- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs magyarázat, fogadd el.
Ahogy arra sincs, hogy
Semmi értelme az egész filmnek. Egyedül annyi mondható el róla, hogy látványos.miért látjuk Starscream fejét épségben amikor lerobbant a fél arca korábban, miért találták ki azt, hogy évezredek óta a Földön vannak, amikor az első részben arról beszélnek, hogy soha senki nem látta őket, az előző részben látott KSI technológia is eltűnt szőrén szálán. Cybertron is elpusztult már korábban stb. stb. stb. -
genndy
addikt
-
genndy
addikt
Időhurok válasz:
Egyrészt a film eleje nem a valódi eleje, és a vége nem a valódi vége.
Másrészt: #57251, időrend.
Harmadrészt:Aki már a robbantó, az a későbbi önmaga, aki az időgép elromlása után beleőrült az utazgatásba. Akit lelő a mosodában. A filmbeli Ethan még nem emlékezhet, mert csak később válik belőle robbantó. De akkor is már Ethan, öregebben, és nem John. -
pohár
félisten
-
Huma
addikt
-
Jhonny06
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
Az eredetiben is nézik, bár ott azért mert nem akarnak pánikot kelteni, és ezért se menekülnek el Superman szülei.

A Batman vs Superman egyébként eléggé egyoldalú küzdelem lesz, de majd valahogyan megideológiazolják.

Ha láttad volna a Batman: A sötét lovag visszatér, 2. részét nem ezt mondanád, csak Batman tudta öregen legyőzni Supermant, senki más.
Nem lesz az olyan egyoldalú, ne higgye senki se, Batman egy zseni, csak a filmek ezt nem mutatják be soha.
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
james001
veterán
-
callmeakos
veterán
-
bAtt001
addikt
-
cyberkind
félisten
-
Huma
addikt
Három film az már trilógia. Pont ahogy a könyv is.
A Hobbitból nem hogy semmi sem fog kimaradni, de még hozzá is költenek szerintem, csak hogy ki legyen a három rész.Igen. Valóban vannak olyan részek amiket belerakhattak volna még a filmbe. Sőt vannak olyan jelenetek amiket jobban is megoldhattak volna. De hát sajnos nincs tökéletes alkotás.
-
Huma
addikt
Nem a hossza miatt maradt ki a filmből hanem azért mert ha belerakják akkor egy teljesen más stílusú filmet kaptak volna. Egy szépirodalmi gyerekmesét tengernyi verssel. Olyan vontatott és unalmas lett volna hogy a legkeményebb fanokon kívül senki sem bírta volna végignézni.
A film jobb mint a könyv. Sokat tupíroztak rajta hogy nézhetővé váljon. Egy olyan alkotás lett belőle ami méltán vált népszerűvé emberek milliói között.Ha már itt tartunk. Csak szerintem furcsa, hogy a Gyűrűk Urából és a Hobbitból is trilógia készült? A Hobbit harmad akkora sincs mint a Gyűrűk Ura. Nekem ez eléggé lehúzás szagúnak tűnik.
(#27367) haypro:
Attól még hogy valami aprólékos és kidolgozott nem biztos hogy jó is.
Amúgy ez hogyan mond el mindent a műveltségemről? Kapásból felsorolok öt olyan írót aki szerintem jobb mint Tolkien. -
w.miki
veterán
-
Pitterix
őstag
-
Huma
addikt
-
Ace owner
addikt
Jó film ,tetszett. A pacific rimhez hasonlítanám, nem az számít hogy milyen logikátlan volt némelyik rész benne és hogy mennyire szerencsétlen hímtag az Amerikai Egyesült Államok, hanem az akció, az izgalom, néhol voltak vicces részek az eröltetett bullshit mellett meg a vége kicsit amerikai epic happy end lett, de tetszett azért. Mondjuk aki a CGI-t csinálta azt kirúgnám élből, azoktól a helikopáterektől az elején meg a végén még egy pár lódarázs is élethűbb lett volna ami helikopter jelmezt visel, de mindegy, belefért. Szinkronok a fent említettet leszámítva nem volt vészes. Spoiler most nincsen, tetszett, kész

-
bok92
addikt
-
törölt tag
PACIFIC RIM SPOILER
"A fix védelmet egyszerű kijátszani, amint láttad volt repülő kaiju is, ha figyeltél volna daptálódtak, mint a borg."
Akkor a fal is fölösleges lett volna. Egyébként meg létezik olyan, hogy (mobil) légvédelem, továbbá az olyan ütegekhez, amelyek kilométerekről szétszedik őket, elég nehéz adaptálódni. De ez megint oda vezet vissza, hogy minek robot. Ezt mégiscsak illett volna értelmesen kifejteni, mert a filmes magyarázat egy röhej.
Az a baj, hogy ebben a filmben - a borggal ellentétben - nem a félelmetes ellenfél került előtérbe, hanem az emberi idiotizmus. Pedig tényleg felkészültem rá, hogy ügyet se vetek az ilyenre, hanem belefeledkezem a látványba.
"A robot mozgatása pedig teljesen egyértelmű, hamarabb megteszed azt a saját kezeddel, mint elmondod a fejedben hogyan történjen a mozgás."
Aham. Hallod, még kész szerencse, hogy ilyen technika mellett nem lyukkártyán kellett beadni nekik az instrukciókat!

"Nem két kaijura kültdek két robotot hanem 3 robotot küldtek 2 kaijura, rosszul emlékszel."
Nem az a lényeg, hanem hogy megvárták, amíg marad összesen négy.
-
törölt tag
SPOILERÖZÖN
Hát... kapásból a koncepció, hogy a szörny leüt pár hóna alól (!) gépágyúzó (!) F-22-est (légifölény repülő, könyörgöm), ezért megszületik a konklúzió, hogy rohadt nagy robotokat kell fejleszteni - de ezt tegyük félre, mert akkor nem lenne film. (Nem is kellett volna lennie.)
Ott a fejlett agyalapú kommunikáció, de a pilóták ezt dumálással egészítik ki, miközben elektromechanikusan mozgatják az egész jagert...
A rakéta, penge, vagy az utolsó pillanatban előkerülő bármi csak akkor sebzi a szörnyet, amikor a robotról jött, az, hogy ezeket a városok védelmére fixen is lehetne telepíteni (esetleg aknamezők, mélységi bombák?), fel sem merült, de a bazi nagy fal az igen. Illetve robotból is csak akkor küldenek egy kaijura kettőt, amikor ez a kettő már a teljes haderő felét jelenti... áhh, a logika csak annyira erőssége ennek a filmnek, mint a forgatókönyv vagy a színészi játék.Csináltak volna egy intergalaktikus Kickboxert vagy Karate Kidet szörnyekkel meg robotokkal, jobb lett volna.

-
haypro
senior tag
Én nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e.
Volt hogy untam magam közben, volt hogy tátva maradt a szám. A vége érdekes, egy kicsit kárpótol a vontatott történetért. Kicsit értelmetlennek érzem, akárhogy gondolom végig.
De azért tetszett a film.
10/7-et adnék neki. IMDB-n és PORT-on megadtam a 8-at, nehogymá' lerontsam az átlagát.
-
james001
veterán
-
Integra
titán
-
james001
veterán
Miért az miben jobb? "Tékából kölcsönöztem",sima verziót néztem.

Nem volt rossz a film,nekem kicsit "tucat akciófilmnek" jött le,persze voltak látványos jelenetek is benne. The Rock jól játszott,hozta a kemény és a vicces formáját is. De egyszeri nézésre elég is volt,nem esett le az állam
Viszont kifogytam a filmekből... Nem tud valaki egy jó akciófilmet ajánlani ami mostanság jelent meg és blu-ray-en is kinn van már? The Rock filmek kizárva
Vagy még vígjáték is jöhet,olyan "semmi sztori csak másfél óra röhögés" szerű 
-
Pitterix
őstag
-
callmeakos
veterán
-
Dumas
csendes tag
-
bAtt001
addikt
-
Pali1119
tag
Általánosságban...
Egyetértek. Lassan kezd ez az egész egy bazi nagy világfájdalommá kinőni. Érdekes, hogy az f&f6-ot meg az avengers-t meg a stb. filmeket sokat meg tudták nézni szinkronnal, ott nem volt ekkora felhördülés. /lehet mert akciófilm?/ Szerintem a riddick is az. Meg az az is funny szokott lenni amikor az az érv, hogy hát mert milyen jó tanulássegítő...ja, csak a mozi elsődleges feladata nem ezNa mindegy.
-
brownus
veterán
igény-telen, nincs igénye idegen nyelvek ismeretére, használatára... és a szó pejoratív jelentésében is azok, mert akinek megfelel a mai szar szinkron, hát egésseggére! megérdemlik, pl ezért is várom meg a riddicket bd-én, mert imádom a színész hangját. az már olyan riddickes. amúgy ki volt a szinkron hangja? aki látta moziban? stol buci? netán hujber?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
Realradical
őstag
Meg is nézem holnap, óriási az a film

-
ígyvanferi
addikt
-
mayday00
őstag
-
dokee78
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Integra
titán
-
Sotho
őstag
-
Integra
titán
-
.LnB
titán
-
ígyvanferi
addikt
Az összes Bud Spencer film szerintem belefér a nagyon-nagyon kevés halmazba. A "Nem hiszem..." feltétel pedig meghagyja a lehetőségét, hogy a Pain and Gain is ezek közé tartozzon.
(#24819) baluka26: valami rémlik, de meg nem mondom, mi a címe. Se színészre nem emlékszem. Valami idősebb, ősz fazon volt benne. Meg kopogtatták kívülről a hajótestet. Talán.
-
ígyvanferi
addikt
-
.LnB
titán
-
spammer
veterán
-
k!nG
aktív tag
Parancsolj, ennel jobban meg en sem tudnam osszefoglalni.
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
k!nG
aktív tag
-
hoffman_
nagyúr
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Arch Linux
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem volt reális a film, mert JC egyedül szétb@szta volta őket Chuck Norriszostul mindenestül