Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Drinking Buddies, imdb alapján néztük meg, bár ne tettük volna. Ez egy hulladék volt, senkinek sem ajánlott.
-
ted_mosby
senior tag
Wolf Of Wall Street
Nekem tetszett! Érdekes volt vicces, és élvezhető az egész film. Di Caprio meg Jonah Hill fantasztikus

Ami zavart hogy kb. 8-9 éves gyerekek ültek előttünk. Nekik még nem otthon kéne maradniuk és kakaót inniuk..Azért ez tényleg nem az a film amire viccből rakják ki a korhatárt.
SPOILER
Az egyik legjobb az volt mikor későn ütött be a cucc a country klubban..
Az egész mozi nevetett.
SPOILER ENDNálam
89/10A női főszereplő pedig csak hab a tortán

-
bigdady
nagyúr
Hot Fuzz
4/10 gyenge film és zavar az akcentus még mindig

-
james001
veterán
Nagyon tetszett! Tom Cruise-t amúgy is csípem,ebben a filmben is jót alakított. Illik rá ez a "bad ass" stílus
A sztori is jó volt,elején néztem is néha hogy mi van,de aztán fokozatosan "rántotta le" a meglepetéseket. A végén a leszámolás volt a legjobb 
Holnaptól meg Marky Mark maraton

-
whitezo88
nagyúr
sziasztok nincs ötlet, honnan lehetne megszerezni a Tian Zhu Ding (Touch of Sin) c. 2013-as filmet? nem találom seholse. már szinte mindenhol bemutatták, legutóbb németországban pl. [link] [link]
itthon elvileg nem is lesz bemutatva, legalábbis imdb nem írja.más: moziban csapattal meglestük a Wall Street farkasát. marha jó, kár hogy 2. sor jobb szélén volt csak hely, így elég gázos volt végigülni 3 órát. régen röhögtem filmen ennyit
bár sokszor az alpári káromkodás volt "vicces", de azok marha jól el is voltak találva (pl "Mad Max") -
Burt1793
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Én annyit tudok, hogy megnéztem, letöröltem.

Spoiler:
Ja igen, már megvan, egyszerű kis akciófilm. Jópofa volt, de többször nem nézném meg. Mindkettő "kettősügynök", mindketten átcseszik egymást, majd a rendszer cseszi át őket és a rendszer ellen fordulnak egymással karöltve. Unalmas. Évente kettő ilyet kiad amerika.
Trailere.A tégla vagy az olasz meló olyan klasszikus.
Főleg a tégla. Már 5-6szor láttam, de még mindig találok benne olyat, amit nem vettem előtte észre.
-
Integra
titán
-
szidjátok itt a wall street-et, uramisten.. mi lett ebből a topicból

-
-
james001
veterán
-
Burt1793
veterán
-
james001
veterán
Tudnátok mondani vmi jó akciófilmet amiben Mark Wahlberg szerepel?
Nézegettem imdb-t,pl. a Contraband jó? Esetleg az Orvlövész? -
törölt tag
Kicsit uncsibb mint az első rész, nálam a sztori sem elég kerek a vége felé. Egy pontal kevesebb nálam mint az előző, 7/10. Várom a kövi részt.
-
HuMarc
veterán
Nem tudom, eddig mennyi szó esett róla, de én ezt a filmet várom idén a legjobban. Meg a Hobbit.
Értitek, hobbit, háháhá, hát nem óriási? -
törölt tag
Na, nézzük ezt az Éhezők Viadala 2-t.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Pali1119
üzenetére
"Mondjuk ha DiCaprio-val valaki nem szimpatizál, akkor már elve halott ügy"
attól függ. nekem DiCaprio eddigi filmjei nem tetszettek, sem a szerepe bennük ezért antipatikus, de ha látok valami tetszetőst vele megváltozhat még a véleményem...példa: Eva Mendes-re allergiám volt, amíg meg nem néztem a The Place Beyond the Pines-t, meg a Holy Motors-t, azóta szinte rajongok érte
-
Pali1119
tag
válasz
baluka26
üzenetére
Csak az a probléma, hogy ilyen volt az élete..drogok, k*rvák, pia, pénz, szex, stb. És az életét filmesítették meg. Most akkor milyen legyen a film?
Meg azért a 16-os karika se csak viccből volt ott.
Mondjuk ha DiCaprio-val valaki nem szimpatizál, akkor már elve halott ügy.(#33563) ígyvanferi
+1

