Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24469) MC Pite válasza #16820480 (#24467) üzenetére


MC Pite
veterán

Valami offos topikba összeírhatnátok pár évet hogy mire jó ha gondoljátok; hogy tudják miről maradnak le a makacsok...
OFF az OFFban: Rühellem a fideszt, de telenoros dpi csomagban vagyok, mert nem vagyok a pénztárcám ellensége. Ha a mostani forensis kártyám 9/17Ft kedvezménye helyett lenne akáőr egy 'Seggrepacsizó buzik klub' és ők mondjuk a Shellhez 12/20Ft kedvezményt adnának, én biza váltanék. Nem járok településen belül autóval 'fölöslegesen', vagy saját tányért és evőeszközt viszek mindig a kantinba míg a kollégák eldobhatóssal/ból eszenk minden egyes munkanap. Ha valaki valmit normálisan megcsinál vastagon adok neki borravalót, de mikor úgy érzem hogy valahol vastagon megsápolnak, inkább kerülöm/ügyeskedek hogy kevesebb legyen.
Azaz nem lustaságból vagy fillérbaszásból vagy vallásos megyőződésből nem léptem be, csak nem látom nekem miért lenne jobb (hogy target marketing adat/célpont lennék, hogy rengeteg agyhalott tartalommal (vicces képek/videók/hoax levelek)bombáznának az ismerősök, hogy némileg visszalassulna a böngészés, és egy erősen túlértékelt piacra lapátolnám még a pénzt - ahhoz nem fűlik különösebben a fogam, előnyök nélkül pláne).

Féloff: A Meike 28/2,8-ra egyetlen egy ember sem érdeklődött, olcsón egy (natív) manuál palacsinta tényleg ennyire nem pálya? Sok helyen tengődnek 5× ekkora manuállal kb ennyi pénzből, és még nem is ilyen minőségű az optika; tán a régi/manuálobik között is érdemes lehet hirdetni?

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.