- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
eXodus
őstag
-
AMD Power
titán
Isten éltessen sokáig DC!
-
Sanya595
senior tag
Nekem megvan mind a két edzés linkje,de semmi warez!
-
hunnylander
őstag
válasz
#70869248 #35994 üzenetére
Nem olyan nehéz az, csak felhízlalta az oldaldobozt méretileg, és formailag nem lehet olyan bevágott, mint a BGP.
Az autónak elismerten aerogyengesége van, ez a hivatalos kifogás-nyafogás.
De abban nem kételkedek, hogy izzik a Paragon és lesz majd látszatja is.
LH: "We were under no illusion we had a lot of work to do, so that's what we're trying to focus on. But the team are working harder than ever. It's great to see just how united they are."They're working back at the factory day and night. Guys are being pushed over the limit. Without their strength, and our strength as a team, there would be no way of making the improvements.
A gyárban éjt nappallá téve dolgoznak, a barcelonai javítócsomagon és/vagy az MP4-24B-n.
Az első futamokon meg teperni kell azért a néhány pontért.
-
törölt tag
válasz
hunnylander #35992 üzenetére
Ezzel csak egy kicsit vitáznék, elvileg Hamilton a tapadás hiányára panaszkodott a szabadedzések után, nem részleteiben, hanem az autó haladása közben teljes távon jelenlévő tapadásproblémákra.
Ettől még persze lehet pocsék aerója az MP4-24-nek. De az biztos hogy az autó széleire kihelyezett súly, bármennyi is legyen, sokkal érzékenyebben befolyásolja az autó egyensúlyát, mintha a hossztengelyre tudták volna tenni,..biztos oka volt hogy odakerült, és elvileg a tömeg nem csökken, de amennyiben így kerek egész a kocsi, akkor nem kis probléma a KERS-t súlyhatásait ellensúlyozni.
De ilyenkor még korainak tartom a véleményalkotást a részemről, én is csak a futam után próbálom értékelni, mivel élesben sok körön beszédesebb, mint hogy most itt találgassak és vitatkozzak akár csak magammal is -
zolynet
veterán
hogy a Nap süssön arra Aki elérhetővé teszi a pénteki szabadeddzést
-
hunnylander
őstag
válasz
#70869248 #35989 üzenetére
Az autó orrában lévő wolframballasztokat tologatják az autó kiegyensúlyosására. De én megkockáztatom, hogy az oldaldoboz aeroja a KERS miatt messze van az ideálistól, sőt pocsék. És az MP4-24-nek az aerójával vannak súlyos problémái. KERS: nesze semmi, fogd meg jól.
-
Ricardo
titán
válasz
!Overdose! #35990 üzenetére
Nem is most kezdődött ez az egész.
Az egészben a FIA szánalmas, mert izzadság szagúak a döntések és a szabályok. Látszik hogy nem tudnak mit kezdeni a hatalmukkal. -
!Overdose!
őstag
-
törölt tag
válasz
hunnylander #35985 üzenetére
Jó ez a kép, nem gondoltam volna hogy ott van, azt hittem a hossztengelyre teszik rá, és csak előre-hátra kell elmozgatni.
-
MPowerPH
félisten
Szerintem nincs itt semmilyen komolyabb altatás.
Tisztán látszik, hogy akik a diffúzor ügyben érintettek voltak, gyorsabbak. Ez is addig fog tartani, amíg a többi csapat nem kezdi el használni ugyan ezt a megoldást, ami szerintem köv. futamon már meg lesz.
Meki kicsit bűzlik nekem, mert Hamilton Kova -hoz képest is lassú. Kicsit érthetetlen nekem a dolog, de legalább nem rontják ott elől a levegőt.
Remélhetőleg összejön Brawn -éknak így az elején a győzelem, most nekik fogok szurkolni. -
hunnylander
őstag
Hol is vannak a KERS aksik a McLarenben? Itt a válasz.
-
Oliverda
félisten
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #35981 üzenetére
És ez vígasztal?
-
Pilács
senior tag
Én pl lassan magamat temetem az izgalom miatt, mi lesz velem így holnap reggel? Az utolsó versenyen is leizzadtam, mint ha nekem kellett volna taposni a gázt... Igen, vasárnap a verseny végén sokkal okosabbak leszünk, mert nem minden a teljesítmény, mindennek kell passzonia a nyeréshez.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Pilács #35976 üzenetére
Én nem láttam, hogy valaki is temette volna őket... esélylatolgatás megy a jelenlegi helyzet alapján. Nyilván a vasárnapi futam után többet fogunk megtudni. Egyelőre viszont úgy fest, hogy ezen a versenyen az überdiffúzorosok viszik a prímet. Aztán majd meglátjuk... de temetésről szerintem nem volt szó - ahhoz még tényleg elég sok van hátra
-
Pilács
senior tag
Nem értem miért temeti mindenki a BMW, Renault, MCLaren, Ferrari csapatokat. Hej de messze van még az évad vége, és már mindenki temetkezik
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #35971 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy sírjak vagy nevessek, de inkább nevetek
Ha azt mondja valaki pár hónapja, hogy a Ferrari, BMW, Mclaren és a Renault lesznek a sereghajtók, akkor valószínűleg azt hittem volna, hogy be van szívva, erre tessék
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #35971 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
FP2 idők alapján az első 5:
1. BrawnGP
2. Williams
3. Trulli
4. RedBull
5. Ferrari -
Oliverda
félisten
válasz
D@ni88 #35965 üzenetére
Nem tökéletes az új Ferrari Ausztráliában
Kimi Räikkönen: "Délelőtt jól ment az autóm, délután viszont nem voltam elégedett a beállításokkal, pedig több változatot is kipróbáltam. Van lehetőségünk arra, hogy előrelépéseket tegyünk, de azt nem tudjuk, hogy a vetélytársakkal szemben ez mire lesz elegendő. Az időmérő edzés után többet tudunk az erőviszonyokról."
-
Végre kezdődik az idény
De hogy mik vannak
Érdemes lesz reggel korán kelni. Nagyon kíváncsi leszek, kik kerülnek előre az időmérőn. Brawn GP lesz a favorit -
Kraptor
őstag
Mi ez a szuper difuzor?
-
joergie
őstag
Gyerekek.
Van egy ilyen online játék, ahol egy autóversenyesdi csapatot kell managelni, autót versenyre beállítani, taktikát kitalálni, pilótát szerződtetni, képezni, gumit választani, benzinstratégiát kitalálni. Szóval minden finomság ami a forma1hez közel áll.
Sok ezer játékos nyomul vele nemzetközileg. Szerintem elég korrektül meg van csinálva, no persze nem a grafikájára gondolok
Érdemes megnézni, legalább egy futamot. Ma este 8kor lesz az évad utolsó versenye
KlikkAmúgy meg...hajrá Lonzi
Diffuzor téma az szerintem olyan lesz hogy jó oké, ha tényleg lehet, kövi futamon már mindenki azzal fog indulni.
Engem inkább a KERS izgat. Rajtnál tudják majd vajon használni? vagy mennyit számít előzésnél. meg ilyesmi. -
zolynet
veterán
válasz
hunnylander #35964 üzenetére
jön az utolsókból lesznek az elsők fárasztó közhely, de ha egyszer ez van
remélem idén Rosberg jobban odatapos neki ... lényeg a lényeg káoszban nem szenvedünk majd hiányt
-
D@ni88
addikt
Ferrari részről tuti altatlás van. 2. szbadon versenysetuppal mentek..
Első szabadedzés:
Kimi Räikkönen 1:26.750
Második szabadedzés:
Kimi Räikkönen 1:27.204
ezt ha jól számolom akkor -450ezred... és ha hozzávesszük hogy másodikra javulni szoktak, akkor sztem benne van egy minimum rövid etap
mert ne mondjátok már hogy direkt félreállították Kimi kocsiját... ennyivel nem mehetnek rossz irányba a beállítások. -
hunnylander
őstag
A Brawn nagyon erősnek látszik, mitöbb kimagaslóan a legerősebbnek. Ha profin tudja végezni a dolgát a csapat és a pilótáik az egész hétvégén, kettősgyőzelem néz ki nekik. Hogy ki lehet leginkább a sarkukban az már képlékenyebb téma.
-
proof88
addikt
Mondjuk Rosberg tavaly is jó volt év elején... de Monakora már nem...
bár még meglátjuk, most sokkal összetettebb ez az egész fejlesztősdi.
-
Pilács
senior tag
ez pedig altatás
Mindenkép előrébb jönnek a "nagyok", de talán nem az első helyekre, de biztos nem a 10. helyről rajtol el pl a ferrari sem a bmw még hátrébbról, Alonso-ról nem is beszélve.
Szal lesz még ma szabad edzés?
min1 a gatya már így is tele van hehe
-
Bibby
addikt
Tudjátok az a nagyon undorító, hogy egyes helyeken már most megy összevissza a csalózás,köpködés.. Annyi a különbség hogy most a ferrari/renault/meki fanatikusok nem egymásra, hanem a többiekre szórják.
-
hunnylander
őstag
Haug az első két edzés alapján 13-20-ra tippeli a MecLaren autók kvali-pozícióit és onnan feljebb való elmozdulást a versenyre, mert az autó relatíve jól teljesít hosszú etapokon (nincs elég leszorítóerő, de nem is eszi a gumit, ezek szerint). Flúgos futamon meglehet az az pontocska.
Haug Rosberg eredményei ellenére is a Brawnt látja a legerősebbnek.
-
Markgx10
őstag
válasz
-Mike- #35946 üzenetére
Én eddig nem hittem ebben, de ez tényleg durva.
Bár még most sem igazán hiszem el
, majd vasárnap ha tényleg ők adják az első hatot, akkor.
Nem gondoltam volna a tesztek után (azt hittem, hogy csak a Brawn GP ennyivel jobb, de a Toyota és a Williams verhető), hogy nem Ferrari győzelmben, hanem pontszerzésben fogok reménykedni az első futam előtt -
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #35948 üzenetére
Jó
-
hunnylander
őstag
-
-Mike-
addikt
Ebből is látszik kik lesznek a q3-ban és a dobogón vasárnap: toyota, williams, brawn gp. Nem kicsit borult fel az erősorrend.
-
Motion_Blur
félisten
-
Pilács
senior tag
Lesz még ma szabad edzés, vagy már megint lemaradtam?
Ez remélem egy hatalmas altatás a nagyoktól, nagyon nagyon remélem...
-
Motion_Blur
félisten
Pilács: nincs altatás, Te viszont elaludtál rendesen
-
-XadAnuX+
őstag
Ennek a szabadedzés eredményeknek nem túlzottan örülök.
Remélem a hivatalos időmérőn más lesz az eredmény.
GO AlonsoÜdv!
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #35923 üzenetére
Örvendetes hírek! Köszi!
-
AMD Power
titán
Micsoda szabadedzés eredmények ezek....
-
szumoo
senior tag
Elkezdődött az F1-es láz!
Már azt veszem észre magamon, hogy próbálok minél jobb reakció idővel elindulni a zebrán, amikor zöldre vált a lámpa
Jaj, de korán kell kelni holnap! -
hunnylander
őstag
Fellebbezni fognak ellenük.
Ferrari fire ‘angry gesture’ warning
A közvetítésben beszéltek róla (egy Force-os szakember volt a kommentátor vendége), hogy mennyire összetett feladat ilyen diffúzora váltani (felfüggesztés, váltót, ütközési zónát érintő nagyon nagy és időigényes meló, és ahogy átjött talán még a működési elvét sem értig eléggé, hogy jó is legyen).
-
Haart
addikt
Hi lehet nézni valahol az élő időmérőt online? Csakmert éppen dolgozni fogok
És csak online tudnám nézni. Segítsen valaki......
