- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #34396 üzenetére
Jujj a Magyar, és az Europa nagydíj között négy hét különbség van.
Legalább olyan hosszú lesz mint most kivárni a kezdetet.Gratulálok Kiminek, látom ezt nagyon élvezte!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
30z.Samu
félisten
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34269 üzenetére
nagyon jó ez a válogatás, köszi
nagyon izgalmas ez a téli szünet is, hogy egy teljesen új kocsit elkezdesz fejleszteni, majd mikor először kimész vele és elkezdesz tesztelni, mi jó, min kell változtatni, a többiek hogy állnak stb. jól csináltuk? elszúrtuk, brrr.
már alig bírom ki, folyamatoan régebbi futamokat nézek, hogy csillapítsam étvágyam, de teljesen egyetértek, hogy ez a szezon egy kcsit más, én is jobban várom
F1.....
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #34394 üzenetére
hát gondolom a slick gumik miatt nem kell olyan meredekre venni a szárnyakat...
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Motion_Blur
félisten
válasz
30z.Samu #34395 üzenetére
más: Vaakuna Rally
Kimi az utolsó szakaszig összetett 6. helyen állt, de eldobta a vasat és 7 percet veszített. Végeredmény:
Final results.
1. Jari Ketomaa 56:19,4
2. Jarkko Nikara +0:27,8
3. Jussi Välimäki +0:49,2
4. Kristian Sohlberg +1:01,1
5. Jukka Ketomäki +1:05,7
6. Teemu Arminen +1:45,1
7. Marko Kakko +2:13,7
8. Joni Nikko +2:24,7
9. Tommi Luostarinen +4:04,2
...
23. Kimi Räikkönen +8:09,4[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
30z.Samu
félisten
válasz
Motion_Blur #34394 üzenetére
Nem lesznek ezek olyan gyengék!
Pontosan mikor is kezdődik az első futam? Márc. 18?
Sic Parvis Magna
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #34393 üzenetére
Közben találtam egy top speedet Bahrain-ből:
"The topspeed Ferrari reached in Bahrain was 311 km/h."
Tavaly időmérőn Massanak 314-et, Kiminek 311-et mértek. És nem szabad elfelejteni, hogy most már csak 18000-et forognak a motorok.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Végsebesség tekintetében szerintetek van valamilyen számottevő változás az előző évekhez képest?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #34381 üzenetére
Már nem tudnak mit írni?
Én nem hiszem, hogy Kimi végképp letette volna a poharat. De azért az tetszene, ha a VB-t komolyan gondolná.
2007-05-06 óta itt!
-
Már alig várom a rajtot,szerintem elvonási tüneteim vannak.
Hajrá Kimiduree54
-
Dragbajnok
tag
Képek és videók a bahreini tesztről
Durva mikor teherautóval porszívózzák a pályát.
-
-
"B"
tag
hehe..micsoda ötletek..
ki tudja éjszakai futam után pár év múlva lesz havas verseny is..
(bár nemhiszem)
Azért idén odafigyelek a Heidfeldre 2008ban valahogy nem vettem róla tudomást,pedig ügyes gyerek..
"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
JColee
őstag
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
csak tudnám, miért lassú?
ha gyorsabban ment volna, nagyobb a leszorító erőtüskés gumit nekik, nagy hasmagasságot, lágy rugót, azt hajrá.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
"B"
tag
kicsit rákerestem Heidfeldre és ha már hó itt egy érdekes "extreme" test
-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur #34362 üzenetére
szép befutó...nem mondom hogy nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Bermi
aktív tag
ilyesmi rémlett, elég messze ezek az idei idők.
de a toyota egész jónak tűnik nem?-Mike-: köszi ismerem
a kérdést tettem fel rosszul, de Pá pont arra válaszolt (vagyis e könnyen felllelhető eredmények mellett, nem írtam oda, hogy a régebbi teszt idők mik voltak, arról nem találtam infót sehol)
F1.....
-
Bermi
aktív tag
válasz
tavalyi bahreini időket (szabadedzés, időmérő q1, q2-t) tudnád linkelni?
úgy emlékeszem ennél voltak jobb idők is, de massa tuti hogy szárnyalt, csak a q3-ban becsúszott elé kubica (ha jól emlékszem)F1.....
-
zed1983
őstag
válasz
csak Raikkonen a leggyorsabb
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Motion_Blur
félisten
Overall from 8 days of testing
1. K. Raikkonen 1:32.102
2. F. Massa 1:32.162
3. N. Heidfeld 1:32.225
4. J. Trulli 1:32.230
5. T. Glock 1:32.445
6. C. Klien 1:32.544
7. R. Kubica 1:33.702Kérdésre a válasz:
mod: Costa interjú
Ennél több info még nincs, de szerintem egy összefoglaló érik a hétről[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #34357 üzenetére
Most nincs részletesebb elemzés?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
"B"
tag
mi a korai kelős futamok elötti este nyomtunk egy laza bulit és le se feküdtünk
reggel levezetésnek megnéztük örjöngtünk,aztán zuhany és szundi
-
JJános
addikt
válasz
JColee #34358 üzenetére
Én is sajnálom. Például. a Japán nagydíjhoz hozzátartozott a korai kelés.
Családom elmondott persze mindenfélének, de így nagyobb értéke volt a futamnak azt hiszem. Most meg reggel nyolcra szépen a konyhába lesétálok, persze amíg nem veszek másik tévékártyát, mert az Asus bemondta az unalmast.
2007-05-06 óta itt!
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #34357 üzenetére
de ínyenc vagy
kicsit sajnálom, hogy ilyen későn lesz, nem lesz olyan feelinges, hogy fél 5kor kelés F1 miatt
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #34353 üzenetére
Massa végzett az élen a bahreini zárónapon
Módosul az Ausztrál Nagydíj menete
Nem tudom, hogy Melbourne-ben ebben az időben mikor megy le a nap, de elkézelhető, hogy a leintésre besötétül? Főleg egy 2-3 SC-vel megtűzdelt derbin
[ Szerkesztve ]
-
-
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ #34346 üzenetére
Tipikus esete annak, hogy addig nyernek vele (F1-ben az az 1-2 tized is jelenthet futamot), amíg minden jól megy, de amint valaki vagy valami hibázik, már óriásit buknak.
Most is azt mondhatjuk, hogy oké, azzal, hogy a rendszer nem engedi kikuplungolni a pilótát, amíg a tömlő rajtavan, látszólag kijavították az eddigi hibáikat, de majd amikor azon kapják magukat, hogy lehúzták a tömlőt, és az autó még mindig ott áll, mert az elektronika bedöglött és nem engedi el... -
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #34351 üzenetére
Értem én, de Mike a "fetöl-fun" becenevet ragasztotta rám, ami nekem nagyon tetszik.
Csak én kiírom, hogy Vettel, mert nagyon tisztelem őt, a jövő VB-át, aki a Ferrarival fog nyerni!
Én hiszem!
Még nem is oly rég volt, hogy megszoktuk, a német himnusz után, jött az olasz. És azt vezényelni is lehet!
Motion_Blur: Azt a pirosat mondod? Ami a kezében van?
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Motion_Blur
félisten
Bahrain 7. nap:
1. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:32.226
2. T. Glock Toyota TF109 1:32.774 +0.548
3. F. Massa Ferrari F60 1:32.865 +0.639Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
RedWing
aktív tag
válasz
zed1983 #34345 üzenetére
Jaj ne! Pedig már épp kezdtem elfelejteni...
De most őszintén?! Hogy lehet ennyire vak/balf@sz valaki???
Szerk.: Még mielőtt megköveztek: a pilóta személyétől függetlenül!
[ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
zed1983
őstag
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #34340 üzenetére
Igazából én még mindig nem látok ebben semmi rosszat.
Persze korábban is elmagyaráztátok, hogy a nyalóka jobban szem előtt van, meg "fizikai akadály".
De igazából minden esetben a kezelő által előidézett hibás jelzés vagy a pilóta nem lámpa szerinti indulása okozta a gondot.
Önmagában a lámpa nem hibázott.
Az első eset a gombkezelő nyalókás ember szerencsétlensége, a második a pilóta sara.- http://pazsitz.hu -
-
zed1983
őstag
válasz
RedWing #34344 üzenetére
Nem csak a ferrarinak van baja a piros-al [2008 Canada
]
-
RedWing
aktív tag
válasz
Én is szkeptikusan állok hozzá, de cáfoljanak rám!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
"B"
tag
válasz
lehet elégtétel a múltbéli bakikra
-
zed1983
őstag
válasz
Dragbajnok #34339 üzenetére
Hali!
Értem én, hogy ti mit mondatok!
Csak arra gondoltam, hogy esetleg lehetnek megint azzal problémáik, mint azt a tavalyi évben annyiszor említették...YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
válasz
Pedig mennyi baj származott belőle....
-
Motion_Blur
félisten
Nyalóka helyett újra lámpás rendszer a Ferrarinál.
+ 10-20 pont a McLarennek, nem tudom miért kell továbbra is erőltetni, pár század nem fog eldönteni egy versenyt
[ Szerkesztve ]
-
Dragbajnok
tag
válasz
zed1983 #34335 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogyha más az autó akkor más beállítások is kellenek hozzá.Márpedig az idei autó nagyon más a 2008-astól.Főleg a gumik terén nagy a változás.Ugye már nem barázdáltak és a bridge változtatott a keverékeken is.Amiatt hogy slick gumik vannak az autón és az első kerekek futófelületének méretét nem csökkentették jelentősen megnőtt a tapadása ezért sokkal nagyobb mértékben lehet rájuk terhelni.Előrébb kell hozni az autó súlypontját.Ezért az autók inkább a túlkormányzottság felé hajlanak.Ráadásul a hátsó kerekek tapadása is nagymértékben megváltozott mert a hátsószárny már nem termel annyi leszorító erőt mint tavaly és az előre tolt súlypont is terhelést vesz le róluk.Tehát nagyon más a két autó nagyon sok mindenben.Ezért nem lehet összehasonlítani őket.
Már megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
"B"
tag
-
wildrain
addikt
válasz
zed1983 #34335 üzenetére
A gumi felmelegítésének/használásának foka a konstrukciók sajátossága, amin beállításokkal vagy lehet többé-kevésbé változtatni, vagy nem. Mivel az F60-as egy teljesen új cucc, nem a tavalyi továbbfejlesztése, így ha gondjuk is lesz a gumi felmelegítésével, annak köze nem lesz ahhoz, hogy tavaly volt-e ilyen problémájuk vagy sem.
De ahogy te is írtad, amíg el nem telik pár futam, addig nekünk kívülállóknak (ebben te is benne vagy!) fogalmunk sem lehet róla, hogy hogyan használja a gumit. -
zed1983
őstag
válasz
!Overdose! #34332 üzenetére
Nem beszélek butaságok...bocs
Érdekes, hogy erről senki sem hallott, pedig itt mindenki "mindent tud"...YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur #34331 üzenetére
Figyel attól, hogy más ez az autó mit a tavalyi, attól még a beállítások lehetnek olyanok amivel azt érik el, hogy nehezen melegszik a gumi...ha majd eltelt néhány futam és lesz szó erről, akkor majd meglátjuk...
Ugyanis tavaly utaltak erre a ferrarinál, hogy ezen javítani fognak!YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
Na ez a legjobb videó amit eddig láttam : [F1 2008]
Ebben minden benne van!YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur #34329 üzenetére
Ha nézted volna a tavalyi évad összes közvetítését akkor te is tudnád
Mikor esőben vagy hidegebb aszfalton versenyeztek, mindig ez volt a téma...[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
válasz
Dragbajnok #34327 üzenetére
Hideg, szél?
A ferrari-nak nem kedvez, nehezen tudják felmelegíteni a gumit
Elvileg tavaly azt mondták, hogy javítanak a gumik felmelegítésén...
Vagy más volt a probléma....YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Dragbajnok
tag
-
hunnylander
őstag
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #34321 üzenetére
-
zed1983
őstag
válasz
Dragbajnok #34319 üzenetére
Na ezt nem tudtam eddig, tehát jövőre lesz kötelező
-
hunnylander
őstag
Interjú Pedro de la Rosa-val ('09. február 15.): angol fordítás, eredeti spanyol
MB HPE füles (Mercedes-Benz HighPerformanceEngines Ltd., Brixworth, UK)
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Bermi
aktív tag
sziasztok,
egy kérdésem lenne:
úgy emlékeztem, hogy a KERS az az évad második felére lesz kötelező, de most láttam pár nyilatkozatot, hogy néhány csapat lehet, hogy be se veti az idén.
ezekszerint ez csak opcionális marad egész évben? nem is lesz semmikortól kötelező?F1.....
-
Motion_Blur
félisten
Bahrain 7. nap:
1. N. Heidfeld BMW Sauber F1.09 1:33.753
2. T. Glock Toyota TF109 1:33.770 +0.017
3. F. Massa Ferrari F60 1:33.794 +0.041Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #34312 üzenetére
Főleg ha lesz olyan játékom.
Mi itt vidéken nagyon be vagyunk havazva. Nem nagyon jut el ilyesmi.
2007-05-06 óta itt!
-
Dragbajnok
tag
válasz
!Overdose! #34314 üzenetére
Hát az már elég öreg de felőlem tolhatunk egy pár kört valamelyik nap.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Dragbajnok #34310 üzenetére
Benne vagyok bár továbbra is fázok az rFactortól. F1C + F1Mania 2008 mod a befutó nálam.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #34312 üzenetére
Hát arra még várhatunk egy darabig szerintem.Akkor inkább majd a Codemasterses új F1-el kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #34310 üzenetére
Majd ha lesz fasza 09-es mod
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #34302 üzenetére
Fasza. Ilyet még sokat, ha van.
-
Dragbajnok
tag
Valaki valamit tud az eheti Barcelonába tervezett tesztekről?Elmard vagy áttették későbbre?
JColee: rFactor-ban tényleg kéne menni egyet a fórumtársakkal.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Bahrain, 6. nap:
1. Kimi Raikkonen 1.32.102
2. Jarno Trulli 1.32.230
3. Nick Heidfeld 1.32.585Kimi 104 kört teljesített, különböző beállításokat hasonlítottak össze, és az új komponensű gumik fejlesztésében vett részt. Ha jól olvasom, akkor a KERS hűtésével voltak problémái, ezért 3 órán keresztül a boxban kellett várakoznia. Ahogy kihajtott a pályára, két - a pályán sétáló kutya miatt piros zászlóval megszakították az edzést. A nap hátralevő részében versenyszimulációt teljesítettek, hosszú etapokkal.
mod: fordítgatok itt, amikor szinte minden le van írva itt is..
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz
JJános #34305 üzenetére
"Nem is értettem hogy lehet még szponzor, amikor esik össze az egész cég."
egyrészt amit az f1be tolnak az aprópénz ahhoz képest amennyi kéne nekik. Másrészt meg van gondolom egy aláírt szerződésük h. x millió usdt adnak a Renaultnak. Ha ezt nem teszik meg az nem túl szerencsés megoldás.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
JJános
addikt
Leépítések a Renaultnál? És nem pénzügyek miatt?
ING elmegy. Lehet megszűnik. A válság kezdetekor még megmentették. Nem is értettem hogy lehet még szponzor, amikor esik össze az egész cég.
JColee: Játszanék olyat, de honnan szerezzem be?
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Motion_Blur
félisten
Múlt heti tesztekről egy kis összegzés (angol nyelven): [link]
-
zed1983
őstag
válasz
hunnylander #34294 üzenetére
Akkor a március nagyon király lesz!
egyébként TV-ben nem nyomják valahol a teszteket?YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
Aktív témák
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest