Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem a Brawn GP nagyon jól hangzik. Ez a Virgin nem az igazi. Plusz a vörös Ferrari-é és a kóláé. Jobb lenne fehérben Nagy piros plecsnivel az oldalán benne a Virgin felirattal, úgy, mint anno a Lucky Strike.

-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Ha felvásárolja a csapatot (felmerült már a téma, az autosport.com is írt róla), szerintem Virgin vörös lesz az autó (jól állna neki, és az első szárny is esztétikusabb lenne, amolyan Ferrari2 lenne az egész csapat full vörösben), a neve meg Virgin Mercedes. Hát nem e édi lenne, és a golden boy már idén világbajnok lenne vele.

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát az tuti, hogy ha Brunos Senne műveli ugyanezt az első versenyén Barika helyett, akkor kapott volna hidget-meleget.
Mondjuk ha rajtam műlik kap barika is.
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Valahogy én is így gondolom.

Elég kellemetlen a dolog, de az utóbbi hónapokban elég sokszor egyetértek az írásaiddal
Lehet, öregszem 
-
kdave9
tag
Kova szvsz mintha hozzáért volna egy kicsit, két felvételt mutattak a rajtról, mindegyiken látszik, hogy kicsit irányt változtat az autó. De ha nem löki meg, akkor sem biztos, hogy el tudnak fordulni, ha meg jobban fékez, Kova tuti belemegy hátulról. Jobban kellett volna rajtolnia, akkor ez a tömörülés
-
hunnylander
őstag
Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az jött át, hogy Rubenst csak a 'Szűz' fehér lovon érkező szőke herceg két szép szeméért nem büntették.
Bernie hálálkodni akart neki a biznicért, Bernie sokat győzködte Bransont, hogy mentse meg / karolja fel az ex-Hondát / Brawnt, így neki nem kell kifizetnie a Hondának járó pénzeket, mert a Brawnt besorolták újoncnak az eredetileg tervezett jogutódlás és Bernie anyagi segítség helyett.Rubens kavart ma rendesen, és láttunk már olyat nem egyszer, hogy ennek töredékéért is átzavartak valakit a boxutcán.
Így aztán kellően szirupos lehetett a Szűz és a disznósajt című romantikus eposz. Egy ilyen eseményfolyam hollywoodi léptékkel mérve is már émelyítő giccs lenne.

-
bdav
őstag
kérdés hogy mi volt az eredeti eseménysor:
1. Kova meglöki Barit -> Bari meglöki Webbert ->...
2. Bari meglöki Webbert -> Bari lelassul -> Kova belerohan hátulrólén a 2.-ra szavaznék a futam közvetítés által adott képsorokból (elsősorban Bari belső kamerája miatt, ha Kova hátulról belemegy, akkor annak valami látható jele szvsz kellett volna hogy legyen), de nem vagyok 100% biztos benne.
-
adman
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
itt van 2 kép, amin látszik hogy Kovi igen közel volt, majd fityeg az első szárnya
-
Korcsii
őstag
ehh, az időmérő alatt akartam írni, hogy ezek az első szárnyak de szépen le fognak törni.. sőt le is írtam, csak nem küldtem el...
sajna ötösöm nem lett a lottón, de ez bejött...
a végeredmény szép lett

-
nem tudom, volt-e már itt szó ilyenről, de engem kifejezetten érdekelne az a pillanat, amikor megjelenik egy honda szponzori logó a brawn kocsikon

-
hunnylander
őstag
Bocsi.

-
Pá
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem a legjobb, de hirtelen ezt találtam
hunny: ez nem időjárás

-
hunnylander
őstag
Érdekesnek ígérkezik.
-
!Overdose!
őstag
Nincs valakinek videója a rajtról ahol látszódik, hogy Kova lökte-e neki Barichellót a többieknek?
Csak mert ő ezt állítja. Ebben az esetben ezért nem hibáztatható, később meg Kimihez épphogy csak hozzáért az nem volt szinte semmi.
-
Pá
addikt
-
proof88
addikt
De amúgy pilóta nem dönthet? Miért kell mindig a késlekedő csapatra várni?
Pl. Kimi érzi, hogy ez így nem jó, beszól rádión, h "elegem van a hülyeségetekből, köv körben kimegyek, addigra legyetek készen, és kérek kemény gumikat!". Tavaly a brit futamon, amikor szakadt az eső, akkor is még több körig kint marasztalták mindkét ferkát, mint kellett volna. Akkor is Kiminek be kellett volna szólnia rádión, hogy "köv körben bemegyek, adjatok esős gumikat, különben baj lesz!".
-
Pá
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az a baj, hogy nincs egy ember most a Ferrarinál, akit határozottan tud döntést hozni kritikus helyzetekben azonnal.
Ehelyett fogják a fejüket és vakaróznak körökig, mire rászánják magukat valamire. Ez már nem először fordul elő. Kéne valami keménykezű, határozott és nem mellesleg értelmes ember a managementbe. -
Pompi
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Mert megint elhatalmasodott rajtuk a nemzeti szellem. Anno Schumacher érkezésénél is tele volt olaszokkal az istálló vezetői szinten is, aztán persze hamar le lettek váltva megfelelőbb emberekre, akik jobban értenek az autóversenyzéshez. Montezemolo helyében már rég kirúgtam volna Domenicalit s az egész pitwallos bagázst. Nem mernek, nem tudnak számolni, nincsenek tisztában olyan dolgokkal, amik nyilvánvalók ezen a szinten. A fejétől bűzlik a hal a Ferrarinál. Megfelelő csapatvezetéssel akár ezzel a két pilótával is bajnokok lehetnének, de így csak süllyednek, mint a balta a vízben.
Mod: Bocs a két, egymás utáni hsz-ért. Ha valamelyik modinak nem tetszik, nyugodtan olvassza egybe őket.
-
SzalaiG
addikt
Mi az hogy LH a harmadik?

Mákostészta....

-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Mert lehet, hogy a McLaren eleve akkorra tervezte az első tankolást, amikor az végülis megtörtént...
Elvileg a 17 körre volt neki is tervezve, mint a Ferrariknak. Csak a Mercinél kicsit hamarabb reagáltak a lassulásra, mint a többiek. Nem kell mindjárt a fellegekbe emelni őket sem. A fellegekbe most a Brawn járhat csak.
[link] -
hunnylander
őstag
Én ezt nem így látom, LH, FM és Kimi első etapja tök egyforma, abból a szempontból, hogy hozzávetőlegesen mikor álltak ki, és a köridők tekintetében is.
A probléma csak az lehet, hogy a Ferrarinál ez kényszerűség volt ami elrontotta valamelyest a további tervezett taktikát, míg a McLarennél ilyenre utaló jel nem mutatkozott.
-
kdave9
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Raikkönen be is jött az első 1:32-es köre után, Massának már csak a következő körben volt helye. Az viszont kérdés, hogy miért nem Massa jött ki elsőnek, ő volt előrébb

-
Gyusz
őstag
A mostani időmérőn szerintem is jól teljesített, csak kár, hogy ma a rajtnál beragadt Rosberg mögé. Bár a végeredményt ismerve ez mindegy, mondjuk pont lemaradtam a falon tett látogatásáról.
(#36861) -=Sziszi=-
Igen, voltak még év vége felé jó futamai, csak akkor már Massát kellet segítenie... Én is reménykedem egy jobb évben, majd meglátjuk.
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mert a Ferrarinal egyre töketlenebbek.
-
7Heads Drago
veterán
[Race Lap Analysis]
Ez alapján Hamit az első 1,32 -es körre után be is hozták, de a Ferrarinál miért kellett várni két kört...
Hami is ment egy lassú kört!
Szerencsétlenkednek a Ferrarinál. És ez mind amiatt van hogy a Mester elmenetelével nem volt aki összetartsa a csapatot. -
hunnylander
őstag
Videót linkeljél arról, amivel vádaskodsz. Csak Massát láthattuk brutálisakat fékezni SC alatt, és az is elsődlegesen a gumik melegítéséért volt. Trulli még csak nem is utalt ilyenre Hamiltonnal kapcsolatban.
Trulli egyébként ott szúrta el az egészet, amikor Lewis előtt ment át a célvonalon. Addig körökig láthattta (az SC mögött sétakocsikázva, tehát volt ideje átgondolni, nem kellett kapkodni versenyszituk miatt), hogy Lewis mögötte van és a rádión is elmondják a pozícióját és hogy ki van mögötte.
Ha Trulli igazat mond, hogy Lewist csak azért előzte mert azt hitte, hogy az lerobbant, akkor vissza kellett volna adnia a pozíciót, miután látta, hogy ilyenről szó sincs.
Trulli büntetéséért nem lehet Lewis a hibás, Trulli és a csapata ezt csakis magának köszönheti.
El kellene olvasniuk a technikai szabályzatot: hajlékony szárny.
El kellene olvasniuk a sportszabályzatot: SC alatti előzés.Majd alkalmazni se ártana. Addig nagyon tudom sajnálni őket, de hogy az ő baklövéseiket más nyakába akarod varrni az pofátlanság.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
"Tavaly meg az elbénázott ausztrál futam után jöttek az eredmények, majd egy kiadós pechsorozat után a Német Nagydíj körül totálisan elvesztette a fonalat."
Aztán az utolsó két futamra feltámadt, mert leszedték a sok fejlesztést ami miatt nem feküdt neki a kocsi. Látni lehetett, hogy más a kocsija mint Massanak.
Eddig azt nyilatkozta Kimi, hogy sokkal jobba érzi magát az idei gépben, ezért mindenképp jobb évet jósolok neki mint a tavalyi. -
kdave9
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Hamilton idejei kb 1 körrel voltak eltolódva Massához képest, így 1 kör szenvedést spórolt el, hogy ugyanakkor jöttek be. Akkor Piquet volt mögötte, aki csak a 10 körben volt gyorsabb a nehéz autóval, így nem volt látványos a lassulás
-
gV
őstag
Az időmérők a McLaren-es korszakban jobban mentek neki, még az utolsó évében is (bár akkor sokszor könnyű autóval küldték ki), 2006 óta viszont szerintem többet hibázik, ráadásul általában elég rosszkor.
most azért az időmérője jól sikerült 1.5kg nehezebb kocsival alig 1 tizeddel maradt el Felipe idejétől, persze az elvárás sokak szerint az lenne h ennek ellenére gyorsabb legyen, én viszont a tavalyi évből kiindulva azt mondom ha mindig egál közel teljesít (suly/idő arányban) vele az jó
-
joey04
titán
jó kis kezdet volt ez a futam
Ferrari nagyon elbénázta...hiába ez már nem az igazi, annak vége van azzal, hogy a nagy hármasból már senki nincs ott
Az egyik csodálatos tag viszont ismét villantott: fantasztikus csapatot hozott össze, briliáns taktikával, ahogy tette ez a Ferrarinál is. Szép volt Brawn GP!!
Vettelre mérges vagyok. Nagyon kedvelem őt, de nagy hülyeséget csinált szerintem...
Hamiltonnak szokás szerint szerencséje volt.jó kis idény lesz, várom Malajziát.

-
copin
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudom hogy nem tetszik, de ez van, meggyőzni nem tudsz az ellenkezőjéről. Már ismerem az itteni regényedet. [link]

-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A humorod a régi!

Hunny: Azt a kömondást módosítottam, bár nem rád vonatkozik!
" Addíg nyújtózkodj, amíg pofán nem váglak! " -
Gyusz
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Már 2006-ban is látszott Kimin, hogy valami nem klappol nála. Mondjuk az autó sem volt az akkori Ferrari és Renault szintjén, de ha nem hibázott volna annyit, akkor szerintem bemákolhatott volna egy futamgyőzelmet. Aztán 2007-ben zseniális kezdés után csak autózgatott egy jó pár futamig, majd az USA Nagydíj körül magára talált (bár a győzelemre a következő versenyig várni kellet). Tavaly meg az elbénázott ausztrál futam után jöttek az eredmények, majd egy kiadós pechsorozat után a Német Nagydíj körül totálisan elvesztette a fonalat.
Az időmérők a McLaren-es korszakban jobban mentek neki, még az utolsó évében is (bár akkor sokszor könnyű autóval küldték ki), 2006 óta viszont szerintem többet hibázik, ráadásul általában elég rosszkor. Én mondjuk mindig is szurkolni fogok neki, és bármennyire is hiányozna, remélem tudja majd, hogy mikor kell abbahagynia.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Pont ez a taktikai hiba. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, és csak olyan hosszú etapot tervezz amit a lágygumi kibír.

-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Lehetséges, hogy nem volt az üzemanyagkülönbség miatt olyan nehéz a McLaren? Mert lehet, hogy a McLaren eleve akkorra tervezte az első tankolást, amikor az végülis megtörtént, a Ferrari meg reménykedett, hogy tovább bírja szuperlágyon, de előre kellett hozni a boxkiállást a gumik teljesítményének csökkenése miatt. A helyzeten pedig tovább rontott a több üzemanyag, hamarabb elkoptak a szuperlágyak.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Pedig korrekt. A McLaren megcsinálta a tervezett taktikát, a Ferrari eltolta. A McLaren akkor jött be cserélni amikor még nem vált csigává, a Ferrari meg azért jött be cserélni a tervezettnél hamarabb, mert csigává vált.
Már olvastam Massa nyilatkozatát, nem tudták magukat tartani a tervezett etaphosszhoz. Majd szóljál, ha erre utaló jelet és nyilatkozatot találsz a McLarentől és aztán mosolyogjál.

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az ilyen típusú hsz-eid mindig meg tudnak mosolyogtatni

-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hm ezt holnapig én is megszerzem. Érdekes jelenetek lehetnek benne.

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Azt egy pillanatig sem gondoltam, hogy amíg tapadt, nem hozta ki belőle a maxot.
Pusztán arra reflektáltam, hogy nála sem bírta tovább, mint másoknál. -
hunnylander
őstag
Lehet, de jól kiautózta és tudott vele pozíciókat szerezni. A lényeg, hogy ezentúl minden csapatnak minimalizálnia kell a lágyabb keverék versenyetapos használatát, sok megjegyzés szerint 3-5 kör után drasztikusan romlani kezd. Pl. Kubica 3 mp-cel volt gyorsabb Vettelnél amikor annak már el kezdtek romlani a gumijai.
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha esetleg picit jobb minőségben kell: [link]
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha jól emlékszem Hamilton is kb 1 körrel a Ferrarik után jött be első cseréjére. Elvileg még neki sem lett volna aktuális, szóval valószínű, hogy Ő is megette a gumikat, csak azért nem volt feltünő, mert nem Őt mutatta a kamera.
Bár bevallom, hogy pont nem figyeltem live timingen, hogy milyen időket ment akkor. -
-=Sziszi=-
aktív tag
Igen nekem is sajna ez az érzésem. Ezért gondolom, hogy visszavonul.
manutdzoli:Akkor egyezzünk ki Vettelbe. Bár én Buttonnak örülnék. Annyi sikertelen év után amikor már annak őröltem mikor pontot szerzett végre van alatta valami jó verda. És tényleg porfin stabilan vezetett az első helyen.
-
joergie
őstag
Érdekes nézni hogy az emberek itthon kinek drukkolnak.
A két legnagyobb tábor a Kimi Raikonnen drukkerek, és a "bárkimás csak ne Hamilton" drukkerek
Van még egy elhanyagolható szeparatista csoport aki titkon bízik Baumgártner Zsolt ismételt megjelenésében![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másfelől pedig, szerintem abban mind egyetértünk, hogy a Gyula mondjon le!

-
copin
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
A "kers feltöltősdi" jó ürügy a gonoszkodásra. Sonka hozza az egocentrikus formáját. Soha nem tér észhez az az ember. Ember...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Nekem is elég lenne,reméljük visszatér Kimi
Ha nem ő fog nyerni összesítésben,akkor nyerjen Kubica vagy Vettel.Csak ne Hamilton ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nyilván (bár mintha ez már pont te is írtad volna korábban) a kevés hátsó leszórítóérő mennyiségnek köszönhetően kíméletesebb a gumikkal mint pl. a Ferrari. Tavaly pont fordítva volt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Szerintem már hiányzik belőle az a motiváció, ami néhány évvel ezelőtt. VB akart lenni és ezt megszerezte, ráadásul egy izgalmas és szoros idényben. Szerintem úgy van vele, hogy elkocsikázik, persze megpróbál összeszedni dobogókat, meg persze felmarkolja a fizuját. Úgy tűnik mint aki megunta az egészet. Mindegy, én úgy gondolom már bizonyított, mondjuk azért nem tagadom, örülnék még egy kis csillogásnak.
-
D.Orion
veterán
Ma is remek napot zártam... most értem még csak haza, reggel 6kor indultam... Holnap délután feltolom az alábbi felvételeket egy nyitott(regelni kell, de az a legkevesebb) torrent oldalra és onnan szedhetitek. Sajnálatos módon szerverről közvetlenül ezt a dolgot nem tudom megoldani.
Felvételek:
F1.Lewis.Hamilton.TvRip.Hun.XviD-munch
F1.Michael.Schumacher.TvRip.XviD-munch
F1.S2009.01.Australia.FP1.DSF-Tvday
F1.S2009.01.Australia.FP2.DSF-Tvday
Formula1.2009.Melbourne.Qualifying.Onboard.NaturalSounds.Xvid-Mattzel89
Formula1.2009.r01.Australian.Grand.Prix.Qualifying.sdtv.hun.xvid-redhind
Formula1.2009.R01.Australian.Grand.Prix.Race.SDTV.HUN.XviD-REDHINDA felvételeket/torrenteket nem én készítem, csak összegyűjtöm. Havalakit érdekel, akkor "high-res" képekkel is tudok szolgálni 07, 08-ból.
Most elmegyek fürdeni és utána megnézem a versenyt, eredményt tudom, de azt hallottam megéri meglesni.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nekem az is elég ha 10-et nyer.
De valahogy az az érzésem, hogy nem lesz neki meg a VB cím és visszavonul. De ne legyen igazam. -
manutdzoli
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
De sajnálom Kimit,jó lett volna egy dobogó
Nembaj,elég ha megnyeri a maradék 16 versenyt 
-
7Heads Drago
veterán
"Úgy mentem be a kanyarba, ahogy mindig, de aztán hirtelen elvesztettem az autó hátulját. Talán az én hibám volt, nem akarom másra kenni a dolgot, de különös, hogy nem volt figyelmeztető jel. Az ember általában érez valamit, hogy ha a kerék kissé kipörög, de most csak elindult, és már semmit nem tudtam tenni. Egyszerűen megpróbáltam elkerülni a falat, de nem sikerült" - mondta a verseny után Räikkönent. [link]
-
hunnylander
őstag
Ezt csak én láttam így? A McLarennek, mintha jobb lenne a gumikezelése főleg a lágyat illetően, mint a Ferrarinak.

Továbbá a Meki szinte kínlódhat a kemény felmelegítésével is.
Ez a bevágott rádiózásból jött. -
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Nem tudom mitől állt keresztbe, mint a kacsa. Valószínűleg ő rontotta el. Van esetleg videó az esetről? Palikék szerint ráment a poros részre, de az ő állításuk számomra mindig megerősítést igényel

-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
HI!
naittaz: elso!
udv
neduddki
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
...Ráadásul a másik Toyotával (Hamilton, Trulli mögött) versenyző Glock is elrontotta azt a kanyart, csak nem annyira, mint Trulli.
mrlujoak
-
Ijk
nagyúr
Pedig nem feltétlen volt rossz elgondolás, hogy lággyal kezdtek. A lágy gumi segíthet rajtnál (ami összességében jól jött ki a ferrarinak), és legalább 8 körig tartják valamennyire a tempót a brawn-al. A végén pedig akár egy 8 másodperces hátrányt is le lehetett dolgozni a lágy gumikkal szemben. Én azt mondom, nem a gumikkal cseszték el, ha nem kell kiállniuk akkor hozhatták volna 2. és 3. helyet (természetesen csak ha kiesik kubica és vettel).
-
Oliverda
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
"Mentségükre legyen, hogy a franc se tudta hogy a lágyabb gumi ennyire rossz."
Domenicali szerint az eddigi edzések legfontosabb tanulsága a gumik viselkedése: "Idén teljesen más, mint korábban. A lágyabb keverék jelentősen kopik, míg a keményebbnek gyengébb a tapadása. Számítottunk erre, és dolgozunk is rajta."
-
Integra
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez a csávó ilyen dagadtan beavatkozó?

-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Megint elnyomják szegényt. Legalább lesz miről írnia az elkövetkezendő könyvében.
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Elvileg jól gondoltad.
A SC már benn volt, azaz a sárga zászló - előzési tilalom is élt, amikor Hamilton elment Trulli mellet.
Direkt nem a megelőzni szót használtam, mivel előzni a versenyben lévők szoktak, a versenyre kijelölt helyen (pálya, box). Trulli elhagyta a pályát, így gyakorlatilag jogosan ment el mellette Hamilton. Trulli egy pozíciót vesztett, amit viszont ő már nem vehetett volna vissza, akkor sem, ha azt hiszi, hogy Hamilton elengedi.Forrás: A5:
"Egy szurkolónak sikerült megörökítenie Jarno Trulli kicsúszását az Ausztrál Nagydíjon, amely során Lewis Hamilton a pályára küldött Safety Car ellenére az olasz versenyző elé került. Trulli később visszaelőzte a McLaren pilótáját, amiért utólagos 10 másodperces stop and go büntetést kapott, de ez az eset késői voltára való tekintettel automatikusan azt jelentette, hogy 25 másodpercet hozzáírtak az idejéhez."
mrlujoak
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mentségükre legyen, hogy a franc se tudta hogy a lágyabb gumi ennyire rossz. Én már maláj lázban égek és várom a feltámadásukat, mert sehol nem voltak a Ferrarik a tudásukhoz képest. (Azért Brawnék maradjanak elől
) -
bt infó
tag
a kubica vettel nem volt semmi!
kubica nagyot esett
-
7Heads Drago
veterán
A Ferrarinál beismerik, hogy elbaltázták a stratégiát
Még szép hogy beismerik. És most az átvert szurkolóknak kérjük a fájdalom díjat.
Szinte mindenkinek őszinte a mosolya. Szegény Barichellonak biztos izlandi citromot nyomtak a szájába.
Button pedig ezzel a képpel bármelyik fogkrém reklámba elmenne. Jól mutatna a kocsi oldalán egy Blend-a-med vagy egy Colgate felírat.
-
blokad
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
nem is kicsit savanyú.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Én azt gondoltam először hogy már biztosan bent volt az SC amikor Hamilton a pályán megelőzte Trulli-t majd ezért engedte később vissza maga elé. Persze ez csak egy tipp volt, de (már megszokásból) számítottam is valami hasonló büntetésre Hamilton-nak mint amit végül Trulli kapott meg.
A video alapján pedig nem csak a szabálykönyvet hanem a hogyan kanyarodjunk ötvennel című oktatófilmet is ajánlanám a Toyota figyelmébe.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a szégyen hogy a mai agyon technikázott Forma1-ben egy néző felvételei alapján kell egy esetet visszanézni.
Na most már csak a Hamilton véle belassítás hiányzik.
Na ez a mosoly is elégé savanyúra sikerült. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is a kicsúszása a vitatott. Elhagyta a pályát, ezért volt Lewis ezáltali pozíciószerzése szabályos. Aki a pályán kívül van, nem része a versenynek, tehát nem kell bevárni és mögötte maradni SC alatt sem.
Trulli ott bénázta el, hogy visszavette ezt a pozíciót.
-
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Tavaly sem tetszett soha, hogy valakiket safety car miatt hátrány ér és emiatt örülök hogy ma meg tudták oldani az SC-t, úgy hogy minimálisan szóljon bele a végeredménybe.
-
7Heads Drago
veterán
Az mondta Trulli hogy: Hogy ő azt hitte, hogy Hami kicsúszott vagy valami gondja van.
Mi erre a válasz? Hinni a templomba kell!
Én ezért írtam, hogy sokat jár templomba, mert még hisz.
ALI_G: Ez még most sok ismeretlenes egyenlet. Az X mellett van még Z is + még lehet hogy Y is. És mit csinálnak az extra diffuzoros csapatok ha mégis szabálytalan lesz? Vagy ha szabályos lesz akkor meg a többiek lesznek elég nagy szarban.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bernie hálálkodni akart neki a biznicért, Bernie sokat győzködte Bransont, hogy mentse meg / karolja fel az ex-Hondát / Brawnt, így neki nem kell kifizetnie a Hondának járó pénzeket, mert a Brawnt besorolták újoncnak az eredetileg tervezett jogutódlás és Bernie anyagi segítség helyett.

Safety Car mögött kicsúszni,nem semmi.Trullinak már nem ez az első hogy biztonsági autó mögül kicsúszik.

).