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #35921 üzenetére
A Williamsben nincs kers, nem?
Egyébként tényleg árulkodó, hogy az első 7-ből 6 szuperdiffuzoros csapat. Úgy néz ki a többieknek minél előbb fel kell szerelniük sajátjukat.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago #35923 üzenetére
Jó reggelt, jó szurkolást!
Jó vegyes az eleje. Csúszkáltak rendesen. Most már jobban igaz a Ferrarikra, hogy nagy piros fűnyírók(első szárny). Mi lesz itt holnap, és már csak egyet kell aludni
Én már meg is szoktam az új autókat
Üdv Szisz -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #35921 üzenetére
Rosberg WDC
-
D@ni88
addikt
De Kimi most mért nem tudott olyan gyors lenni mint az első szabad edzésen??
-
7Heads Drago
veterán
-
biker
nagyúr
jó ez a sorrend, mint a tavalyi rács visszafelé, kb
-
Motion_Blur
félisten
Mekláren 17-18. hely, biztos megtankolva köröztek
Hami kijött a végén egy gyorskörre, de eldobta. Egyébként Massa-t se láttam még így szenvedni...Lendkerekes KERS & Williams diffúzor rulz
-
stvnppp
senior tag
válasz
7Heads Drago #35919 üzenetére
Megcsúszott, elég keményen...
-
7Heads Drago
veterán
Na most egy kicsit Hami belehúzz.
A kis hamis belassított az ucsó szektorban. Bocs, megcsúszott. Pedig 1 mp belüli időt ment volna.
Na vége! -
hunnylander
őstag
-
7Heads Drago
veterán
Akkor most holnap ezek szerint 1:25 idők is várhatók.
Jól belassultak tavaly óta. -
Jadro
veterán
válasz
7Heads Drago #35913 üzenetére
Vettel. Német zászló volt mellette. Mondjuk a felbontás nem túl jó.
-
PazsitZ
addikt
[link] Nincs közvetítő csak motorhang és úgy tűnik ez nem akad.
Ennyire lassú lennék?
-
7Heads Drago
veterán
Ez Vettel vagy Webber? Épp kimentem és nem láttam.
Most a nagyok küszködnek vagy csak altatnak? -
D@ni88
addikt
Kiminek problémája van hogy nem körözget?
-
7Heads Drago
veterán
Tényleg eddig nem is vettem észre, hogy nincs 13 számú autó....
De a Renault sem villog épp. Sőt a Ferrari-k is bemehetnének az első 10-be. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #35905 üzenetére
Nekem most beállt már.
Megy rendesen. Igaz a felbontás lehetne nagyobb. Viszont én nem láttom hogy a mercik annyira rosszak lennének. -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #35905 üzenetére
itt jó, nincs komm
-
Carpio
tag
Az 50 legjobb!
Röhejes -
D@ni88
addikt
[Suminak fejébe szállt a Ferrari önbizalma
] ekkora fejet(mármint a testéhez képest
-
Motion_Blur
félisten
Ez a justintv egy rakás szar, folyamatosan akad...
-
PazsitZ
addikt
Kubica tapadásra panaszkodott, már hogy nincs neki...
Kova gumit füstöl, szikrákat szór, majd füvet nyír
De nme ő az egyetlen, aki elméri az első kanyar féktávját. -
Gyusz
őstag
Elég fura látni ezeket az autókat körözni. A képeket nézegetve egészen megszoktam már a látványt, de mozgásban közben nézni a kocsikat eléggé más. Szerintem kell majd 2-3 futam, mire megszokom a dolgot.
-
bim
veterán
válasz
hunnylander #35899 üzenetére
Izgi lesz az első futam..
-
PazsitZ
addikt
Köszi a stream-et!
Vettel hidraulika probléma
Webber kardántengely problémaRB hozza a formát, már most
Bár most futnak mindketten, akkor lehet kijavították vagy csak nem értek angolul
?
Aktív témák
- OLED monitor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fogyjunk le!
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pentax DSLR topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest