- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f4lcon
addikt
itthonról (áfás számlával) vennék fülest, a megboldogult PMV A-01 helyére, 10 évet bírt, de a kábel gumi burkolata mostanra dirib-darabra tört. persze ha lenne valaki, aki kábelt cserél, az is jó, mert a fülessel egyébként meg vagyok elégedve.
mindegy, első körben valami mást vennék, Fiio x Jade Audio JH5 volt az első google találat. maradnék a hibrid vonalon, 50k a hard limit, de nem baj, ha olcsóbb.
egy Oppo HA-2 hajtaná meg, sokszor 3-4 órát is a fülemben van munkaidőben, szóval valami kényelmeset keresek. -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
az a ragacs azért olyan, mert a gyártó igyekezett olyan bevonattal ellátni a kábelt, amitől "puha" lesz.
sajnos bármin (egér, autó ajtóbehúzó - lásd IV Golf - vagy bármi, ami emberi kézzel érintkezik és műanyagból van) így viselkedik, a gyártó a saját termékének "prémiumosítása" okozza.
semmit nem tudsz ellene tenni, majd lekoptatod a bevonatot, vagy eleve olyat veszel, amin nincs
a JBL egyébként az olcsó kategóriában sajnos pont annyit tud, mint a többi márkás termék: semennyit. a gyereknek vegyél inkább valamit, ami kevésbbé menő, de cserébe jó. örülni fog neki -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
valamivel kevered
(nekem amúgy nem engedi)
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
messze van ez a prémiumtól, kemény mint az állat
ha valóban prémium (puha, kényelmes) widebore tip-et keresel, akkor Sennheiser. -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
van egy Monk-om (első generációs) meg egy Seahf AWK F32-m, ha összehallgatnád ezzel

-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
garis probléma miatt végre megvan az "új" TRN kábelem, fekete fonott szép puha, meg minden
a Jade Audio EA3 gyári kábeléhez képest ha akarom van előrelépés, ha akarom nincs, de sokkal menőbben néz ki és jóval puhább, emellett kevésbé "mikrofonos" a pólóhoz dörzsöléskor, szóval marad
lehet megpróbálkozok ezzel a Blon BL03-al is
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
ez akkor lenne igaz, ha mondjuk a penonaudio nem árulná őket. adóval, áfával, mindennel.
az árréseket az elektronikában az online mellett felejtsd el, ebbe kapaszkodni olyan dolog, ami már most idejét múlta. rendes online jelenlét mellett a brick & mortar csak akkor életképes, ha neki is van online boltja... plusz nem azt mondtam, hogy a kínai terméket (amit szerinted minden nélkül árulnak - nyilván) azt itthon nem vennék meg az emberek drágábban, ha lenne garancia, vagy azonnali elérhetőség, vagy tudnának kp-ben fizetni, vagy meg tudnák hallgatni, stb. mi tart vissza téged kereskedőként attól, hogy az olcsó kínai fülesekből vegyél, és 10% árrés mellett (plusz áfa, plusz vám) ezeket a webshopodban áruld? egy 40 dolláros fülesből mennyi lenne itthon, 19.990? hidd el, annyiért sokan itthon vennék. de ha te ragaszkodsz a saját modelledhez, akkor a 40 dolláros füles itthon 40 ezer forint. na annyiért senki nem veszi meg.
illetve még egy dolog: a posta NAGYON jól tudja, mennyibe kerülnek a fülesek, szóval egy $100+ már kínából is csak gigantikus mákkal jön be áfamentesen... -
f4lcon
addikt
az elképzelés szép, de mondj egy olyan magyar webshopot kérlek (azt már nem is merem kérni, hogy kipróbálható legyen, fizikai bolttal, meg minden) ahol van csak az összefoglalóban szereplő fülesek mindegyike? hány olyan füles van az összefoglalóban, ami egyáltalán nem kapható itthon? és mi van a newcomerekkel, Blon BL-03, Tinhifi T2 / T4 / P1, újabb KZ-k, Shuoer Tape / H27, Magaosi K5 és társai?
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
na közben elkezdtem hallgatni ezt a Jade Audio EA3-at az Oppo HA2-ről
elővettem a PMV A-01 mk2-t mellé, hogy legyen egy hasonló árkategóriás hibrid összehasonlítási alapom
egyelőre más a kettő, a PMV BA-ja halkabb, vagy meg van vágva felül, mert az egész hangzása lágyabb, de továbbra is V karakter, ahogy az EA3 is az.
viszont a PMV tere kisebb, a máshogy hangolt BA miatt a Jade Audio nyitottabbnak tűnik, szélesebb a tere
engem kicsit zavar az EA3 magasai, egyelőre a gyári kábelen hallgatom, egy használt (már bejáratott) darabra csaptam le ebay-en.
a gyári szilikon gumik a förtelmes KZ gumik legrosszabb napjait idézik, szóval felpróbáltam a default kedvencemet, a Sennheiser medium-ot, de ez egyrészt rövidebb másrészt jóval tágabb a lyuk rajta (5,8mm versus a gyári 3,3mm) szóval ez nem segít a magasak kordában tartására, de a fenti kommentjeim még a gyári szilikonokkal születtek -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
az ES100-al is használhatod a tablettel is, gyakorlatilag ugyan az van benne, mint a Shure BT moduljában, csak minden egy kicsit jobb (üzemidő, hangminőség, support, stb) plusz megmarad az a lehetőséged, hogy olyan vezetékes fülest vegyél, amilyet csak akarsz és nem vagy limitálva az MMCX csatlakozóra.
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
mivel a hang nem volt feltétel, csak az, hogy 1) ne legyen drága 2) magyar boltban elérhető legyen és 3) ne agybadugós legyen, így tessék, az itthoni egyik legjobb: Panasonic RP-HV095E. minden feltételednek megfelel.
a stílusodon viszont van még mit csiszolni -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
füles találkozón volt valakinél egy aliexpress-es puha fonott 2 pines kábel, az mi volt?
vagy van ilyen javasolt, melegebb hangú alis kábel linkje valakinek? -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
milyen szépen van megfogalmazva sok helyen: "Eco csomagolás"

-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
hat számjegyet, de másra is kell belőle
a K3003 nálam nem kompromisszum, hanem az optimum, vagy másképp a szent grál.
de hibridből más nem lesz ilyen jó (meg van egy PMV-m, ami hibridséghez képest elég jó, szóval komoly upgrade kellene) marad a sok armatúra
ja, a topiclakók többségével ellentétben én basshead vagyok, nekem kell a V hangzás
szóval valami olyat vennék, ami úgy 70-80-100 ezer, de efelé indokolt esetben sem mennék.
előnyös lenne a cserélhető 2 pines csatlakozó, hogy vehessek normális balanced kábelt hozzá (yeah, ES100-ra menne) ha gyárilag nem jár hozzá -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
van valami hype-olt 5-6 armatúrás, amit megvehetnék magamnak olcsón?

-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
ikko OH-10 valakinél volt már?
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
azóta is bánom, hogy eladtam az A2-met
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
google első találata "QCY T1 pro user manual" kifejezésre
a kék-piros az a párosodási kérelem esetén villog, és az elképzelésem az, hogy mono módba tetted. -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
namost nem tudom neked van-e, de nekem volt, pont most adtam el, így köszönöm, képben vagyok a tulajdonságaival.
kínai ANC nem sok van (bár vicze írja, hogy jönnek) más meg... Sony vanszerk: jön ki az új ergo ennek meg megy le az ára... egyre jobb lesz ár-érték arányban
szerk 2: sima Airpods-om volt, sorry -
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
ne, ott dolgozom. már Dunaharasztiban lakunk

-
f4lcon
addikt
-
f4lcon
addikt
minél többet hallgatom (és cserélgetem a szilikon harangokat) annál jobban tetszik a Soundcore Liberty Air, főleg, hogy a dobozkája hetekig, hónapokig képes tartani a töltést, ellentétben a Xiaomi Airdots Pro-val, ami kb 2 hét alatt csutkára lemerül (akkor is, ha egyszer sem veszem ki belőle a füles ez idő alatt)
-
f4lcon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Melyik a legjobb ingyenes e-mail szolgáltató?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nekem amúgy nem engedi)

bezzeg a Fiio hozzá képest egy műalkotás.