Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Hunny tipp?
sztem van esély safety car-ra, így az összehozott előnynél mindig felzárkoznak a többiek, így se vettel, nem fog lemradni, továbbá amikor kimegy a kerssel a ferkék előre lépnek ismét pár kocsit.
hami meg beáldozza tesztnek a mai futamot. -
törölt tag
A KERS hátrány, ..és már egyre inkább nem az
Mivel folyamatosan fejlődik mert jönnek a tapasztalatok, így minden pályán megtett méterrel fejlődik, és minden KERS használatnál duplán.Alapvetően én is a súlyelosztást mondom elsősorban,..ez nem minden autónál jelent problémát, de ahol azt jelent ott ez nehezen megszüntethető.
gondolom nem viccből fogyókúráznak a versenyzők...már maga ez a dolog is hátrány. De pl. az is láthatóan hátrány, hogy a fejlesztési idő és energia sok részét lefoglalja a KERS hisz ettől remélik az áttörést, ..míg akik felfüggesztették azok erősíthettek más oldalról, illetve könnyen átcsoportosítható részlegük van.
Beszélni kell a biztonságról és méginkább a megbízhatóságról...cseszheti valaki az egészet, ha elromlik...hiszen akkor minden körben kűzdeni kell a hátrányával, annélkül hogy az előnyét használhatná.
Szal sztem 3 fő hátránya van:
-meglévő súllya és terjedelme.
-fejlesztési erőforrások lekötése.
-megbízhatóság-biztonság -
Sanya595
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!Eseményekben gazdag futamott kivánok!
-
hunnylander
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Itt még lehet találni alternatívákat.
-
Tom5
addikt
Hajrá Schumi!

-
Jadro
veterán
Készül a tea és a pattogatott kukorica.
Izgalmas futamot! -
eddie17
addikt
Jó reggelt mindenkinek, reméljük igencsak izgalmas versenynek nézünk elébe. Győzzön a jobbik

-
AMD Power
titán
Jó reggelt jó szurkolást!
Mindenkinek jó futamnézést kívánok.

-
Ricardo
titán
Jó reggelt, izgalmakkal teli futamot mindenkinek!
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Az vagy, amit megeszel.
-
Csabee.
nagyúr
úristen.... majdnem lemaradtam a F1-ről!!
a telefonom automatán átállította magának az órát! én azt hittem holnap kell csak
nah de itt vagyok és várom a futamot!!
-
7Heads Drago
veterán
Még külföldi oldalakon sem találok mai hírt egyet se szinte. Minden Európához igazodik.
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
3. kommentet is elolvastad? Én mondjuk nem adok ilyenekre, ha nem hallottam és láttam a saját füleimmel/szemeimmel az interjút... a média rengeteg bullshitet talál ki és ez elterjed az emberek között. Tavalyi évben is volt rá nem egy példa.
-
eddie17
addikt
Nagyon jó volt az időmérő. BrawnGp állleejtős. Hogy a fenébe csinálták, azt nem tudom

KERS-es témához: Nincs annyira lemaradva a hétköznapi autótechnika sem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Remélem holnap Vettel a tiszta ívről körbeautózza ezt a kiöregedett bohócot...
szerk: azaz ma

-
7Heads Drago
veterán
A legrutinosabb pilótapáros a legidősebb is - statisztikák
Melbourne-ben már tíz óra van. -
Sotho
őstag
A hátsó szárny az egy hányadék, kb 5 percig bírtam nézni az időmérőt.
-
7Heads Drago
veterán
Ezt láttátok már: Barrichello újabb botránya!
Ha szó szerint akarjuk idézni, akkor annyit mondott „csupán”, hogy: „Fucking Vettel!”
Nyugdíjba mehetne már. De nem fog...
Szerintem jót derült azon, hogy a közelébe sem tudott kerülni Button-éknak egyik csapat se.
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez még így is szar.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
JColee
üzenetére
Bocs.
A sem kimaradt.
...hogy a közelébe sem tudtak kerülni Button-éknak senki se.
Más: Nem is beszélve arról, hogy évek óta próbálják az autókat lassítani. És nesze neki, jövőre ha minden így marad a 2004 időket verik. Sőt lehet már az idén is. Ennyit a változtatásokról. -
gV
őstag
igen ez tényleg rossz h most már 18000ford/p limitálták a fordulatszámot és én emiatt hajlanék arra a költségvetési sapkára ami engedni a szabad fejlesztéseket, aminek keretében csak előkéne kotorni a régi V10-eseket, egy kicsit felújítani őket, nem is lenne olyan drága, maradna pénz a kers kikupálására, mert ez 80le és 6,7mp/kör vicc
-
ronaldo
őstag
A Combino azt hiszem a hálózatba tud visszatáplálni - és ha jön a közelben egy másik akkor az felveszi - illetve a légkondi működését tudja valamelyest fedezni. A visszatáplálás - és másik villamos által energiatöbblet felvétel meg körülbelül 25 éve létezik
Ha jól rémlik, bp-n is futnak olyan régi villamosok, amelyek ezt már tudják. -
JColee
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szerintem jót derült azon, hogy a közelébe tudtak kerülni Button-éknak senki se.
ezt még kalapáld egy picit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7Heads Drago
veterán
A versenyzők közül egyedül Hamilton gratulált a Brawn GP-nek. Szerintem jót derült azon, hogy a közelébe tudtak kerülni Button-éknak senki se.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Merciknek már tavaly is volt asszimetrikus kasztnijuk, szóval ez nem akkora újdonság náluk
sajnos nem mennek vele sokra 
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A McLaren alulfejlesztette az autót, vélik sokan. Ami azt jelenti, hogy túl konzervatívan álltak a feladathoz és belőttek vele egy bizonyos tempó / aerohatékonyság tartományt, amit el akartak érni. Nos ezt elérték, csak kiderült, hogy a többiek merészebb célokat tűztek ki és valósítottak meg. Ergó a 24 relatíve jól viselkedik, de lassú az élmezőnyben furikázáshoz. Lehet farigcsálni az aeroját.
A RBR/STR nem egy csúnya autó, habár engem oldalról egy felszálló Concorde-ra emlékeztet, hátul meg egy komplett kólaautomata található.

De tény, hogy jobban hasítja a levegőt, bár önmagában a kecses formák nem lenne elég a Mekinek (csúcssebessége az van bőven, hála a mocinak és a KERS-nek), mert általános leszorítőerő/tapadás deficitje van (a nagy oldaldoboz nem kedvez a jelenlegi diffúzornak és hátsó légáramlatoknak). Egy überdiffúzor sokat dobna rajta.
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
MC tartja már 4éve a rekordot, nem rossz
-
Motion_Blur
félisten
-
idtec
csendes tag
Most komolyan, ha ezek a matchboxok képesek 24-es időre, akkor nem jobb lenne inkább az üvöltő V10-eseket hallgatni, ezek helyett a berekedt v8-asok helyett? Nagyon nem szép hangjuk volt a közvetítésen. Még visszább vettek a fordulatszámból?
Abban az érában legalább csúcskategória, high tech feeling volt, most mintha 2.3-as diesel sierrákkal versenyeznének.
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
abban a formájában ahogy a forma1-ben vannak a dolgok szinte minden használhatatlan a hétköznapi életben, de mégis előreviszi azt...
-
-Mike-
addikt
Kérdezni akartam qual előtt hogy meglesz e a 24es idő, most óvatosabb leszek, mi a versenyben futott leggyosrsabb kör az albert parkban(mi volt)?))
-
7Heads Drago
veterán
Én a KERS hétköznapi használatára mondtam hogy így ahogy aForma1-ben használják hülyeség. A dinamó az hasznos dolog.
Motion_Blur: Nekem a képeknél feltűnik a Merciknél a nagy kocsi szekrény a Red Bull-hoz képest, illetve a sofőrtől hátrafelé a padlólemez kilóg a kerekek közepéig. Míg a Mercinél csak szakaszos. Lehet hogy ez segít többek közt a Red Bull-on? -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
-
Pompi
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"A kers állítólag azért is erőltetik hogy majd miután a Forma1 -ben sikeresen alkalmazák, akkor ezt átültessék majd a hétköznapi autókba."
A hibrid autókban már most így működik az akkumulátor (vissza)töltése. Igaz másra használják az így nyert energiát.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Valamennyire. Az option gumikkal csak nagyon rövid etapokat lehet tervezni. Alapból így lett kitalálva.
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem tudom a dinamó miért lenne hülyeség a kerékpáron...
mellesleg a kocsiban a generátor pont ugyan olyan mint a dinamó, arra meg végképp nem lehet mondani, hogy anno... -
7Heads Drago
veterán
Mi a véleményetek a gumi kopásról?
Igaz lehet? -
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem sokkal inkabb az szamit, hogy hatul van, amugy is farnehezek voltak az autok, raadasul hatul csokkentettek a szarnyat, elol meg noveltek.
-
hunnylander
őstag
Szerintem a két (tavalyi) nagy csapat autójába nem nagyon lehet belekötni esztétikailag, és a slick gumik is nagyon pofásak.

A Meki asszimetrikus kipuffancsot használ. Balról van megoldva a motortér forró levegőjének a kivezetése, és elöl arról is van az extra légbeömlő.
-
lenox
veterán
Matematikai bizonyitek nincs ra, de mezei bizonyitek van, pl. hogy ha ugyanannak a csapatnak a KERS-es tagja hatrebb van, mint a KERS-etlen, ilyen meg van, nem?
10 kg ballaszttal egyik kocsit se tudjak beloni, mai jobb autok mindegyike 100 kg balaszt felett megy, Ferrari volt 170 kg-mal is, es az amugy se ugy van, hogy belottek semlegesre, es kesz, ez pl. sebesseg fuggvenye is, vagyis kozepes sebessegu kanyarnal semleges auto gyors kanyarnal lehet szar, illetve gumi es gumiallapot fuggo is stb. Persze ettol meg lehetne, hogy nem szamit tul sokat, ha amugy is oda, vagy majdnem oda tettek volna azt a 30 kg-ot, de szerintem ez nem igy van a gyakorlatban.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pont ez a kép ugrott be miközben írtam a hszt, csak nem tudtam hol keressem.
Te ezeket lemented magadnak, vagy wtf?
-
Motion_Blur
félisten
A KERS gyakorlatilag a padlólemezen helyezkedik el, így én se hinném hogy komoly problémát jelent a megléte, nem valószínű hogy drasztikusan megváltoztatná a súlypontot.
-
7Heads Drago
veterán
Este hogy tudjak TV-zni, nagyokat fékezzek napközben és töltöm az akkukat.
Másra nem jó. Ez már majdnem olyan mint a kerékpárokon volt anno a dinamó. Még jó hogy az nem csak akkor működött mikor fékezett az ember...
Egy haszna azért lesz a KERS-nek. A hibrid autóknál az akkukal küzdenek elég sokat. (súly-teljesítmény mutatók javítása) És így ez is kap egy nagy lökést.
Pá: Ez egy kicsit ellentmondásban van a pályákkal. Valószínűtlennek tűnik hogy az egyik autóban 10 kg elég ahhoz, amiben a másikban 50 kg kell. (a KERS ha jól emlékszem 40 kg körül van) Persze biztos lesznek olyan pályák amiknek ez is jó lesz. De a nehezen vezethető pályákon ez valszeg kevés lehet, mint itt is. -
Pá
addikt
Nyilvánvaló ez lehet a hátránya, hogy a kevesebb balasszttal kisebb tér jut a játékra az egyensúlyal.
De ha valaki olyan kocsit épített, hogy 10kg balaszttal is be tudja lőni tökéletesen semleges viselkedésre, akkor 40 kg-mal sem lehetne jobban megcsinálni. Szóval a KERS csak abban az esetben jelent problémát, ha valaki olyan kocsit épített, amit csak soksok plusz súlyal lehet kiegyensúlyozni.De pl a Ferrari pont nyilatkozta, hogy náluk nem jelent semmi hátrányt, mert így is marad annyi balasztjuk, amennyi kell. Mintha a Meki is hasonlót mondott volna. Persze lehet, hogy ez csak PR szöveg, de elméletileg akkor is lehetséges, szóval a KERS nem feltétlenül kell hátrányt jelentsen. És egyelőre semmi bizonyítékunk nincs rá, hogy bármi hátránnyal jár. A KERSes kocsik 100 másik okból is lehettek lasabbak.
szerk: ami még hátrány lehet, hogy a súlypont kicsit magasabbra kerül a KERS miatt, de a legtöbb csapat igyekezett a kocsi legaljában elhelyezni a rendszert éppen emiatt, szóval nem gondolonám, hogy ez jelentős.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
[link]
Csak tanult valamit a Mestertől...
-
-Mike-
addikt
Működni fog jobban a kers időmérőn gyorsabb pályákon. Csak okosan kell használni. Pl nagyon tetszett ahogy Kimi csinálta Q2ben, igaz most nem látszott a köridején, de mielőtt megkezdte a körét a rajtrácson haladt és akkor nyomott egy spm fokozatot majd átlépte a rajt-cél vonalat és még onnan nyomhatott 3at. Csak taktikusan kell felépíteni a körét a kers-sel együtt és jó lesz az.
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
másrészt már csak azért is érdemes fejleszteni, mert a tervek szerint jövőre 60%-kal nő a teljesítménye, amihez nyilván nem társul majd +60%-os tömegbeli növekedés, tehát ha idén még csak kérdéses is, hogy megéri-e, jövőre biztosan meg fogja érni...
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mindenki annyira oda-vissza van az első sortól, hogy észre sem vesszük: a 3. helyen egy überdiffúzor és KERS nélküli autó figyel. Vettel megint parádézott

-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ugyanmár, miért ne lenne használható az utcai autókban...? Hibrid-Lexus...? (Combino villamos...
) -
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez rossz példa. Ugyanis Heidfeld nem jutott be a Q3-ba és így annyit tankolt, amennyit nem szégyellt. Q2-ben pedig kapott 0,4 tizedet üresen.
Ha holnap meleg lesz, akkor mai lágy gumi választása és a nehéz autó a Brawn GP-t rendesen vissza fogja vetni. (persze ha nem túloznak a versenyzők) Hacsak nem Ferrari felfüggesztéssel rendelkeznek. És ugyanez igaz lesz az egy kiállásos autókra is. Már ha mindkét gumitípust kell használni az idén is. -
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
4. Robert Kubica 650kg
9. Nick Heidfeld 691.5kg

-
7Heads Drago
veterán
Hát ha csak Kubicát említem, szerintem már elég. Vagy nézzük a Red Bullt. Persze ez még nem tutti, de szerintem a következő futamra az egyes számú versenyzőknél ki lesz dobva néhány cucc a kocsiból. És gondolom hogy nem a kormány lesz az...
Persze ez a futamon szerzett tapasztalatok alapján még változhat.
Más: De itt egy érdekes hír, ami nagy mértékben beleszólhat a holnapi futam eredményébe: A "hihetetlen" gumikopás miatt aggódnak a csapatok
A lényeg: Ausztráliában most a szuperlágy és a közepes keverékű slickeket kapták meg a csapatok, ami a délutáni 3. helyezett Jarno Trulli szerint alapos fejtörésre készteti őket.
"Lényegében egyik fajta gumi sem alkalmas a pályára, mert a lágyabb túl lágy, a keményebb pedig túl kemény, ezért egyik sem esik az optimális tartományba" - mondta Trulli. - "A keményebbeket időbe telik felmelegíteni, míg a lágyabbak kezdetben jól működnek, de mindössze három kör alatt teljesen elhasználódnak."
Lesz itt még baj holnap... És itt viszont a Ferrarik kíméletes gumihasználata előtérbe kerülhet. -
Ma nem sikerült tv-kártyát szereznem..

Valaki tud adni egy működő linket ahol esetleg lehet majd látni holnap reggel a futamot?
Előre is thx!
-
lenox
veterán
Rosszabb tole a sulyeloszlas (pontosabban tomegeloszlas), nem? Hogy ez a 400kJ ellensulyozza-e, azt max az f1 mernokok tudjak, en ahogy nezem egy koron nem, szerintem annyi eselye lehet, hogy ha az uj szabalyok szerinti kocsi nem bunteti annyira a mogotte haladot, vagyis ra lehet tapadni az elol menore, akkor van esely elozni, az alatt meg jol johet par plusz lo.
Holnap szerintem komoly KERS vizsga lesz...
-
Pá
addikt
De Ti miért kezelitek defaultként, hogy a KERS jelent bármiféle hátrányt?
Kérlek mielőtt válaszoltok, gondoljátok át, mert nincs kedvem az alapoktól kezdeni a magyarázását.
-
7Heads Drago
veterán

[link]
Elnézést, elsőre valamiért nem sikerült. -
7Heads Drago
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A kers állítólag azért is erőltetik hogy majd miután a Forma1 -ben sikeresen alkalmazák, akkor ezt átültessék majd a hétköznapi autókba. Csak az nem stimmel szerintem hogy egy hétköznapi ember nem fékezz ekkorákat illetve minek neki plusz 10% lóerő többlet. A gumi-füstölős aszfalt betyároknak persze biztos jól jönne. Lehet hogy Ecclestone velük kötött szerződést...
Úgy néz ki hogy a Red Bull máris elkezdte az új autó tervezését (padlólemez). De azért nézet eltérések azért vannak, hogy kié legyen az első autó...
[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Red+Bull.jpg[/img] -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hát ezen én is elgondolkodtam. Szeintem a következő futamra szépen ki is szedik őket
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Aszem beállok én is valamelyik csapathoz. Az se bánom ha Force India vagy a McLaren lesz az. Csak ilyen nők mászkáljanak az ember körül. Sőt ilyen körülmények között már kezdem a a Merci mérnökeit sajnálni. Nem egyszerű a feladatra koncentrálni. Hamilton körül egyre jobb nők mászkálnak.
Más: A KERS az most kötelező vagy sem? A következő versenyre ha így haladunk egy autóban sem marad benne. Persze csak ha addig nem találnak ki valamit. Mert ha nem változtatnak a csapatok akkor nagy szarban maradnak. -
Bermi
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
rönyó hátul szerepel mindegyik felállásban, mondjuk Alonso elrontotta a gyorskörét, így egy picit előrébb rakom Őt (Pique-val nem számolok mert szégyen, amit csinál), illetve Hamiltont se láttuk, hogy mit kihozni a kocsiból.
-
[CS]Blade2
addikt
(ez csak egy elmélet, hogy mégis milyen variációk lehetségesek az erőviszonyok megváltozására a diffúzor és a KERS variálásából.)
A következőt tettem a időmérőn elért legjobb köridőkből:
Überdiffúzor esetén levontam a Brawntól 0,6sec-et, a Williamstől 0,5sec-et, a Toyotától 0,3sec-et. (Szerintem ennyit számít kb a köridőkből. Azért nem egységesen, mert úgy gondolom a 3 megoldás között is van különbség, ilyen arányban.)
KERS: az időmérőn a KERS-es autók rosszabbul szerepeltek, mint a többi, és a BMW-nél is látszik, hogy kb. 0,3sec hátrányt jelent. (versenyen lenne előnye, de ez majd reggel kiderül)van Überdiffúzor, van KERS
1. Brawn 1.24.7
2. RBR 1.25.1 3. Williams 1.25.1 4. BMW 1.25.1
5. Toyota 1.25.2
6. Ferrari 1.25.3
7. Renault 1.25.6
8. Mclaren 1.25.7
9. STR 1.26.5
10. ForceIndia 1.26.6van Überdiffúzor, nincs KERS
1. Brawn 1.24.7
2. Ferrari 1.25.0
3. RBR 1.25.1 4. Williams 1.25.1 5. BMW 1.25.1
6. Toyota 1.25.2
7. Renault 1.25.3
8. Mclaren 1.25.4
9. STR 1.26.5
10. ForceIndia 1.26.6nincs Überdiffúzor, van KERS
1. RBR 1.25.1 2. BMW 1.25.1
3. Ferrari 1.25.3
4. Brawn 1.25.4
5. Renault 1.25.6 6. Williams 1.25.6 7. Toyota 1.25.6
8. Mclaren 1.25.7
9. STR 1.26.5
10. ForceIndia 1.26.6nincs Überdiffúzor, nincs KERS
1. Ferrari 1.25.0
2. RBR 1.25.1 3. BMW 1.25.1
4. Renault 1.25.3
5. Brawn 1.25.4 6. Mclaren 1.25.4
7. Williams 1.25.6 8. Toyota 1.25.6
9. STR 1.26.5
10. ForceIndia 1.26.6 -
gV
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
igen
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az erősorrend így is, ugyis visszaáll. A RedBull is is elől van, ha beteszik az überdiffúzort, akkor még előrébb lesz. A betiltással is ők az elsők.
Mindjárt dobok egy kis listák, csak hiányzik egy adat
Pontosan kik mentek KERS-el?
2 Ferrari, Heidfeld, 2 Mclaren, és 2 Renault? -
Nowhereman
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szerintem nem fogják most betiltani, mert nekik a show a lényeg. A többi csapat pedig már most is a rajzasztalon virraszt, hogy mielöbb kihozza a saját verzióját. A betiltással nem kellene 2-3 versenyen a pontokért küzdeniük. Ha meg kivesszük ezt a 3 csapatot, akkor valszeg a Red Bull lenne a domináns. Valaki mindig jobb mint a többi! Hiszen erről szól a verseny!
-
neduddki
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
Ne felejtsétek el átállítani az órát!
nézd, egy hete beállítottam a felvevőt
3 napja rájöttem, hogy óraállítás, mondom akkor szombat este átállítom a felvevőt. erre rájöttem, hogy azon eleve nem én állítom, hanem azt hiszem a DunaTV-ről vette a jelet az automata beállításhoz. És akkor a dilemma: ha átáll magától, akkor nem állítom át a felvevőt. de ha nem áll át, akkor mi lesz? és ha átállítom és ő is átáll?és akkor most -1,5 órától +1,5 óráig be van állítva

remélem nem lesz gond... -
MPowerPH
félisten
válasz
ronaldo
üzenetére
Nem fognak kiesni, legalábbis motor miatt biztos nem. Merci motor atom biztos, eddig is az volt, most se lesz baj, főleg nem 1 futam után. Esetleg váltó elszállhat, de a Brawn -t más nem is tudja megállítani. Én azért majd tapsolok, mikor lekörözik a ferkákat meg mekiket.

-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért ha kivesszük a Brawn teamet akkor tényleg irdatlan szoros lett a mezőny. Pl. javul a Mclaren 4 tizedet akkor már Ferrari szint körül lennének. A teszttilalom meg egy dolog (a legkevesebb km-t futott team alázott ugyebár, bár megbízhatósági gondok pont emiatt lehetnek még Kers nélkül is szerintem), lesznek még itt kavarodások, hiszen a csapatok saját elmondásuk szerint is még sok fejlesztés van hátra. Jó kis év lehet.
-
[CS]Blade2
addikt
Ne is mond. Reggel rögtön úgy indított, hogy "Vettel jön ki a boxból a Torro Rossoval!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán pedig valami olyat mondott, hogy a Hondától távozott a Ron Dennis.
És ezt megfejeljék valami amatőr tolmáccsal a végén. Mindent pontosan le akart fordítani, ezért habogott össze vissza, mikor kicsit lemaradt olyan gyorsan hadart, hogy már nevetséges volt. -
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
nemhogy plussz infot nem ad, de sokszor olyan dolgokat tudnak benézni, hogy ihajj

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Szerintem elsősorban sport. Az más kérdés, hogy show-t csinálnak belőle, de ez nem baj. A Palik féle emberekkel van a baj, aki hülyét csinál magából és semmi + infót nem ad a közvetítéshez.
-
VD
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Akinek Show kell nézze a győzikét!
Ez egy sport közvetítés! A seggem sem kiváncsi két félhülye marakodására.
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
már hallom Palik Lacit (üzemanyagháború
)
szerintetek holnap megtisztel minket? -
[CS]Blade2
addikt
Ha van egy kis eszük betiltják a kérdéses diffúzort.
-Még kisebb lenne a csapatok közötti különbség. (kb 6 csapat lenne képes a pole megszerzésére)
-A költségek szempontjából is jobb lenne, ha a 3 csapat tenne fel egy egyszerűbbet, mint a másik 7 költene egy vagyont a saját spéci diffúzior-ra.A KERS-et én kivenném a francba, ennyit nem ér meg. Az időmérőt teljesen elrontja, és még lehet, hogy a versenyen sem lesz belőle előny. Szerintem többet ér a balansz, amivel az időmérőn ilyen szoros köridőknél legalább 3-4 hellyel előrébb lehetne végezni, mint a KERS-el.
-
ronaldo
őstag
Kétszer megnézve az időmérőt, abszolút lejött, hogy versenyautó formája csak a Ferrarinak van elölről. A Mclaren és a Red Bull autók a dobogósok. A Renault, BMW és a Brawn hányást keltő szemből (oldalról tűrhetőek -Renault). A Williams is még talán olyan, hogy szemet huny felette az ember. De a Toyota is elég természetellenes ha szemből nézzük...
A holnapi versenytől pedig egy szoros Ferrari-BMW(Kubica)-Red Bull csatát várok. A Brawn győzelem meg nem garantált, hisz technikai sportról van szó. Ez lesz az első nagy erőpróba, lehet hogy a 40. körben kiesik mindkettő. Persze ez ugyanúgy megeshet a többi csapattal is, csak azt akarom mondani, hogy kár kijelenteni előre a győzteseket, nem biztos hogy úgy bejön, mint hamilton jóslata

-
Sanya595
senior tag
Azt ugye senki nem felejti el,hogy ma éjjel órát kell állitani?
Mert aki elfelejti,az jól lemarad a rajtról.Igy jártam,sokáig irtam. -
Ricardo
titán
Ne felejtsétek el átállítani az órát!
-
hunnylander
őstag
válasz
eXodus
üzenetére
A tények, hogy volt valami bibi, amit a stewardok már el is kezdtek vizsgálni de az ítélet előtt az érintett csapatfőnökök személyesen elrendezték az ügyet, kvázi peren kívüli megállapodás, vádalku, ami nagyon jól jöhet még a diffúzor tárgyaláson is ahol Ferrari kontra Williams felállás is lesz.

-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezzel megint nem mondtál semmit. Csak blablabla. De nem is fontos, a tények megukért beszélnek. (Erre megint jön egy semmintmondó váalsz tőled, de én befejeztem, mert nem bírod ki és úgy is tied lesz az utolsó szó.)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hisz mindig az első 8 helyezet kap pontot

a telefonom automatán átállította magának az órát! én azt hittem holnap kell csak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mellesleg a kocsiban a generátor pont ugyan olyan mint a dinamó, arra meg végképp nem lehet mondani, hogy anno...
Persze ez a futamon szerzett tapasztalatok alapján még változhat.