Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
én kb 15 percig bírtam nézni, megnéztem az utolsó 2 percet, aztán F8...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zirowe
nagyúr
Vasemberesre nem emlékszem, meg szerintem már így is elég hosszú volt az övé, de a kapitányos az ott van az extrák között, amikor sétál a városban, beiratkozik a tornaterembe+leül kávézni és beszélget a pincérnővel majd Stan Lee beoltja.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
TazLeacher
nagyúr
A mondatértelmezéssel van gond:
"Megemlítette, hogy Vasembernek sokkal hosszabb bevezetője lett volna, akárcsak Amerika Kapitány-nak (a törölt jelenet egy része látható a Bosszúállók DVD-jén és Blu-ray-én)"
Mivel a zárójel Amerika Kapitány után van, így az rá vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
úgy értettem, hogy milyen más nevet tettek eddig tönkre.
pl. batman kurvajól járt bale-vel, eddig a legjobb batman ő volt. superman szerepére is jó választás lett cavill. szegény hulk cseszett rá eddig, de ha ruffalo bevállalja a többi hulk szerepet, akkor ez is pipajaaa, és a pókember, végre lecserélték azt a fancsaliképű tobeyt, garfield 100x jobb mint ő.
kit hagytunk ki?
-
hoffman_
nagyúr
ja. eurocenterbe 13.15re egy vetítés(más film ki sincs írva), cinemacitybe meg szerda éjfélre továbbra is. ez így még elég karcsú... ráadásul nincs 2d sehol. kicsit mérges vagyok. azért euro utolsó sort foglaltam, de 3d-ben, 13.00kor nem akaródzik megnézni annyira...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
vagyis 175, valamiért 150 volt a fejemben... plusz mellé a bő 500 foreign, hát ez másfél milliárd alatt nem fog megállni, az hótziher
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HuMarc
veterán
Ment válasz a Spoileres topikba
MÁS: Szerintetek az After Earth-öt érdemes lesz megnézni, vagy csak egy látványorgia lesz történet nélkül? Mert egy ilyenre nem lennék kíváncsi, az Oblivion után nem fogok még egy filmet megnézni, csak azért, mert tele van eye-candy-vel a trailere
-
mephi666
nagyúr
az ilyet falura ki kellene küldeni és jól megb@szatni mihállyal, a kandisznóval azt hiszi, hogy attól kritikus, ha csak odaköp valamit, aztán annyi... a jó kritikus fogást keres a témán és korrektül földbe döngöli, nem csak lehúzza minden alap nélkül... erre bárki képes, hogy csak úgy lesz@rozzon mindent, ami neki épp nem tetszik valamiért
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Huma
addikt
Most keresett meg az Origó, hogy nem e venném át Bori helyét.
(#20948) i90venom:
Jaja. Veszélyes dolog az internetes szavazás. A trollok mindig elözönlik az ilyeneket. No megyek szavazni én is.(#20972) Sotho:
Szerintem nagyjából helytálló az imdb-s értékelés. Az animációk eléggé elavultak már benne. Mai szemmel nézve siralmas látványt nyújtanak. Ráadásul a sztori sem egy nagy dobás, bár eléggé egyedi szóval ez szubjektívan sokat dobhat a filmen. Objektívan nézve viszont, ha akarok akkor kb egy nap alatt írok egy jobb forgatókönyvet.más:
Végre írtatok pár jó filmcímet. Be is szerzem őket.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
aizen92
addikt
Gravity. Most néztük meg itthon, nekem tetszett nagyon, volt benne pár logikai hülyeség, de hát melyik filmben nincs őszintén? 7/10. és megállapítottuk, hogy elcsesztük. IMAX-ben kellett volna megnézni
De szerintem majd jön 3 anti-gravitys post majd, úgyhogy nehéz lesz a döntés
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest