- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossz hal
csendes tag
válasz
paramparya #2090 üzenetére
Hurrá, hurrá, hurrá!!! Zseni vagyok...
-
Kobe
veterán
én ostan akarok egy schecter omen 6 extreme elektronyost venni, csak vigyék el ibanezt
fain kis habosjávor top, testen átmenő húrozás....remélem hamar összejön biznic
-
Kobe
veterán
használtba kell nézni....a sima Cube a hazai piacokon is megjelent Cube X széria miatt sokkal drágább lett
lásd : sima cube 30 régen - 48 e huf ujonnan
cube 30 x ujonnan - 53 e huf
sima cube ujonnan most - 65 K fölött, majdnem 70
én 30 ért vettem, sztem nem volt rossz biznisz
amugy használtba simán lehet jó basskombókat is kapni, de ilyen 7-10 ezer ftos csoda nem éri emg abból se nagyon -
Bero
aktív tag
Sziasztok!
Beruháznék egy akusztikus, esetleg elektro-akusztikus modellre, igazából van kiszemeltem, de érdekelne a véleményetek.
Fender Squier Telecoustic lenne az [link]
Mi a véleménytek róla?
Árban nem igazán szertnék/tudok rá költeni, de szertnék vére egy jobb gityót, és mivel az akusztikusok vonzanak inkább, megválnék egyben Ibanezemtől [link].
-
Kobe
veterán
inkább roland microcube, nem ilyen olcsó az tény, ellenben elemről is megy és beépített cuccainak köszönhetően sokkal változatosabb, otthonra bőven jó, hallottam már élőben nagyon állat kis cucc
én a 30 w os tesójára ruháztam be, gyak ugyanazok az effektek vannak benne, és nagyon hasznosak a különböző modellek benne, nem éri meg kiadni azt a 10 k t ilyen kombókra 2 szar hangért (egy tűrhető tiszta meg egy rémes torz) ha kapsz 18-20 K ér egy microcube ot 5-6 fajta modellel, effektekkel + tiszta csatival -
jenko
tag
Sziasztok!
kaptam egy elektroakusztikus johnson (vmi kínai) gitárt barátaimtól, és szeretném gépre kötni. Jelenleg egy százéves isa sb 16-ot használok, valamint a szoftverek terén sem vagyok túl járatos, és a nero hangszerkesztőjével felvéve rettenetesen nagy alapzajt produkál a cucc. Milyen hardverelemekkel érdemes párosítani egy gitárt, hogy rendesen lehessen digitalizálni?
egyébként klasszikus gitáron tanultam még tizenegykét éve három éven keresztül, aztán nem foglalkoztam vele, de most hogy kaptam ezt a kis cuccost újra megjött a kedvem. Volt egy kis kalandozásom elektronyossal is (jolana cseh gitárés egy crunchyrithym vagymilyen torzítóval (olyan nirvanas), de ottfelejtettem egy haveromnál kb 7 éve
már bánom... -
Daneeka
senior tag
Hali!
Van egy nagy gondom a nyújtásaimmal (bend):
A feltólt húr hozzáér a fölötte lévőhöz és kioltják egymást illetve néha hangot is adnak azok a húrok amikbe beletóltam a nyújtott húrt.
Setup: Squier Bullet strat, gyári húrokkal. -
Bero
aktív tag
-
alitak
senior tag
Szerintetek itthoni gyakorlásra ez megfelel? [link]
Nem nagyon van pénzem mindenféle zúzós ládákra, és jó lenne végre hallani is rendesen a bőgőmet. -
lakisoft
veterán
És mi a véleményetek a
neck pu
INF1 (H)
middle pu
INFS1 (S)
bridge pu
INF2 (H)
az alábbi pickupokról ...
előre is kösz a segítséget.
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
óóó hát ez igazán kimerítő válasz volt ... nagyon köszönöm!
Már csak el kell csattognom egy hboltba és kipróbálni egy FR és egy ZT-t és akkor endöntöm hogy melyik kell ...
Szerintem a ZT-t fogom választani ... úgy érzem nekem ez lesz a megfelelő ...
üdv, lakisoft -
Printszkrín
senior tag
válasz
lakisoft #2074 üzenetére
Az alapvető különbség, hogy a ZR nem pengén billeg, illetve áll,
hanem csapágyakon gördül.