-
madgie
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére

-
diablo1984
veterán
válasz
baluka26
üzenetére
mert, mivel lehet még, ha nem ezekkel? már csak ezzel lehet, ide fejlődik a világ, nézd meg erre példa a valóvilág, degeneráltak, ku..ák, buzik és ezt tolják a pofánkba, egy olyan közösség, akik egymásnak esnek minden téren 4 nap után! más kérdés, hogy "fizetett" színészek, de annak is az alja.....

-
baluka26
veterán
Wall Street farkasa
Azt hittem 2014ben ciki mar pinaval, droggal, karomkodassal eladni egy filmet. Tevedtem. Egy hulladek film a reszemrol. 4/10.
-
Kidus
őstag
-
A dicaprio filmhez van mar normalis magyar felirat valahol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
-
jjeahh
nagyúr
Dallas Buyers Club..egy b*romi jó film végre

-
brownus
veterán
vének háborúja azaz last vegas - stand up guys 0:1 (az első gyenge eresztés...)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Egy regi mozit ujitottak fel. Meg 2012 adtak at. Eleg nyomott aron vannak a jegyek.
Pl egy masik moziba Kolozsvaron (nevezetesen CinemaCity) egy standard 2D-s jegy 17 lej, itt meg 10. Diakigazolvannyal meg 8 lej. Ott meg 16.Heti 2 filmet adnak, de alatalaban a ket legjobbat, az aktualis felhozatalbol

-
gzbotii
nagyúr
Este The Wolf of the Wall Street ha minden igaz. Mar varom

531.94 Ft-ot biztos meger
-
callmeakos
veterán
-
LOTR
addikt
válasz
Integra
üzenetére
itt azért nem csak a vádlin van a lényeg
sajnos saját példámon is tudom, hogy nagyon nehéz olyan testrészre fejlődni, ami valamiért mégsem akar, de ez akkor is egy jó összeállítás arra, hogy bizony a lábat nagyon jó eséllyel elhanyagolták a képeken látható egyének
nyilván Jackman képe kicsit csalóka is, hiszen a láb a háttérben van -felsőtesthez képest mindenképp-, így még kisebbnek látszik, tehát valószínűleg optikai csalódás is bejátszik
tehát ez egy eléggé létező jelenség -
jjeahh
nagyúr
Out of the Furnace: keménykedés, börtön, búnyó. A képi világ is olyan, mint az agyonhúzott hdr képek...egyszerűen nem nekem való, nem tudtam végignézni, 15 perc után agyhalál

Wrong: már nem tudom ki ajánlta, ez a film tényleg nem szól semmiről, viszont legalább végig tudtam nézni...

The 7.39: nem tudom egy kétrészes film mennyire számít sorozatnak, lényeg, hogy időtöltésnek nem rossz, szórakoztató, nézhető, maximum 7/10-et adnék rá...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
én így azért nem merném biztosan állítani
sajnos még nem láttam egyiket sem, és nagyon remélem, hogy DiCaprio végre kap szobrot, de úgyse fog. a Hustle féle Bale alakítás se lesz kutya. az tuti, hogy nagyon érdekes verseny lesz
ugyanakkor talán pénzben is mernék rá fogadni, hogy se Bale, se DiCaprio nem fogja kapni. 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
többit láttad? csak kérdezem

-
FireKeeper
nagyúr
The Wolf of Wall Street
f*cking amazing. Leo-nak az Oscart! 9.5/10 -
LOTR
addikt
ugyan nem szorosan ide illő, de ezek szerint wolverine ezért van mindig farmerben: [link]
meg egy kérdés, megnéztem a riddick filmeket, ez mióta ilyen terminátor, vagy inkább, hogyhogy majdnem annyi mindent kibír, mint wolverine?
van valami magyarázat, vagy csak annyi, hogy ő egy furyan, ők ilyenek és kész? -
haypro
senior tag
Na gyerekek ez egy mozis hétvége (volt). Pénteken Wall street farkasa, tegnap 12 év rabszolgaság.
The Wolf of the Wall street
Meg kell hogy mondjam, hogy talán ezt a filmet élveztem a legjobban az összes közül, amit eddigi életemben láttam. Nem ez a legeslegjobb film, de imádtam nézni. Majdnem végig röhögtem az egészet, ennek ellenére nem komolytalan a film. Vannak jelenetek, amikre ha visszagondolok sírva nevetnem kell... Sokan nyafognak, hogy "túl sok benne a drog meg a kurvázás", szerintem ezeknek a látványa, feelingje csak hozzáad a filmhez. (férfi szemmel)
DiCaprio zseniális benne, karakter tökéletes hozzá. Olyan pofákat tud vágni...
Rohadtul megérdemli azt az értékes kis szobrocskát! Jonah Hill meg egy iszonyatosan jó karaktert játszik szintén nagyon jól. A zene is tökéletes. Egy pillanatra se ül le a film.
10/9.512 years a slave
Mindenekelőtt ez egy nagyon jó film, de nagyon nehezen emészthető, egyenesen szívfájdító. Persze koránt sem élveztem annyira nézni, mint a Wall street farkasát, de közben tudtam, hogy ez egy hasonlóan nagyszerű alkotás.
Egyetlen pillanatra se engedi fellélegezni a nézőt, végig nyomasztó. Szegény Solomon végig pszichopatákat fog ki. (azért a valóságban ez nem így volt, voltak ilyenek de ez a legrosszabb eseteket mutatja be)
Persze végül hazajut szerencsésen, mint a cím is mondja (nem spoilereztem), de azért az elég "sovány vigasz" hogy a néző annak örül, hogy 1 néger szerencsésen hazajut, mikor több 10-100 ezer néger még mindig rabszolga...
Van, hogy 30-40 másodpercig mutatnak egy nézést, arckifejezést, de ez nem baj. (pont arra gondoltam közben, hogy más filmekben hogy utálnám ezt, de itt csak összeráncolt szemöldökkel gondolkodtam...)
Brad Pitt a maga pár perces szereplésével óriási felüdülést okozott számomra. A liberális ács... Összefoglalta a film mondandóját.
Nagyszerű film.
10/9Én a kettő közül a legjobb férfi főszereplőért járó Oscart DiCapriónak adnám. A legjobb film esetében nem tudok dönteni. Bármelyik kapja, megérdemli. (a többi jelölt filmet nem nagyon láttam, a Gravity jelőlése meg vicc
) -
Integra
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
én igen. tvájlájt = gigafos

-
bok92
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
lól
De nagy örömödre lesz még 2 rész... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
Hunger Games: Catching Fire launched
-
bigdady
nagyúr
Ez a Hunger Games II pont akkora rakás **** mint az első.
3/10
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A sztori is jó volt,elején néztem is néha hogy mi van,de aztán fokozatosan "rántotta le" a meglepetéseket. A végén a leszámolás volt a legjobb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A trailerből nem látszódott, hogy mellben gazdag lesz? Meg azért abban a három órában volt másról is szó. Lehetett volna gondolkodni komolyabb kérdésekről is... Igaz a sok csöcs miatt nem volt könnyű...

Na ezzel most megleptél, ezt nem is tudtam...mondjuk hozzátartozik, hogy nem akarnám megnézni a filmet, csak előzetesből láttam még azt a jelenetet. Az első 2 rész bőven elég volt belőle.