Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34134) Alg válasza Alg (#34118) üzenetére


Alg
veterán

Kibontottam, első benyomások (fülemben nem volt még)

Nagyon csecse kis dobozban jön, utoljára a svájci órámat kaptam hasonlóban - papír védőtok, benne szép nagy, kemény, két mágnessel záródó doboz. Dobozban igényes clamshell tok (tényleg jóféle), tokban a füles kábelének vége (a bogyók kilógnak), pótkábelek (TRRS adapter, line in/out elosztó), kis zacsiban bogyók (jó sok, talán 3 féle szimpla, egy dupla egy tripla, nem számoltam össze), fülkampó :DDD.

Tényleg elég vékonyka a kábele, még talán a CC51-nél is vékonyabb, főleg az elágazás után. Puha gumis borítású, egyáltalán nem merev - biztos kényelmes, de vigyázni kell rá.

Pirospont: a korábbi meelec modellek tervezési hibáját, a kicsit gagyi hatású kábelgyilkos csipeszt lecserélték, ez sokkal jobbnak tűnik. (aki nem látta a régit: gyakorlatilag vagy a csipeszt törted, vagy a kábelt hántottad le vele, ha le akartad szedni a fülesről.)

Ja igen: 45°-os csatlakozó, szerintem nekem ez a legjobb. (L törik mert a J3 végén van a jack, egyenes meg könnyebben kimozdulhat, és zsebben egyébként is szögben áll kicsit a technika)

A bogyók szépek, fekete-arany (ilyennek látszik a képeken) helyett inkább grafit - világosbarna.

Hirtelen ennyi, more to come.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.