Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16798) parandroid válasza stillmatic (#16796) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az ah egy szar. Annyit kéne tenniük, hogy az fh3-ból áthozzák azt a rendszert, miszerint ha már kevesebb, mint egy perc van hátra, akkor minden licittel hozzáadódik 1 perc a licithez. Illetve azonnal ki kell hajítani a hatósági árakat, ne a rendszer mondja meg, hogy mit mennyiért lehet feltenni. A piac elrendezné magát hamar. Persze most már nem fog semmi változni, örüljünk a meglévő dolgoknak, meg a heti 2-3 új autónak.

A tejesítmény-problémádat nem értem, nekem sem x-en, sem s-en nincs hasonló sem, ott valami más gond lesz.

Online játék egy olyan cím esetében, ahol ekkora a játékosbázis, mindig így fog kinézni. Csalók számát ezzel együtt szerintem eltúlzod, néha látok egyet-egyet, de ritkán. Azt gondolom, egészen jól működik a banhammer. A bugok sokkal zavaróbbak (nem adja be a győzelmet, vagy akkor is beadja, ha nem is nyertünk, minap játszótéren 7 piros volt 5 kék ellen, stb). Acsik is bugosak, eliminatorban van olyan, amit többször is megcsináltam már, de nem adja be, pacifistot is talán negyedik tejesítés után kaptam meg, underdog több teljesítés után sem lett meg. Bosszantó.

És ha már eliminator: sikerült a játék leggyűlöltebb részeit ötvözni egy eseménybe: szabad kóborlás futam, fej-fej melletti verseny, online balfaszkodás. Mindezt tuningolatlan, nagyrészt használhatatlan alap autókkal, amiket amúgy senki nem használ. Egy vigaszom van: azt a kreatív seggfejet, aki ezt kitalálta, remélhetőleg rég kirúgták, és azóta is nézegethetik a statisztikákban, hogy egy átlagos délutáni forzathon népszerűbb a dédelgetett eliminátoros borzalmuknál. Egyszerűen nem értem, hogy ez a játékmód milyen minőségellenőrzésen, vagy belső-külső tesztelésen ment át...

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.