- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
brownus
veterán
-
genndy
addikt
-
abridabri
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
callmeakos
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
emiki6
veterán
-
vj0c1
aktív tag
-
spiky03
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pearce
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
LOTR
addikt
-
Pearce
aktív tag
-
callmeakos
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
bAtt001
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
atike
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Pitterix
őstag
-
fateless
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
rt06
veterán
-
spammer
veterán
Ja értem, tehát ha válaszolni szeretne valaki, akkor nem árt tudni, hogy te mikor milyen filmet néztél, és hogy vajon miről szólhat a kérdésed, csak mert nem írod ki már a film címét sem, amiről a kérdésed (spoilered) szól (mivel új hsz-t írtál, még csak nem is más hozzászólására válaszoltál, amiből kiderül volna).
Rendben van, még jó, hogy noxwill tudta, hogy csak a Marvelről lehet szó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
-
callmeakos
veterán
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
vj0c1
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nekem innenstől trailer-stop van, annynit szeretnék kérni még tényleg - ha lehet ilyet -, h próbáljunk már meg ne nagyokat spoilerezni itt már a bemutató napjáig, hogy kik lesznek majd az ellenfelei meg ilyen faszságokat, halál nincs rá szüksége annak, aki egy vattaúj élményt akar majd a kifizetendő 1600 (+) forintjáért..
meg amúgy isNagyon köszi szépen, előre is!
remélem olvasod, gyuromoj xd -
Bad Pritt
félisten
-
Integra
titán
-
Tibiajax
nagyúr
-
Rx
aktív tag
-
törölt tag
-
callmeakos
veterán
-
vj0c1
aktív tag
-
vj0c1
aktív tag
-
brownus
veterán
-
vj0c1
aktív tag
-
callmeakos
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
BITBOYS
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
Huma
addikt
Nem ezért sírnak. Mi csak bűnbakok vagyunk akikkel példát statuálnak. Mivel egy mi kis ország vagyunk, nulla hatalommal ezért tökéletesek vagyunk erre a célra. Ha az igazi bűnösöket akarták volna szankcionálni akkor kezdhették volna mondjuk az oroszokkal. De természetesen ezt nem merték meglépni. Inkább csináltak egy látszatintézkedést hogy a befektetők megnyugodjanak.
Mondjuk már kezd fárasztó lenni, hogy ha bűnbak kell akkor szinte mindig minket húznak elő a tarsolyból. El tudom képzelni, hogy egy-egy külföldi miket gondolhat rólunk mikor ezeket a vádaskodásokat hallja.Amúgy is elefántból bolha az egész. Aki olyan igénytelen hogy képes megnézni egy mozis filmet otthon, az valószínűleg úgysem fizetett volna egy forintot sem érte.
Én a másik fele vagyok. Sosem nézek mozis filmet. Türelmes ember vagyok. És ha nem lenne lehetőségem arra, hogy otthon filmet nézzek akkor elfoglalnám magam mással. A Steamen van vagy 150db játékom. Szóval én sem húzok ki egy fillért sem a filmstúdiók és a mozik zsebéből. Elég kevés olyan film van amire hajlandó lennék elkölteni 2500Ft-ot csak hogy egyszer megnézhessem. -
callmeakos
veterán
Hulkbusternek pont azért ez a neve, hogy letudja gyűrni Hulkot. Ha jól tudom ez a legerősebb páncélja Starknak, nem véletlen. Szerintem nehezebb feltörni mint ahogy látszik

Hogy mi lesz a szerepe az Age Of Ultronban azt nem tudom. Most vagy Stark unalomból megint lemegy a borospincébe kicsit barkácsolni, vagy Ultron fog nagyon csúnyán bekavarni
E miatt is nagyon várós 
-
cor
őstag
-
gyuromoj
veterán
-
callmeakos
veterán
-
vj0c1
aktív tag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
vj0c1
aktív tag
-
LOTR
addikt
-
brownus
veterán
-
aizen92
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
ben11
őstag
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Huma
addikt
Most keresett meg az Origó, hogy nem e venném át Bori helyét.

(#20948) i90venom:
Jaja. Veszélyes dolog az internetes szavazás. A trollok mindig elözönlik az ilyeneket. No megyek szavazni én is.
(#20972) Sotho:
Szerintem nagyjából helytálló az imdb-s értékelés. Az animációk eléggé elavultak már benne. Mai szemmel nézve siralmas látványt nyújtanak. Ráadásul a sztori sem egy nagy dobás, bár eléggé egyedi szóval ez szubjektívan sokat dobhat a filmen. Objektívan nézve viszont, ha akarok akkor kb egy nap alatt írok egy jobb forgatókönyvet.más:
Végre írtatok pár jó filmcímet. Be is szerzem őket.
-
mephi666
nagyúr
az ilyet falura ki kellene küldeni és jól megb@szatni mihállyal, a kandisznóval
azt hiszi, hogy attól kritikus, ha csak odaköp valamit, aztán annyi... a jó kritikus fogást keres a témán és korrektül földbe döngöli, nem csak lehúzza minden alap nélkül... erre bárki képes, hogy csak úgy lesz@rozzon mindent, ami neki épp nem tetszik valamiért -
brownus
veterán
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
-
rt06
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
-
HuMarc
veterán
-
mayday00
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
stvnppp
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
-
HuMarc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix RX 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 7 44 mm LTE okosóra garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy ez most már annyira Marvel topik lett, hogy jelzés nélkül is tudni kellene, hogy a mosómedvés filmről szól a kérdés?

, de továbbra sem örülünk neki