Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz monti0222w #67750 üzenetére
Szerintem a Soundmagic is dollárban számol el a nemzetközi kereskedők felé, és az utóbbi években a dollár árfolyama eléggé megugrott.
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Jó régen jártam már erre
Na az van, hogy sajnos a GR07-em bal oldala felmondta a szolgálatot (a füles házánál tépődött ki a kábel és szűnt meg az érintkezés) 3,5 év után. Szóval,
1. Van most valaki, aki foglalkozik javítással, és jól dolgozik? Mert azért csak nem dobnám már ki, ha nem muszáj.
2. Ha max 60-ig gondolkozok új vásárlásán, mit ajánlotok? Teljesen véletlenül belefutottam ebbe az LZ-A2-be, és elég jókat írtok róla. (Kényelméről, izolációjáról, tartósságáról (első blikkre) tudtok valamit mondani?)
Ha a GR07-hez hasonló hangképűt keresek (több basszussal esetleg), fontos a jó izoláció, akkor mit ajánlotok?Köszi előre is!
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #67757 üzenetére
Gyönyörű tere van a GR07-nek...nálam jó ideig megelégedéssel szolgált, csak a VC1000 tudta leváltani, de az sem a tere, hanem a részletessége miatt...viszont hosszú távon hallgathatóbb a GR07...ár-érték arányban ilyen teret nem lehet találni...a többi faktoron lehet vitatkozni, de a terén nem...
-
Geri0325
csendes tag
Sziasztok!
Lehet telefonon valahogy állítani külön a fülhallgató oldalainak a hangerejét vagy eltolni a hangerőt egyik oldalra úgy mint Windowson?
[ Szerkesztve ]
Motorola RAZR V3-->Samsung Star 2-->Samsung Monte S5620-->Samsung Galaxy i5(Smart Corby)-->Sony Xperia X10-->Nokia Lumia 520-->Lumia 535+Lenovo A7-10F-->Honor 4C+HP Pavilion x2 10-->Xiaomi Redmi 3
-
Atlantis
veterán
Hello!
Olyan mikrofonos fülest keresek nejemnek, amely laptop-pal is használható, headsetként. Nem a zeneminőség a fontos, hanem hogy a mikrofon jó legyen, konferenciabeszélgetésekkor vállalható minőséget produkáljon zajos környezetben is (természetesen nem légkalapács dolgozik mellette, hanem mondjuk még 2-3 kolléga karattyol egyidejűleg). "Agybadugós' megoldás érdekel, normál fülesből olyat használ évek óta, megszokta. Vezetékes megoldás érdekel. Próbáltunk különböző márkájú telefonokhoz mellékelt headseteket, de nem mindegyiket ismerte fel a latop...gondolom a bekötésen múlik.
Minden tanácsot köszönök.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
darvinya
titán
válasz Geri0325 #67759 üzenetére
1. Milyen telefon
2. Android app topikjába tartozik, ha android-ról van szóAtlantis
Téma összefoglaló
Írásodból annyi derült ki, hogy laptop jack aljzatja valószínű 4 PIN-es, így kezeli telefon Headset-jét.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Geri0325
csendes tag
válasz pulutodurumo #67762 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor alkalmazást töltök le mert gyárilag nincs ilyen opció.
Egyébként Xiaomi redmi 3 és Spotify-t használok.
Bocsánat ha rossz helyre írtam, nem szoktam fórumozni.Motorola RAZR V3-->Samsung Star 2-->Samsung Monte S5620-->Samsung Galaxy i5(Smart Corby)-->Sony Xperia X10-->Nokia Lumia 520-->Lumia 535+Lenovo A7-10F-->Honor 4C+HP Pavilion x2 10-->Xiaomi Redmi 3
-
HuMarc
veterán
Sziasztok!
Kellene egy új füles. Most egy Sennheiser MX60-at használok. Ennél alapvetően nem elsődlages a hangminőség, mert nagyrészt hangoskönyvet hallgatok vele.
Én alapvetően earbud kialakításban gondolkodom, részben azért, mert eddig is ilyet használtam, részben pedig azért, mert már többször is aludtam el fülhallgatóval a fülemben, ami, azt gondolom, in-ear variánsokkal nem annyira jó dolog.
Szóval szeretném, ha earbud lenne, jó lenne, ha lenne rajta mikrofon, legyen oké a hang, és ne legyen drága. Egy Xiaomi Mi4-gyel használnám, meg egy Sony MP3-lejátszóval.
Nem tudom, milyen árkategóriában lenne egyáltalán érdemes nézelődni, azt tudom, hogy az Apple Earpods jónak tűnik (próbáltam is), de nem tudom, hogy működnek-e a gombok, a mikrofon, illetve, hogy jó-e az ár/érték aránya.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz HuMarc #67764 üzenetére
Szia!
Ve monk plus? Csak arra figyelj a színeknél, hogy a megfelelő vezérlőset válaszd. De egyébként szerintem kegyetlen kényelmetlen.
-
Gabbbb
senior tag
Srácok az új Piston Hybrid HD pro-t honnan érdemes most megrendelni?
-
User64476
őstag
válasz darvinya #67766 üzenetére
Anno én is vettem valami ajánlottat, már nem emlékszem mi volt a nóném márkája, valami 3000 forintos cucc volt... Borzasztó hangja volt, se magasa se mélye, ami volt az is igazán rettenetes, 2 perc után ment a kukába, életem legdrágább fülese volt. Feltettem a kérdést, hogy ennek mi keresnivalója az ajánlottak között, erre jött egy csomó hümmögő-hammogó válasz, hogy hát ja az elég tré tudjuk. De azért csak nem vették ki, ott volt még nem tudom meddig.
Gabbb: Nem szól túl jól a vélemények szerint, extrém túlzó mély, aztán semmi, utána meg karcoló magas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #67772 üzenetére
Egyébként meg 5 dollár a Monk. Az talán drága? Nem is szól szerintem igazán jól, de mondjuk 5 dollártól tényleg nem lehet mit várni.
Baskiria: A 3000 forintos füles az eléggé a a fazék aljáról összevakart cucc. Főleg ha itthoni kisker áron kerül ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz User64476 #67771 üzenetére
Az az annó 4 éve volt, és egy 2e Ft-os füles Attól nem kell most se csodát várni, van, ami elfogadható persze. A változás az, hogy ami az ajánlóban van most azt többen hallották és ár/értékben jónak számít. Igen, a Piston Hybrid is, de nem mindenkinek: azoknak, akik a sok mélyet szeretik.
(#67766) darvinya a VE Monkot hallottam, 5$-ért jól szól ( 1500Ft...), a Panát meg hozd el egy találkozóra, de amíg csak te hallottad nem lesz ajánlott (mint ahogy semmi sem, amit egy ember hallott).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #67776 üzenetére
Azt a fülest eddig kb csak te hallottad, de ajánlani biztosan csak te egyedül ajánlottad. Össze kellene hasonlítani pár cuccal, hogy el tudjuk helyezni.
Baskiria: Mondhatnánk azt is, hogy (most hasra ütök) 8000 alatt minden hulladék, de akkor meg sokan azért háborodnának fel, hogy de az nekik drága.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz kemcso #67777 üzenetére
És sheratan
Amim van az már nem nagyon kapható, de amit ajánlok az csak kicsivel rosszabb(és feb -ban veszek tartaléknak).
Találkozóra nem tudom elvinni, mert számomra messze van találkozó hely.Ma meg sikerült elcsúsznom is, így rendesen sajog a medencém.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
Talán az illeszkedés mint átvitel egy eleme lehet szempont...bizonyos kasznik basszusvezető képességére célzok pl...
Vetőcső hossza, átmérője szintén lehet hangkép befolyásoló tényező....
UM Pro50 drivereit beletettem egy CIEM kaszniba és teljesen más hangképet kaptam...
Szerintem fontos a kaszni...
-
raven12
senior tag
válasz kemcso #67756 üzenetére
Köszi kemcso, sheratan!
És darvinyának is köszönöm az igényes munkát!Bodz hozná az E40-et? Mert akkor rákérdezek, hogy biztos jön-e. Én csak este tudok beugrani meló után, de szívesen benéznék, jó rég voltam már!
Eléggé elültem a GR07-tel, és megfogadtam, hogy feljebb csak a Westone 4(/4R/40/akármi), de hát azt már használtan se lehet 100 alatt beszerezni... Az viszont megváltoztatja a helyzetet, ha a GR07 tönkremegy, akkor már érdemes körülnézni újra, van-e jobb alternatíva A magasakat hiányolom amúgy szegénykéből, meg az izolációval mindig is kínlódtam (pedig abban erős közepes, de én nagyon szeretném, ha a pesti forgalom nem szólna bele ennyire (se) a hangképbe).
[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
Sziasztok,
Fülhallgató vásárlás előtt vagyok. Eddig egy Marley EM-JE040 volt amit szeretek de már a végét járja
Mint mindig nagy segítség szokott lenni az 1hsz és ki is néztem Piston 3 -mat magamnak de itthon sehol nem tudok rendelni. Találtam több oldalt Piston Basic Edition- t szeretnének eladni de erről egy árva cikket leírás sem találok. Annyit se hogyilyet valaha gyártott a xiaomi. Vagy a tyúk volt előbb vagy a tojás...
Csak nem szeretnék befürödni vele tudtok ebben nekem segíteni -
csendes tag
Sziasztok szeretnék venni egy új fülest, eddig egy sennheiser cx 270 volt, most telórol nyomom htc ,de vissza váltanék egy ipodra (érdemes?)
mindent meghallgatok, de főként elektronikus zenét, de nem vetem meg a rock és a metál zenét sem szóval ehhez szeretnék segítséget kérni, a keret az 20k[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz raven12 #67783 üzenetére
Speeedfire hozza (ugye hozza?) az AT-t, nála érdeklődj, hogy ugye jön és végig (sokáig ) marad. De ezt a másik topikban beszéljük meg [link]
Magasakat BA-kban fogsz találni, én még olyan dinamikust nem hallottam, amiben rendesen lett volna. De miután mélyek is kellenének, így 3-4BA alatt nem állsz meg (vagy egy hibrid? K3003 szokott lenni aprón 100 körül )
(#67785) csigacsoki összefoglaló?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Xears TD-III Blackwood v2 lehet valamerre megbízhat forrásból még kapni? Vagy van jobb/ajánlott ebben az árkategóriában?
-
wolfman
veterán
válasz flash- #67668 üzenetére
Most jól vssza fogok szólni a múltba, de...
A jó,részletes minőségű felvételeknél sziporkázott, a gyengébb minőségű felvételeket pedig hallgathatatlanná tette...
Én ugyan így érzem a GR07 BE fülesemet. Ami jó minőségű, tiszta részletes, azt élvezet hallgatni rajta. Aminél kevésbé minőségi a felvétel, ott borzalmasan fáj a fülem a kapott zenétől. Egyszerűen szétrobban a zene.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
válasz raven12 #67783 üzenetére
Szerintem thingol írta, hogy megpróbál hozni E40-et, de persze ha jön Speedfire, akkor ő is hozhat, a több csak jobb
Neked meg nem hinném, hogy ha kevés volt a magas a GR07-ben, akkor az ATH lesz a megoldás Inkább ott már armatúrásra lesz szükség, mondjuk legalább egy W30 szint, vagy esetleg még megnézheted az UE900S-t is akár (szokott lenni angol ebay-en 100 alatt bőven).
wolfman: Ez azért a jobb fülesek közül elég sokra igaz amúgy. Sajna minél jobb rendszered van, annál esélyesebb, hogy kihozza a felvétel hibáit.
babicsbalu: Milyen árkategóriában volt az?
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Fontos, de nem kizárólagos.
Piston 3 és a 1More Voice Edition a legjobb példa 1:1-ben ugyan az a hang, de a külső tök más, úgy hogy a belső felépítés valójában egyezik, csak máshogy vitték kívül az íveket.
Vagy ott a Piston 2 vs. Piston Classic, különbözőbbek nem is lehetnének, mégis külsőre azonosak az utolsó milliméterre. De most sorolhatnám vétetlenségig.A külső szép és jó, de semmit nem mond el arról, hogy a fülesnek milyen a hangja.
-
s4tch
veterán
ROCK Zircon akció, 9.99: http://s.aliexpress.com/6BfIB3eA
-
balazs1022
őstag
válasz wolfman #67788 üzenetére
Ez igazabol jó, nem? Egy jó minőségű fules, vagy hangfal erzekeny a zene minosegere. Ha meg olyat akarsz ami elszinezi az egeszet, akkor nem azt a valosagoshoz kozeli hangkeped kapod. Nehez az aranykozeputat megtalalni
(#67791) s4tch: En nem akciosan is vettem mar ennyiert. Csak jo helyen kell keresni.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz balazs1022 #67792 üzenetére
Most az a helyzet, hogy régen használtam a Vsonic GR07BE fülesemet, mert megszakadt a jack dugónál a kábele. Sokat állt a szekrényben, majd csak nem mertem én megjavítani, elküldtem darvinya-nak megreparálni. Nagyon minőségin meg is csinálta nekem, tisztelet is érte , de most lehet hogy az van, hogy sokat állt és be kell járatni megint kb egy hónapig vagy nem tudom, de pl. rock-ot nem is lehet hallgatni vele, mert a zene szétesik. Hallgattam instrumentális filmzenéket, ott a hangszereket kihallani szépen.
Meg mondjuk elhagytam a tripla galléros gumiharangját és most egy másik picivel használom, és borzalmasan illeszkedik a fülembe, ez is lehet az oka, hogy valahogy nem jó a cucc most. De úton az új gumigallér szett.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Tulku
veterán
válasz wolfman #67793 üzenetére
A GR07 membránjával előfordulhatnak un "el érési" problémák...vmi biocellulóz (vagymi) az anyaga és nem igazán szereti a "tartósságot"...ellenben a hangja árához képest kiváló.
Az illeszték lesz ott viszont a nagyobb probléma...tapasztalataim szerint az univerzális fülesek nagyon érzékenyek lehetnek illesztékre...mindenképp próbálj meg szerezni olyat, amivel hallgattad korábban...és az agynak is kell egy kis (vissza)bejáratódás azt ne feledd... -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Remélem jó helyen kérdezem..Olyan kérdésem van hogy melyik vezetéknélküli fej vagy fülhallgató hozza kb az earpods vagy jobb minőséget hangzásban? Gondolok max 10-15k árban. És kompatibilis legyen az iPhone 5s-hez..
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
-
Penelophe
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek. A Xiaomi Hybrid Dual Drivers fülhallgatóm teljesen jól működött eddig. Azonban ma észrevettem, hogy bal oldalról halkabban szól, mint a másikról.
Táskába bedobva volt a minap, valószínűleg ez lehetett a gond. Elmozdult valami? (Nem hiszem hogy a kábel tört meg, nem látok erre utaló jelet. Bár nem vagyok szakértő a témában, úgyhogy ki tudja.) Hogyan tudnám kideríteni hogy mi a baja? -
addikt
válasz Penelophe #67797 üzenetére
ha kimosod alkoholban a vetőcsövet óvatosan (hogy a membrán ne ázzon) akkor kimoshatod az összegyűlt mindenféle anyagot belőle (incl. fülzsír, testzsír, kosz, por)
ha ez nem segít, akkor vagy megtört a vezeték, vagy a membrán hibás, ezt ki lehet mérni, Darvinya tud segíteni pl.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Gabbbb
senior tag
Cserélhető kábeles, egyenes hangképű (esetleg enyhe rolloff a tetején) dupla armatúrás, vagy hibridből nincs valami kínai bestbuy termék esetleg?
-
törölt tag
válasz f4lcon #67798 üzenetére
Azért a Hybriddel óvatosan, ha mosásra kerül a sor! Az armatúra a vetőcsőben van ezeknél, és azt nem jó beáztatni. Inkább csak a rácsot kellene valahogy megmosni (akár kivenni, és úgy beáztatni csak a rácsot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest