- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
spammer
veterán
Room
Az alapsztori jó és érdekes volt, de nekem már túlzottan hatásvadász és szájbarágós volt a film. Továbbá a film egyes részei is csak lógnak a levegőben:
. Nem volt rossz, de olyan erős sem, mint amilyen lehetett volna egy jobb írással/rendezéssel.Old Nick meg a csaj apja is. _
(#83082) brownus: tök jó, hogy még nem is láttam a filmet, de legalább a medvés jeleneten már nem kell meglepődnöm majd, mert mindenhol ezt nyomják. Amúgy fasza.

-
eeXaa
addikt
"Phoenix: Ezt a filmet soha nem felejtem el, kőkemény Christian Petzold dráma, noir hangulat, gyönyörű képi világ, 10/10"
10/10

...inkább egy kőkemény alacsony költségvetésű tv film, gyakorlatilag semmi mondandóval....
ha ez a film kőkemény, akkor a Bukás, a Valkür, vagy akár a Gone Girl mennyire lenne kemény neked?
-
eeXaa
addikt
"Phoenix: Ez besza-behu, lepetéztem tőle, elképesztő színészi játék, gyönyörű képi világ-hangulat"
...sztem közel sem ilyen jó. minden az olcsóságról, az ötlettelenségről, ordít.
..nagyon egyszerű film, minden tekintetben. 2/10Relatos salvajes 6/10
#79631: ...kicsit nehéz felfognom, hogy miután ugyanazok csinálták, mint a skyfall-t, hogy ez ilyen rosz lenne...

-
Dilikutya
félisten
-
Ispy
nagyúr
Akkor itt az ideje, hogy elővegyed a Bosszúvágy sorozatot

Esetleg egy kis Pokoli torny?
Vagy, ha lazább filmre vágysz, akkor egy örök klasszikus: 48 óra
-
FoxiestFox
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Pearce
aktív tag
-
emiki6
veterán
Pedig direkt olyat is írtam, ami kevésbé népszerű.
Egyszer majd én is el akarok jutni oda, hogy ne legyen mit nézni!
A sötétség krónikája (ha már téma volt nemrég), Antman, Self/less, Redemption, Mechanic, Machinist, Killer elite. Jó ezek jórészt akciófilmek, de hátha

Trantino, Eastwood és Kusturica filmek...Sőt: Van itt egy ilyen 100-asos lista: [link]
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
-
bagyulajuve
addikt
Bronxi mese - egyik kedvencem
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
-
genndy
addikt
A Nimfomániás jut eszembe hirtelen (Lars von Trier), vagy az Enemy, esetleg még a Mr. Nobody (ez utóbbi viszont jó, nekem tetszett). Alpári humorosan elborult: Movie 43 (de remek a szereplőgárda), kisköltségvetésű-gondolkozós: Primer.
Nem annyira művész, inkább történelmi, lassú, és vannak benne szép képek: Seediq Bale - Warriors of the Rainbow (japán-taiwani-kínai koprodukció). -
Tibiajax
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
(#35658) devil-k
Nekem is tetszett anno. USA remake-t is meg kéne nézni valamikor. -
pelenka35
őstag
-
atike
nagyúr

Ez kemény...
Erről jut eszembe, nem tudja valaki, hogy hol lehetne hozzájutni olyan régi VHS-en (piacon másolt
) terjesztett filmekhez, amit egy ember szinkronizált végig ugyanolyan hanglejtéssel....?
Volt egy férfi meg női szinkronhang... Elfogott a nosztalgia, szívesen megnéznék egy-két ilyen 80-as évekbeli csodát...

-
Csabee.
nagyúr
-
callmeakos
veterán
-
Realradical
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
-
bAtt001
addikt
-
cyberkind
félisten
-
freaghill
őstag
-
bambano
titán
-
szőröscica
addikt
Én angolul, angol felirattal nézem, mert néha a feliratok fordítása hogy kívánnivalót maga után. Annyira viszont nem vagyok profi, hogy mindent tökéletesen megértsek. 95%-át értem felirat nélkül is, de a maradék 5%-hoz annyira kellene koncentrálni, hogy lehet elvenné a filmnézés örömét.
-
Zoo123
senior tag
Esetleg Spectacular Now, biztos más is ajánlotta már, én még nem láttam, de jónak tűnik.
-
Zoo123
senior tag
Walk to Remember igaz nem mai darab, de nekem annpo nagyon tetszett.
-
somasz
addikt
-
aizen92
addikt
Fura izlésed van, de nem rossz értelemben , jó ilyennel is találkozni.
Érdekes hogy még nem láttad a túl a barátságon pedig kult film ( vagy utálják mert hogy mocskos music, vagy imádják mert Heath és Gyllenhaal játéka fenomenáliselsőre sikerült asszem helyesen leírnom a nevét
)(#32712) Pitterix: talán adok neki esélyt de nem moziban szerintem. Várjunk még
-
aizen92
addikt
-
spammer
veterán
Most így a Blue Valentine ugrott be, bár már régi, biztos láttad. Esetleg a Take This Waltz.
-
aizen92
addikt
Én próbálkozom, de ha azokat láttad akkor ezeket is tutira ( párom most egy kicsit segít, de csapongunk inkább, ami hirtelen eszünkbe jutott ):
KedvesJános
Brokeback mountain( nem kell érte sav csak hátha.. )
P.(i)S.:i Love you ( tuti láttátok )
Lopott szavak ( Bradley Cooperes )
The deep blue see ( azért pár trailert nézz meg hozzá )
Duchess ( Keira Knightley 18. Század ) -
aizen92
addikt
-
Darko_addict
őstag
Először elmosolyogtam, de aztán a trailer felkeltette a figyelmem. A filmezést magát nem ismerem, miért van kiemelve, hogy 70mm-es tekercsre forgatták?
Sok nem derült ki, miről szól?
Nem a sztorira vagyok kíváncsi, hanem a jellegére. Ha ebben még tudnál segíteni, menne a puszi.Másoknak: nincs rossz válasz, bármilyen ötletet szívesen fogadok. Végignéztem egy csomó címet, amiket jóra értékeltem IMDB-n, de nem emlékszem mindre.
Szerk.: Van más is, aki notórius IMDB-értékelő? Néha találkozok olyan filmekkel, amikről úgy gondolom, hogy már biztos értékeltem előtte, de mégse mutatja. Mintha elfelejtené, elveszne.
-
Jhonny06
veterán
-
bAtt001
addikt
nekem sem igazán jött be. túl sok volt egy egész életet belezsúfolni egy filmbe, így meg ugráltunk egyik nagy eseménytől másikig, csak kapkodtam a fejem hogy most már itt tartunk?
na meg az az "elrontottam valamit kijavítom gyorsan" is... hát főleg az elején nem tetszett mert kínos volt. a végére persze már nagyobb súlyú dolgokat kellett úgy már egy fokkal jobb volt. nem volt rossz film de nekem nem tetszett annyira mint itt sokaknak, viszont a lakótársa az jó karakter volt 
-
Ace owner
addikt
-
horush
addikt
Ó az egy remek film. Nézd meg a Falling Downt is, komolyabb egy kicsit, de hasonló problémakört jár be.
Integra:
Mondtam én, hogy egy darabig lesznek még bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix RX 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)