Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#58343) RM007 válasza FőDudu (#58342) üzenetére


RM007
addikt

Elvileg 110W lenne csak a vga, jóval kevesebb mint ami eddig volt. Amíg nem veszi be a drivert vagyis nincs minden rendben, addig a hőfokok is az egekben vannak. Mondjuk így sem lenne megoldva a hűtés, azzal barmolnom kellett.....Egy hőcsövet a szélén át kellett raknom.
Egybe kell betennem a hűtőt a kártyával.

Ilyen is volt egy másik rendszerrel, csak aztán mégsem lett jó. :U

Arról nem beszélve hogy a hdmi kábelt ki-be kell dugdosnom, hogy elinduljon a betöltés, hol ki, hol be, majd reset, lényeg a laposnak mindig kell valami változtatás :D ......minden csak a belső kijelzőn megy.

MaxxDamage: Azt hittem ha rádugom a gépre minden úgy fog működni ahogy eddig, tévedtem. A hardvert nem látja a gép mint eddig ezzel a rendszerrel, a driver nem megy most fel, viszont aztán próbálva majd újraindítva megjelenik az álltalános Microsoft a vga-nál, vagyis tud róla csak geci, szopat. :D

Azért gondoltam hogy a kártyán lévő vbios jó lesz, mert úgy vettem ki nem konkrétan egy bizonyos géphez készült. Olyan mintha időnként más lenne a hardverkulcs....vándorol. Amint van időm futom a köröket. :R

Hát talán nem optimus-os a kártya, nem tudom végülis mi lesz. A zöld hasú 1070 sem volt az ha nem tévedek. :U

[ Szerkesztve ]

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.