Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#48356) MR007RM válasza Bluesummers (#48325) üzenetére


MR007RM
addikt

Hozom a szokásos formám. Miért volna overkill, max-q 90-100W és köszöni azzal jól ellenne. Amúgy én is összeraktam itthon megnézni új rendszerrel mit művel. Hát ugyanazt mint KH-nál, lecsapja a biztosítékot, nem jut el a beolvasásig. A Windows elindul, van kép, de aztán kikapcsol. És ha sokat erőltetem a végén úgy tesz mint aki megdöglött, mármint a gép. Azt hittem vége, semmire nem reagált.....hdd csere, töltő csere(mert van abból is másik) és már készítettem a régi 4700mq cpu-t, mert arra gondoltam meghalt a jelenlegi, vagy az alaplap tápáramköre.....olyanom már volt más gépnél. Végül hagytam pihenni 1 órát, reseteltem stb....és lassan visszaállt az élet.
Viszont amiért elkezdtem ezt a tuning dolgot az a 1070-es egyre inkább vállalhatatlan működése is tehet. Pár hónapja folyton dobja magát. kreten67 szerint ez akkor van, ha döglődik. Még jó hogy nem adtam el!!!

Ezt megelőzően mikor még volt sikeres driver install, figyeltem mikor dobja el a kártyaadatokat a gpu-z -ben nem sokkal felrakás után. Most is felmegy minden, sőt elvileg hibátlan minden papíron.
Gondoltam frissítem a biost rajta, ezzel vagy egy másikkal. Még ma lehet meg is csinálom.

(#48330)gago1975:
Nem tűntem el. Új gépre most nincs pénzem.....várok még valaki válaszára a p5200 ügyében. :) Nem tudom....talán felbérelem Chuck Norris-t, Bruce Willis-t, Sylvester Stallone-t hogy törjenek be a HP főhadiszállására, ahol mint megtudtam egy nagyon speciális páncélszekrényben őrzik a p5200 MAX-Q vbios fájlomat. :W De emberükre találtak, ezért kinyírom őket. :D

(#48336)KillHates:
Ebay, valami külföldi áruházas vásárlás volt. Én szereltem össze és a k3100m-mel semmi baj nem volt. Aztán megéheztem és jött a 880m.....10 perc után beszart. Éppen GTA 5 futott, egyszer csak minden felgyorsult, kifagyott és vége lett, jött a venti süvítés. Majd egy debreceni fiúval rakattam rá új chipet. Utána Kb olyan ábra fogadott mint most az 1070-nél. A bga topikban többen próbáltak segíteni mókolt vbios segítségével is. Végül kreten67 becserélte nekem 2 pendrive-ra.
Majd jött a 980m. Az első drive mókolás. Atomstabil volt. Ugye miért is ne 100W nem volt gond és még a mókolás is egyszerűbb volt, úgymond volt egy leírásom az árustól és gyorsan megcsináltam ha kellett. Ugyanezt próbáltam most nem rég a 1070-nél. Kitudja talán sikerülhetett volna egy egészséges kártyánál, vagy itt már nagyon megnehezítették a gyártók ezt a feladatot.

Te, WS70 mi? :( Most GT70 2OC/2OD van fent, MSI-t csináltál belőle. És igen talán volt fent korábban workstation bios is meg volt HW infos kimutatás 160W max-ról is. A gépem eredetileg egyébként workstation volt azért ment hozzá a k3100m. Minden mást én vettem hozzá utólag.
i7-4700mq, majd i7-4900mq....aztán jött a 4940MX...ddr3 memók is cserélve voltak.

"Az viszont nagyon rosszul esett, hogy a fülembe jutott más szerviz részéről, hogy engem okol azért, hogy ide jutott."

Ilyet ne írj, nem igaz! Nincs semmilyen szerviz, sem pedig főleg a neved. Ilyen geci volnék... :UKülföldi topikba próbáltam vbiost könyörögni egy rövid felvezető leírással név nélkül, hogy az illető bios szakember értse miről van szó. Vagyis mi az én történetem, és megértse ez egyáltalán nem egy lehetetlen helyzet. Inkább úgy mondanám előtte névtelenül fényeztelek, mert más előtted ilyet sikeresen nem hajtott végre. Így talán megered a nyelve, de azt mondta pascal és turing biosszal nem dolgozik.
Idézek a privátból.

Én:
"Szia!
[link]
Szerinted ha megvenném be lehetne üzemelni? Bios stb...Rámennék :Y :R Nem bírom nézni tovább.

Te erre:
Szia!
Szerintem menni fog. Alig van különbség:
alatta a fotók egymás mellett

Egy kicsit a VRM-nél kell matatni.

Ez a P5200-as kártya minek felel meg GTX vagy RTX vonalon?
Jaj! Dehogy sértődtem meg. Meg különben is ha megsértődök, akkor elküldöm a picsába azt akivel bajom van. :D"

És megvettem.

Ezt a p5200-as kártyát pedig senkinek nem adom, ebből csak egy van a világon olyan amin van vbios chip, mert mint nézem p3200, p4200, p5200 egy teljesen más család. :) :(((
Van a nyitott bioszomban eDP-s menü is nagyon sok minden, te is elképedtél. Látnom kell hogy nem használ az sem. :(((

[ Szerkesztve ]

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.