- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur #37794 üzenetére
Ha esni fog, akkor Vettel is oda érhet a dobogóra. Szerintem a hugyos nyer.
-
hunnylander
őstag
-
Peat;)
veterán
válasz
1. Kubica
2. Glock
3. Button
4. AlonsoKiminek véletlenül csak két kereket rak fel a Ferrari, azt is a tavalyi pálya szélén felejtett set-ből.
-
Bermi
aktív tag
válasz
én is remélem, 5-6. hely jó lenne
-
"B"
tag
válasz
isten látja lelkem még igazad is lehet..ha nekem kéne tippelnem én Barichellot tenném a 3ikra és Glockot 4 ikre..
-
Motion_Blur
félisten
Tippem a befutóra:
1. Button
2. Trulli
3. Glock
4. Barrichello
5. Rosberg
6. RaikkonenAhogy a nyilatkozatokból levettem, Kimi nagyon bízik a rajtban a KERS miatt. Már a múlt héten is látszott, hogy mekkorát lehet a KERS-el rajtolni, csak akkor nem volt hova mennie. Most lesz lehetősége, mert nagyon széles a pálya. Ha a rajtnál fel tud jönni pl. az 5. helyre akkor még futam végére beférhet az első hatba. Remélem így lesz.
Ha leesik az eső, akkor kérem kapcsolja ki...
-
Male
nagyúr
válasz
ChromeX #37788 üzenetére
(Inkább 6-osnak látta valaki a 8-ast... és utána már a köröket is ebből számolta
)
Be tudják érni, persze ha nem követnek el olyen hibákat, mint pl ma. (Sajnos úgylátom elég komoly gondok vannak a Ferrarinál... a vezetés amatőr hibákat követ el, az autó lassú, és még megbízhatatlannak is tűnik... nagyon össze kéne kapniuk magukat.)
hunnylander: Nade ha annyira meghízott az utobbi pár napban, hogy már minden plusz súly nélkül is 625 kiló az autó vele együtt?
-
hunnylander
őstag
válasz
ChromeX #37788 üzenetére
Ez viccnek még elmegy.
ARTICLE 4 : WEIGHT
4.1 Minimum weight :
The weight of the car must not be less than 605kg at all times during the Event.
4.2 Ballast :
Ballast can be used provided it is secured in such a way that tools are required for its removal. It must be
possible to fix seals if deemed necessary by the FIA technical delegate.
4.3 Adding during the race :
With the exception of fuel and compressed gases, no substance may be added to the car during the race.
If it becomes necessary to replace any part of the car during the race, the new part must not weigh any
more than the original part.Az autó a pilótával együtt nem lehet kevesebb, mint 605 kg.
-
"B"
tag
Rajtpozíció Pilóta Csapat Összsúly
1 J. Button Brawn 660
2 J. Trulli Toyota 656,5
3 T. Glock Toyota 656,5
4 N. Rosberg Williams 656
5 M. Webber Red Bull 656
6 R. Kubica BMW 663
7 K. Räikkönen Ferrari 662,5
8 R. Barrichello Brawn 664,5
9 F. Alonso Renault 680,5
10 N. Heidfeld BMW 692
11 K. Nakadzsima Williams 683,4
12 L. Hamilton McLaren 688
13 S. Vettel Red Bull 647
14 H. Kovalainen McLaren 688,9
15 S. Bourdais Toro Rosso 670,5
16 F. Massa Ferrari 689,5
17 N. Piquet Renault 681,9
18 G. Fisichella Force India 680,5
19 A. Sutil Force India 655,5
20 S. Buemi Toro Rosso 686,5Összsúly szerinti táblázatban.
-
ChromeX
addikt
válasz
hunnylander #37787 üzenetére
a hami kövér
MALe: igaz ez így tényleg jo reklám, hogy: hu az f1-be még ilyen is van hogy a semmibol egy csapat és az most mindet visz, kaptunk 2éve egy hamilton, most meg egy egész csapatot már
ha másoljuk a tavalyi évet akkor azért ök véig elöl lesznek de a többiek felfognak jönni elöbb utóbb, és a vége megint szoros lesz szerintem, akárhogy is jol összekeveredett a dolog, tetszene is ha a akimi is elöl lenne
najo igysem olyan rosz
-
Male
nagyúr
-
bt infó
tag
SÚjadatok
BUtonbe több van az első a liter a második a megtehető km
Rajthely
Pilóta
Üzemanyag (kg)
Első etap (kör)
1. Jenson Button
55 23
2. Jarno Trulli
51,5
21
3. Timo Glock
51,5 21
4. Nico Rosberg
51
21
5. Mark Webber
51 21
6. Robert Kubica
58 24
7. Kimi Räikkönen
57,5 24
8. Rubens Barrichello
59,5 25
9. Fernando Alonso
75,5 31
10. Nick Heidfeld
87 36
11. Kazuki Nakajima
78,4 32
12. Lewis Hamilton
63 26
13. Sebastian Vettel
42 17
14. Heikki Kovalainen
83 35
15. Sebastien Bourdais
65,5 27
16. Felipe Massa
84,5 35
17. Nelson Piquet
76,9 32
18. Giancarlo Fisichella 75,5 31
19. Adrian Sutil
50,5 21
20. Sebastien Buemi
81,5 34 -
ChromeX
addikt
mindenesetre valaki roszul fog járni, és hamár választani kell akkor inkább a brawnék örülöük a sikerüknek de én a ferrarit szeretem, tényleg tetszik a brawn ereje meg autoja meg button-t régen is kedveltem most is(angol) ettöl még KIMiI!! szoval valakinek fájni fog ápr14(?)-én.. és ez nem jo
-
Male
nagyúr
válasz
ChromeX #37779 üzenetére
Eléggé elöl voltak helyezésileg akkor, tényleg úgy tűnt, hogy elég lesz... csak aztán a végén nagyon jó idők jöttek a többiektől... Erre bizony gondolniuk kellett volna. Nagyon hiányzik a régi vezetés a Ferrarinál
Ha betiltják azt a diffúzort, akkor a Brawn GP-nek kb annyi, mert át kell építeniük az autójukat, de pénzük nem hinném hogy van rá.... a Williamsnek is nagy szívás, és a Toyotának is. Ha szabályosnak találják, akkor viszont a többiek átépíthetik az autójukat, és senkit nem sodornak a megszűnés határára... Ugyhogy szerintem ez utobbi lesz.
-
"B"
tag
válasz
Flashcash #37777 üzenetére
képzlem az ábrázatokat amikor látták a kijelzőn hogy mélyrepülésbe esik a pozició..sajnálom meg minden de attól nem lesz gyors köre Massának
,nem is értem hogy gondolták..
A nyilatkozat mindenesetre korrekt
Kimi remélem tud pontokat gyűjteni,meglátjuk mennyire lesz elég a ferkó a többiek ellen...
-
ChromeX
addikt
Szörnyü amit a Ferrari csinál megint
ugyanazok a blfszok vannnak mint tavaly ilyet h a massa kiesik a Q3ban! a kimi meg csak lassu 2kg nehezeb mint button.. az nem 1mp amennyivel kikapott
ugytünik meg szurkolhatok neki, ezeket a brawnokat jol öszerakták tény
kiváncsi vagoyk milesz a difuzorokkalflash: dehát ilyet, látják hogy öszevissza megy mindenki jo idöket és sokan! hogy gondolták hogy elég lesz.. azt nem tom
-
Massa nyilatkozata az időmérő után:
"-Felipe mi történt a kvalifikáción?
-Tulajdonképpen azonnal egy új puha szettel kezdtem. Nem futottam tökéletes kört, de elfogadható volt. Szélesen vettem be a 14-es kanyart, ezután két tizeddel jobb kört futottam a második mért körön. A csapat úgy gondolta ez elég volt ahhoz, hogy bekerüljek a legjobb 15-be, és hogy őszinte legyek én mgam is így gondoltam, mert amikor visszértem a boxba még negyedik voltam. Bentmaradtam a legjobb hétben egy darabig, de amikor elkezdtem visszaesni a poziciókban, már lehetetlen volt mégegyszer kimenni, mert nem volt elég idő mégegy körre. Talán a pálya sokat javult, és ahogy csökkent a hőmérséklet nagyon sokan javítottak. Azt gondoltuk, hogy a köröm elég jó volt a 15-höz, de nem így volt. Talán a múlt még túl friss az emlékezetünkben, ahol nagyon versenyképes autónk volt, amellyel kemény gumikkal is könnyen ki lehetett menni az első kvalifikáción és általában a legjobb 10-be kerültél. Mostmár ez nem ilyen egyszerű. Ki kell használnunk a gumikat a kvalifikáción, mert csak így lehet továbbjutni a fordulókon." -
hunnylander
őstag
Domenicali a BBC-s közvetítésben mondta ma, percekkel az időmérő előtt, hogy bevetik a KERS-t.
Mosley belépett a képbe. Mosley: No decision on McLaren yet
"There may be a report to World Council. If there is, I will almost certainly be one of the people there to decide what happens. -
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #37774 üzenetére
Fura, hogy pont azon a pályán veszik ki, ahol állítólag a legtöbb hasznot hozza.
Vagy féltek, hogy tönkremegy futamon?biztos kivették? pénteken még bent volt az tuti
-
Male
nagyúr
válasz
7Heads Drago #37758 üzenetére
Alonso a 9., csak Gyulám nem bír számolni
(Bár a Q1, Q2, Q3 sorrend sem ment ma neki túlzottan
)
-
greenmukk
tag
sziasztok,valaki megmondaná hogy mikor kezdődik a közvetítés holnap? (az időméröröl sikerült lemaradnom
)
köszönöm
-
ronaldo
őstag
válasz
7Heads Drago #37760 üzenetére
Nem is erről beszéltem
Olvasd el a dőltbetűs cikket.
-
ronaldo
őstag
Ausztráliában a köridők szempontjából nem bizonyult hatékony eszköznek a McLaren, a Ferrari, a Renault és részben a BMW által használt KERS, a Malajziai Nagydíj edzésein viszont több pilóta is elismerte, hogy a hosszabb egyeneseken nehéz felvenni a versenyt az eszközzel felszerelt versenyautókkal.
A5.hu szerint pedig a csúcssebességben pl. a Ferrari még 300 fölé se ment. Sőt, majdnem a leglassabbak voltak ebből a szempontból. A Mclaren a középmezőnyben. Egyedül Heidfeld és a két Renault volt gyorsabb ebből a szemponból (2-3km/h), de ez se egy nagy was ist das. Főleg a fenti nyilatkozat tükrében.
-
7Heads Drago
veterán
Button nehéz autóval állt az élre - autók tömege
Üdv all!
A szokásos Ferrari baki. És briliáns Brawn csapat. Kb ennyi az időmérő. És Alonso 680 kg-vel lett 8.-ik. A kis hamis. Tartok tőle hogy dobogóra tör a Renault. Ha Vettel a legkönnyebb. Tán csak nem előzgetni akar... -
JColee
őstag
válasz
Silencer83 #37750 üzenetére
nekem már a tavaly kocsik néznek ki furán
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37751 üzenetére
Hát me' onnan is kizárták.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37751 üzenetére
Le kéne hozzá venni a piros szemüveget. xD
-
Silencer83
addikt
kurvara varom a holnapi versenyt!
tetszett a mai idomero, es hiaba fikazzak sokan h csunyak a kocsik stb, nekem baszottul bejonnek -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37748 üzenetére
FIA + McLaren + "elképzelhető" = büntetés
-
Oliverda
titán
Erről beszéltem...
Megmondom mi lesz. Maga Hamilton nem kap több büntetést, de a McLaren-t azt cakk-pakk eltiltják erre az évre. Viszont így legalább már elkezdhetik tervezni a jövő évi autót.
Norbiék pedig megbeszélik okosba' Ross papával hogy ugyan Hamilton hagy üljön már be Bari helyére az év hátralevő részére így létrejön a brit csoda duó. Kap ingyé motort és egyes rajtszámot a disznósajt (esetleg még váltót is), majd ráadás gyanánt még megkapják a boxutca elejét is.
Bari pedig kompenzáció fejében kap egy szerződést 2010-re a McLaren-hez ahol majd kiélheti igazi énjét.
Ebben persze csak az bukkanó hogy Hamilton-nak nem "B" betűvel kezdődik a neve. Kénytelen lesz Bamilton-ra változtatni...
JJános: Vesz egyet valamelyik kereskedésben és el is van rendezve az ügy.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #37739 üzenetére
Barri-t melyik Toyota tartotta fel? Vajon lesz bünti?
-
[CS]Blade2
addikt
A Ferrarikban akkor most benne volt a KERS vagy sem?
-
blokad
senior tag
Gyulánk ma is alakított...
-
Peat;)
veterán
Ez a Vettel gyerek nagyon ügyes, most hogy Webber a csapattárs aki mindenkit lenyomott, illetve Rosberggel voltak talán hasonló szinten..hát no comment.
37733: Hami múltkor is simán elkerülte a dolgokat, de most szerintem nincs meg az autóban a potenciál, mert a gumikkal mindenki jobban bánik. Ők múltkor meg abban emelkedtek ki, vagyis nekem úgy tűnik, mintha vezetésben jó lenne a mclaren (egy rönyóhoz képest mindenképp), csak lassú.
-
proof88
addikt
Amúgy a Pozsgay Józseffel mi van? Mert én nem emlékszem, hogy olvastam volna, hogy már nem ő fog tolmácsolni.
-
JJános
addikt
válasz
Oliverda #37724 üzenetére
Nem gondoltam, hogy könnyű lesz. Egyáltalán.
Roszul fogalmaztam. Arra próbáltam rávilágítani, hogy egy jó kis csata lehet kettejük között. A miértet most mindenki tudja. Vettel autója most gyorsabb. Persze Hami nem fogja őt csak úgy elengedni, mint a Brazil futamon.
BMW001: -
Ijk
nagyúr
Hát ez hihetetlen, hogy a ferrarinál nincs olyan hétvége, amikor ne b*sznának el valamit. Már előre félek a holnaptól, mondjuk Massa 16. helyén már sokat úgysem tudnak rontani, Kimiben bízom, hogy kihúzza a futamot egy jobb helyezéssel.
Ez a rajtsorrend érdekesen festett volna az elmúlt évekbenBár még most is emészteni kell. Viszont annyi biztos, ha nem csinálnak valamit a csapatok, a Brawnt nagyon nehéz lesz megfogni ebben az évben. Mondjuk Buttonnak is kijár már a siker.
De azért nagyon vicces a helyzet. Egy olyan csapat alázza a nagyokat, ami pár hónapja még nem is létezett, egy nyugdíjazott és egy "munkanélküli" pilótával, szponzorok nélkül, 1Eu-ért felvásárolva -
pH érték
aktív tag
válasz
Motion_Blur #37721 üzenetére
És egy olyat ami rajta van, hogy kik használnak KERS-et?
-
!Overdose!
őstag
Grat Button! Megint nyertem egy keveset!
-
pH érték
aktív tag
Valaki be tud tenni egy listát az autók súlyáról?
-
A várható rajtsorrend holnap:
1. Button, 2. Trulli;
3. Glock, 4. Rosberg;
5. Webber, 6. Kubica;
7. Raikkonen, 8. Barrichello;
9. Alonso, 10. Heidfeld;
11. Nakajima, 12. Hamilton;
13. Vettel, 14. Kovalainen;
15. Bourdais, 16. Massa;
17. Piquet, 18. Fisichella;
19. Sutil, 20. Buemi; -
Zoza24
senior tag
időmérőre elsőt és harmadikat eltaláltam
-
"B"
tag
Kiminek
..megcselekedte amit megkövetelt a haza..szép volt
-
frame>24
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #37705 üzenetére
Meg kell jegyezni, elég nehézkes ez az új szinkrontolmács...
Tudom, nézzem angolul, stb... -
MPowerPH
félisten
Mondtam én, hogy altat a Brawn, a Ferrari meg könnyű autóval körözget.
-
JJános
addikt
válasz
SzalaiG #37697 üzenetére
Igen!
Én a nagycsapatokat vártam, hogy felzárkóznak. Hát a RedBullRacing nagy csapat! Meg a Toyota!
Vettel is, és Webber is nagyon szépeket mentek! Gratula.Ferrariról semmit inkább, de már ha most se hull fej a porba?
30z.Samu: Az a durva, hogy akik büntetést kaptak előrébb vannak mint Massa.
-
Gyuszkó megint bizonyított.. milyen időmérőt nézett ez?
Massa kint sem volt több gyorskörön, ez meg azt pofázza, merthogy lassú a ferrari
Button nagyon ott volt
Barit meg állítólag feltartották. Vettel is ott van, kár azért a büntiért
Kiváncsi leszek a súlyokra, hogy ki mivel ment ki. -
TESCO-Zsömle
titán
Milyen az az "alul túlkormányzottság"??
-
LOTR
addikt
"aranyosak a lányok"
ez jó jelenet volt
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged