Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Tényleg sajnálom Hamiltont (pedig nyilvánvaló módon nem rajongok érte), de a McLaren hányadjára akarja megbánni bűneit s tisztán folytatni a versenyzést? Az utóbbi két év csupa McLaren megbánásról meg bocsánatkérésről szólt...

-
Superman
nagyúr
válasz
Peat;)
üzenetére
Peat bátyó!
Olvasgatom a soraidat, de ugyanazt tudom mondani, mint egy éve: még mindig nem vetkőzted le ezt a Hamilton-ellenes mániádat? Unalmas vagy már vele. Még te mondod, hogy nem kellene fasisztázni? És amikor Hamiltont te, meg a hozzád hasonlók elmondták mindenféle "fekának", meg "suvickosnak", meg "niggernek", az nem volt kicsit sem sértő? Az sem kapcsolódott sehogyan sem, ahogyan te mondtad egy sportfórumhoz, mégis megjelent itt.
Másfelől: 1985 óta, nézek F1-et. Mindig is voltak a pilótáknak hibái. Sennát arrogánsnak tartották, Mansellt bulldognak a rosszabb fajtából, Prostot intrikusnak...soroljam még? S ez befolyásolta tudásukat a pályán? Nem hinném. Én speciel az alapján ítélek meg egy versenyzőt, hogy mit tud nyújtani a pályán. Hamilton pedig kitűnő képességű pilóta."Azért hihetetlen, hogy anno a debüt után pár héttel már ugyanígy megvetettem azt amit képvisel ez a srác a médiában, mint most, anno frankón leírtam mi van vele..pedig nem vagyok hű de jó emberismerő, de ami ordít az ordít."
A fentiek alapján ez szerinted kit érdekel? Engem biztosan nem. Megpróbálom azért neked megvilágítani egy példával: Charlton Heston, a színész, nagy fegyvermániás volt, még az amerikai fegyverszövetség elnökének tisztét is betöltötte, sőt, mindenkinek fegyvert adatott volna az USA-ban, ha teheti. Hitt a fegyverben. Levont ez valamit is színészi képességeiből? Aligha. ha egy kritikus ez alapján ítélte volna meg a teljesítményét, akkor nyilván minden filmjét lehúzta volna, ahogyan te teszed Hamiltonnal állandóan.
De tudod mit? Oké legyen, te (pszicho) analizáld az F1-es versenyzőket, én meg inkább nézem az autóversenyeket.
-
JJános
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem altatnak. Az ifjúsági előnynek vége. Szvsz.
Mostantól nálam csak Buttonnak van esélye. A nagycsapatok nagyon rugalmasan zárkóznak fel, és van még más jó "sofőr" is a világon, aki el akarja őket verni.
A toyota is ott lehet a toppon.Motion_Blur: Suminak annak idején adtak 3.2-es odszot, amikor favorit volt? Szerintem nem.
-
hunnylander
őstag
Ron nosztalgiázik (hi-res fotó)
Ron, csináld meg az xMax Tape 2-t, és végezd be a terved Maxszal! Please!

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Az Le Mans-ozni megy, DTM-ben csak tesztelt egyet...ha jól tudom.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Van egy Schumacher talonban a háznál, lehet hogy őt rakják be, pontosabban cserélnek.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
McLaren could face further sanctions
Ezzel is olyan megérzésem van, mint amikor április elsején csak bebuggyad egy AMuS hírecskéből, hogy Lewist kizárhatják a melbournei futam végeredményéből.
Itt van helyette Button, Lewis mehet pihenni, majd elszórakozgat a DTM-ben, Norbi majd tol alá egy Mergát.

-
Oliverda
félisten
Simán. Nem is kell olyan messzire menni. 2005-ben a BAR(-Honda) gyakorlatilag átverte az FIA-t. Eredmény: [link]
"Max nagyon keményen akart elbánni a BAR istállóval, és az egész idényből ki akarta zárni őket." - mondta Ecclestone a riportereknek Monacóban. "Mondtam neki, hogy egy kicsit vegyen vissza, mert aggódom amiatt, hogy a Honda esetleg kiszállna a sportból."
"Megkértem, hogy ne tiltsa el őket az egész szezontól, mert az nem lenne jó a sportnak sem."Végülis kb. 3 és fél évvel később ki is szállt...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem eléggé elmérték az oddsokat.
Néztem fél szemmel a szabadedzést, de száraz futamon nem sok esélyt látok Brawn GP-s polera vagy győzelemre a versenyen.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Szvsz, Kár volt!
Ferrari győzelem. Brawn a nyolcban, Vettel pontszerző. Bourdais pont.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Példát kell statuálni mert kell a precedens.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne is csináljanak mártírt egy hazug emberből, elég büntetés ez neki, hogy megbukott, nagyobb, mint a pontlevonás.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Készen, bár a jobb alsó bölcsességfogamnak még csak a csúcsa van kint.

"Ez egy nagyon-nagyon kellemetlen szituáció"- ismerte el a brit, aki nem tagadta, nem kizárt, hogy az FIA további lépéseket is tesz az ügyben, ő azonban most már igyekszik a versenyre és a feladatára koncentrálni."
-
Motion_Blur
félisten
bwin oddsok a qualra:
Jenson Button (GBR/Brawn GP) 3.00x
Rubens Barrichello (BRA/Brawn GP) 6.00x
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 6.00x
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 6.00x
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 12.00x
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 16.00x
Nico Rosberg (GER/Williams) 18.00x
Fernando Alonso (ESP/Renault) 20.00xverseny:
Jenson Button (GBR/Brawn GP) 3.20x
Rubens Barrichello (BRA/Brawn GP) 7.00x
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 7.00x
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 8.00x
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 10.00x
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 15.00x
Fernando Alonso (ESP/Renault) 15.00x
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 18.00x -
Oliverda
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Nem változott a véleményem és álláspontom mózlival kapcsolatban, a tőle való bocsánatkérés gondolata pedig egyszerűen nonszensz. 2006-ban mintha nem szorgalmaztad volna annyira a mózli tiszteletet...

Nem lesz bocsánat mózli részéről, ki fogja használni a kínálkozó remek lehetőséget. Ergo Hamilton-t el fogják tiltani legalább 5 futamra, de én valószínűbbnek tartom a teljes szezonra való eltiltás. Lehet tippelni hogy Paul di Resta vagy Bruno Senna jön a helyére.
-
Chip
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez szerintem nem eke hanem inkább hajóorr lenne. Mert abban az esetben ha leszakad az ég vasárnap akkor is tudnának repeszteni a sepangi pályán.
A sebesség pedig csak Lewis és Kova csapásszámától és az erőnlététől függ. -
-Mike-
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
A baj az, hogy Pompi már meghúzta a hazudós vonal láthatatlan végét, így én kérek tőle elnézést, hogy ez a téma ismét megemlítődött, de tudod Pompi Pítszmájli barátunk kicsit későn érő típus, nézd el neki, a rá kiszabott 3napos ban-t majd letöltöm én.

Nagyon sajnálom. -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
5perce nézem hogy mi lehet az az eke? Mi az?

-
Peat;)
veterán
válasz
-Mike-
üzenetére
alázzá csak, de én legalább nem töltök ilyen szemetet le mert már előre tudom mi van benne
Alonso is odatette magát nyilatkozat terén ahogy olvastam, neki pedig aztán marhára ideje lenne meginzultálni Brióst lendületből egy első szárnnyal. Ennyire ratyi Renault...idei év is elúszott...csak az egyéni vb lesz meg. Pique-vel

-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Egy ember hibája ...
Hamilton akkor nem ember? Nem volt kötelező neki kútba ugrani.
Én sajnos az egészről csak ma délben értesültem rádión. És le voltam döbbenve hogy mik vannak.
Nem értem az egészet. Mi értelme volt hazudni. Vagy csak überelni akarják MS Monaco-i parkolásást? Ha tavaly nem nyerték volna meg az egyéni VB-t azt hinném hogy fel akarják hívni magukra a figyelmet, de így csak leégetik a csapatot. Szerintem a Meki nem is a többiekkel harcol, hanem saját magával. Ha egy évben csak simán tenné mindenki a dolgát simán nyernének. Főleg azért mert a Ferrarinál is most hasonló megy. A több versenyes eltiltásból pedig szerintem semmi se lesz. Mert a Forma1, az egy nagy show a nézőknek. És nem fogják a Meki drukkereket így haza küldeni. Pénz vagy rajthely, vagy mindkettő lesz. Nem is lenne értelme az eltiltásnak. -
Motion_Blur
félisten

Ez a Brawn féle "eke" újítás, vagyok már korábban is rajta volt az autón? mod: ezen a képen pl. nem látom

-
-Mike-
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Letölthető torrentről ez a bocsánatkérő conference és Whitmarsh interview is. Mondta, hogy találkozott Jarnoval idefelé jövet és elnézést kért tőle a történtekért. Plusz egyéb kérdéseket is feltettek neki, de a vége, what can i say volt könnyes szemekkel , te emberismerő Pííít.

-
Peat;)
veterán
válasz
Flashcash
üzenetére
Azért hihetetlen, hogy anno a debüt után pár héttel már ugyanígy megvetettem azt amit képvisel ez a srác a médiában, mint most, anno frankón leírtam mi van vele..pedig nem vagyok hű de jó emberismerő, de ami ordít az ordít. Ez is bemagolt pr maszlag amihez annyit tett hozzá hogy félrevezették, Trullitól elnézést kért már egyáltalán? Vagy ő nem számít mert nem drukker akik veszik pólókat és akiknek a számával a szponzoroknál állítják, hogy a legnépszerűbb csapatok egyike az övék.
A két fasisztázó a fórumban elnézést kért már? Csak beleolvastam de láttam hogy van. Vagy csak ezek az "enyhe" gyanusítgatások mennek továbbra is? Egyáltalán mi az hogy fasisztának állítanak be valakit egy sportfórumon következmények nélkül?! Miért kell idáig süllyednie a fórumnak?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ez a váltó dolog érdekes, nem hiszem, hogy olyan szar lenne, mert akkor Mercit használnának. Barika kocsijában nem ment szét a váltó, csak óvatosságból kicserélték, hogy ne a versenyen menjen szét. 5 rajthely az nem veszélyes, ha megvan a Brawn múltheti formája, csak így akkor ki fogja fedezni Jenson-t amikor a pole-ból rajtol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oliverda:"Brawn-ék nyakában ott pihen a diffúzor ügy. Nem mondanám rájuk hogy botrány mentes csapat."
Szabályos a diffúzor, így nem tudom miért emlegeted mint botrányt. Teljesen tiszta ügy attól függetlenül, hogy még tárgyalják majd.Üdv Szisz
-
copin
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
-
Hamilton bocsánatot kért a Trulli ügy lezárásaként.
"Melbourneben nagyszerű versenyem volt. Amint kiszálltam az autóból, televíziós interjúkat adtam a box mögött, és azonnal beszámoltam nekik arról hogy mi történt a verseny alatt. Rögtön ezután bekérettek minket a versenybírók, és amíg várakoztunk a csapatmenedzserem utasított és félrevezetett, hogy tartsak vissza információkat, és ezt is tettem.
Őszintén bocsánatot kérek a versenybíróktól amiért vesztegettem az idejüket. Bocsánatot kérek minden rajongómtól akik hisznek bennem, és évek óta támogatnak. Nem vagyok hazug vagy tisztességtelen. Csapatjátékos vagyok. Minden alkalommal amikor tájékoztattak hogy tegyek valamit, megtettem. Ebben az esetben rájöttem, hogy ez nagy hiba volt. Tanulok belőle. Nagyon rosszul esett ez az ügy nekem."
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
már a másodikon megadja magát.

-
hunnylander
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Lehet, hogy spórolási szándékból döntöttek így, mert egy, hogy a váltó se egy olcsó mulatság megvásárolni, kettő, az autó váltó körüli része is több áttervezést és átalakítási munkát igényelt volna. Emiatt logikusan úgy döntöttek, hogy a motor-váltó határ lesz az integráció határa. Ez éppen még lehetne jó és anyagilag kifizetődő döntés is, ha az ex-Honda váltó egy megbízható jó egység lenne alapból.
Mondjuk ez nem egy biztató jel az idényre nézve, ha a váltó, aminek négy hétvégét kell kibírnia, már a második megadja magát. Lehet, hogy az erősebb Merci motor bekavar a váltónak.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Azt hittem a motorral a váltót is kicserélték Merci félére. Nem is értem, hogy hagyhatták bent azt a szart...
-
Dragbajnok
tag
[FP2 idők]Csak ráleltem.
-
kapcs-ford
őstag
Schumit letapizzák:
[link] -
-
-Mike-
addikt
Barrichello váltó miatt 5rajthely, Vettel 10, talán látunk egy ferrarit a dobogón így.

-
Pompi
nagyúr
OK, akkor most ezt a hazudozós vonalat lezártam.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
"Azon véleményemet pedig továbbra is fenttartom hogy mózli utazik Hamilton-ra és a csapatára is."
Idekeverni már megint a a nácikat.Pont erre értettem azt hogy a szint az nálad is megvan.Ha egy szinesbőrüt elítélnek vagy felelőségre vonnak vagy neagyisten szidnak akkor azok náci fasiszta raszista köcsögök ugye? -
Oliverda
félisten
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Aha, és ez most pontosan hogyan kapcsolódik ahhoz hogy valakinek milyen a felfogóképessége?
Mellesleg amit ott idéztem az ténykérdés. Az is az hogy a mózli féle sex botrányban milyen szerepjátékot nyomott le a prostikkal. Azon véleményemet pedig továbbra is fenttartom hogy mózli utazik Hamilton-ra és a csapatára is.
-
hunnylander
őstag
Úgy beszélsz a McLarenről, mintha a családom lenne. A családomban sem szokás a hazudozás és rám sem jellemző, de annyira még ismerem az emberi természetet és az élet komplexitásait, hogy biztosra vegyem, hogy ha valaki azt állítja magáról, hogy még sohasem hazudott semmiben, a legkisebb dolgokban és még tudtán kívűl se és véletlenül se, és ezt még le is írja és makacsul tartja is magát ezzel, az éppen hazudik.
-
Dragbajnok
tag
Valaki tud más alternatívát az FP2 körök letöltésére mint az FIA honlapja?Mert ott az FP1 időket rakták az FP2 helyére.
Oliverda:
Szint az nálad is megvan.[link] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem csodálkozok azon hogy nem érted meg. Szükséges hozzá egy bizonyos szint.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Stewardok félrevezetését nem igazán kedvelik az FIA-nál. Ha csak 1 versenyre szóló DQ jár érte, akkor még simán felmerülhet olyan eset, hogy nincs veszteni való, bepróbálkoznak egy kis kamuval az ilyesmi eseteknél. Hátha nem jönnek rá.
-
-
AMD Power
titán
Túl kell lépni ezen a hülye büntetésen. Ami mint útólag kiderűlt valóban jogos volt.
-
MPowerPH
félisten
Na, ott sincs minden rendben.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
A kizárás Hamiltonnak járt és Ryan tetteinek ismeretében adták a stewardok. Ergo az FIA-nál Lewis vitte el a balhét Ryan helyett, a McLarennél meg Ryan Lewis helyett.
Hmm, Ryan-nel nem te jottel?
Ezzel meg már tényleg kezdesz nagyon messzire menni, mert azt állítod, hogy még soha sem hazudtál.
Oke, nalatok ez idegen dolog, ertettem. Csak akkor az a furcsa, hogy amikor a kedvenc csapatod csinalta, akkor miert hitetlenkedtel, ha egyszer nalatok ez a szokas?

-
Oliverda
félisten
"Egyes kutatatók, így a Londoni Egyetemen oktató John Nicholson szerint naponta átlagosan kétszázszor hazudunk, ami nem feltétlenül baj, hiszen a hazugság fontos szerepet tölt be önbecsülésünk megőrzésében és mások védelmében is. Peter Stiegnitz magyar származású, Bécsben élő hazugságkutató, a Mindenki hazudik című könyv szerzője azt állítja, bizonyos esetekben egyenesen fontos a hazugság. Stiegnitz háromféle hazugságot különböztet meg: az önbecsapást (magunkról hazudunk magunknak), a másokhoz intézett hazugságot (szerelmi kapcsolatban, szülő-gyerek viszonyban) és a tömegek megtévesztésére szolgáló hazugságot, amit politikusok gyakorolnak előszeretettel. Stiegnitz ugyanakkor azt állítja, hogy - erkölcs ide vagy oda - "hazugság nélkül nem tudunk élni". És aki nem hazudik, az nem él."
"Ne keverj magaddal, en nem hazudok ;)."
Ezt hívják önbecsapásnak. Már ha te ezt komolyan el is hiszed magadról.
-
hunnylander
őstag
A kizárás Hamiltonnak járt és Ryan tetteinek ismeretében adták a stewardok. Ergo az FIA-nál Lewis vitte el a balhét Ryan helyett, a McLarennél meg Ryan Lewis helyett.
Max szeretned, de sajna ez nem igy mukodik.
Ezzel meg már tényleg kezdesz nagyon messzire menni, mert azt állítod, hogy még soha sem hazudtál. Sírjak e vagy nevessek ilyen blőd, önismeretet és őszinteséget mellőző megállapításon?

-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nah, igazad van.
Csak ezért a kizárásért elég sokat kaptak a fejükre a közvéleménytől, és most kiderült, hogy teljesen alaptalanul.
Én se szeretem őket, és sok döntésükkel nem is értek egyet. -
hunnylander
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az FIA-t általában konszenzusban utálja a közvélemény, de azért többségében nem döntenek ők rosszul, pusztán legtöbbször azért van a felháborodás, mert az ítélet megosztja a szurkolókat, mivel általában két érintett fél van (pl. Vettel vs. Kubica, Mclaren vs Toyota), egyik félnek mindig bukta, ha jól döntenek, ha nem, szóval mindig lesz olyan szegmense a szurkolóknak, aki nehezen fogadja el a döntéseket.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
LOL, pont most hazudtál.
Max szeretned, de sajna ez nem igy mukodik. Kulonben a sok befektetett munkad karba vesz, ha ilyen hamar lepereg a maz, es kiderul, hogy valojaban egy cseppet sem valtoztal. Persze sejtettem en, csak eljatszottam a gondolattal...
Ez már a lololka kategória, ez már akkora hülyeségNem, a hulyeseg az volt, ahogy te mosdatni probaltal. Ryan, az a meki belugye, nehogy mar osszekeverd ezt a csapatnak jaro buntivel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem ért váratlan, csak eddig az volt, hogy szemét FiA, és még én is azt mondogattam.
Bedőltem a trükknek, majd már sajnáltam is őket. Erre most tessék, beszámolnak mindenről...Én se értem ezt az egészet.
-
hunnylander
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Most mi a bajod? Mi váratlan ért, már az is baj ha bevallja? Ki szidja az FIA-t ezek után? Kíméld a fejedet.

(#37522) RobiGida: miféle megfélemlítősdi. Ha olvastad a rádióbeszélgetés anyagát, tudhatnád, hogy a McLaren nem kicsit megfélemlitett/paranoiás/betegesen aggódó/FIA-tlfosó komplexusban szenvedő csapat. Spaban is kérdezték Charliet, félre is vezette őket (thx!), de most is őt akarták kérdezni, annyira aggódtak, hogy nem e vétkeznek.
Dave Ryen, meg egyszerűen hatalmas ökörséget csinált, megkapta érte a jutalmát.
-
MPowerPH
félisten
És ezt hogy lehet kimagyarázni? Ezek után szidni se szabadna az FiA -t ebben az ügyben, mivel akár el is tilthatták volna a Mekit pár versenyre...
Most, hogy már beismerte az egész csapat, köztük Hamilton is, értelmetlenné vált a több oldalnyi vita erről a dologról. Megint kiderült, hogy mekkora patkány a McLaren, pedig már Dennis nincs is ott.
Nem is értem, hogy lehet ilyen csapatot szeretni...
A kémbotránnyal rendesen lejáratták magukat, meg Lonzival is, most meg nem hogy nyugton maradnának, csinálják tovább, és a végén még a folyamatos tagadás után be is vallják. 
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen, tudom, hogy mi lett a BMW-vel is. Csak a csalódottság már ilyet is kihoz belőlem.
Miért érzem, hogy lassan szégyellnem kell magam, mert a Mercedes mániám miatt a McLaren Mercedes csapatnak drukkolok?
Nagyon nem kellenek az ilyen botrányok, megtanulhatták volna már 2007-ben, de nem. Csak csinálják tovább.
Ha meg csinálni van kényszerük, legalább kezeljék hétpecsétes titokként - mint a többi csapat - és meghúzódni.Mérges vagyok rájuk, nagyon!
mrlujoak
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ejjj...mondtam már hogy ne nosztalgiázz.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gondolom, vitték is a lapokat, mint a cukrot. Mondjuk The Sun meg The Star az Blikk kategória a UK-ben, a Times meg a Herald Tribune nem valószínű, hogy ilyen bulvárosan tálalja.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem lép le, csak bedobta a témát, röstellkedés céljából.
Nem tudnék a helyére senkit, Ron már évtizedek óta erre a pozícióra nevelte, nem lenne más hasonlóan felkészitett választás rajta kívül, kivéve Ron.
De butaság lenne részéről, ha komolyan gondolta volna, nem tehet se a rossz autóról, se erről.
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton-Trulli eset: Nemzetközi sajtóvisszhang
The Sun: "Hazug vagy Lewis!
The Star: "Hazug Lewis."
La Repubblica: "Lewis, a hazug!"
L'Equipe: "Hamilton megfizet a hazugságért."
Österreich: "Hamilton hazudott"Ezek az újságok mind hazudnak!

-
hunnylander
őstag
válasz
mrlujoak
üzenetére
A negatív reklám is reklám, a Merci keres a legtöbbet az F1-gyel arány szinten, olvasd el Haug nemrégi nyilatkozatát, jól profitálnak, kevés kiadás mellett, nem akarnak többet költeni, nem akarnak csapatot vásáérolni, nem akarnak a BMW útjára lépni, mert nem kifizetődő.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ki jön Whitmarsh helyett ha netán most emiatt lelép? Norbi? Vagy visszajön Dennis?
-
hunnylander
őstag
Ne keverj magaddal, en nem hazudok ;).
LOL, pont most hazudtál.
5 futamos eltiltas oke lenne
Ez már a lololka kategória, ez már akkora hülyeség, hogy nem is vicces.
Ott van Ryan, megkapta a több, mint öt futamos eltiltást, pedig bútordarab volt a McLarennél, 35 éve volt ott, és nem sokkal állt Whitmarsh alatt, sőt, csak eggyel. -
Az utolsó cseppek a pohárban...
Ajánlom a Mercedes figyelmébe a postom.
A Mercedes-nek el kellene gondolkodnia, miért is van a McLaren-nel szerződésben?
Mostanában botrány, botrány hátán.
Mi értelme lett ennek is? Ismét megutáltatják pár drukkerrel a csapatot - én is "kényszerűségből" a Mercedes miatt drukkolok a McLaren Mercedes-nek - akik meg eddig sem kedvelték, azoknak meg olaj a tűzre.
Mi a jó .......-nak nem volt elég az a 4-ik hely. Miért kellett egyáltalán belemenni a vizsgálatba, vagy elfogadni annak eredményét. Nesze neked meki vezetőség, most necsak pont nélkül vagytok, de sokan - köztük én is - mérhetetlenül haragszom.Idióták, vagytok, idióták! Még egy ilyen húzás, és én is sarkon fordulok.
mrlujoak
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne keverj magaddal, en nem hazudok ;).
Szerintem a par pont az ahogy irod, smafu. Utolagos, lebukas utani bocsanatkeres az semmi. Az egyik csavot kirugtak, az oke, a csapat odarakja a felelosseget, az is oke (mert mi mast csinalnanak?), a masik csavonal egyreszt a par pont keves, de pl. 5 futamos eltiltas oke lenne, de akkor nem neznek a nepek az f1-et. Ezert gondoltam, hogy valami penzbunti jo lehetne, de most, hogy mondod, lehet inkabb egy felfuggesztett eltiltas kene, akkor bunti is van meg nincs is, es lehet vegre tovabbmenni. A kizaras emlegetese az nekem nem konkretum amugy.
-
Oliverda
félisten
Hamilton alázatosan beismeri ha hibázik, már nem ez az első eset és minden bizonnyal nem is az utolsó. Mondjuk szerintem ez a hozzáállás szvsz annyira nem evidens. Legalábbis már láthattunk pár ellenpéldát erre a múltban. Ott szúrta el hogy mindenben hallgatott a csapatra
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon szívesen, máskor is.

-
hunnylander
őstag
Ott voltál minden meghallgatáson az elmúlt évtizedekben, Mintha nem tudnád pusztán élettapasztalatból, hogy nem minden hazugság derül ki, vagy talán te mindig így jártál?
És már isszák? A kizárás, -5/6 pont az smafu? Bajnokságból kizárás kilátásba helyezése, az smafu? Vezető beosztású személy felfüggesztése smafu? Sűrű elnézéskérések, sajnálkozások, szégyenkezések, az neked nem következmény, a 'lé ivása1? Dehogynem.
50k pénzbünti.
Az pont jó is lenne, úgy egy szintre kerülhetne az ügy Vettel kóricálásával. Viccelsz, 50k, annyit a takarítónő is összeszed a földről Wokingban. Hagyjuk már a további büntiket, az már nem fogja megoldani a helyzetet.(#37498) Motion_Blur: Inkább olvasd el az eredeti angolt, az a5.hu és egyéb fordítás nagyon tré lett, és ne kritizáljuk már szét a legkomolyabb nyilatkozatát ezekben a nehéz időkben.

Aktív témák
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is értem, hogy lehet ilyen csapatot szeretni...