Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
JJános
addikt
Ellentmondásos hírek a Hondáról. Nick Fry nyilatkozott. Most mégis marad?
Sok kérdőjelem van, más nincs.

A Torro Rosso-ról van valakinek infója? Tegnap kellett volna bemutatkozniuk, az új autóval asszem.
-
Bermi
aktív tag
válasz
üzenetére
köszi, értem és egyetértek, ez nem jó így és valóban dühítő, inkább igyekszem ezekre a dolgokra nem figyelni, bár egyre nehezebb, mert egyre pofátlanabb dolgokat vágnak képünkbe
a sok munka, pár órára elmegyek erre teleírtok egy oldalt
, lassan időmérő alatti hsz termelés folyik. közeledik...Vettel-nek örülök, remélem több dobogó is összejön Neki (talán futamgyőzelem is).
kár hogy ma nem volt rönyó.
-
[CS]Blade2
addikt
Lewis Hamilton legjobb köre 1.220 másodperccel maradt el Heidfeld etalonjától, a brit munkáját azonban megrövidítette egy baleset, melyet a délutáni órákban szenvedett el. Hamilton 2008-as hátsószárnnyal felszerelt McLarenje egy hirtelen széllökés miatt kezdett rakoncátlankodni, és a brit már nem tudott korrigálni.
Elfújta a szél, és nem tudta megfogni. Ennyi.
---Jó lenne egy kép 15-20 kör után, hogy néz ki a hátsó gumi az egyes autókon. Van egy olyan sejtésem, hogy az FIA féle hiba miatt egyes autók a vártnál jobban koptatják a hátsó gumikat.
-
-
De pont azután vezették be ezt az érzékelőset(Szingapúr)
Az meg veszélyes,mert nem biztos,hogy megáll a versenyző,bár eddig csak olyan esetet láttam,ahol sikerült megállnia.
A lámpa meg addig nem vált zöldre míg nem jó minden.Ennyi,ha ezt nem tudják megoldani,akkor bukta az egész.
-
JJános
addikt
-
bdav
őstag
válasz
grabber
üzenetére
"A lámpás rendszernél már van egy érzékelő ami érzékeli a töltő csövet,hogy sikerült lehúzni és csak akkor vált zöldre a lámpa"
Szingapúrban nem úgy tűnt...
nyalókás meg ha rosszkor engedi fel, vissza tudja tenni úgy hogy a versenyző lássa. De a lámpából már kb. semmit nem lát ha egyszer elindult.
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Az nem hiba,ha a nyalókás ember előbb engedi fel a nyalókát?Vagy a tankolós bácsi,nem tudja lehúzni a csövet.A lámpás rendszernél már van egy érzékelő ami érzékeli a töltő csövet,hogy sikerült lehúzni és csak akkor vált zöldre a lámpa(én úgy tudom,mivel így elkerülhető egy újabb baleset)
Helyette lámpa van és talán kevesebbszer fognak embert fognak elütni. -
Oliverda
félisten
Na és szerinted hova volt felfogatva a hátsó szárny?
A Vasselon-os hírrel kapcsolatban pedig csak annyit hogy ezen idők alapján semmit sem lehet megítélni.
"Az eddigi négy nap során a McLaren aktuális pilótája két alkalommal is alul maradt a szintén Mercedes motorokkal felvértezett Force India versenyzőkhöz képest, és a legnagyobb különbség is, amely a britek felé döntötte a mérleg nyelvét, csupán 0.109 másodperc volt szerdán."
Na ez az aminek semmi jelentősége nincs.
"Az erősorrendet illetően a legtöbben azonban még mindig sötétben tapogatóznak, és Fernando Alonso szerint erről egyelőre felesleges is beszélni, ő ugyanis úgy véli, a jelenlegi autójuk és a Melbourne-ben rajthoz álló modell között "csupán a festés" lesz hasonló."
Ez meg a másik. A jelenegi McLaren aero lassan 2 hónapos. Nyilván csak az utolsó pillanatban akarják felfedni az ütőkártyáikat a vetélytársak előtt. Akárcsak a többi csapat. 1-2 technikai hibától pedig nem kell egyből hanyatt esni. Főleg nem teszteken.
-
G.Zs.
senior tag
Közben olvastam, hogy a McLaren ma is a régi szárnnyal ment. Tehát a hibás új hátsó elem nem lehet a kicsúszás oka.

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Durva, hogy Vettel 1:19.0-ás idejét megközelíteni se tudják... Ez a dolog nekem is feltünt, ezért van bennem nagy bizakodás.

Remélem ebben az évben is lesz Vettelnek futamgyőzelme.

Zerge861: A McLaren nehézségekkel küzd? Lehet, de van még ideje, még ne írjuk le őket! Van ott tartalék. Bár kétségtelen, most a Ferrari van az élen.
-
SG3rg0
őstag
A McLaren problémákkal küszködik, véli Vasselon
-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Így van majd kiderül.

-
Oliverda
félisten
válasz
wildrain
üzenetére
Nem vontam párhuzamot a hardver használója és a hardver szerelője között.
"...lyen alapon a versenyzői hibából (hardver használója) való kicsúszás is műszaki meghibásodásnak számít."
Ezt nem tudom hogy hogy raktad össze.
PazsitZ: Elvielg hamarosan jönnek az új aero csomagok hisz közeleg az utolsó teszt.
-
Motion_Blur
félisten
Jerez, 5. nap végeredmény
Durva, hogy Vettel 1:19.0-ás idejét megközelíteni se tudják... annak viszont örülök, hogy Kimi így pakolja bele a km-eket a vasba

"B": én is úgy olvastam, hogy a szárny anyaghibája miatt történt az ütközés, de majd kiderül a hivatalos közleményből
-
"B"
tag
szerintem lassan itt volt az ideje egy kis hard kicsúszásnak hisz nincs már sok idejük és egyre keményebben kell/kéne nyomni az edzéseket..benne van..
nekem ez a meglátásom

szerk.:A szárny Szerintem! a ránehezedő erőtől adta meg magát..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez megerősíteni látszik, hogy a mekinek lehet gondjai vannak a hátsó szárnnyal, ahogy írták?

Erre a KERS cuccosra kíváncsi leszek hányan vetik be és milyen különbségeket hoz.
-
Motion_Blur
félisten

olyan kicsire sikeredett az új hátsó szárny, hogy a szerelők se találják

-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem a hardver használója és a hardver szerelője között nem lehet párhuzamot vonni, mert akkor ilyen alapon a versenyzői hibából (hardver használója) való kicsúszás is műszaki meghibásodásnak számít.
De végülis mindegy, ha neked jól esik egyenlőség jelet tenni, akkor tégy úgy.
-
JColee
őstag
kimi mitől dobta el a bringát?
vmi műszaki hiba, vagy csak spontán jött az ötlete egy kis pihire? -
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most azért már kijelenthetjük, hogy gondok vannak a Mekinél...

Heidfeld viszont nagyot ment! Grat neki!

-
Motion_Blur
félisten
Hamilton a 4-es kanyarban leamortizálta a McLarent. Ha jól értem, leszakadt a hátsó szárny.
mod: közben Heidfeld 1:20.0

-
G.Zs.
senior tag
Hamilton összetörte a mekit.

-
Oliverda
félisten
válasz
wildrain
üzenetére
Emberi mulasztásról volt szó. Én nem látok különbséget a "roszkor nyomta meg a gombot" és a "rosszul húzta meg a csavart" esetek között. Erre utaltam amikor azt mondtam hogy általában a legegyszerűbb és legrutinszerűbb dolgok szoktak bekrepálni. Egy kerékanyát sem túl bonyolult felcsavarozni, mégis majdnem minden évben van egy olyan eset hogy valakinek nem sikerül jól.
Persze ha egy veréb belerepül az airbox-ba és elfüstöl a motor az már más tészta .
-
-
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
És mit írtam? "...úgyhogy ritkán lesznek bajok vele." Nem azt, hogy nem lesz vele baj, hanem azt, hogy ritkán. Persze szigorúan szerintem.
A kipufogóvéggel hányszor volt baj? (Na nem mintha az az egy eset nem lett volna önmagában is túl sok.) A lámpás rendszer meg nem egyszerű, ezért nem jó példa.De egyébként teljesen igaz, hogy minden behalhat, ahogy a Williamsnél meg a McLarennél még a visszapillantó is leesett, ugyanúgy bármi tönkremehet.
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még jó, hogy megfogta a kavicságy, így nem kell a géphez nyúlni, mert nem tört össze

-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
14:32
1. K. Räikkönen Ferrari F60 1:20.414 88 pit
2. L. Hamilton McLaren MP4-24 1:21.425 +1.011 45 pit
3. M. Webber Red Bull Racing RB5 1:21.849 +1.435 44 pit
4. K. Nakajima Williams FW31 1:22.435 +2.021 23 pit
5. J. Trulli Toyota TF109 1:23.119 +2.705 32 pit
6. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:23.199 +2.785 74 pitIgen. Láttam én is... Istenem. Senki sem tökéletes. Illetve, inkább itt próbálgassa a határokat, mint versenyen.

Szerk.: helyesírás
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gondolom hogy ott feljebb az a butkolat alatt a szárnyállító motor lehet. Már látom hogy milyen szép bukták lesznek meg belassulások ha leég, beragad, szétesik az a kis motor.
-
RedWing
aktív tag
Azért a Ferka nem nagyon spórol a kilométerekkel!
1. K. Räikkönen Ferrari F60 1:20.414 83 pit
2. L. Hamilton McLaren MP4-24 1:21.425 +1.011 45 pit
3. M. Webber Red Bull Racing RB5 1:21.849 +1.435 33 pit
4. K. Nakajima Williams FW31 1:22.807 +2.393 11 pit
5. J. Trulli Toyota TF109 1:23.342 +2.928 13 pit
6. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:24.683 +4.269 69 pit -
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Keresse meg a 2 képen lévő különbséget

-
Zoza24
senior tag
ez is találgatás lenne vagy altatás?
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De legalább a szerelőknek jó kedve van...

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem ez a régi.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Szárad a pálya:
1º Raikkonen, 1:25:176 / 2º Heidfeld, 1:25:612.
Going faster and faster:
1:24:258 para Raikkonen, 1:24:972 para Heidfeld -
PazsitZ
addikt
válasz
RedWing
üzenetére
First red flag in the name of Hamilton
09:57 - The already poor test week McLaren is a new chapter added. Lewis Hamilton is still to come on the back straight towards turn 6 piece. Yesterday experienced Mp4-24 all with serious engine problems.
google translate - F1today.nl -
RedWing
aktív tag
Elkezdték:
1. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:33.525 23 pit
2. L. Hamilton McLaren MP4-24 1:34.524 +0.999 18 pit
3. K. Räikkönen Ferrari F60 1:34.689 +1.164 7 pitDe ami megint elég érdekessé teszi a dolgokat:
tijd coureur incident groen
09:48 L. Hamilton Stop, bocht 6 10:02Ez azért már égő!

-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Biztos hogy szerepet fog játszani nagymértékben.
De itt nagyon sok az ismeretlen, nem tudom hogy a Force India meg tud-e birkozni a KERS-l, még ha készen is kapják, mert az autó az övék.
...ahogy a Red Bull nem kér egyenlőre a Renault KERS-ből...sőt maga a Renault sem igen, úgy a Force India is valszeg kihagyja a McLaren KERS-t.
Viszont a McLaren nagy valószinűséggel használni fogja: "..A Toyotával és a Red Bullal ellentétben a McLaren szinte biztosan beveti a KERS-et a szezonnyitón..", és ez bár eleinte talán lassabb lesz, de néhány futam alatt retenetesen fontos infórmációk és így fejlődések jönnek.
...Mert ha megoldják a tapadás és a ballansz problémáját, akkor körönként 6 másodpercre 80LE az azért nem rossz..
Tartok is töle, hogy ha sikerül áthidalni a problémát amitól pár csapat már elmenekült, akkor módosítani fognak a szabályokon, csak hogy izgalmas legyen... De ez már nagyon elől van az időben, mindenesetre ahogy tavaly megengedték a Renault-nak hogy kicsit izmosítson a motoron a szabályok ellenében, úgy bármi megtörténhet...a szabályok akkor fontosak ha a pénzt szolgálják.
A Ferrari és a McLaren együtt kell (elvileg) hogy haladjon,...nehezen tudom elképzelni hogy a Ferrari is elhagyja a KERS-t. A Bömös viszont nagy csendben van.
Szal én eleinte nagy küszködéseket várok a KERS autóktól, és aztán nagy elszakadást, ha hagyják.Bermi: a Mosley-WRC berágásom:
Nehéz ezt világosan kifejezni, a lényeg hogy 2010-től nem lesz WRC, csak S2000. Az idei év 2 azaz kettő gyári csapata, de legfőképpen a hozzáállás veri le nálam a lécet. Egyszerűen ki tudok attól borulni, ha egy versenyző mond valamit a sportágában, és akkor az az ember aki rángatja a drótokat ezt nagy ívben le kakkanthatja...Ami azért pl. a MotoGp világában nagyon nem így van/volt. Ha ott pl. Valentino Rossi mond valamit akkor az meg van mondva, és minimum odafigyelnek rá..minimum.
Az F1-ben nekem az első ahol az állam leesett, az MS esete Monaco-ban,...és vonatkoztass el attól hogy szerinted szándékos volt vagy sem, mert csak zavar. A bőszület az volt hogy mennyire korán, milyen kevés adat birtokában semmibe vették MS állítását, ez zavart. ...és aztán még több ilyen, ahol érezhető, hogy ha a versenyzőnek nem tetszik valami, akkor el lehet húzni. A WRC-ben Loeb szóvá tette, hogy ha S2000 lesz WRC helyett akkor ő abbahagyja. Megint el kell vonatkoztatni attól, hogy most szerinted Loeb jó a sportnak vagy sem. Volt magyarázata is, számára nem élvezhető, nem látványos...Mosley szerint de..és különben sem attól függ. De valhol én is úgy gondolom, hogy muszáj hogy élvezze amit csinál, különben csak a pénz marad, akkor meg már kapa az egész szvsz.
Szal számomra a lényeg ott van, hogy bármi ilyen probléma merült fel, én azt láttam hogy le van sz@rva...ha a Honda bejelenti hogy elmegy-le van sz×rva, ha még két csapat akkor az is...majd feltöltik a mezőnyt a Gp2-ből mondják....szal ezek a dolgok azok ami azt ordítja, hogy nem véletlenül van 2 gyár a WRC-ben, és nem véletlenül fordult meg a kiszállás gondolata több F1 gyári csapatának fejében.
..be is fejezem
-
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, mert van 3 vízen járó pilóta

-
Motion_Blur
félisten
Ma is érdekesen indul a nap Jerezben, vizes a pálya, és nagyon erős szél fúj

-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Talán

Sutil:
"A szuper lágy, a lágy, és a közepes keverékű gumikat próbáltuk" – mondta a német pilóta. "A hosszú etapok alatt teljesen másképp viselkednek, a legnagyobb probléma pedig a szemcsésedés. Nagyon gyorsan történik, egyre rosszabb, és a tapadás már soha nem tér vissza. Hatalmasak a különbségek a köridőkben, még soha nem tapasztaltam ilyen mértékű szemcsésedést azelőtt. Azonban úgy látom, ez mindenki számára komoly problémát jelent."
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem nagyon tesztelik a 2009-es szárnyakat, sztem és egyre több helyen erre tippelnek, valami nincs rendben az idei aerodinamikával.
egyre kevesebben pedig arra, hogy ködösítenek.
én az elsőre tippelek, de remélem valamit kitalálnak még (még izgalmasabb lenne az idény kezdete), meg aztán nem egyszer láttunk olyat, hogy év elején egy autó jó volt, de év végére a többiek lehagyták, meg forítva.
azért még én se temetem, de jó kocsival és VB bajnokként (még több önbizalommal) félek, hogy ki fogja megállítani. (azért van tippem
)hát nem tudom, de ennyire feszült és izgalommal teli (volt itt minden kivonulás-bevonulás, autok feltámadása, meki gubanc? stb.) téli szünetet rég nem éltem át.
nagyon lassan telnek a napok
alig bírom kivárni.(#34611) JJános: így legyen
elírás volt(#34620) b-type: WRC-t nem követem, de mivel Mosley közös ügyünk, off-ba leírnád miről van szó? (vagy pm-be)
MOD: (#34633) Oliverda: sztem nem csak PR, hogy egy teljesen új csomagot tesztelj, azért mennek a többiek 2x versenytávot?
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán a teletankos gumikopás jobban érdekli őket mint a PR körözés.
-
SG3rg0
őstag
Szegény Nelsinho Piquet minden bizonnyal roppant frusztráltan figyeli az eseményeket. A Renault másik versenyzője ugyanis vasárnap és hétfőn ült autóba, de mindkétszer sereghajtó volt, és a két nap alatt összesen 118 körig jutott...
Én nem értem, hogy ez a gyerek mit keres az F1-ben!
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább azt kérdezzük, hogy mit történt a Renault-al?
-
PazsitZ
addikt
Jópofa
Kíváncsi leszek idén is jobb lesz-e a torro, hogy nem sikerült túladni rajta.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha holnap sem javul, akkor már lesz véleményem a McLarenről.
A Red Bull Racing jól áll!

-
Motion_Blur
félisten
Világbajnokok csatája Jerezben
Mi történt a McLarennel? Felrakták a 2009-es hátsó szárnyat?

-
JJános
addikt
Meglepetéseket vár Vettel? Hajrá fiúk!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezek friss időeredmények, a mai napról?
-
Motion_Blur
félisten
1. F. Alonso Renault R29 1:19.945 61 pit
2. K. Räikkönen Ferrari F60 1:20.129 +0.184 82 pit
3. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:20.520 +0.575 56 pit
4. J. Trulli Toyota TF109 1:20.540 +0.595 73 pit
5. M. Webber Red Bull Racing RB5 1:20.894 +0.949 71 pit
6. K. Nakajima Williams FW31 1:20.918 +0.973 55 pit
7. A. Sutil Force India VJM-02 1:21.476 +1.531 63 pit
8. L. Hamilton McLaren MP4-24 1:21.753 +1.808 25 pit -
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Tudod sztem ez most a csökkent hátsó szárnyal együtt húzos igazán (legalábbis ennek tulajdonítom hogy pl. a McLaren is futott tavalyi szárnyal idei teszten), azért (is) ekkora probléma hogy szezon előtt derült ki hogy mekkora is ez a probléma...és hát sztem a tesztek eredményei is ennek köszönhetően rendhagyóak csöppet. Legalábbis az ekkora időkülönbségek teszem azt a Red Bull és egy McLaren/Ferrari között.
Tehát én nem annyira hibáztatom a Bridge'-t,...bár van felelőségük nekik is kétségtelen.Én most Mosley-ra valami kegyetlen módon be vagyok rágva, bár inkább a WRC miatt mint az F1.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tetszik. A baseballsapkás fickó rossz helyen ül, nem ott kéne.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudják megjavítania az autót 3-4 óra alatt? Teljesen kiégett a bele, vagymi?

Persze az is lehet hogy ezzel a 8 megtett körrel a mai munkájuk nem minősül 1 tesztnapnak és így inkább tartogatják ezt a napot későbbrre.
Amúgy én azt tippelem hpgy a KERS miatt krepált be a gép.
Kraptor: Igen, de csak csukott szemmel.
-
Kraptor
őstag
Egyáltalán emberek fogják még at F1-et nézni válságban?
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Ezen én is néztem egy nagyot. De azt furcsállom, hogy a Bridgestone-nál sem tűnt fel senkinek, hogy ez pont a 98-as változtatás ellentéte lesz, tehát ha akkor szélesítették az elsőgumit, akkor most szűkebbre kéne venni? Ezek szerint ők mint a birkák, csinálták, amit mondtak nekik, és rá se kérdeztek, hogy ez biztos jó lesz-e így.
-
Motion_Blur
félisten
hunny:
-
törölt tag
Nem kell nagyon messzire gondolni, mivel első évben elvesztette valamivel, a másodikban megnyerte a VB-t, így gondolom nem nagy merészség azt feltételezni hogy kiválóan szerepelne egy gyenge autóval is.
Egyébként talán lesz rá esély, mivel ha a McLaren ragaszkodik a KERS-hez akkor eleinte nem fognak túl jól menni...de remélhetőleg ez csak lassúság lesz, nem fog lehalni a gép.
Sztem oltári baromság...nem igen tudom finomabban megfogalmazni, ez a fajta bevezetése a KERS-nek, de mindegy én szivesen egyedül maradok ezzel a véleményemmel ha rámcáfolnak
copy/paste:
Az Auto Motor und Sport úgy tudja, az FIA arra kérte a Bridgestone-t, hogy 2010-re változtasson az első és hátsó gumik szélességének arányán, mert a jelenlegi méretek mellett a csapatok előszezoni tapasztalatai szerint túl gyors a hátsó abroncsok kopása. Ez egyfelől egyre túlkormányzottabbá teszi az autókat az etapok során, másfelől arra kényszerítette az istállók mérnökeit, hogy a korábbinál is előrébbtolt súlyelosztással tervezzék meg a 2009-es modelleket, ami oda vezetett, hogy a hátsó kerekek a kellő tapadás hiánya miatt nem képesek átvinni az aszfaltra a KERS által biztosított teljesítménytöbbletet. A KERS ezért a vártnál csekélyebb előnnyel jár - részben ez a magyarázata annak, hogy egyelőre kevesen akarják használni. A problémát az idézte elő, hogy 1998-ban, amikor bevezették a bordázott gumikat, a helyes balansz megtartása érdekében növelték az első abroncsok szélességét, de most, amikor visszatértek a slickekhez, nem csökkentették vissza az eredeti, 1998 előtti méretre. "El kell ismernünk, hogy hibát követtünk el. Számítanunk kellett volna rá, hogy a hátsó kerekek fogják jelenteni a gyenge pontot" - ismerte el az FIA-elnök Max Mosley a német lapnak. - "Ezért meg fogjuk kérni a Bridgestone-t, hogy 2010-re módosítsa a gumik méreteit."Na ez ami nálam ki tudja verni a biztosítékot, a mástól a tökéletességet várják, ők maguk meg egy ilyen hibát tudnak elkövetni, és így/ilyen módon rendezni..
-
Bermi
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
jó lenne, kiváncsi lennék Hamiltonra ha nem élvonalba tartozó kocsi lenne alatta
,
na jó ne álmodozzunk (elnézést a Ham fanoktól) -
RedWing
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem akartam ilyen gonosz lenni, de elfogadom a választ!

-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
thx

-
proof88
addikt
Amúgy Ti ezt most hol is nézitek?

-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
LOL!
Eddig nem nagyon mutatott a Meki semmit a teszteken. Lehet csak altatnak?!

Szerk.:
1. F. Alonso Renault R29 1:19.945 24 pit
2. K. Räikkönen Ferrari F60 1:20.129 +0.184 32 pit
3. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:20.520 +0.575 16 pit
4. J. Trulli Toyota TF109 1:20.861 +0.916 30 pit
5. M. Webber Red Bull Racing RB5 1:20.894 +0.949 29 pit
6. K. Nakajima Williams FW31 1:20.918 +0.973 18 pit
7. A. Sutil Force India VJM-02 1:21.605 +1.660 21 pit
8. L. Hamilton McLaren MP4-24 1:21.753 +1.808 7 pitNocsak-nocsak. Kimi már most gyorsabb mint Massa.

-
Motion_Blur
félisten
Hamilton alatt 7 kört követően kigyulladt a McLaren
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a fene egye meg
,
Senna se lett volna jobb, egy félkész kocsiba egy újoncot rakni se jó megoldás, de Barrichello még rosszabb.van azért jó pár kocsi nélküli pilóta, akiket berakhatnának helyettük, régi kedvencem Versappen na mindegy, innentől nekem a csapat is átmegy negatívba (Fry-ról ne is beszéljünk), hiába van ott Brawn.
Érdekes, valahogy azt hittem magamban, hogy Brawn ennyi Ferraris év után, most hogy csapattulaj lett, barikát látványosan fogja kirugni, ahogy az tavaly viselkedett, annak megfelelően, áhhhhhhhh
nagyon off, de titkon még abban is, hogy motort is máshonnan szereznek

MOD: eddig is így volt, de ezután még jobban annak drukkolok, hogy minden futamon és időmérőn Button rendesen megszégyenítse (érts több hellyel előtte legyen).
fúú már el is képzelm, hogy lesz verseny amikor lekörözi
-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen. Nem gyenge.
Nem is tudom.... Hamira tippelnék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, lassan időmérő alatti hsz termelés folyik. közeledik...
Oksa!

alig bírom kivárni.