy már én sem kedvelem, korábban itt írta valaki, hogy nem bírja, mert álszerény és társai.
De valljuk be, ha valaki szerepel az Ibanez honlapján, amögött azért van tudás, meg eredmény. Vagány dolog ez!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
consono
üzenetére
https://www.ibanez.com/eu/products/detail/ber10_1p_01.html
Állítólag ő is kínai multival nyomja, azért figyelt fel rá az Ibanez!
Nem egy tipikus Ibanez alakú gitár ez, 1700 USD, akkor az itt 1700 EUR, 700 ezer forint. Thomannon nincs.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
consono
üzenetére
Digitális cuccokon egyértelműen hallatszik a szedők közötti különbség, ezt én is megerősíthetem. Nem tudom megmondani mi, mert én nem értek a dinamikához, meg ilyen magas, olyan mélyekhez, de tök más.
Gyakorlatilag az összes gitáromban másképp szólnak. Van, ami közelebb van egymáshoz, van, ami nagyon más.
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Semmi, akkor hallatszik ott is, a lényeg a különbség mértékén van. Gondolom jól betudod állítani, meg nem annyira rosszul lett megtervezve a Spark sem ha kihallod a hangszedő cserét is.
Viszont ha neked édes mindegy hogy szól a gitárthangod mert csak a Spark-on meg fülesen hallgatod attól még más használhatja az erősítőjét meg a gitárládáját nem?Esetleg megmutathatnád egy felvételen hogy szól nálad fülessel, hogy szoktad beállítani? Csak mono van bal+jobb oldalra, vagy stereoban szól, használsz valamit rá?
Megtudom mutatni én is milyen beállítást használok most az Ampero II Stomp-al fülesre.Visszatérve erre a hangszedő dologra, nem azt mondom hogy nem lehet cserélni, csak ne az legyen rögtön az első amit cseréltek, mert nem biztos hogy azt fogja hozni amit szeretnétek. Lehet hogy egy jobb stúdió monitor/fejhallgató/gitárláda/hangszóró többet fog hozni.
-
Ba cy lus
addikt
-
válasz
consono
üzenetére
Attól függ, hogy mire kell. Bolt-on miatt már kapásból kiesik sok mindenből.
Én is szemezek egy telével, de nagy valszeg ilyen lesz a befutó:
fekete (ez tetszik a legjobban)
vagy
bibor szinűMég import adóval együtt is teljesen megéri és szerintem jól néznek ki. Pickup cserével meg aztán pláne
.. (ebbe tervezek EMG 57/66-t). Na majd egyszer
.. -
válasz
consono
üzenetére
Pedig ez egy nagyon érdekes téma. Pont nemrég beszéltünk erről zenész ismerőssel. Függetlenül attól, hogy nem bírom ezt a youtubert, ebben az esetben maximálisan igazat adok neki. Ha egy felvételt hallgatsz nem fogod tudni megmondani, hogy milyen fából van, etc. Nagyon minimális az eltérés. Viszont ezek a clickbait kijeletések kikészítenek. "PRS just LOST to a $269 Budget Guitar!".
Nem azért fizetünk legtöbbször egy hangszerért mert az egyik vagy másik jobban szól studiófelvételen vagy koncert közben (vagyis én még nem igen találkoztam ilyen emberrel, bár lehet, hogy rossz közegben mozgok
). Van egy rakás oka, hogy valaki nem a 269 dolláros HB-t veszi, hanem valami jobbat, minőségibbet.Lehet, hogy az a HB amúgy tényleg az egyik legjobb ár-érték arányú hangszer és ha egy nagyon drága gitárt ugyanazzal a setuppal melléteszel akkor blind teszten nem tudnád megkülönböztetni, de vélhetően az élmény jobb lesz a drágább modellen
.Szóval viszonyítás kérdése az egész, meg, hogy mi a fontos. Azt is hozzá kell tenni, hogy amíg egy 15-20 ével ezelőtti (olcsóbb gitárokban lévő) pickup tényleg annyira rossz volt, hogy instant cserélni kellet manapság azért nem ez a helyzet és egyre többet látni, hogy saját brandes pickupok teljesen jól teljesítenek.
-
válasz
consono
üzenetére
Bár nem vagyok strat mániás, ez tetszik, főleg a pirosos verzió.
(Amúgy meg annyiféle gitár tetszik, hogy egy valag pénzt el tudnék verni hirtelen.
De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Ez is - HB ex-84 emg)
Meg ez - HB WL-20BK)Néha esténként böngészgetek a gsf-en, és ilyeneket is látok: [Maison]
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű,
anno én is azért kezdtem el gitározni mert meg akartam tanulni, aztán lett zenekar, ott már számokat is kellett játszani, akkor már nem csak magam szórakoztatása miatt csináltuk a dolgokat, az már egy közös projekt volt. De ha én mondjuk készítek egy lemezt akkor azt azért készítem mert a magam szórakoztatása a lényeg, a pénzügyi siker a lényeg, vagy mert kíváncsi vagyok másoknak tetszik-e? Nyilván van olyan aki úgy készít lemezeket hogy egyáltalán nem érdekli mit gondolnak mások a zenéjéről, de szerintem ebből van a kevesebb.
Dave Mustaine is mit le drámázik a mai napig hogy kirakták a Metalllicából, pedig megírta nekik az összes számukat amivel befutottak. -
Moleman
addikt
válasz
consono
üzenetére
Squier strat volt az első elektromos gitárom, egy időben azt gondoltam, hogy egy életre kiszerettem belőle, de azóta már bőven van elég más gitárom, van sok sportgitárom, lesz is még, lett több SSS strat-jellegű gitárom, ennek ellenére egy újabb SSS stratnak is lenne hely, ha épp szembejön egy szimpatikus. Mondjuk egy koreai Lite Ash 120-140 ezerért, amennyiért 10 éve mentek.

A Squier strat meg végülis joggal lett mellőzve, tényleg mellékvágányra került, elraktam emlékbe egy dobozba, néha előveszem megsimogatni, mert szép emlék, de amúgy 10 éve nem játszottam rajta.
#65865 cucka
Ja, igazad van, tényleg nem túl szívderítő látvány. -
Blindmouse_
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Rendeld ki, ha drágábban jön, ne vedd át.
Itthon szoktak olyat eljátszani hogy be van hirdetve a kettőt fizetsz 3-at kapsz pizza akció, aztán amikor rendeltünk volna így 6-ot 4 áráért, pont le volt betegedve a futár.. akkor bemegyünk érte.. de csak házhozszállítva érvényes.
-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
consono
üzenetére
Amennyi tagcseréjük volt az elmúlt években, meg egyébként is. Szerintem ez egy méltóságteljes döntés.
Én csak egy olyan bő egy éve kezdtem el jobban hallgatni őket, olvastam Dave könyvét is, még mindig csomó anyaguk van, amit nem ismerek.
Tavaly elmentünk egy haverral a Barba Negrába a koncertjükre.
Mivel nem évtizedek óta hallgatom őket, nem hat meg a hír annyira, bár tény, hogy egy korszak zárul le velük (is), az meg szomorú.
A hagyatékuk meg olyan nagy, amit két élet is kevés lenne feldolgozni otthon a kanapén.

Ha jönnek hozzánk is, lehet elmegyek.
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Elég basic szoftvere van, egy basic multieffektnek van ilyen, de már azokban is ennél sokkal több erősítő modell, effekt, NAM támogatás van.
-legyen benne most fejlesztett vadi új szoftver lehetséges hibákkal, amit ki tudja honnan nyúltak -pipa
A kijelző meg kell rá, főleg ezzel a ki be csukható bezel-el, ha meghibásodik mehet a szemétbe és vehetsz újat. -pipa
2.1 Audio System A woofer for deep lows and dual 2-inch
tweeters for crisp mid-highs, delivering high-dynamic tone with pristine sound quality.
-gagyi bluetooth hangszóró mint a sparkban - pipa.-The most powerful audio processor ever in an amp.
800 MHz DSP processor for powerful real-time audio processing with low latency, pristine sound quality, and simultaneous complex effects.-Újabb kamu, van ennél erőseb processzor is erősítőbe építve. Húha, micsoda feature-ök, "komplex effektek", aztán van benne 5 reverb
, és csak sorba lehet kötni.800 Mhz - LAVA STUDIO
400MMACS - THR30
180Mhz - Spark40-semmitmondó technikai paraméterek/grafikonok amik irrelevánsak, MHz hasonlítása MMACS-val, pipa, hz-kisbetűvel írva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Height-Adjustable Stand Create your music corner anywhere.
By the couch, at your desk, or wherever inspiration strikes.
Adjustable to fit your needs: 32–115 cm (12.6”–45.3”)-Ez a csúcs! Tedd fel ezt a vackot egy 1 méter magas állványra hogy aztán onnan leverhesse a gyerek vagy te/vagy a kisállat kiránthassa alóla az állványt ha a tápkábelbe beleakad a lába, vagy csak szimplán lerántod az egészet gitárkábellel.

-Lehetőleg ne legyen rajta semmi értelmes gomb/potméter a hangerőn kívül ha meghibásodna az érintésérzékeny része a kijelzőnek akkor használhatatlan legyen. -pipa
-Lehetőleg ne legyen rajta semmilyen gomb hogy ne lehessen egyből állítani azt amit szeretnél, helyette a menükben kell szerencsétlenkedni meg görgetni állandóan. -pipa
-Még csak véletlenül se fog billegni az egész az 1m-es állványon ha felhajtod a kijelzőt függőlegesbe és elkezded nyomkodni
-pipa-Nézzen ki úgy mintha az apple tervezte volna, hogy prémium árat lehessen érte kérni, miközben a kickstarter project az egész -pipa
-legyen valami idióta logó pont a közepén mint az apple-nél -pipa
-
válasz
consono
üzenetére
Nagyon fasza. jó hangja volt, kellemes érzés a domborulat a fogólapon, könnyen lehet rajta játszani, na nem mint egy elektromos de ég és föld egy hagyományos klasszik vagy spanyol gitár. Bedugva nem próbáltam.
Ezt nem tudom hogy Tim Henson min játszik. A vékony test is nagyon kényelmessé teszi. Ezerszer ez mint pl a Fender acousticasonic vagy mi a rosseb. Persze másra is van kitalálva.
Halkabb ezért gyakorolni is jobb, játszva rajta mégsem tűnik halknak meg a hanglyuk az arcod felé néz . -
FockeWulf
tag
válasz
consono
üzenetére
Jogos
de akkor ha fémhúrokkal húrozod fel és meggörbítí a nyakat, és pálcával visszahúzatod..akkor a húrlábat tépi fel...mondjuk azt meg két 8as csavarral, nagy alátétekkel meg fel lehet fogatni...na jó akkor a fedlapot doborítj meg...azokat meg végülis asztalos-szorítókkal vissza lehet húzatni..
-
Moleman
addikt
válasz
consono
üzenetére
+1.
Csak az ingyenes verziókat próbáltam, de egyik sem tudott épkézláb választ adni semmire, arra sem, ami 2 kattintásos google keresés lenne. (Összeszedtem pár gitáros/autós kérdést nekik, amikre emlékszem, hogy rákerestem az elmúlt években.)Viszont PL/SQL eljárásokat csodálatosan tud írni a ChatGPT, megvolt a kidolgozott ötletem, de nem ismerem elég jól a szintaxot. 20 perc alatt megoldottam vele a feladatot, amit több mint 1 éve halogattam.

-
Ba cy lus
addikt
válasz
consono
üzenetére
Rengeteget téved, hogy témába vágó legyen, pl. a Marshall Studio Vintage (SV20h) bemeneteivel sincs mindig tisztában, egyszer például azt állította, hogy ez egy kétbemenetes (hasonlóan mint pl. a JCM800 a high-sensitivity, low-sensitivity bemeneteivel) erősítő, aminek egyetlen csatornája van (nincs külön high treble és normal), sőt egyszer olyat is mondott, hogy ez egy modern, nem karakteres hangzású erősítő. Persze lehet mondani, hogy csak azt írja, amit a neten "lát", de nem nagyon hiszem, hogy ilyen ökörségeket látott bárhol a neten. Ha pedig mégis van, és ő megtalálja, akkor ez a specialitása.

Múltkor egy lakóteleppel kapcsolatban kérdeztem a Geminit: "átcímezte" egy teljesen más helyre, ahol kertvárosi rész van jó 100 éve, és az Istenért sem tudtam rávezetni, hogy ott nincs lakótelep. A többi tárgyi tévedéséről nem is beszélve, kb. egy igaz mondata nem volt.
-
válasz
consono
üzenetére
Köszi!

Mondtam is neki, hogy nehogy úgy vegyen gitárt, mint ahogy én, és menjen el, próbálja ki. Spec nekem az LP típus nem jön be. A Gretsch meg elvleg ott van nála, azt szeretném mindenképp kipróbálni.
Aztán sógi még azt is elkotyogta, hogy eddig a legkényelmesebb nyak amivel találkozott, az a Warlock-é, ami nekem van.

@#65626X2N
Az autókarbantartások és árak sajnos nem teszik lehetővé... Pedig hát... na...
De új projekten gondolkodom - olyan torzítót fogok tervezni, amire Ola is azt mondja majd, hogy "it does chug".
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
consono
üzenetére
Persze, hogy nem az, nagyon jó ár-érték aránya van.
Az a baj, hogy ott tartunk, hogy ha valami már 120 ezer forint, akkor drága.
Meg túlárazott. 20-30 ezer forintokért akarnak emberek minőségi meg all round cuccokat venni, de annyért már a Lidl-ben nem lehet bevásárolni lassan. -
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Prohardver fórumon beszélgetünk szóval ez pipa.
Kezdőként úgyis ott fog ülni a gép előtt Guitar pro/Songster és egyéb oktató oldalakat, videókat böngészve nem?
Hogy portable valami és aksiról is működtethető kb. másodlagos ha gitározni se tudsz még.
arnyekxxx meg koncertezni jár vele, neki ez kell, azért ajánlja.
Vannak pár ezer forintért kis gyakorló kombók mégse ajánlok egyet se, mert nem látom hogy ki venné meg utána ha feleslegessé válna, a multieffekteket is avultatják elég erősen, mindig jön valami új. Ahhoz hogy 192Khz hasonló dinamika tartoménnya meglegyen egy multiefektnél legalább kell venni egy Hotone Ampero II Stomp-ot...az meg ennek a 30eFt-nak a sokszorosa. -
Sirandrish
legenda
válasz
consono
üzenetére
Igen...ez a másik ok amiért azon filóztam hogy kissebb beruházással el lehet indulni.
Nem tudom hogy mennyire fog menni, mennyi türelmem és kitartásom lesz, szóval nem szeretnék beleugrani egyből egy drága hangszerbe.
Amúgy is hülye vagyok ilyen téren, szóval ha kicsit is menne, egyből upgradelnék
-
válasz
consono
üzenetére
Úgy érted 230 mentes?
Bocsi magas labda volt...Az akku megoldás milyen módszer?
12V és stabilizátorok? Vagy 5V és DC-DC konerter?@#63767 Ctrl+Alt~Del
az app csak mobileszkozon fut, asztali gepen nem.
Ez Android esetén is így van? (Asztali emulátor lehetőségét is ide értve. Esetleg Android PC-n?) -
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Én is rengeteg időt, energiát ,pénzt megspóroltam volna ha egyből megveszem azt az erősítőt/gitárt/stb ami tetszik, nem fölfele lépkedek. Érdekes mód én mindig tudtam milyen hangzást akarok, amíg nem tudja az ember mi adja azt a hangzást(utána lehet olvasni a neten is, ha már nem tudod kitekerni az erősítőből) addig persze megy a keresgélés, de ma már a youtubon mindent meglehet hallgatni, a probléma csak ott van hogy többféle hangzás is tetszik, idő amíg mindent lefed az ember amit szeret.
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Vannak itt egy páran Spark-al mégse ajánlotta fel senki h megmutatja, biztos annyira jó akkor ha te is csak azt tudod róla elmondani hogy a kényelem miatt éri meg.
Részemről továbbra se ajánlott, ipari hulladék kategória, otthon gyakorolgatásra, kezdőknek jó akik nem tudják hogy mit akarnak, erre való értelemszerűen, de egy azonos árú multieffekt sokoldalúbb. -
Ba cy lus
addikt
válasz
consono
üzenetére
De nem értem, tegnap vagy egy órán át nem volt semmi. Azóta annyi változott, hogy feltettem néhány NAM modellt és custom IR-t. De ezeket nem használom abban a patch-ben, szóval nem kéne, hogy köze legyen hozzá. Bosszantó, mert valószínűleg a legjobb tiszta hang, ami kihozható belőle.
Persze, majd írok nekik, csak ha mégis egyéni probléma, nálam van valami a gp200-zal, szeretnék időben (ez pedig a jövő hét kedd-szerda) elállni tőle. -
Ba cy lus
addikt
válasz
consono
üzenetére
Az utóbbi időben nálam is régi Fender kombók voltak használatban a Tonexszel.
De nem biztos, hogy mindig csak ezt akarnám. És abban sem vagyok biztos, hogy ez hangzáshűbb lenne az eredetihez, hiszen előerősítőben akarja elérni a végerősítő torzításra épülő hangzást. Ezért nem az igazi a Marshall új plexi pedálja sem. -
válasz
consono
üzenetére
már itt vannak a fiókban, csak időm nem volt még...
Valami hasonlót érzek... Warlock-on potik recsegnek, már vettem újat (kb. egy éve...) A kapcsolós potiból is rendeltem, pickup kapcsolóból is...
Ahogy említetted: idő...@#63417m3tr0
Dehát pont ezért van ennyiféle, hogy mindenki megtalálja ami neki tetszik.
-
FockeWulf
tag
válasz
consono
üzenetére
a tudomány alig pár emberöltővel ezelőtt még azt állította hogy a Föld lapos...meg hogy minden égitest a naprendszerben a Föld körül forog stb stb...inkább hagyjuk ezt a tudományt, maradjunk a mi kis 12 hangunknál...még ezt sem mindig értjük

marcusa@ nem értett félre senki, az idiótázókkal meg ne foglalkozz, annyit is érnek kb mint a stílusuk. -
-
marcusa
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nem könnyű

Üresen fedővel kb 8kg. Szóval pedálokkal közelít a 20-hoz. De igazából a mérete miatt váltottam a Thon ládáról erre, mert az épphogy befért a csomagtartóba, mindig vigyázni kellett. Ez meg az emeletes elrendezés miatt kisebb helyen elfér (tápok az első lépcső alatt elférnek, a belső pedálokat meg a G-lab vezérlő váltja), súlyban 2-3kg-mal könnyebb csak.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
consono
üzenetére
Kipróbálnám a valódi erősítőimet így többféle IR-rel, csak mivel rendes ládába tettem az frfr-t, meg a szobának is van saját akusztikája, egy ilyen csak hangszórót tartalmazó IR-rel tudnám legjobban szimulálni, mintha adott hangszóró lenne a ládában.
Egyébként nem rosszak a gyári tonexes Fender presetek így ezzel a Celestion F12M-150-nel töltött ládával. Van ennek a nagyobb testvére, az F12-X200, de nem győzött meg a frekvencia görbéje: csúnyán beesik 5000 Hz körül. Ez nagyobb probléma szerintem, minthogy ennek a kisebbiknek 12 kHz felett esik az átvitele, figyelembe véve a gitárhangszórók átvitelét.
-
Alexios
veterán
válasz
consono
üzenetére
Otthoni használatra amúgy szerintem 99.9%-nak full elég a reaper is, _szerintem_ elég ritka hogy amatőr használatra tényleg valami komolyabb kéne(nem mintha a reaper ne lenne komoly). Beépített pluginokból mondjuk nincs annyi benne.
Logicnak annyi előnye van hogy a GarageBand után azért ismerős lesz a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Laptop/pc meg mindenkinek van.

-nak van normális szinten rajtam kívül. 

Meg túlárazott. 20-30 ezer forintokért akarnak emberek minőségi meg all round cuccokat venni, de annyért már a Lidl-ben nem lehet bevásárolni lassan.