Oldalanként két golyós csapágy van benne, és ettől elnyűhetetlen, nagyon pontos,
és finom tremolózást tesz lehetővé.
A másik különbség, hogy a ZR-nek van egy támasztéka, amire ''leül'' amikor nem
használod.
Ettől még rendesen oda-vissza tremolózhatsz vele, mert lenyomáskor viszi magával
a támasztékot, viszot ha elszakad egy húr, a többi nem hangolódik el.
A másik, hogy ha az FR-en nyújtasz egy hangot, akkor egy másik bepenetett hang
elmászik, mivel változik a feszítő erő.
A ZR-nél megnarad a másik hang magassága is, mivel a tremomlo nem mozdul el
ilyenkor a nyugalmi helyzetéből.
Egyet nem tud, ha megpöckölöd a kart, nem berreg, mint az FR.
Ha viszont ez létszükséglet, ki lehet venni a támasztékot, és ugyan úgy
használhatod, mint az FR-t, csak akkor az elöbb leírt előnyöket elveszíted.
Röviden ennyi.
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
ZR tremolo még nem próbáltam ...
De kifogom próbálni ... és akkor jöhet a tapasztalat és vélemény csere ... -
lakisoft
veterán
válasz
Printszkrín #2073 üzenetére
-
lakisoft
veterán
válasz
Printszkrín #2072 üzenetére
Mi a különbség a két tremoló között ... ?
-
Printszkrín
senior tag
válasz
lakisoft #2070 üzenetére
Ez jó cucc, csak gondold át, hogy a zero point tremoló jó lesz-e neked.
Ez nem egyenlő a FloydRose tremolóval.
Teljesen más, bizonyos szempontból jobb, de van amiben nem biztos, hogy
azt hozza amit vársz.
Persze egy mozdulattal át lehet alakítani, kivenni a támasztást, amitől ugyan úgy
fog viselkedni mint a FolydRose, és talán még pontosabb, jobb is lesz. -
lakisoft
veterán
a választás oka ... a pickupok és a tremoló ... (a pickupok mennyisége a minőségükben nem vagyok otthon ... ezek ibanez házi gyártmányú pickupok ... DiMarzio® pickupokkal meg már elég húzós ...)
[link]
Azt nem mondtam hogy egyenlőre csak ibanezben gondolkodom ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Ti milyen gyakran cseréltek húrt?
üdv, lakisoft -
rossz hal
csendes tag
válasz
paramparya #2066 üzenetére
Akkor így: a C kis/szűkített terce az Eb
-
AND1
őstag
válasz
Printszkrín #2061 üzenetére
...vagy a jacksonokban, vagy a shecterekben, de akár az LTDk-ben is.
[Szerkesztve] -
rossz hal
csendes tag
témaébresztő hozzászólás:
c+prím=c
c+szekund=d
c+terc=e
c+kvart=f
c+kvint=g
c+szext=a
c+szeptim=h
c+oktáv=c
eddig igazam van? mert ha igen, akkor jön a következő kérdés 10.000 forintért -
lakisoft
veterán
válasz
Printszkrín #2061 üzenetére
nagyon remélem ...
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Sziasztok Srácok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni ... lassan kinövöm régi gityómat és szeretnék váltani ...
mondanék egy pár paramétert ha tudnátok irányvonalakat mondani merre induljak ...
pickup sorrend ... dupla + simpla + dupla
5 állású kapcs.
valami normálisabb termoló (Floyd Rose)
ja és nem utolsósorban ... ár max 150k... használtban ... max 100k
favorizált márkák:Ibanez, Aria ...
Előre is köszi a segítséget ...
üdv, lakisoft
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja még valami : Tunátok a Megyesi Hangszeren kívül valami normális boltot Bp.-n ?
Köszi
[Szerkesztve] -
M@trixfan
addikt
Tudtok olyan üzletet ahol jó áron lehet venni kábeleket gitárhoz? Kéne pedálokhoz pár átkötő, effekt loop-hoz 1m hosszúságú, 3 méteres kábelek hankártya és erősítő közé, stb... Ahol eddig néztem ott egész sokba kerültek a káblek.
-
Kobe
veterán
ibanez rg320 as gitár eladó
transparent blue szín, lo-trs II floyd rose tremolo, ibanez powersound pickupok, sértetlen test, hangszerésszel beállítva nemrég
érdeklődni lehet priviben, msn en és skypon (dudas.balazs)
ami érdekelne csere gyanánt az hasonló értékű vagy nem sokkal drágább LP copy gitár, pl a fentebb említett Epiphone LesPaul standard
ő az -
Kobe
veterán
nem tudna nekem valaki javasolni mit csináljak ha 100 K körül szeretnék LP forma gitárt s jót ? :S
-
Kobe
veterán
ibanez rg320fa elektromos gitár eladó - transparent blue, phtoflame, floyd rose tremolo, 24 bund
képek és további infó msn vagy privi -
törölt tag
Eladó hagstrom f200p gitár,fekete színben.Írjatok ajánlatokat
A gitáron egy 1-2 centis részen lepattant a lakk, egyépként semmi hibája.
Csere is érdekel.
[link]
Hohner LX200 B basszgitár 21 bund , 1db osztott JB hangszedő , 2poti 1 hangerő 1 hangszín ében fogólap 27e Ft kérésre küldök képet
Boss bass overdrive odb-3 alig volt használva 15e ft
Ezenkívül még egy Vorson RM-2 bass 45e-ért.
Vucktor@freemail.hu -
kizul
tag
hello... most jött el nálam az idő, hogy vegyek egy jó pedált.. és a Boss DS-2 re gondoltam akinek már van az írjon lécci. kösz előre is.
megvettem a Vintage-et királyul szól.... végül 60 pénz lett.... de megérte...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Találtam itthon egy 10*10cm-es szivacs csíkot, majd feltekerem és bevágom a láda hátsó részébe.
Bass gitárosok - használ valaki Rotosound húrokat? [link] a swingbass 66 hangja tetszik, néztem 5k körül van, majd beszerzek egyet. Meg ami még érdekelne az a Steve Harris féle custom húr, csak az meg 11k és nincs is fenn hang (jó tudom halgassak Iron Maident)
-
Spirit
őstag
Mi a véleményetek erről a hangszerről?
[link]
Mivel balkezes vagyoik, eléggé behatároltak a leehtőségek.Egy normálisabb kezdő hangszert szeretnék, ami leválthatja az akusztikusomat. Ez a 30-40e ft közötti árkategória szimpatikus. -
ReJim
őstag
háát.
egy pokróc nem ér semmit, a púpos szivacs sem változtat sokmindent.
ha kitömöd az egész belsejét. (mint én 3 összegyűrt pokróccal) akkor valamivel mélyebb lesz.
próbáld ki. egyébként ha a hátulja a likas, akkor meg ragd be a szoba sarkába a kombót. hangosabb lesz, meg mélyebb.
mellesleg rájöttem, hogy nagyon nem jó az elején az két lik, minél előbb be kell tömni -
ReJim
őstag
hát kúposat ne vegyél bele, mert ami valóban azt csinálja amit kell az ide túl drága. (meg az stúdió hangszigetelésre jó.)
amit hangfalba szoktak tömködni az ilyen vattaszerű anyag, csak kicsit erősebb. de valami keményebb szivacs is elnyeli a hangot.
próbaképpen pokrócot ajánlom
de most hogy így belemerültünk a témába kipróbálom a kúpos szivacsal(van itthon), meg pokróccal(csak zenével tudom letesztelni)
-
harry
veterán
Valóban, oldalnézetből (keresztmetszet).
Megnézem van-e itthon vmi cucc amit pelepakolhatok. Mivel lenne érdemes szigetelni? Kúpos szivacs, audio boltból akusztiaki szivacs, vmi szőnyegdarab, egy fél birka? Van mellettünk egy textil bolt ott láttam ilyen mindenféle szivacsokat. Csak mivel egyáltalán nem biztos, hogy bármit is elérek vele így egyelőre nem szivesen költenék rá. Ha kúpos cucc akkor mekkora legyen, milyen vastag/sűrű? -
ReJim
őstag
akkor sztem elöbb a hátlapra rakj hangelnyelőt. teljesen kitőmni felesleges azt csak akkor szokták, ha kicsi a doboz a hangszóróhoz, és hogy letudjon menni mélyebbre is...
[link] (fosbarna a hangelnyelő, tömés)
a felső a tiedféle. úgykellene megpróbálni (először)
az alatta levő, meg amit mi használunk a próbaterembe. nagydarab, derékig érő láda egy 30centissel (sajnos haldoklik. 1990-es gyártmány, zörög ), alul nyílással. sztem home-made kivitelezéshez képest jól szól. van benne mély.
próbáld meg, várjuk majd az észrevételeket, tapasztalatokat. (én is kipróbálnám, de tátong a lik a csipogó helyén, no meg nincs bass gittyóm, meg a villanygé sincsen itthon)
-
harry
veterán
-
ReJim
őstag
a kitömésnek esetleg hifi cuccoknál van értelme, ott talán észre lehet venni a külömbséget. hangszeralapoknál nem szokás a kitömködés. de megpróbálhatod, sokat nem veszthetsz, ha nem teccik a hangja, akkor kiszeded.
a sub-cső: roland cube 30-as (vagy 60-as) szériájában van hátul lik, és abban van cső.
de amúgy sztem hátra felesleges a subcső. hartke-n elöl van luk, nincs cső. vagy reflexes.
enyémen is reflex nyílás van. (nem hartke) (no meg két luk, ahonnan hiányzik a csipogó).
szóval sztem oda nem kell cső. de azt is kipróbálhatod.
apropó: van magashangszóró a mély mellett?mert nem tom enyimbe kellene-e az a magas. (gyárilag van benne, de én már úgy vettem, hogy hiányzott belőle)
-
Kobe
veterán
a hátsó nyílás nem csak egy szimpla nyílás, ott távozik a levegő ami a működés közben erőteljesen áramlik, basszuskmbónál főleg, nekem házimozi mélynyomója ugy megküldi a levegőt belül hogy egy összetekert zoknit kilő azon a nyíláson
cső meg nem feltétlen szükséges, csak ha valamilyen hangképző szerepe nincs - vagyis a hangszóró a doboz belsejében van és te gyakorlatilag nem látod, ha viszont kifelé forduló, akkor nyílván csak levgőelvezetési funkciója van, ugyanígy a bélésnek, tompítani belső hangszóróknál szokták legtöbbször
-
harry
veterán
Félig off a kérdés, de végülis kapcsolódik:
Bass combo dobozt (illetve általában hangfalakat) nem szokás kibélelni vmi hagelnyelő szivaccsal? Ma szétkaptam az enyémet, kicsit kipucoltam. Nem lenne jobb, ha belül kibélelném? A másik, hogy ugye a láda nem zárt, van rajta egy kör alakú nyílás hátul. De ez valóban csak egy nyílás, ilyen helyekre nem csövet szoktak rakni?
A szétszedés oka amúgy az volt, hogy amikor bekapcsoltam zúgott, recsegett pendítésnél, egy nagyot kattant kikapcsolásnál. Érdekes módon nem igazán találtam benne semmi különöset, (esetleg, hogy a hangszórónál lévő kábel, amit amúgy a hangszóró pereméhez rögzítenek, hogy ne lógjon össze-vissza, elszabadult, és mivel ezen kábelek forrasztva vannak, így lehet vmit rövidrezárt). Mikor összeszereltem ment, szóval most jónak tűnik a cucc, így már csak a belső szigetelésével kapcsolatos ötletek érdekelnek (érdemes-e egyáltalán). -
ReJim
őstag
tudtok ajánlani valami jó gitárt? kb. 40-ig fér bele, lehet akár használt is, csak ne a világ másik végéről.
a követelmény ne strato formája legyen, ne rikíttó színű.
minimum egy humbi.
nem kell flojdróz, vagy fix húrláb, vagy eccerű tremoló.
ne szkájer legyen, mer ammeg csúnya..
hallottam már aria-t szépen hangzani, olyanról esetleg tudtok?
vagy valami mást, esetleg? -
Panzermeyer
tag
persze h összegerjedés, de azzal is lehet ám játszani
nézzétek meg ezt a videót, CanonD-t játszik a tag sz.gépről Vox AC30 szimulációval, asszem ez is a revalver progi, gyönyörüen szól
bár azt nemtom milyen erősítővel meg ládával hallgatják, de az összkép nagyon jó
[link] -
Kobe
veterán
én mstanában cserélem le a gittyómat, lehetőleg minél előbb
egy cort HBS II-t akarok beszerválni atmdurva az a motyó -
rOwLeY
őstag
Hali!
ELADÓ BOSS CH-1 kóruspedál!
Alig használt, még van rá vmennyi gari, dobozában, papírokkal!
11K -
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Azért abszolut amatőrként nekem sikerült pár jó szandot kicsikarni a RIG-ből és az Amplitube-ból ... bár lehet azért mert még noob vagyok hozzá és nincsennek nagy elvárásaim ...
De ha már Guitar Rig ... Akinek esetlegesen kellene, találtam pár presetet Guitar Rig 2.2-höz ...
[link]
Sima 2-essel lehet hogy pár preset kifagy!
Keresnék Amplitube 2 preseteket, valamint ha valakinek van valami jó akusztikus szerű presetje Amplitube 2-höz vagy GR2-höz azt elfogadnám!!!
Üdv! -
mongi_
aktív tag
Most ez lehet, hogy láma kérdés lesz, de hogyan lehet egy ilyen hevedert [link] az akusztikus gitáromra tenni? Mindenképp kell rá alsó heveder tartó az a kis pöcök, vagy anélkül is meglehet valahogy oldani?
-
-
M@trixfan
addikt
Apple Garageband (egyszerűsített Logic technika), Amplitube 2, Guitar Rig 2, Izotope Trash. Garageband kivételével mindegyik elérhető PC platformon is, bár a zenei dolgok mindig olajozottabbak mac-en. Önálló programként vagy VST plugin-ként működnek. FX box-ot meg felejtsük el.
-
HavocS
senior tag
válasz
Panzermeyer #2021 üzenetére
''fél órát cseng nekem ha közel ülök a gitárral...''
Nem kötekedésképp, de az csak az összegerjedés, köze nincs a gitár kitartásáhozSustaint úgy lehet mérni, ha rádugsz egy fejhallgatót az erősítőre és úgy játszol, vagy kis hangerőn két méterre állsz az erősítőtől - magyarán úgy, hogy ha simán lóg a nyakadban a gitár, nem gerjed össze.
A vox valvetronix meg jó dolog, ha van az embernek, de aki épp, hogy ki tudta szorítani a pénzt a gitárra, az rákényszerülhet az ilyen ''fosokra''. Hangkártya meg ''tökmindegy'', egy erős procival, asio4all driverrel, és a csillagok szerencsés állásával láttam/hallottam én már olyan alaplapi ac97 förmedvényt, ami észrevehető/zavaró késés nélkül egész szépen meghajtotta a revalvert.. Guitar FX box meg aztán minden szemeten megy, nem egy nagy hangminőség, de akinek épphogy van gitárja, és semmi erősítője, az minden bizonnyal nem a stúdióhangzásra törekszik. Főleg, hogy általában, örül, ha meg tudja pengetni a húrt -
HavocS
senior tag
Én PC-n még nem láttam normális hanggal rendelkező programot. A valóshoz a legközelebb a Revalver állt, ez egész jó kis progi, ha eleget szórakozol vele, egész jó torzított hangzást lehet belőle kicsalni. Ebben a számomban [link] pl. a Revalver torzít egy 30 ezer forintos gitárt... ahhoz képest nem szól ám olyan rosszul
Ha meg csak simán bedugod a mikrofonbemenetre, és a hangerőszabályzón maxra tolod a csúszkát, úgy lesz erősítésed, és késleltetés nem lesz, de értelemszerűen a nyers, torzítatlan hangot kapod. Persze hangkártyára dugni csak passzív gitárt szabad, de akinek aktív hangszedői vannak, azok bizonyára tudnak erről -
fueled18
tag
Hi all!!
Megszeretném kérdezni, hogy valakt nem érdekel egy Vorson RM2-es 4 húros basszusgitár??? Puha tokkal együtt: 40.000Ft
thx -
Panzermeyer
tag
kell hozzá egy jó vox valvetronix
PP és akkor nem kell ilyen fosokkal foglalkozni, van 1-2 program ami audigy 2-vel és hasonlókkal megszólaltat egy igazi klasszik soundot, de ritka
voxon rárakom a kompresszort meg adok egy kis gaint valamelyik marshall jcm modellnek és fél órát cseng nekem ha közel ülök a gitárral... -
Shape
aktív tag
válasz
#53172992 #2018 üzenetére
Hello Mindenki!
Nemrég sikerült kapnom egy elektromos gitárt és most tanulgatok.
Erősítőként a Vuck hozzászólásában említett Amplitube 2 nevű programot próbáltam.
Azt szeretném kérdezni, hogy nektek mennyire tiszta hangon szólal meg a gitár.
Mert nállam vannak olyan beállítások, hogy nagy az alapzaj.
Hangkártyának egy SundBlaster Live-ot használok.
Egy másik kérdés...
Van valami olyan beállítás, amivel nállatok szépen szól a gitár?
Nállam valahogy mindnek olyan fura hangja van
Valami olysmi hangot kerestem, amik pl gitár szólókban szoktak szólni. (hosszú lecsengésssel)
Bocsi, ha baromságokat kérdeztem -
törölt tag
Eladó egy hagstrom f200p 90e ft -os irányáron ha valakit érdekel (fekete színben)
[link]
vucktor@freemail.hu
Viktor
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Panzermeyer #2011 üzenetére
Bedugni a gépbe line-inen nincs nagy késés rá amplitube és mehet a móka..vagy guitar rig
-
rOwLeY
őstag
Hali!
Vennék BOSS TU-2 hangolópedált! -
Thrawn
félisten
[link]
Ha nem indul katt a képre (kopasz szakállasra)
Ilyen technikát még nem láttam, de nagyon komoly! -
Bero
aktív tag
-
-
Kephamos
addikt
válasz
Panzermeyer #2011 üzenetére
Csak lesz egy néhány tized, vagy akár néhány másodperc késés, ami baromira idegesítő bír lenni. Annyira fog idegesíteni, hogy hanyagolni is fogod a számítógépes megoldást. Kivéve, ha van valami faxa hangkártyád, amit 100K-ért vettél.
-
mongi_
aktív tag
Elektromos gitárt erősítő nélkül hogyan tudom használni? Hogyan tudom rákötni egy átlagos hangfalra pl.? Boccs a lámaságom miatt
-
HavocS
senior tag
http://havocsmusic.extra.hu/temp/pics/zoom_tiszta.mp3
http://havocsmusic.extra.hu/temp/pics/zoom_metal.mp3
szóval lehet ezt is használni mindenre
a gitárjáték nem tökéletes, de most ilyenre sikerült -
HavocS
senior tag
Persze, hogy nem kell, csak vannak olyan dolgok, amikből a jó minőségű az önmagában kerül annyiba, mint egy olcsó gitár.
http://hangszeraruhaz.hu/images/egit/cortevlz4bks.jpg
Mahagóni test • csavarozott juhar nyak • rózsafa fogólap • 22 érintő • EMG HZ H4 hangszedő • Tonepros lic. híd • testen áthaladó húrozás • 2 hangerő, 1 hangszín • 3-állású kapcsoló • selyemfényű fekete
Ez nagyon baba, 80-ért ezt venném. Mahagóni test, EMG hangszedő! Volt szerencsém kipróbálni a szeptemberi Hangfoglaláson.
Ja, Boss AC3 meg jóság, de annyiért megveszel egy Zoom G2-es multit, abban is van acoustic simulator, és nem rossz ám az se. Mindjárt csinálok hangmintát.
[Szerkesztve] -
-
HavocS
senior tag
Alapzaj, na igen. Megvettem a zoom g7.1ut multit, meg a jackson ps-4 gitáromat, és zúgott, ha nem fogtam a húrokat. Érdekes, a régi gagyi samickem, meg boss mt2 együtt nem zúgott. na, egy hétre rá le lehettek földelve a lakásban a konnektorok, azóta a jackson sem zúg. Szóval az bizony csúnyán földelési hiányosság lesz.
Más: RG370 felejtős, az edgeIII vicc. Sőt, Ha tényleg használni akarod a floyd tremolot, akkor 200 ezer alatt ne is nagyon keress gitárt. Az olcsó floyd rosszabb, mintha nem is lenne. 80-100k körül vagy kifogsz egy régi használt Jackson-t (én 100-ért vettem az enyémet, jó öreg, de a húrláb elég masszív), vagy veszel egy fix hidas gitárt. Annak legalább hangkitartása lesz.
Én most a wilkinson tremoloval szemezek, satus kulcsokkal finom lehet... -
Eastman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest