Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz baryll #162239 üzenetére
A filmes közpénz szerintem is rossz helyen van. De ettől függetlenül ez a film szerintem teljesen mellément. Alapötlet jó, de a kivitelezés és a rá épített sztoriötlet is gyenge. Ebből az alapötletből ezerszer jobb dolgokat ki lehetett volna hozni. Szerintem évek múlva erre senki nem fog emlékezni. Összes többi filmje jobb volt eddig Reisznek, amit láttam.
I am having fun staying poor.
-
Rumcsaka
tag
válasz baryll #147427 üzenetére
Létezik szinkron ami minőségi de az ritka...
Az eredeti hangsáv mindig jobb...a szinkronizált film mindig is butított...
De a terem hangosító berendezéseinek a gyengeségei is beleszólhatnak a hangminőségbe...pláne ha csúcson van hajtva és elfogy...torzít...
Sok filmet én szinkronizálva szeretek nézni de azok 90% ra régebbi filmek amelyek még a 80-as / 90-es években készültek vagy később...de kivételek azért vannak... -
sixpak
nagyúr
válasz baryll #147427 üzenetére
Nem, ha eredeti nyelv lett volna, akkor sokkal jobb lett volna.
Otthoni bd lemezeknél ugyanez, kritikán aluli, amit csinálnak, még egy kiváló ok arra, hogy skippelje az ember a szinkront.
Moziban persze ez nem minden esetben kivitelezhető, de otthon annál inkább.Szerk. : nekem egy film van a gyűjteményémben, melynek a szinkronos változata nem sokban tér el az eredeti minőségétől, a District9.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Valty
aktív tag
válasz baryll #126959 üzenetére
Én láttam, sajnos a La Grande Belezza és a Youth után túl nagy elvárásaim voltak, így számomra a katarzis elaradt, tehát nem is tudnám reálisan értékelni. Megnézni mindenképp érdemes, mert a Sorrentinotól megszokott kivitelezés itt is megvan (helyenként elég abszurd módon)
Viszont azt meg kell hagyni, hogy Toni Servillo félelmetesen jó színész (itt is) -
Viszlát
addikt
válasz baryll #126953 üzenetére
Akkor néhány cím:
Before trilógia (Sunrise, Sunset, Midnight), Before We Go, La Corrispondenza, La Migliore Offerta, Nocturnal Animals, Incendies, De rouille et d'os, Lost in Translation, Lean on Pete, I've Loved You So Long, The Disappearance of Eleanor Rigby (Her, Him, They), Revolutionary Road, The Skin I Live in, August Rush, Eyes Wide Shut, Mr. Morgan's Last Love, Amores Perros, The Way, In Your Eyes, Columbus, Our Souls at Night, Alfie (az eredeti Michael Caine-nel és a remake Jude Law-val is jó), Un + une, The Beaver, La Memoria del Agua, Life Itself, The Hero (Sam Elliottal), Shall We Dance, Crazy Heart...
... és még ezer másik. Szólj, ha ezeket kivégezted.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Drizzt
nagyúr
-
No.01
őstag
válasz baryll #126941 üzenetére
Nekem tetszett es 10/10? Erdekes egy pontozas Egyebkent valoban jo film, bar tavolrol sem 10/10 Szerintem.
S e t h:
Sajnos teljesen egyetertek. Ez a Fonix nemcsak a Logan utan volt eszmeletlenul gyenge hanem osszesegeben is. Nem is tudom, h ez miert kellett??
Bar remelem, h ebbol a mely godorbol innen csak felfele vezet az ut -
törölt tag
válasz baryll #117054 üzenetére
A Predator még csak nem is sci-fi.
Az Aliennel a hasonlat annyi, ahogyan a konfliktust kezelik, a szörny és a rá vadászók között."Vietnám alatt a dzsungelben való kommandózást értettem, ha egyszerű - mezei - vadászemberek lettek volna akikre vadászik az űrlény, nem pedig speciálisan kiképzett katonai alakulatra, nekem úgy is bejött volna a sztori."
Az meg egy teljesen más film lett volna, amiben csak a predator karaktere ugyanaz. Pl a Predator 2 is ilyen film. Neked tetszett, azt már mondtad, de a korábbi sikert nem tudta megismételni.
"Ezt a Predator franchise felélesztést életképesnek egyébként csak egyféleképpen tudnám elképzelni, mégpedig úgy, ha a jövőben egy - a mostaninál jóval fejlettebb - emberiség tévedne a predátorok élethelyére. Arra vevő lennék."
A helyzetből adódóan, az egy ötperces kisfilm lenne, csúnya vereséggel a végén
gboszi
Sajnálom, hogy nem olvastad végig a kritikámat, benne vannak a kérdésedre a válaszok. Schwarzi nem egy színész, vagy ha az, elég rossz színész. Lehet, hogy most egy világ dőlt össze benned, de ez van.
Schwarzi egy készre formált karakter, ami miatt nagyon kevés filmben jó. Az a tipikus élő szövet a fémvázon, emocionális képességek nélkül. A Terminator karaktere viszont pont rá van írva. Ahogyan a dzsungelharcos gyilkológép is.
Vígjátékokban pedig max az esetlen, ügyefogyott, nagydarab debil szerepét tudja jól adni.
Ettől volt "jó" pl a Kindergarden Coops, vagy a Twins is. De egy Oscarba pl belebukott volna, amit Stallone simán hozott.
Na most, egy dummy figurára nem lehet alapozni egy filmet, vagy ha lehet is, az attól nem lesz jó, csak eladható. Ha meg jók az együttállások, akár siker is lehet.
Erre akartam kilyukadni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baryll #117049 üzenetére
Ha szerinted a Predator a legjobb Schwarzenneger film, akkor mi nagyon nem egy hullámhosszunk vagyunk. A Predator az egyik legklisésebb film, teli elcsépelt közhelyekkel, amiket már ezerszer láttunk.
Ezt a mondatodat meg nem tudom értelmezni:
"- Az első Predatorból, ha kivennénk Vietnámot, és egyszerűen csak dzsungelben vadászó fegyveresek lettek volna a szereplők, akkor is simán megállná a helyét."
A Predator Mexikóban játszódik.
Egyébként, a rendezői változatban sincsenek tojások. Ezt megint nem értem, miért gondoltad? -
pinnacle
nagyúr
válasz baryll #110935 üzenetére
Köszi baryll, vond! Igen én ilyen a fiatalok életét bemutató, zenés filmeket keresem. Lehet az IMDb-n találok is ajánlót. Utcai bandák már megvan.
[ Szerkesztve ]
-
-
petipetya
nagyúr
válasz baryll #99354 üzenetére
Nem volt rossz az Égi tűz, de szerintem túlzás azt állítani, hogy a legjobb a témában.
Egyrészt nagyon messze van a Harmadik típusú találkozások izgalmas és eseménydús történetétől, másrészt közel sem annyira mély értelmű mint a Communion. Igaz ez utóbbit 10 éves fejjel már olvastam könyvben, majd kb. 20 év elteltével láttam a filmet, így volt hozzá alapom.
Elmondom mit várok a mostani rendezőktől ufós témában. A Jelek-hez hasonlóan egy erős alapsztorit, miszerint az idegenek már a spájzban vannak. Az egész kezdődhetne azzal, hogy az egész világon megsűrűsödnek a skyquakes észlelések, majd egyre több vizuális jelenés is történik, elrablásokkal fűszerezve. Természetesen a világ vallásos és nem vallásos része kettészakad, a fő helyszín pedig Jeruzsálem lehetne, ahol az idegen űrhajó és a vallásos vezetők találkoznak. Amikor kiderülne, hogy a Bibliában olvasható végítélet miatt vannak itt, akkor besűrűsödnének az események - a vallásos réteg belenyugodna sorsába, míg a többiek tárgyalnának vagy ellenállnának az idegeneknek. A befejezés csak a rendezőkön múlna, de valami ütőset kellene alkotniuk.
Minden más csak mese habbal.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest