Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Elég érdekes lesz ez az éved, de ahogy elnézem a gépeket elég csúnyák tavalyhoz képest....
-
proof88
addikt
válasz
#70869248 #36160 üzenetére
Igen, hosszú egyenesben, KERS nélkül, Kubica egyik példa rá.
Motion: most tényleg az a baj, hogy Siemens helyett LG lett? Egyáltalán miért váltottak, nekem ez szabadedzésen teljesen új dolog volt, hogy LG logo van Siemens helyett...
izgalmasabbá kell tenni a TV-s közvetítéseket is, ezt is akarják, de könyörgöm, a motor hangját legalább halljam tökéletesen...eddig is el kellett viselnem, hogy néha akad a kép és a hang, de hogy most már ugrál is a motor hangja... jó lenne látni közben olyan fordulatszámmérős kijelzést, hogy most tényleg a közvetítés gondja-e ez...
-
neduddki
nagyúr
válasz
hunnylander #36187 üzenetére
HI!
pont ezt a modeltt vvaroma totja utodtol is:- )))
udv
neduddki
p.s. nem minth a annyira szukrolnek nekik csak ma jo vona latni erdemeneyet me ezk utan elobb utobb nyegetet a izeeee
-
törölt tag
Nagyon jó húzás volt Richard Branson, én nagyon csípem a fickót, nagyon csípem amit csinál és ahogy.
Ross Brawn-nak nagyon helyén van az esze,..egyfelől mert meg tudta szerezni ezt az autót ennyi pénzért, másfelől mert nem ment abba bele, hgoy Ecclestone segítse ki őket, harmadrészt mert ezt a fickót választotta...gondolom megvárták az FIA álláspontot a diffúzorral és aláírtak.Ezzel a két dologgal egyenlőre nagyon babakék lett nekik az ég,...és ha a KERS csapatok lassan zárkóznak, akkor bármi lehet...jövőre meg megveszik a KERS-t egyszerű pénzért, ha egységes lesz.
Ez akár egy sikertörténet kezdete is lehet Brawn-nak,...de veszteségesen kiszállni nem fog belöle az biztos. cgrat. Ross Brawn!
A Honda-nál mondjuk sztem pont leszrják hogy mi van, de ha egy kicsit is nem akkor ez nekik elég rossz érzés lehet. Mert most persze olyan az egész, hogy na nézd már, csak kellett bele egy Mercedes motor és máris milyen jó. -
zoo8800
veterán
Most mi a tök van???
Hogyhogy a Brawn csapat az első?Hamilton meg húzzon bele
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #36188 üzenetére
Legalább élvezetes versenye lesz, előzhet párat.
-
hunnylander
őstag
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #36182 üzenetére
Akkor jó idénye volt. Remélem idén is jó lesz! Nekem nagyon szimpatikus srác. Megszenvedte már, h végre szerencséje legyen és erre az évre minden összeálljon alatta.
Plusz! Nem ártana a sportnak, ha kicsit átrendeződnének az erőviszonyok. Brawn, Williams, Toyota, BMW előre, Merci, Renault hátra. -
neduddki
nagyúr
HI!
surgosen kirgni a totojat kereni egy tetteros embert es lass itt a kovetkezo potens csapat
udv
neduddki
p.s. mivel nemkovettem az esemeneyeket ezert csak annyit: le vagyok dobbenve, de orulok neki veszettul:- )))
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander #36183 üzenetére
De jó hogy igazad volt
Azért a nagyokat semmiképp nem kell leírni.
-
hunnylander
őstag
Norbi meg szerintem már sunnyoghatna is át a BGP boxba a Mercedes-Benz matricával/sablonnal. Nagyon kínálja magát ott az a fehér felület a motorborításon.
-
!Overdose!
őstag
Jenson Button és a jól megérdemelt pole pozíció
"Az első két etapban aztán úgy tűnt, hogy sokkal közelebb vannak hozzánk, mint azt gondoltuk. Nyilvánvalóan ez a kevés üzemanyag miatt lehetett, mivel ekkor kicsit szenvedtem a vezetéssel, de amikor feltankoltunk, akkor minden normalizálódott, és ez nagyon megnyugtató. Ez segíthet nekünk a versenyen is."
-
!Overdose!
őstag
Grat Izom GP - Button - Barichello!
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #36164 üzenetére
Semmit mondó egy kocsi a Brawn GP külsőre de gyors és Brit.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #36170 üzenetére
Ezt rögtön gondoltuk.
Kíváncsi leszek erre a benzin mennyiségre. Úgy tűnik Webber nem véletlenül lett 10.
De holnap kiderül akkor.Hamiért kár, kíváncsi lettem volna mit tud a Meki. Kova-ra már nem nagyon alapozok, pedig tavaly még hittem neki.
(#36177) AMD Power: Nem semmit mondó, hanem randa szvsz, de tényleg pokoli gyors. Remélem jönnek most már a szponzorok aztán átfestik valami normális színre
-
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander #36154 üzenetére
gomlyuk
és a köv futam sincs messze, tiszta kánaán ez az idénykezdet
-
válasz
-=Sziszi=- #36171 üzenetére
Szerintem én is leülök a tv elé délután is. Bár speciel nekem az új kocsik nem tettszenek
Pilács: szellőztetni kéne
Amugy meg ugy lesz izgalmas, ha egyszer csak valamelyik "nagy" csapat előrukkol majd valami "naggyal"
-
Pilács
senior tag
Egyik "nagy csaptnak" sem sikerült jó autót építenie? Vmi erősen bűzlik
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander #36170 üzenetére
Kinek a pap
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #36162 üzenetére
Nyomába sem ér Nicolenak. Sem esztétikailag, sem tartalomra.
-
Bibby
addikt
válasz
hunnylander #36165 üzenetére
Arcra nem olyan csinos azért... átlagos szép nő, már ha van ilyen kategória.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36156 üzenetére
Az. A Gombhoz való lyuk, a gomblyuk, Jessica Celeste Michibata, fehérnemű-modell. Itt a lap alján van róla pár Aus GP kép.
-
válasz
-=Sziszi=- #36157 üzenetére
Azért ennyiből még nem kellene Barrichellót másodiknak sorolni. Ha megnézed a legjobb időket, akkor az ővé volt az
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
A tegnap linkelt képek között is volt Buttonné.
Nem az a műliba mint Hamié.
-
válasz
MPowerPH #36149 üzenetére
Az nem is baj, hogy idén kicsit más lesz a vb mint eddig, kell egy kis izgalom
Én a Ferrariktól nem vártam többet az előzetes eredmények alapján, bár persze mindig benne van az emberben, hogy majd biztos jól megtréfálnak minket, aztán ott lesznek az elején. Hát most nem..
Azért bízom benne, hogy a futamon legalább egy kicsivel jobban mennek majd, és persze hogy közben majd felfejlődnek az élmezőnyhöz. -
törölt tag
válasz
proof88 #36140 üzenetére
Rubinho-nál az volt amit mondott is, ha az autó alulkormányozott lesz, akkor a kanyarközéptől el kell venni a gázt kicsit mivel lemenne a pályáról. Sokszor visszakapcsolnak, hogy erővel irányba csavarják az autót...illetve ha nagyon leesik a fordulat akkor azért.
De ez kanyarokban jellemzően az alulkormányozottságtól fordul elő. Első nézésre én valmi problémára gondoltam Rubinho repülőkörében, de mikor mondta az alulkormányozottságot akkor összeállt. Nem mindig lehet pontosan látni hogy egy ív miért van elrontva.szerk: bocsánat most olvasom hogy a hosszabb egyenesekben...
Ott inkább a KERS-re gondolnék (ha van), 80LE változás az tud hasonló hangot produkálni mint egy váltás.
Amennyiben nincs KERS akkor valszeg valami probléma. -
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #36157 üzenetére
Én nagyon örülök Button sikerének de az a kocsi meg a festése... valami borzadály ahogy kinéz az a kocsi.
-
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Micsoda eredményJó lesz a holnapi futam, kiváncsi vagyok Hami Alonso és Kimi mit gépészkedik majd a tömegben. Vettel gyereket egyre jobban bírom. Jenson
Barika meg csak hozta amit kell, én úgy érzem második számú pilóta lesz megint.
Tippelni nem fogok, de Buttont és Vettelt dobogóra várom. Rosberg lehet a meglepi.Üdv Szisz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Leendő first lady?
-
AMD Power
titán
válasz
Szeretem az ilyen lyukakat....
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #36147 üzenetére
nem lennék meglepve ha holnap a V8-as éra 1:25.2-es verseny körrekordja megdőlne
-
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #36150 üzenetére
És most a brit sajtó fogja a cuccait és átsunnyognak Button mögé?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36145 üzenetére
Jól, hosszú még a szezon, a siker meg relatív. Legalább van tér a fejlődésre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36145 üzenetére
Azért a ferrari fanok se lehetnek elégedettek, asszem egyáltalán nem. Én azért ennél többet vártam, bár nem fűztem nagy reményeket hozzá. Valamit nagyon elronthattak a "nagy" csapatok, és a tesztkorlátozás miatt ezen nehéz lesz javítani.
Idén új VB -nk lesz, 100%. -
Skyhunter
őstag
Végre letörik a "nagymenők" koronája...csak röhögök a Forma1-2009 újság címoldalán...Hamilton,Massa,Alonso,Raikonnen...
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem az elmúlt évek eredményeit, 2004-ben a két Ferrari tudott edzésen 1:24.4-et futni. Barrichello Q2-es ideje a valaha futott 3. leggyorsabb kör az Albert Parkban
"Valaki már itt említette, és nekem is feltűnt, hogy több kocsinál is olyan a motorhang, mintha az egyenesekben össze vissza váltogatnának
felbőg, aztán nem, aztán megint.. mi ez?"
Szar a közvetítés minősége. A kép és a hang is akad rendszeresen. LG rulz
-
Ne vegyél, azzal se jobb. Ugy tűnt ez az egész kép baki, mintha nem tudnának egy 16:9-es adást 4:3-ra tenni. Én meg már széjjel állítgattam itt a tv-t, hogy mért nem megy rendesen
Érdekes egy időmérő ez
Úgy tűnik vissza kell térnem a Barichello fun klubba, mert nagyon ott van a BGP
Azért egy jó pont, hogy a Ferrarik az első 10ben, reméljük, holnap ennél csak feljebb lesznek
Hamilton meg aztán most tényleg megmutathatja mit tud, ha nem egy jó kocsit tolnak alá. Most legyen nagy sztár
Valaki már itt említette, és nekem is feltűnt, hogy több kocsinál is olyan a motorhang, mintha az egyenesekben össze vissza váltogatnának
felbőg, aztán nem, aztán megint.. ez mi ez?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #36137 üzenetére
Hogy viseled?
-
proof88
addikt
Engem is érdekelne, amit quby kérdezett fentebb, hogy miért lehet olyanokat hallani, mintha visszaváltana, majd újra felváltana az autó, hosszabb egyenesekben, elég idegesítő... már szabadedzéseken is hallani lehetett. KERS-nek nem lehet köze hozzá, pl Kubicánál is hallani lehetett. Nem elég, hogy 19-ről 18 ezer a max fordulat, de még ezt sem élvezhetem ki, miért nem tiszta a hang?
-
AMD Power
titán
Ez mekkora volt... Button nagyon nagyot ment...
A Merci meg Lewis alatt...
-
hunnylander
őstag
Disznósajtos jóreggelt mindenkinek!
-
Motion_Blur
félisten
Az a lényeg hogy bent vagyunk a 10-ben
Remélem versenyen mindkét autó pontszerző lesz, és lehetőleg 6-ban leszünk.
Szerintem az első kettő nem kérdés, de a 3-10. helyig elég nyitott a küzdelem.
-
Pá
addikt
Viszont a Ferkák előtt már csak csupa non-KERS autok vannak. Remélem tényleg számítani fog a rajtnál, illetve előzéseknél és így lehet majd szépen előreugrálni 1-2 helyet.
Holnap ez is kiderül.
-
laci666
senior tag
Hu
de szoros az első 3-10. 2-3 tized Disznósajtot nem számolom mert azok más dimenzióban mennek
Szép volt Button és RubensA McLaren,Renault meg eláshatja magát a Ferrari még ahogy tartja magát de ott is gáz van.
És mivel teszttilalom van nemtom hogy fognak előrébb jönni -
Tottu
senior tag
Hivatalosan mikor fogják megmondani az üzemanyag szinteket?
-
Pompi
nagyúr
BMW001 ide írok, egyrészt mert nem fogok privátban belemenni veled egy szócsatába, másrészt meg nagyrészt közérdekű, a többieknek sem árt ha tudják.
Amit írsz, és ahogy írod az erősen flamekeltő, ez mint olyan itt tiltott. Jobb ha ezt elfogadod és ennek szellemében fórumozol itt és az ilyen jellegű megnyilvánulásokat átviszed egy másik fórumra. Pont. -
JJános
addikt
válasz
PazsitZ #36062 üzenetére
Temettük, vagy inkább attól tartottunk, hogy az "überdiffuzor" miatt hátrább kerülünk.
De nem! Nagyon jó autónk van! És még tetszik is!Webber, Vettel Q3, Q2, és Q1 teljesítménye nagyon jó volt. Valamelyikük mindig ott volt az élen. Nagyon reménykedek egy holnapi jó szereplésen. érdemes volt felkelni, mint ahogy holnap is fél hétre a tv előtt leszek. Illetve, ha közben előre csavarom a vekkert, akkor fél nyolcra.
-
Bermi
aktív tag
rajtra nagyon kiváncsi leszek, mert ott a ferkák előtt nincsenek kerses kocsik, le tudnak majd rajtolni pár kocsit?
és hol van Pozsgay József? megszoktam, hogy Ő tolmácsol.
quby: látom nem csak nekem hiányzik
(#36112) Pá: csak egy egynapos észosztás volt
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36117 üzenetére
Motion, miért nem? Az autó egyensúlyát erősen befolyásolja.
Szal én nem vagyok teljesen biztos ebben.
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36121 üzenetére
A legtöbb csapat ~1.8mp-et lassult Q2-höz képest, így a Ferrari is. A Brownék csak kb 1.4-et, a Toyota pedig olyan 2 körül.
De hát most már nincs értelme taálgatni, nemsokára biztosat fogunk tudni.
-
quby
őstag
Hol van Pozsgaíííííí???
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36120 üzenetére
még az is túl jó neki.......
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem a Ferrarikat megtankolták. 4-5 körrel többet mennek mint a Brawn GP. Vettel az hány évre írt alá a Red Bull -hoz?
-
Motion_Blur
félisten
Hami jól betippelte magának a 15. helyet
-
Pá
addikt
Btw a Red Bull meg mitől lett ilyen gyors? A teszteken valahogy nem tűntek fel.
#36120: a versenyre mit tippelt magának?
-
brownus
veterán
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #36107 üzenetére
Szerintem RedBull még NO Kers.
Mercik, Ferrarik, és Kubica, nem? Többről nem tudok.
Amúgy én az egyik Ferkát Kers nélkül küldtem volna ki.
Grat Brawn, grat Button. -
gV
őstag
a bmw-t elnézve a Ferrarinak v kikellene venni legalább pénteken a kerst és megnézni úgy mit tud v ennyivel jobb kubica heidfeldnél
-
7Heads Drago
veterán
Ez hülye.
Ross Brown jó kört ment.
Már megint félre beszélnek.
Tavaly is jobb volt Kubica Heidfeld-nél. -
JJános
addikt
Jöttek a fehér világítózöld szélű hókotrók, és mindenkit lekotortak a pályárol.
Button gratula!
Go Vettel! -
quby
őstag
Jujjjjj de kiváncs lennék most a honda vezetőinek az arcára!!! Mi lóvét betoltak oszt semmi. Barna bácsi meg jött oszt első versenyen nesze...
-
MPowerPH
félisten
Jaja... Azért mondom, hogy a Kers lehet hátrányt jelent?! Valamit nagyon elszúrt a Ferka is, mert 1s az szégyenteljesen sok.
Pompi: Szerintem nem írtam semmi rosszat, hanyagoltam a trágár szavakat. De nem hülyeség amit írok, mindenki máshogy gondolja. Mivel demokrácia van, talán meg is tehetem, és ki is fejthetem a véleményemet normális keretek között, ezzel nem hágok át semmilyen alapszabályt, de javíts ki ha tévedek. És igen, kárörömködök, és ma a haverokkal pezsgőt bontunk.
-
MPowerPH
félisten
Az nem lehet, hogy a ferrarinak a Kers hátrányt jelent? Mert 1s az nagyon sok, már már félelmetes. Nem hiszem, hogy a diffúzor ennyit jelentene. Ha így marad, a mezőny 2/3 -ada kört fog kapni, nagyon kíváncsi leszek. Domenicali -ra is ráfér már a pofon.
-
Pá
addikt
Jól láttam, hogy Massa úgy mente a gyorskörét, hogy elöl szuperlágy, hátul előmelegített közepes?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest