Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2203) Patrick76496


Patrick76496
őstag

Üdv!

Gondjaim vannak az Online Adventre Sessionök elérésével, pedig kiváló internetkapcsolattal rendelkezek jelenlegi tartózkodási helyemen. Ez a probléma otthon nem jön elő az 50 megás nettel (emlékeim szerint, bár lehet ott is előjött már 1-2x), csak itt a koliban. Viszont itt a koliban 80-100 megás net jut egy szobára, kábelről játszok és jelenleg csak ketten használjuk, mégsem tudok csatlakozni.

Kizárt, hogy le legyen tiltva a játék a hálózatról, mert már 2 hete játszok vele itt is. Eddig is vele ilyen bajom ritkán (viszont ha ment, akkor tökéletes volt a kapcsolat), általában újraindítás, kábel ki-be húzás és ethernet adapter disable-enable megoldotta a problémát. Az auction house bejön, talál Online Adventure-t, viszont amikor csatlakoznék, akkor hálózati problémát jelez a játék. Más Online játékot (World of Tanks) 20-30 ms pinggel játszok gond nélkül, szóval ez a hiba is ki van zárva.

Szerintetek mit lehet vele kezdeni? Jelentkezett valakinél már hasonló, hogy elakadt a játék a Joining Online Adventure-nél?

Előre is köszönöm a válasz(oka)t! :R

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.